Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34901 - 34920 Napsat příspěvek
random wild goose chase link - ale tak si říkám, že by to bylo docela fajn :+:+
637358
random wild goose chase [link="http://www.ew.com/article/2015/08/18/doctor-who-hayley-atwell"]link[/link] - ale tak si říkám, že by to bylo docela fajn *:+**:+*
0 0
reagovat

Utopia UK

V noci jsem si dal dva díly Utopie. Dějově je to jako roztáhnout jeden díl Black Mirrror do série, tady žádný problém ani zázrak řekl bych. Mysteriozní thriller s přehnanou brutalitou. Ale doslova jsem si sednul na prdel z audiovizuálu. :o:+ Nedělal na tom Boyle?
637357
V noci jsem si dal dva díly Utopie. Dějově je to jako roztáhnout jeden díl Black Mirrror do série, tady žádný problém ani zázrak řekl bych. Mysteriozní thriller s přehnanou brutalitou. Ale doslova jsem si sednul na prdel z audiovizuálu. *:o**:+* Nedělal na tom Boyle?
Utopia UK
0 0
reagovat
Inak co je na tom Brinku taka chutovka su tie stare songy na konci. Titulky mi vzdy bezia az do konca.:):+
637347
Inak co je na tom Brinku taka chutovka su tie stare songy na konci. Titulky mi vzdy bezia az do konca.*:)**:+*
0 0
reagovat

The Brink

Tak jsem si díky vám pustil pilot .. a už mě to má zaháčkovaný :) Jestli se to bude v dalších dílech jen zvedat, tak to bude pecka .. a samozřejmě Tim Robbins!!:))
637344
Tak jsem si díky vám pustil pilot .. a už mě to má zaháčkovaný *:)* Jestli se to bude v dalších dílech jen zvedat, tak to bude pecka .. a samozřejmě Tim Robbins!!*:))*
The Brink
0 0
reagovat

Godlike

Jo jo a chodí to ven po dvou dílech. Když o tom tak přemýšlím, tak i Brink by bylo lepší dávat si ve větších dávkách. :)
637343
Jo jo a chodí to ven po dvou dílech. Když o tom tak přemýšlím, tak i Brink by bylo lepší dávat si ve větších dávkách. *:)*
Godlike
0 0
reagovat

TonyCliffton

Ou, ou, ono už to je? Sakra! A dám si tedy i ten Brink, když tak hypujete.)
637342
Ou, ou, ono už to je? Sakra! A dám si tedy i ten Brink, když tak hypujete.)
TonyCliffton
0 0
reagovat
Ray Donovan jede krasne tuhle radu, tesim se na kazdej dil vic a vic :)
637340
Ray Donovan jede krasne tuhle radu, tesim se na kazdej dil vic a vic :)
0 0
reagovat

Show Me a Hero 1 & 2 (2015)

Tímhle HBO nahradilo ve vysílání True Detective opravdu solidně. Těžká, ale fakt těžká pecka. Napsal bych dobová, ale je mi to vyloženě blbé, když jsem se tehdy narodil. :D Oscar Isaac samozřejmě těžce vládne, moc mne potěšil Belushi, ten mi chyběl podobně jako Michael Keaton... Molina, Wynona Ryder, Jon Berntal, to už je hodně kvalitní kompars. Paul Haggis to má pod taktovkou hodně precizně a je tam i hodně cítit rukopis Davida Simona (Wire). I když to hypuju, tak bych možná doporučil počkat 14 dní a prásknout to tam za jedno odpoledne, protože je to relativně pomalé a pro našince možná až moc nezajímavé a minoritní téma z americké moderní historie. Překvapilo mne jméno postavy Ed Fagan, to je ten právník, co žaloval ČR kvůli Temelínu. :)
637331
Tímhle HBO nahradilo ve vysílání True Detective opravdu solidně. Těžká, ale fakt těžká pecka. Napsal bych dobová, ale je mi to vyloženě blbé, když jsem se tehdy narodil. *:D* Oscar Isaac samozřejmě těžce vládne, moc mne potěšil Belushi, ten mi chyběl podobně jako Michael Keaton... Molina, Wynona Ryder, Jon Berntal, to už je hodně kvalitní kompars. Paul Haggis to má pod taktovkou hodně precizně a je tam i hodně cítit rukopis Davida Simona (Wire). I když to hypuju, tak bych možná doporučil počkat 14 dní a prásknout to tam za jedno odpoledne, protože je to relativně pomalé a pro našince možná až moc nezajímavé a minoritní téma z americké moderní historie. Překvapilo mne jméno postavy Ed Fagan, to je ten právník, co žaloval ČR kvůli Temelínu. :)
Show Me a Hero 1 & 2 (2015)
0 0
reagovat

Ray Donovan

To tak paradne graduje... :+:+:+
637325
To tak paradne graduje... *:+**:+**:+*
Ray Donovan
0 0
reagovat

The Brink 1x09

Seriously, všichni se na to podívejte. Tak našlapaná politická komedie tu nebyla ani nepamatuju :)
637323
Seriously, všichni se na to podívejte. Tak našlapaná politická komedie tu nebyla ani nepamatuju :)
The Brink 1x09
0 0
reagovat

True Detective

se zpožděním: finále luxus, fakt napínavý, mnohem "uspokojivější" dá-li se to tak říct, než u první série (a dostali tam ten motiv s hvězdama!). Celkově to bylo dle mýho lepší.
637322
se zpožděním: finále luxus, fakt napínavý, mnohem "uspokojivější" dá-li se to tak říct, než u první série (a dostali tam ten motiv s hvězdama!). Celkově to bylo dle mýho lepší.
True Detective
0 0
reagovat
Může někdo porovnat In treatment a českou Terapii?
637315
Může někdo porovnat In treatment a českou Terapii?
0 0
reagovat

das SHIELD

Celkem zajímavé vidět Kate Beckett či Philla Coulsona na druhé straně výslechového stolu.
637308
Celkem zajímavé vidět Kate Beckett či Philla Coulsona na druhé straně výslechového stolu.
das SHIELD
0 0
reagovat
Začínám si čím dál víc cenit lidí, jako je Joker, kteří nezapomínají, že existuje i hodnocení 0 - 5 na škále do 10 ?) američtí kritici to nejspíš budou mít stejně
637295
Začínám si čím dál víc cenit lidí, jako je Joker, kteří nezapomínají, že existuje i hodnocení 0 - 5 na škále do 10 *?)* američtí kritici to nejspíš budou mít stejně
0 0
reagovat
Koukal jsme na to a třeba na meta je spousta těch recenzích z ranných dílů, kdy jsem to tu hejtil trochu i já. Pak se to opravdu změnilo nebo sedlo, nevím.
637287
Koukal jsme na to a třeba na meta je spousta těch recenzích z ranných dílů, kdy jsem to tu hejtil trochu i já. Pak se to opravdu změnilo nebo sedlo, nevím.
0 0
reagovat
Moc nechápu, proč to od amerických recenzentů celkem schytává...
637286
Moc nechápu, proč to od amerických recenzentů celkem schytává...
0 0
reagovat
Jeeesus fuck, ten Brink je taaaak dobry.:D:D
637285
Jeeesus fuck, ten Brink je taaaak dobry.*:D**:D*
0 0
reagovat

Ad Silicon Valley

Kde sa doprdele doteraz zasieral T.J. Miller??!! Jeho komedialny timing je neskutocny:+
637261
Kde sa doprdele doteraz zasieral T.J. Miller??!! Jeho komedialny timing je neskutocny*:+*
Ad Silicon Valley
0 0
reagovat
Silicon Valley je nehorázná pecka, podle mne aktuálně jedna z nejmíň doceněných seriálových věcí. A jenom kvůli tomu, že od toho většina lidí chybně očekává nové IT Crowd nebo Big Bang. Ale něco tak geniálně satiricky kousavého o business prostředí? To se jen tak nevidí!
637220
Silicon Valley je nehorázná pecka, podle mne aktuálně jedna z nejmíň doceněných seriálových věcí. A jenom kvůli tomu, že od toho většina lidí chybně očekává nové IT Crowd nebo Big Bang. Ale něco tak geniálně satiricky kousavého o business prostředí? To se jen tak nevidí!
0 0
reagovat
Tak ja som to ako sitcom velmi nebral, aspon nie v tom preflaknutom vyzname, skor nieco ako Silicon Valley (ktore som si daval paralelne tiez na jeden zatah, momentalne v polke druhej serky a seriozna zavislost:+), alebo Hello Ladies proste take nieco akoze skor vaznejsie sa tvariace ale s jasnou nadsazkou, ktora vsak nie je uplnou karikaturou.
Kua, uz ani mne nedava uplne zmysel, co som napisal:)
637219
Tak ja som to ako sitcom velmi nebral, aspon nie v tom preflaknutom vyzname, skor nieco ako Silicon Valley (ktore som si daval paralelne tiez na jeden zatah, momentalne v polke druhej serky a seriozna zavislost*:+*), alebo Hello Ladies proste take nieco akoze skor vaznejsie sa tvariace ale s jasnou nadsazkou, ktora vsak nie je uplnou karikaturou. Kua, uz ani mne nedava uplne zmysel, co som napisal:)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se