Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34901 - 34920 Napsat příspěvek

JohnyD

Spíš překvapilo, ale tak nějak jsem tušil, že to tak žhavý nebude. Navíc možnost si hned pustit další díly taky udělalo svoje :D

631575
Spíš překvapilo, ale tak nějak jsem tušil, že to tak žhavý nebude. Navíc možnost si hned pustit další díly taky udělalo svoje *:D*
JohnyD
0 0
reagovat

Justified

To cekani do pristiho tydne bude hodne krusne, kazdopadne verim, ze to bude neskutecny narez:+
631567
To cekani do pristiho tydne bude hodne krusne, kazdopadne verim, ze to bude neskutecny narez*:+*
Justified
0 0
reagovat
The Wire je presne ten typ serialu, ktory si s radostou nechavam na dochodok, to nezostarne nikdy.
631548
The Wire je presne ten typ serialu, ktory si s radostou nechavam na dochodok, to nezostarne nikdy.
0 0
reagovat

The Wire

Som rád, že som sa k tomu konečne dostal. Po prvej sérke som bol nadšený, po dopozeraní druhej chrochtám blahom.
Toto je zrejme jeden z tých seriálov, ku ktorému sa budem pravidelne vracať. :+

b]John Oliver[/b]
Čo diel, to trefa do černého.

TonyClifton ešte zareagujem na tvoj príspevok z 05.04.2015 11:06:37, keďže za 3 dni sa tu nazbieralo toho až až :D
Tých to restov sa neboj, ja som sa dlhý čas premáhal na The Wire a teraz sa od toho nemôžem odtrhnúť. :)

631545
Som rád, že som sa k tomu konečne dostal. Po prvej sérke som bol nadšený, po dopozeraní druhej chrochtám blahom. Toto je zrejme jeden z tých seriálov, ku ktorému sa budem pravidelne vracať. *:+* b]John Oliver[/b] Čo diel, to trefa do černého. [b]TonyClifton[/b] ešte zareagujem na tvoj príspevok z 05.04.2015 11:06:37, keďže za 3 dni sa tu nazbieralo toho až až :D Tých to restov sa neboj, ja som sa dlhý čas premáhal na The Wire a teraz sa od toho nemôžem odtrhnúť. :)
The Wire
0 0
reagovat
Ted

#iPhone
631522
[b]Ted[/b] [spoiler]#iPhone[/spoiler]
0 0
reagovat

Vincent

spoilerujes
631516
spoilerujes
Vincent
0 0
reagovat
A mozna prijde i kouzelnik
631514
A mozna prijde i kouzelnik
0 0
reagovat

Sam

Všechno bude. Před Oliverem přijde ale ještě něco jinýho.
631513
Všechno bude. Před Oliverem přijde ale ještě něco jinýho.
Sam
0 0
reagovat

TedGeorge

Jak to vypadá s článkem o Oliverovi? Ostatně, tedovská meta-MZ-přirovnání se sama nespotřebují... A jistě se tu najdou mnozí, kteří by si o Oliverovi rádi přečetli, třeba já na to čekám jak RainMakeR na dobrý díl Walking Dead.
631512
Jak to vypadá s článkem o Oliverovi? Ostatně, tedovská meta-MZ-přirovnání se sama nespotřebují... A jistě se tu najdou mnozí, kteří by si o Oliverovi rádi přečetli, třeba já na to čekám jak RainMakeR na dobrý díl Walking Dead.
TedGeorge
0 0
reagovat
On totiž Oliver válí teď už skoro pořád...
631511
On totiž Oliver válí teď už skoro pořád...
0 0
reagovat
Jo, Oliver zaválel. Tohle byla ještě větší trefa do černýho než Jeff the Diseased Lung. :+

Škoda, že ten rozhovor nebyl delší.
631509
Jo, Oliver zaválel. Tohle byla ještě větší trefa do černýho než Jeff the Diseased Lung. *:+* Škoda, že ten rozhovor nebyl delší.
0 0
reagovat
Zjevně vám už chyběly hádky Castle vs. HIMYM ("už ji potkal?" "už se dali dohromady?"), tak tu teď máme GoT vs. Vikings ("jedna hořící loďka a 10 komparzistů"). Super.

Nicméně, John Oliver byl dnes naprosto famózní!
631508
Zjevně vám už chyběly hádky Castle vs. HIMYM ("už ji potkal?" "už se dali dohromady?"), tak tu teď máme GoT vs. Vikings ("jedna hořící loďka a 10 komparzistů"). Super. Nicméně, [b]John Oliver[/b] byl dnes naprosto famózní!
0 0
reagovat

Carlito

Ako na teba pôsobila ta "zrada" na konci prvej série? Mňa osobne to vytočilo hodne a najmä, keď som musel čakať na každú jednu časť druhej série :D

Inak pri trojke budeš krochkať blahom, tomu verím. Pre mňa najkonzistentnejšia séria s vecami, čo si vymenoval +ide sa ešte viac na dreň a pretože Peter Sarsgaard :+
631506
Ako na teba pôsobila ta "zrada" na konci prvej série? Mňa osobne to vytočilo hodne a najmä, keď som musel čakať na každú jednu časť druhej série *:D* Inak pri trojke budeš krochkať blahom, tomu verím. Pre mňa najkonzistentnejšia séria s vecami, čo si vymenoval +ide sa ešte viac na dreň a pretože Peter Sarsgaard *:+*
Carlito
0 0
reagovat

Gorecki

Jop, ještě jsem si furt nekoupil novou podsvícenou klávesku (starou jsem prolil kofolou a ta swině strašně žere obvody) proto ty překlepy. A nebaví mě to furt mazat, upravovat a postovat :)
631504
Jop, ještě jsem si furt nekoupil novou podsvícenou klávesku (starou jsem prolil kofolou a ta swině strašně žere obvody) proto ty překlepy. A nebaví mě to furt mazat, upravovat a postovat *:)*
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki, Tony

Jen pro upřesnění, všechny ty rozpočty, který tu zatím padly, byly za samotnou první sezonu.

Mě osobně překvapilo, kolik první řada Vikingů stála...
631503
Jen pro upřesnění, všechny ty rozpočty, který tu zatím padly, byly za samotnou první sezonu. Mě osobně překvapilo, kolik první řada Vikingů stála...
Gorecki, Tony
0 0
reagovat

Axis

No jo, tak dik:) Hoci ja som nijako nerozporoval filmovu vierohodnost. Len ze na zobrazenie masovej bitky nemusis zakonite ukazovat tu masovost prvoplanovo. A pise sa to Overlord, ale to len podpichujem:)
631502
No jo, tak dik:) Hoci ja som nijako nerozporoval filmovu vierohodnost. Len ze na zobrazenie masovej bitky nemusis zakonite ukazovat tu masovost prvoplanovo. A pise sa to Overlord, ale to len podpichujem:)
Axis
0 0
reagovat
NIkdy neargumentujte na Axise něco s WW2, to už jsem si taky zapsal. :D
631501
NIkdy neargumentujte na Axise něco s WW2, to už jsem si taky zapsal. *:D*
0 0
reagovat
GoT vs. Vikings, mno...

Mám rád obidva seriály. Zjednodušil by som to asi tak, že GoT má premakanejšie postavy a dialógy a určite aj prepracovanejšiu a drahšiu výpravu.

Vikingovia zase majú podstatne rýchlejší dej a podstatne rýchlejší vývoj postáv. Preto na mňa v skutočnosti pôsobia výrazne epickejšie. Skrátka, keby malo GoT tempo Vikingov, všetok doterajší dej by stihli za dve sezóny, v podstate by tam nič nechýbalo a navyše by to malo väčšie bitky. :)
631500
GoT vs. Vikings, mno... Mám rád obidva seriály. Zjednodušil by som to asi tak, že GoT má premakanejšie postavy a dialógy a určite aj prepracovanejšiu a drahšiu výpravu. Vikingovia zase majú podstatne rýchlejší dej a podstatne rýchlejší vývoj postáv. Preto na mňa v skutočnosti pôsobia výrazne epickejšie. Skrátka, keby malo GoT tempo Vikingov, všetok doterajší dej by stihli za dve sezóny, v podstate by tam nič nechýbalo a navyše by to malo väčšie bitky. :)
0 0
reagovat

Gorecki

Mě to nedá a doplním trochu údajů o operaci Overloard.
V prvních dvou vlnách vyloděno 58 tisíc vojáků dohromady 380 tisíc k datu 23.6. Zařátek operace 5.6. (letecké výsadky) a 6.6 (vlastní vylodění). Na straně obránců 1,452 tisíc.

Ztráty:
Utah - 200
Gold - 400
Juno - 359
Sword - 630
Omaha - 3 000 (Spojenci), 1 200 (Němci)

Jak vidíš ztráty jsou hodně malé, na Omaze za to z velké části mohl strmý terén, špatná výzvědná služba (baterie na hřebenu nebyla osazena děly i přez to byla s velkými ztrátami dobyta), nepřesné bombardování a konečně utopení větší části obojživelných tanků. Další věc bylo nezvládnuté vedení ze strany obránců, dlouhou dobu byl štáb přesvědčen že se jedná o klamnou operaci a hlavní úder teprve příjde. Dvě tankové armády SS se vůbec nedostali do bojů, i když jejich chvíle přišla při obranných bojích a protiofenzívě v Normandii.
Takže když se podíváš na Ryana a jeho vylodění tak je historicky správně i s opevněnými objekty na pláži.
631499
Mě to nedá a doplním trochu údajů o operaci Overloard. V prvních dvou vlnách vyloděno 58 tisíc vojáků dohromady 380 tisíc k datu 23.6. Zařátek operace 5.6. (letecké výsadky) a 6.6 (vlastní vylodění). Na straně obránců 1,452 tisíc. Ztráty: Utah - 200 Gold - 400 Juno - 359 Sword - 630 Omaha - 3 000 (Spojenci), 1 200 (Němci) Jak vidíš ztráty jsou hodně malé, na Omaze za to z velké části mohl strmý terén, špatná výzvědná služba (baterie na hřebenu nebyla osazena děly i přez to byla s velkými ztrátami dobyta), nepřesné bombardování a konečně utopení větší části obojživelných tanků. Další věc bylo nezvládnuté vedení ze strany obránců, dlouhou dobu byl štáb přesvědčen že se jedná o klamnou operaci a hlavní úder teprve příjde. Dvě tankové armády SS se vůbec nedostali do bojů, i když jejich chvíle přišla při obranných bojích a protiofenzívě v Normandii. Takže když se podíváš na Ryana a jeho vylodění tak je historicky správně i s opevněnými objekty na pláži.
Gorecki
0 0
reagovat
Aha pardon, zabudol som, ze tu definuje TonyClifton
631498
Aha pardon, zabudol som, ze tu definuje TonyClifton
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist