Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34881 - 34900 Napsat příspěvek
rick a morty s02e04: Ty vole ;-O nechápu, jak to vymýšlí. pecka pecka pecka.

suits s05e08/e09: pořád spokojenost, jsem rád, že jsem nepřestal koukat.
637400
rick a morty s02e04: Ty vole ;-O nechápu, jak to vymýšlí. pecka pecka pecka. suits s05e08/e09: pořád spokojenost, jsem rád, že jsem nepřestal koukat.
0 0
reagovat

Scream

Mne to prijde jako naprosto neurazejici, zabavna jednohubka...
637397
Mne to prijde jako naprosto neurazejici, zabavna jednohubka...
Scream
0 0
reagovat
zrovna konec 7 a 8 mi přišly, jako slušnej kvalitativní vzestup... ano, taky tím zabíjím čas.
637394
zrovna konec 7 a 8 mi přišly, jako slušnej kvalitativní vzestup... ano, taky tím zabíjím čas.
0 0
reagovat

Davies182

já tomu dal 7 dilů šanci a už to asi doklepu, páč se mi zrovna začínají potvrzovat teorie, který jsem si sestavil někdy okolo třetího dílu a taky nerad odcházím uprostřed rozkoukaný série, ať to je sebehorší :D
637390
já tomu dal 7 dilů šanci a už to asi doklepu, páč se mi zrovna začínají potvrzovat teorie, který jsem si sestavil někdy okolo třetího dílu a taky nerad odcházím uprostřed rozkoukaný série, ať to je sebehorší *:D*
Davies182
0 0
reagovat
Davies tomu nerozumí a nikdo by ho neměl číst.
Krále sem ze Screamu v titulku udělal, páč teď v bedně moc slasherů neběží... a prostě mě to objektivně baví.

Ray je brutál, jde vidět, že si připravujou půdu pro hromadný umírání postav. 4. řadu bych viděl jako poslední, i když... Showtime...
637388
Davies tomu nerozumí a nikdo by ho neměl číst. Krále sem ze Screamu v titulku udělal, páč teď v bedně moc slasherů neběží... a prostě mě to objektivně baví. Ray je brutál, jde vidět, že si připravujou půdu pro hromadný umírání postav. 4. řadu bych viděl jako poslední, i když... Showtime...
0 0
reagovat

killerzeli

já tak nějak počítám s tím, a z toho textu to vyčteš, že Davies nezhlédl jen pilot a hned šel datlovat topku o "králi seriálových slasherů". ne, tohle je prostě hype, kterej vůbec nechápu. jak říkáš, je to nuda, vypadá to jak Beverly Kills 90210 a ty postavy se chovaj i na poměry svýho žánru, ze kterýho by si to mělo dělat srandu, neskutečně debilně. ale tak třeba to nechápu a vtip má bejt v tom, že někdo navrhne, že by se měli rozdělit, načež druhej namítne, že to je hloupost, ale všichni ve skupině ho bez odpovědi ignorují a každej se vydá jinou cestou...
637387
já tak nějak počítám s tím, a z toho textu to vyčteš, že Davies nezhlédl jen pilot a hned šel datlovat topku o "králi seriálových slasherů". ne, tohle je prostě hype, kterej vůbec nechápu. jak říkáš, je to nuda, vypadá to jak Beverly Kills 90210 a ty postavy se chovaj i na poměry svýho žánru, ze kterýho by si to mělo dělat srandu, neskutečně debilně. ale tak třeba to nechápu a vtip má bejt v tom, že někdo navrhne, že by se měli rozdělit, načež druhej namítne, že to je hloupost, ale všichni ve skupině ho bez odpovědi ignorují a každej se vydá jinou cestou...
killerzeli
0 0
reagovat

Bay_watch

V Pilotu se aspoň trochu snažili a šlo o něco nového, takže bych se Daviese v recenzi zastal. Zbytek sezony je jen nudná výplň a první dobrý díl přišel až dnes, kdy trochu přidali na gore a atmosféře.
637386
V Pilotu se aspoň trochu snažili a šlo o něco nového, takže bych se Daviese v recenzi zastal. Zbytek sezony je jen nudná výplň a první dobrý díl přišel až dnes, kdy trochu přidali na gore a atmosféře.
Bay_watch
0 0
reagovat

Scream

ježiš, to je chujovina. už nikdy nebudu věřit Daviesovi. ten by dokázal vyhypovat i seriálovej spin-off Babovřesek :D
637378
ježiš, to je chujovina. už nikdy nebudu věřit Daviesovi. ten by dokázal vyhypovat i seriálovej spin-off Babovřesek *:D*
Scream
0 0
reagovat

Rick and Morty S02E04

To je tak pokřiveně šíleným způsobem boží, až to není možný! :+
637376
To je tak pokřiveně šíleným způsobem boží, až to není možný! *:+*
Rick and Morty S02E04
0 0
reagovat

killerzeli

Až na jeden menší problém, že takových postav bylo v komiksu už plno, ale žádnému se nezačalo říkat Thor...
637369
Až na jeden menší problém, že takových postav bylo v komiksu už plno, ale žádnému se nezačalo říkat Thor...
killerzeli
0 0
reagovat
To mi připomíná, že si v nejbližší době musím znovu pustit jiný Russellův báječný seriál. A i tam je dost narážek na Doctora Who. Díky, hoši. :)
637368
To mi připomíná, že si v nejbližší době musím znovu pustit jiný Russellův báječný seriál. A i tam je dost narážek na Doctora Who. Díky, hoši. *:)*
0 0
reagovat

TonyClifton

Vsak v pohode... ja jen, ze kdyz se zajimas o ty teorie, mohly by te zajimat i jejich vyvraceni. Hodil jsem to sem ciste pro zajimavost ;)
637367
Vsak v pohode... ja jen, ze kdyz se zajimas o ty teorie, mohly by te zajimat i jejich vyvraceni. Hodil jsem to sem ciste pro zajimavost *;)*
TonyClifton
0 0
reagovat

Spazz

"teorie"
637366
"teorie"
Spazz
0 0
reagovat
Hayley Atwell jako Dr. Who - ano, prosím! A lezbické jiskření se společnicí, beztak už je ten seriál zcela cíleně "queer"
637365
Hayley Atwell jako Dr. Who - ano, prosím! A lezbické jiskření se společnicí, beztak už je ten seriál zcela cíleně "queer"
0 0
reagovat

TonyClifton

637364
[link="http://www.cracked.com/article_20258_6-famous-things-from-history-that-didnt-actually-exist_p2.html"]ohledne te papezky[/link]
TonyClifton
0 0
reagovat

Memphis

Master změnil pohlaví, takže Doktor také může. k poslední sezoně Doctora Who

Ad Thor
Z Thora neudělali ženu, pouze byla v komiksu ženská postava, která byla hodna jeho kladiva a tak získala jeho schopnosti při zvednutí. Pořád jde o samostatnou postavu.
637363
[spoiler]Master změnil pohlaví, takže Doktor také může.[/spoiler] k poslední sezoně Doctora Who Ad Thor Z Thora neudělali ženu, pouze byla v komiksu ženská postava, která byla hodna jeho kladiva a tak získala jeho schopnosti při zvednutí. Pořád jde o samostatnou postavu.
Memphis
0 0
reagovat
Zrovna teorie, že některé historick osobnosti byly ženy je docela častá, nejznámnější je asi papež/ka.
637362
Zrovna teorie, že některé historick osobnosti byly ženy je docela častá, nejznámnější je asi papež/ka.
0 0
reagovat

Memphis

Samotní seveřané by se asi hodně divili co děláme s jejich mytologií :D
Ale co se týče jejich bohyň, tak některé by se v komiksech nemuseli cítit špatně. Např. Rán - bohyně/obryně moře a utonulých, jež chytá do své sítě
Nott - paní noci; její černý vůz táhne kůň Hrímfaxi (jsem si ani nevím jak vzpomněl na Jestřábí ženu)
Nu a na Valkýry se taky nedá nevzpomenout. Třeba by jedna z nich mohla být nástupcem Thora (nebo jejich houf ve stylu dětí co se transformujou do napodobeniny Shazama....sakra jak se ten hrdina jmenuje....)
637361
Samotní seveřané by se asi hodně divili co děláme s jejich mytologií *:D* Ale co se týče jejich bohyň, tak některé by se v komiksech nemuseli cítit špatně. Např. Rán - bohyně/obryně moře a utonulých, jež chytá do své sítě Nott - paní noci; její černý vůz táhne kůň Hrímfaxi (jsem si ani nevím jak vzpomněl na Jestřábí ženu) Nu a na Valkýry se taky nedá nevzpomenout. Třeba by jedna z nich mohla být nástupcem Thora (nebo jejich houf ve stylu dětí co se transformujou do napodobeniny Shazama....sakra jak se ten hrdina jmenuje....)
Memphis
0 0
reagovat
Opravte mě, jestli se mýlím, ale...

Tony
Myslim, že v seriálu bylo zmíněný, že Doctor a příslušníci jeho rasy můžou změnit pohlaví, tady by to nebylo v rozporu s ničím.

Ale ukaž mi, kde v severský mytologii byl Thor zobrazenej jako ženská. I dare you. :D
637360
Opravte mě, jestli se mýlím, ale... [b]Tony[/b] Myslim, že v seriálu bylo zmíněný, že Doctor a příslušníci jeho rasy můžou změnit pohlaví, tady by to nebylo v rozporu s ničím. Ale ukaž mi, kde v severský mytologii byl Thor zobrazenej jako ženská. [link="http://norse-mythology.org/tales/thor-the-transvestite/"]I dare you[/link]. *:D*
0 0
reagovat
Ženský Thor - OMG zasraná genderová korektnost!!!
Hayley Atwell jako Dr. Who - Bring it on!

Tady je vidět jakou mají některý věci moc :D:D:D
637359
Ženský Thor - OMG zasraná genderová korektnost!!! Hayley Atwell jako Dr. Who - Bring it on! Tady je vidět jakou mají některý věci moc *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se