Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34881 - 34900 Napsat příspěvek
Červený kostým seriálového Daredevila
631629
Červený kostým seriálového [link="http://www.aceshowbiz.com/images/news/first-look-at-charlie-cox-in-daredevil-s-costume-allegedly-unveiled.jpg"]Daredevila[/link]
0 0
reagovat

TedGeorge

Přesně! A ke konci teseru když jdou všichni v neprustřelných vestách, tak to se připravuje Sharknado.
631628
Přesně! A ke konci teseru když jdou všichni v neprustřelných vestách, tak to se připravuje Sharknado.
TedGeorge
0 0
reagovat

Axis

631627
http://www.powerliftingtowin.com/wp-content/uploads/2014/06/Calm-Before-The-Storm.jpg
Axis
0 0
reagovat
:+
631626
*:+*
0 0
reagovat

True Detective Season 2

Na FB HBO True Detective se objevil teaser na druhou serii!
631625
Na FB HBO True Detective se objevil[link="https://www.facebook.com/video.php?v=877098308998844&set=vb.540297149345630&type=2&theater"] teaser na druhou serii![/link]
True Detective Season 2
0 0
reagovat
Last Week Tonight dneska zveřejnil další kousek interview se Snowdenem, tentokrát na téma hesel. Worth a watch.

link
631622
Last Week Tonight dneska zveřejnil další kousek interview se Snowdenem, tentokrát na téma hesel. Worth a watch. https://www.youtube.com/watch?v=yzGzB-yYKcc
0 0
reagovat

Justified

Justified uz je all in, pecka.:) Inak kto caka shoot out s Boonom, tak sa docka podla proma.;) Doporucujem, ale nepustat si ho.
631602
Justified uz je all in, pecka.*:)* Inak kto caka shoot out s Boonom, tak sa docka podla proma.*;)* Doporucujem, ale nepustat si ho.
Justified
0 0
reagovat

Justified

to se to krásně přiostřuje.
631599
to se to krásně přiostřuje.
Justified
0 0
reagovat

Justified

Doriti, tak to je jazda! To bude snáď výživnejšie finále ako v Breaking Bad. :+
631598
Doriti, tak to je jazda! To bude snáď výživnejšie finále ako v Breaking Bad. *:+*
Justified
0 0
reagovat

Shameless 12

nejlepší potitulková sekvence co kdy zatím byla :D:D

"Shes gone boys. Shes gone."

Jinak jsem čekal teda větší odvaz - nejvíc cool byl asi Kev a jeho matematika u doktora. :D
631596
nejlepší potitulková sekvence co kdy zatím byla *:D**:D* "Shes gone boys. Shes gone." Jinak jsem čekal teda větší odvaz - nejvíc cool byl asi Kev a jeho matematika u doktora. *:D*
Shameless 12
0 0
reagovat

TedGeorge

Neremcej furt a sjed to cely, chytne Te to, uvidis. Z toho Tvyho popisku pode mnou by to mohlo nalakat hodne lidi :D
Ja sem zamilovanej, fakt mi to sedlo, herci si tu zapletku nejvic davaj. A pockej az uvidis, kdo bude delat bordel ve druhy rade... Are You watching closely?
P.S. Vy ste vedeli, ze je Florida tak silene podobna Lousiane??
631594
Neremcej furt a sjed to cely, chytne Te to, uvidis. Z toho Tvyho popisku pode mnou by to mohlo nalakat hodne lidi *:D* Ja sem zamilovanej, fakt mi to sedlo, herci si tu zapletku nejvic davaj. A pockej az uvidis, kdo bude delat bordel ve druhy rade... Are You watching closely? P.S. Vy ste vedeli, ze je Florida tak silene podobna Lousiane??
TedGeorge
0 0
reagovat

Bloodline

Po třetím díle je mi plně jasné, že podle Kokešova dělení serialit se jedná o pátý typ, který parazituje na kumulativním i komparativním zprostředkování informací, ale tyto cíleně rozrušuje a pomocí nových informací retrográdně odhaluje jako neplatné nebo platné jinak. Narušení validity bohužel probíhá velmi fádně. Ty šokující závěry komparované se začátky epizod bohužel nefungují.
631593
Po třetím díle je mi plně jasné, že podle Kokešova dělení serialit se jedná o pátý typ, který parazituje na kumulativním i komparativním zprostředkování informací, ale tyto cíleně rozrušuje a pomocí nových informací retrográdně odhaluje jako neplatné nebo platné jinak. Narušení validity bohužel probíhá velmi fádně. Ty šokující závěry komparované se začátky epizod bohužel nefungují.
Bloodline
0 0
reagovat
Už dobře hodinu přemýšlím, odkud znám toho herce, co hraje Kevina Rayburna (Norbert Leo Butz) a on hrál toho sympatickýho bráchu v Dan in Real Life :D

Jinak první díl Bloodline otřesně špatnej, jdu na druhej :+
631591
Už dobře hodinu přemýšlím, odkud znám toho herce, co hraje Kevina Rayburna (Norbert Leo Butz) a on hrál toho sympatickýho bráchu v Dan in Real Life *:D* Jinak první díl Bloodline otřesně špatnej, jdu na druhej *:+*
0 0
reagovat

Arrow

Tak v Studentagency nahrali Arrowa a po dvou dilech musim rict, ze do autobusu dobry.
631583
Tak v Studentagency nahrali Arrowa a po dvou dilech musim rict, ze do autobusu dobry.
Arrow
0 0
reagovat

Davies182

Jsem nemocnej, už mě nebaví čučet na Přátele a Twin Peaks tak to taky prubnu.
631581
Jsem nemocnej, už mě nebaví čučet na Přátele a Twin Peaks tak to taky prubnu.
Davies182
0 0
reagovat

Davies182

V osm poustim prvni tri dily jako ze se TedGeorge jmenuju.
631580
V osm poustim prvni tri dily jako ze se TedGeorge jmenuju.
Davies182
0 0
reagovat

Davies182

Dalo se od Netflixu čekat něco jiného? Naaah :+

Už jsem to častokrát chtěl nakousnout nebo se zeptat, ale bylo mi jasný, že už na tom kutíte. Na Metacriticu jsou na to hodně pěkný reakce.

btw hodně nadšený první reakce na Daredevila. :+ To bude víkend, to bude víkend....
631579
Dalo se od Netflixu čekat něco jiného? Naaah *:+* Už jsem to častokrát chtěl nakousnout nebo se zeptat, ale bylo mi jasný, že už na tom kutíte. Na Metacriticu jsou na to hodně pěkný reakce. btw hodně nadšený první reakce na Daredevila. *:+* To bude víkend, to bude víkend....
Davies182
0 0
reagovat
Ach jo. Zase si řikám, proč sem si to nadšení nenechal pro sebe :( :-

I win. You lose.
631578
Ach jo. Zase si řikám, proč sem si to nadšení nenechal pro sebe *:(* *:-* I win. You lose.
0 0
reagovat

Davies182

Ty vole máš na to zbrojní pas? :D
Prosím potvrzení od nezávislých :D
631577
Ty vole máš na to zbrojní pas? *:D* Prosím potvrzení od nezávislých *:D*
Davies182
0 0
reagovat

Bloodline

V Netflixu nakoukali nejdůležitější a nejlépe hodnocené seriály všech myslitelných žánrů (kromě sci-fi a fantasy) a uvařili vlastní dramatickou polívčičku, jejíž jedenáctej díl ze třinácti sem právě dojel vyčerpávajícím maratónem. Dovolená v prdeli, recenze na TZ nejpozději o víkendu. Do tý doby seriózně doporučuju prubnout, jo a ještě jedna věc: bacha, má to "syndrom pilotu The Leftovers". Pak už je ale každej další díl jenom a jenom lepší. Přímou úměrou. O kolika seriálech tohle dneska můžete říct? Fakt si to nenechte proklouznout mezi prstama, něco takovýho se v bedně urodí maximálně dvakrát do roka. S tou fungující rozmanitostí žánrů je to něco neuvěřitelnýho, a bude sakra těžký o tom psát bez jakejcholiv spoilerů... modrá barva na ČSFD je naprostej výsměch od těch, co to zabalili po první hodině a mluvěj o novodobým Dallasu, IMDB už je na tom naštěstí mnohem líp. Nemám slov.
631576
V Netflixu nakoukali nejdůležitější a nejlépe hodnocené seriály všech myslitelných žánrů (kromě sci-fi a fantasy) a uvařili vlastní dramatickou polívčičku, jejíž jedenáctej díl ze třinácti sem právě dojel vyčerpávajícím maratónem. Dovolená v prdeli, recenze na TZ nejpozději o víkendu. Do tý doby seriózně doporučuju prubnout, jo a ještě jedna věc: bacha, má to "syndrom pilotu The Leftovers". Pak už je ale každej další díl jenom a jenom lepší. Přímou úměrou. O kolika seriálech tohle dneska můžete říct? Fakt si to nenechte proklouznout mezi prstama, něco takovýho se v bedně urodí maximálně dvakrát do roka. S tou fungující rozmanitostí žánrů je to něco neuvěřitelnýho, a bude sakra těžký o tom psát bez jakejcholiv spoilerů... modrá barva na ČSFD je naprostej výsměch od těch, co to zabalili po první hodině a mluvěj o novodobým Dallasu, IMDB už je na tom naštěstí mnohem líp. Nemám slov.
Bloodline
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist