Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34921 - 34940 Napsat příspěvek

Brink s01e09

Moc lidí to tu mimo mne a Karla pravděpodobně nesleduje, ale dnešní díl už vyloženě boží :+
637208
Moc lidí to tu mimo mne a Karla pravděpodobně nesleduje, ale dnešní díl už vyloženě boží *:+*
Brink s01e09
0 0
reagovat
Po zhruba dvou třetinách první sezony bych neřek, že je to tak dobrý jako Rick & Morty nebo první série Archera, ale je to furt hodně dobrý. Vizuál je úplně v pohodě, dobře se k tomu hodí, a hlasový obsazení je pak vyloženě skvělý, když si člověk občas prohlídne jména v titulkách.
637207
Po zhruba dvou třetinách první sezony bych neřek, že je to tak dobrý jako Rick & Morty nebo první série Archera, ale je to furt hodně dobrý. Vizuál je úplně v pohodě, dobře se k tomu hodí, a hlasový obsazení je pak vyloženě skvělý, když si člověk občas prohlídne jména v titulkách.
0 0
reagovat
me to pripada jako californication, kdyz to bylo jeste dobry
637183
me to pripada jako californication, kdyz to bylo jeste dobry
0 0
reagovat

Bojack Horseman

Asi to tak mají všechny ujetý animáky. První epizoda podivná a nic neříkající, ale když to zkousnete dostanete velmi zábavnou podívanou. Vizuál mě neuráží a v konci konců se k podobnému typu animáku docela hodí.
GuidoA. by nám měl házet podobné seroše, to je přesně ta linka v které se protínáme. Díky :+
637182
Asi to tak mají všechny ujetý animáky. První epizoda podivná a nic neříkající, ale když to zkousnete dostanete velmi zábavnou podívanou. Vizuál mě neuráží a v konci konců se k podobnému typu animáku docela hodí. [b]GuidoA.[/b] by nám měl házet podobné seroše, to je přesně ta linka v které se protínáme. Díky *:+*
Bojack Horseman
0 0
reagovat

Bojack Horseman

V prvnim dile mi to vubec nesedlo a malem jsem to ani nedokoukal, ale po deviti epizodach musim dat Guidovi za pravdu. Je to fakt pecka! Hlavne teda ten song ze zaverecnych titulku :+

Akorat ten hnusny vizual je uz fakt na hranici moji tolerance...
637170
V prvnim dile mi to vubec nesedlo a malem jsem to ani nedokoukal, ale po deviti epizodach musim dat Guidovi za pravdu. Je to fakt pecka! Hlavne teda ten song ze zaverecnych titulku *:+* Akorat ten hnusny vizual je uz fakt na hranici moji tolerance...
Bojack Horseman
0 0
reagovat
bojack horseman je pecka nejvetsi!!! dal sem prvni tri dily a to hned dvakrat. takhle sem se nenasmal uz hodne dlouho - naprosto genialni. davam zatim stejnejch 100% jako rick and morty. ty uvodni titulky se snad nikdy neokoukaj, zaverecny sou taky bozi, humor a vsechny postavy fungujou na jednicku, tomu fakt neni co vytknout. animovany dvacetiminutovy serialy holt dneska jedou upne jinou ligu. ze jo archere?
637155
bojack horseman je pecka nejvetsi!!! dal sem prvni tri dily a to hned dvakrat. takhle sem se nenasmal uz hodne dlouho - naprosto genialni. davam zatim stejnejch 100% jako rick and morty. ty uvodni titulky se snad nikdy neokoukaj, zaverecny sou taky bozi, humor a vsechny postavy fungujou na jednicku, tomu fakt neni co vytknout. animovany dvacetiminutovy serialy holt dneska jedou upne jinou ligu. ze jo archere?
0 0
reagovat

Damien

Nevíte jak je to s tímto seriálem, od září to začíná??
637152
Nevíte jak je to s tímto seriálem, od září to začíná??
Damien
0 0
reagovat

True Detective s02

V posledních pár dnech jsem si vpálil posledních pět epizod a takhle najednou to byla skvělá jízda. Chápu co tomu někteří vyčítaj, tuctová kriminálka, klišé postavy atd.. Ale oproti standardní kriminálce je to skvěle natočený, skvěle zahraný, má to parádní atmosféru a to medový tempo. :o Za mě 9/10 s tím, že po 4. dílu kdy se postavy semknou jsem jim opravdu přál nějaký lepší než nevyhnutelný konec a to se počítá. :+
637148
V posledních pár dnech jsem si vpálil posledních pět epizod a takhle najednou to byla skvělá jízda. Chápu co tomu někteří vyčítaj, tuctová kriminálka, klišé postavy atd.. Ale oproti standardní kriminálce je to skvěle natočený, skvěle zahraný, má to parádní atmosféru a to medový tempo. *:o* Za mě 9/10 s tím, že po 4. dílu kdy se postavy semknou jsem jim opravdu přál nějaký lepší než nevyhnutelný konec a to se počítá. *:+*
True Detective s02
0 0
reagovat

duro

Já to říkal :+
637142
Já to říkal *:+*
duro
0 0
reagovat

Jonathan Strange & Mr. Norrell

Tak to som si maximálne vychrochtal. Výpravné, s dobrým príbehom a výborným obsadením, hustá atmosféra. Skvelá "napoleonská" fantasy. Kto nevidel, tak netuší, o čom je súčasná televízna špička.
637141
Tak to som si maximálne vychrochtal. Výpravné, s dobrým príbehom a výborným obsadením, hustá atmosféra. Skvelá "napoleonská" fantasy. Kto nevidel, tak netuší, o čom je súčasná televízna špička.
Jonathan Strange & Mr. Norrell
0 0
reagovat

Tony

ne, specificky jsem zmínil třeba ten díl u Ponorky. ty věci, který mi tam vadily se dají aplikovat i na ostatní díly, zejména z páté řady.
Už dost, šéfe ani nezmiňuj. to byla příšerná vycpávka. prvotní nápad dobrej, ale to provedení mě v tý době hrozně nasralo.
637140
ne, specificky jsem zmínil třeba ten díl u Ponorky. ty věci, který mi tam vadily se dají aplikovat i na ostatní díly, zejména z páté řady. Už dost, šéfe ani nezmiňuj. to byla příšerná vycpávka. prvotní nápad dobrej, ale to provedení mě v tý době hrozně nasralo.
Tony
0 0
reagovat

Nepletete si to s tím Už dost šéfe? Z té poslední řady byly super díly Choltice, Excalibur, Bavorsko, Letem Světem... V předposlední je jich pak super ještě víc, a u Zoufalíka jak jsem už psal snad nej díl vůbec. Alkoholik je taky ze 4. a Štěpán z posledních dílů třetí řady (asi jako nejznámnější epizoda vůbec) , což by asi také nezapadlo do škatulky původních dílů.

Ale souhlasím, že tam je znát, že na to měl míň času. Ostatně před tím ho skoro nikdo neznal a během dvou let asi nejznámnější kuchař u nás...
637104
Nepletete si to s tím Už dost šéfe? Z té poslední řady byly super díly Choltice, Excalibur, Bavorsko, Letem Světem... V předposlední je jich pak super ještě víc, a u Zoufalíka jak jsem už psal snad nej díl vůbec. Alkoholik je taky ze 4. a Štěpán z posledních dílů třetí řady (asi jako nejznámnější epizoda vůbec) , což by asi také nezapadlo do škatulky původních dílů. Ale souhlasím, že tam je znát, že na to měl míň času. Ostatně před tím ho skoro nikdo neznal a během dvou let asi nejznámnější kuchař u nás...
0 0
reagovat
:)):)):)):))
637113
*:))**:))**:))**:))*
0 0
reagovat
(červená se) :+

... ale můj názor na True Detective v chystaným makru si pak radši ani nečti :D
637110
(červená se) *:+* ... ale můj názor na True Detective v chystaným makru si pak radši ani nečti *:D*
0 0
reagovat

Scream

Na základě daviesova článku jsme si včera s bratránkem pustili první tři díly Vřískotu (já to pak dneska dojel do sedmého) a zatím teda hodně velká spokojenost. 7-8/10
637107
Na základě daviesova článku jsme si včera s bratránkem pustili první tři díly Vřískotu (já to pak dneska dojel do sedmého) a zatím teda hodně velká spokojenost. 7-8/10
Scream
0 0
reagovat
Jo, ty původní díly byly super (09-10?), ale v jeden moment se už na to celkem vysral, do kuchyně jen nakoukl a zmizel.
637101
Jo, ty původní díly byly super (09-10?), ale v jeden moment se už na to celkem vysral, do kuchyně jen nakoukl a zmizel.
0 0
reagovat

Bay_watch

Nevěděl jsem, že ten pořád stále pokračuje, dřív jsem ho taky žral. Asi je to syndrom vyhoření. Mně by asi taky nebavilo, řešit furt ty samý situace a vědět, že situace se stejně nelepší.
637100
Nevěděl jsem, že ten pořád stále pokračuje, dřív jsem ho taky žral. Asi je to syndrom vyhoření. Mně by asi taky nebavilo, řešit furt ty samý situace a vědět, že situace se stejně nelepší.
Bay_watch
0 0
reagovat

Ano, šéfe!

tak jsem si díky vám pro připomenutí pustil pár dílů z pozdějších sérií. taky mám ten pořad velmi rád a Pohlreich je pro mě borec a žeru ho, ale nemůžu nevidět ten hroznej kvalitativní sešup oproti dřívějším řadám.
přijde mi, že se v novějších dílech vytratilo Zdendovo nadšení a snaží se odkroutit si v těch hospodách jen nutný minimum, pár situací, aby bylo to stačilo na díl a potom zase rychle vypadnout. už se tolik nezapojuje do změn v kuchyni, méně radí (nebo nám toho alespoň ukazují o dost méně), tím pádem si už ani nevytváří takový vztah s těmi lidmi a ten pořad potom hrozně postrádá emoční kouzlo prvních dílů.
také dramaturgie se neuvěřitelně zhoršila. kdybych měl rozebrat jen chyby v posledním díle, co jsem viděl (5x9 Ponorka), tak je to třeba neuvěřitelný množství nezodpovězených otázek ke konci. plno věcí se nakouslo, ale nedokončilo. prakticky žádné rozhovory s personálem, jak se mají a tak. vůbec jsem taky neviděl, co se na restauraci změnilo, jaký je teď menu, směr, kterým se vydali, ceny atd. následně tam kuchařka dostane hvězdičku za řízek, medailonky a kaťák, což mě úplně položilo. za prvý, ty jídla jsou úplný základy a vůbec jsem nechápal, proč si je vybral k posouzení. za druhý si myslím, že si tu hvězdičku nezasloužili a že tam mohla hrát roli jakási Zdeňkova sympatie k tý holce. když si vzpomenu, tak i na tu blbou jednu hvězdu se kdysi lidi museli sakra ohánět a potom za nimi Pohlreich na tajňačku poslal Romana nebo někoho jinýho a otestoval je tím, že si vybral nějaký kulinářský záludnosti. také celej ten rituál úplně postrádal jakýkoliv emoce a nadšení. "tak jsme teda dostali hvězdu. ok, díky moc. naschle." takový to přece nikdy nebylo, sakra! lidi bejvali před verdiktem napjatí jak struna a potom buď zklamaní nebo nadšení, dojatí, sem tam i slzička ukápla... tohle už se v novějších dílech skoro vůbec nevidí. když to vemu kolem a kolem; Zdenda je furt mašina na bonmoty, furt umí někoho poslat do prdele, i když už se dost krotí, furt se tam občas vyskytnou legendární momenty jako hospoda u hovna. bohužel, celej ten pořad neuvěřitelně ztratil na emocích a to je to nejhorší, co se tomu mohlo stát.
jinak se teda velmi těším na další díly v září a doufám ve zlepšení. díky, kluci, bez vás bych ani nevěděl, že se znovu točí, páč telku už dneska zapínám jen na sportovní přenosy :D
637099
tak jsem si díky vám pro připomenutí pustil pár dílů z pozdějších sérií. taky mám ten pořad velmi rád a Pohlreich je pro mě borec a žeru ho, ale nemůžu nevidět ten hroznej kvalitativní sešup oproti dřívějším řadám. přijde mi, že se v novějších dílech vytratilo Zdendovo nadšení a snaží se odkroutit si v těch hospodách jen nutný minimum, pár situací, aby bylo to stačilo na díl a potom zase rychle vypadnout. už se tolik nezapojuje do změn v kuchyni, méně radí (nebo nám toho alespoň ukazují o dost méně), tím pádem si už ani nevytváří takový vztah s těmi lidmi a ten pořad potom hrozně postrádá emoční kouzlo prvních dílů. také dramaturgie se neuvěřitelně zhoršila. kdybych měl rozebrat jen chyby v posledním díle, co jsem viděl (5x9 Ponorka), tak je to třeba neuvěřitelný množství nezodpovězených otázek ke konci. plno věcí se nakouslo, ale nedokončilo. prakticky žádné rozhovory s personálem, jak se mají a tak. vůbec jsem taky neviděl, co se na restauraci změnilo, jaký je teď menu, směr, kterým se vydali, ceny atd. následně tam kuchařka dostane hvězdičku za řízek, medailonky a kaťák, což mě úplně položilo. za prvý, ty jídla jsou úplný základy a vůbec jsem nechápal, proč si je vybral k posouzení. za druhý si myslím, že si tu hvězdičku nezasloužili a že tam mohla hrát roli jakási Zdeňkova sympatie k tý holce. když si vzpomenu, tak i na tu blbou jednu hvězdu se kdysi lidi museli sakra ohánět a potom za nimi Pohlreich na tajňačku poslal Romana nebo někoho jinýho a otestoval je tím, že si vybral nějaký kulinářský záludnosti. také celej ten rituál úplně postrádal jakýkoliv emoce a nadšení. "tak jsme teda dostali hvězdu. ok, díky moc. naschle." takový to přece nikdy nebylo, sakra! lidi bejvali před verdiktem napjatí jak struna a potom buď zklamaní nebo nadšení, dojatí, sem tam i slzička ukápla... tohle už se v novějších dílech skoro vůbec nevidí. když to vemu kolem a kolem; Zdenda je furt mašina na bonmoty, furt umí někoho poslat do prdele, i když už se dost krotí, furt se tam občas vyskytnou legendární momenty jako hospoda u hovna. bohužel, celej ten pořad neuvěřitelně ztratil na emocích a to je to nejhorší, co se tomu mohlo stát. jinak se teda velmi těším na další díly v září a doufám ve zlepšení. díky, kluci, bez vás bych ani nevěděl, že se znovu točí, páč telku už dneska zapínám jen na sportovní přenosy *:D*
Ano, šéfe!
0 0
reagovat
Jo, začátek je až moc dobrý a dalo se čekat, že tohle prostě neudrží, ale i tak se tomu sem tam něco vyrovná a zbytek se pohybuje +- kolem slušného průměru.
637097
Jo, začátek je až moc dobrý a dalo se čekat, že tohle prostě neudrží, ale i tak se tomu sem tam něco vyrovná a zbytek se pohybuje +- kolem slušného průměru.
0 0
reagovat
Á, Galavant. Videl som jeden diel, ten údajne najlepší. Potom to vraj išlo dolu, to som už teda neriskoval.
637095
Á, Galavant. Videl som jeden diel, ten údajne najlepší. Potom to vraj išlo dolu, to som už teda neriskoval.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se