Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34921 - 34940 Napsat příspěvek
Céčko jednou pokořilo i MZ, snad jediný nevydaný MovieZone FM :) Točilo se na Andělu v Hlubině (dole v "jeskyni") a jedlo se do toho, kecali lidi kolem a pořád se něco objednávalo u servírky. Dělala se zvuková verze Roku v kostce, ale nakonec se to skrečovalo s tím, že to je až moc chaos a je to blbě slyšet. A taky samozřejmě proto, že jsem se plně účastnil já (podle Civala jsem si vybral samý debilní věci, prej je divný chtít bejt jako Zac Efron, když jde do školy ve Znovu 17) :D #truestory
631787
Céčko jednou pokořilo i MZ, snad jediný nevydaný MovieZone FM :) Točilo se na Andělu v Hlubině (dole v "jeskyni") a jedlo se do toho, kecali lidi kolem a pořád se něco objednávalo u servírky. Dělala se zvuková verze Roku v kostce, ale nakonec se to skrečovalo s tím, že to je až moc chaos a je to blbě slyšet. A taky samozřejmě proto, že jsem se plně účastnil já (podle Civala jsem si vybral samý debilní věci, prej je divný chtít bejt jako Zac Efron, když jde do školy ve Znovu 17) *:D* #truestory
0 0
reagovat
a)
631786
a)
0 0
reagovat
podla vsetkeho to neuniklo pressu, ale nejakej firme, ktora pre nich robila titulky do zahranicia...
631785
podla vsetkeho to neuniklo pressu, ale nejakej firme, ktora pre nich robila titulky do zahranicia...
0 0
reagovat

KarelR

Ouky, ale i tak jste je měli propašovat s sebou na projekci ;)
BTW ty další díly GoT jsou nuked. Takže asi fakt uteklo jen to co měl někdo na press recku.
631784
Ouky, ale i tak jste je měli propašovat s sebou na projekci *;)* BTW ty další díly GoT jsou nuked. Takže asi fakt uteklo jen to co měl někdo na press recku.
KarelR
0 0
reagovat

Axis

Jestli myslíš ten FB post, tak jsem někam potřeboval napsat dojmy, když už nás HBO pozvalo na projekci, a nechtěl jsem TVZone krást recenzi. Po teaseru True Detective už by si na mě kluci asi někde počkali... :D
631783
Jestli myslíš ten FB post, tak jsem někam potřeboval napsat dojmy, když už nás HBO pozvalo na projekci, a nechtěl jsem TVZone krást recenzi. Po teaseru True Detective už by si na mě kluci asi někde počkali... *:D*
Axis
0 0
reagovat

Davies182

Dřív než bych případně řešil znělku, tak bych pořešil kde to nahrajete a jestli to vůbec bude slyšet. Případně si prostě sedněte do trochu tišejšího kouta hospody, dejte před sebe nějakej lepší půjčenej diktafon a hodinu kláboste. Po té hodině zjistíte...

A) Nic není slyšet
B) Ty kecy stojí za hovno
C) Skoro nic není slyšet a zbytek stojí za hovno
D) Ta kvalita je hrozná, ale mi tomu rozumíme a přepíšeme to
E) Přepsali sme to a stojí to za hovno

Každopádně vám fandím a něco zkuste :+
631782
Dřív než bych případně řešil znělku, tak bych pořešil kde to nahrajete a jestli to vůbec bude slyšet. Případně si prostě sedněte do trochu tišejšího kouta hospody, dejte před sebe nějakej lepší půjčenej diktafon a hodinu kláboste. Po té hodině zjistíte... A) Nic není slyšet B) Ty kecy stojí za hovno C) Skoro nic není slyšet a zbytek stojí za hovno D) Ta kvalita je hrozná, ale mi tomu rozumíme a přepíšeme to E) Přepsali sme to a stojí to za hovno Každopádně vám fandím a něco zkuste *:+*
Davies182
0 0
reagovat

Davies

631779
[link="https://www.youtube.com/watch?v=a0VGJYAMMGg"]nic jinyho nepripada v uvahu[/link]
Davies
0 0
reagovat

TZ Hype

To by nebyl zlej nápad:+
BTW jakto že o GoT píše MZ a ne TZ? To mi trochu nejde na mozek? ?)
631780
To by nebyl zlej nápad*:+* BTW jakto že o GoT píše MZ a ne TZ? To mi trochu nejde na mozek? *?)*
TZ Hype
0 0
reagovat

TedGeorge

"TZ Hype" :D :D :D :+

Jakou by to mělo mít znělku, nemáš nějakej nápad? xxendxx, anyone?
631778
"TZ Hype" *:D* *:D* *:D* *:+* Jakou by to mělo mít znělku, nemáš nějakej nápad? xxendxx, anyone?
TedGeorge
0 0
reagovat
Ty slova za přezdívkou by mohly být jakýkoliv a b)
631777
Ty slova za přezdívkou by mohly být jakýkoliv a b)
0 0
reagovat

Davies182

Who gives a fuck...? :D

Hele, jako přespolní a pracující ( :- ), natočte / nahrajte / napište tu Jedovou chýši. Ten formát článku vedenej jako rozhovor je vyloženě lákavá věc. Neříkám, že to je jednoduchý, ale když se to udělá správně, tak je to nádherně čtivý. Těch věcí na seriálovým poli se za poslední tejden stalo víc jak za poslední rok dohromady, tak nějakou chytrou protiváhu MZ Live (TVZ Hype? Něco údernýho) by bylo super udělat.

631776
Who gives a fuck...? *:D* Hele, jako přespolní a pracující ( *:-* ), natočte / nahrajte / napište tu Jedovou chýši. Ten formát článku vedenej jako rozhovor je vyloženě lákavá věc. Neříkám, že to je jednoduchý, ale když se to udělá správně, tak je to nádherně čtivý. Těch věcí na seriálovým poli se za poslední tejden stalo víc jak za poslední rok dohromady, tak nějakou chytrou protiváhu MZ Live (TVZ Hype? Něco údernýho) by bylo super udělat.
Davies182
0 0
reagovat
A!

protoze jsem se naucil (nic ve zlym) GuidoA.ovy posty naprotsto ignorovat, protoze se mijime jak v muzice, tak evidentne i ve vsem ostatnim (a zatim mi neudelal nic, abych ho trollil jako kyllera)
631775
A! protoze jsem se naucil (nic ve zlym) GuidoA.ovy posty naprotsto ignorovat, protoze se mijime jak v muzice, tak evidentne i ve vsem ostatnim (a zatim mi neudelal nic, abych ho trollil jako kyllera)
0 0
reagovat

anketa

Je horší zlo, když:

a) Davies hypuje

b) GuidoA. shazuje

;) ?
631774
Je horší zlo, když: a) Davies hypuje b) GuidoA. shazuje *;)* ?
anketa
0 0
reagovat
vikings s03e08
presne tak trapny jak sem ocekaval. kazdej uhel kamery a blbej vyraz nezklamal. parkrat sem se dobre zasmal, ale uz nikdy vic. 3/10

outlander s01e10
the best sex on tv - to me zaujalo, tak sem se na ten zacatek epizody mrknul. pokud jako meritko kvality staci ... proste ma tu spravnou atmosferu. bla bla bla.

archer s06e13
p a r a d a. nejlepsi dil serie. kazdej for je zasah do cernyho a to me po predchozim dilu, kterej nebyl nic extra, mile prekvapilo. 10/10.
takze dily tyhle serie mam takhle 13 > 8 > 4 > 9 > 1 > 5 > ... > 7, coz je taky vtipny, ze nejslabsi dil je z area 51.

uz se nemuzu dockat louieho a game of thrones. u jednoho si pockam na titulky a u druhyho si pockam na samotny epizody.
631773
vikings s03e08 presne tak trapny jak sem ocekaval. kazdej uhel kamery a blbej vyraz nezklamal. parkrat sem se dobre zasmal, ale uz nikdy vic. 3/10 outlander s01e10 the best sex on tv - to me zaujalo, tak sem se na ten zacatek epizody mrknul. pokud jako meritko kvality staci ... proste ma tu spravnou atmosferu. bla bla bla. archer s06e13 p a r a d a. nejlepsi dil serie. kazdej for je zasah do cernyho a to me po predchozim dilu, kterej nebyl nic extra, mile prekvapilo. 10/10. takze dily tyhle serie mam takhle 13 > 8 > 4 > 9 > 1 > 5 > ... > 7, coz je taky vtipny, ze nejslabsi dil je z area 51. uz se nemuzu dockat louieho a game of thrones. u jednoho si pockam na titulky a u druhyho si pockam na samotny epizody.
0 0
reagovat
ale tak už netárte že unikol celý seriál
631771
ale tak už netárte že unikol celý seriál
0 0
reagovat

GoT 5x1 - 5x4

tak tentokrát to jede fakt pomalu, ale bavi me to. Stanis a zed ok, malo kings landing super, hodne afriky potesilo. Moc pekne se ty story prolinaj a i kdyz je to pomaly, paradne se na to kouka. Vikingy mam rad, ale tady proste jeden "prelet" vypada epictejs nez 3 rady Vikingu dohromady. Tesim se co bude dal, a to akci vubec nepotrebuju. Sníh je masér a ta večeře s ním asi zamávala. Jen tak dál
631770
tak tentokrát to jede fakt pomalu, ale bavi me to. Stanis a zed ok, malo kings landing super, hodne afriky potesilo. Moc pekne se ty story prolinaj a i kdyz je to pomaly, paradne se na to kouka. Vikingy mam rad, ale tady proste jeden "prelet" vypada epictejs nez 3 rady Vikingu dohromady. Tesim se co bude dal, a to akci vubec nepotrebuju. Sníh je masér a ta večeře s ním asi zamávala. Jen tak dál
GoT 5x1 - 5x4
0 0
reagovat
RainMakeR je nadšen...sakra snad to nebude tak velkej provar. (ironic mode)
KarelR
Jop dle všeho to tak vypadá. Venku už je i šestý díl...tohle HBO nepřeju.:(
631765
[b]RainMakeR[/b] je nadšen...sakra snad to nebude tak velkej provar. (ironic mode) [b]KarelR[/b] Jop dle všeho to tak vypadá. Venku už je i šestý díl...tohle HBO nepřeju.*:(*
0 0
reagovat
Nekasali se sami tím, že být tak často pirátěnej je skvělá vizitka? :-D

Charlie Cox je fakt skvělá volba, až mi ho přijde škoda jenom na Netflixu, ale jako někdo kdo má tak moc rád Stardust a Boardwalk Empire ani moc překvapenej nejsem. 8)
631764
Nekasali se sami tím, že být tak často pirátěnej je skvělá vizitka? :-D Charlie Cox je fakt skvělá volba, až mi ho přijde škoda jenom na Netflixu, ale jako někdo kdo má tak moc rád Stardust a Boardwalk Empire ani moc překvapenej nejsem. *8)*
0 0
reagovat
vsude se pise jen o 4 epizodach z press dvd
631762
vsude se pise jen o 4 epizodach z press dvd
0 0
reagovat
Co jsem zapátral, začínám se bát, že někdo možná ukradnul celou pátou sérii :o Tohle možná ještě bude slušná kauza...
631761
Co jsem zapátral, začínám se bát, že někdo možná ukradnul celou pátou sérii *:o* Tohle možná ještě bude slušná kauza...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist