Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34921 - 34940 Napsat příspěvek

GoT

Jon jede a Tommen je klikař. Fuck.
632426
Jon jede a Tommen je klikař. Fuck.
GoT
0 0
reagovat

GoT s05e03

Tentokrát parádní díl.
632418
Tentokrát parádní díl.
GoT s05e03
0 0
reagovat

Vikings

Já už na to příště taky dlabu. Z toho, co bylo na první sérii tak úžasný už tam zbyla akorát hudba Wardruny.

50 shades of grey v devátým století? Nasrat a rozmazat.
632413
Já už na to příště taky dlabu. Z toho, co bylo na první sérii tak úžasný už tam zbyla akorát hudba Wardruny. 50 shades of grey v devátým století? Nasrat a rozmazat.
Vikings
0 0
reagovat

Plebs

Thats thracist! :D :+
632394
Thats thracist! *:D* *:+*
Plebs
0 0
reagovat

ad Vikings a 4 řada

no slibuje velké věci protože Ragnar stále žije, takže díky tomu to má cenu sledovat.
Navíc se určitě podíváme znovu do Anglie, kde máme taky nedořešené záležitosti :+
632392
no slibuje velké věci protože [spoiler]Ragnar stále žije[/spoiler], takže díky tomu to má cenu sledovat. Navíc se určitě podíváme znovu do Anglie, kde máme taky nedořešené záležitosti *:+*
ad Vikings a 4 řada
0 0
reagovat
V tomhle jsem s durem, nová řada je prostě parádní a čtvrtá slibuje velký věci. :+
632387
V tomhle jsem s durem, nová řada je prostě parádní a čtvrtá slibuje velký věci. *:+*
0 0
reagovat
je to tak dobry, ze z toho nemuze usnout :)
632384
je to tak dobry, ze z toho nemuze usnout :)
0 0
reagovat
Pičoviny, samozrejme. Je to skvelé, podobne ako v druhej sezóne s dejovou líniou, ktorá má trochu prekvapujúce a veľmi výživné rozuzlenie.
632383
Pičoviny, samozrejme. Je to skvelé, podobne ako v druhej sezóne s dejovou líniou, ktorá má trochu prekvapujúce a veľmi výživné rozuzlenie.
0 0
reagovat

duro

Uf, díky za uklidnění. Zatím jsem na 3. sezónu neměl čas, ale po všech těch komentářích jsem začínal mít obavy.
632379
Uf, díky za uklidnění. Zatím jsem na 3. sezónu neměl čas, ale po všech těch komentářích jsem začínal mít obavy.
duro
0 0
reagovat

Vikings finále

Myslel som, že umriem od blaha. Brilantná óda na efektivitu pohanskej zákernosti. Najlepšia epizóda najlepšej sezóny seriálu, ktorý má najväčšie gule. A ten základ na ďalšiu sezónu je LUXUS.
632373
Myslel som, že umriem od blaha. Brilantná óda na efektivitu pohanskej zákernosti. Najlepšia epizóda najlepšej sezóny seriálu, ktorý má najväčšie gule. A ten základ na ďalšiu sezónu je LUXUS.
Vikings finále
0 0
reagovat

TonyClifton

Aneb přišel jsem, viděl jsem, bavilo mě to. První serie jsou Inbetweeners v Římském prostředí, ten jejich otrok je správná guma a k tomu hraje jako podkres zhulenecká hudba (viva la Jamaica).
632371
Aneb přišel jsem, viděl jsem, bavilo mě to. První serie jsou Inbetweeners v Římském prostředí, ten jejich otrok je správná guma a k tomu hraje jako podkres zhulenecká hudba (viva la Jamaica).
TonyClifton
0 0
reagovat

Plebs

Přesunu tu diskuzi sem, bez tak to tu čte i Gorecki. Plebs je hodně fajn věc. Vůbec tyhle malé nenápadné britcomy fakt můžu. Kdo neviděl doporučuju Inbetweeners a Cucko, obojí moc moc fajn.
632367
Přesunu tu diskuzi sem, bez tak to tu čte i Gorecki. Plebs je hodně fajn věc. Vůbec tyhle malé nenápadné britcomy fakt můžu. Kdo neviděl doporučuju Inbetweeners a Cucko, obojí moc moc fajn.
Plebs
0 0
reagovat

Vikings S03e10

Parádní finále. :+ V takové zakončení jsem ani nedoufal. Celkově s řadou obří spokojenost.
Nevím, jestli jsem tohle už někde četl, je to možné, ale napadlo mne to hned na začátku z jednoho pohledu Bjorna. Ale celkově pecka. Do příštích řad toho nechali otevřeného tak akorát. A potitulkovou scénu vykradli z úvodu druhých opic. :D

Balder
Jak podle který, já třeba kdysi četl jedun věc, kde byl Ragnar defacto Horik. A ani bych se nedivil, kdyby v hadí jámě skončil Bjorn. Oni se snaží držet se těch věcí, ale zase si některé ty věci berou jak se jim hodí a mrakem věcí se jen ispirují. Dokonce jsem někde četl, že poprava z minulého dílu se skutečně někde stala. :D
632363
Parádní finále. *:+* V takové zakončení jsem ani nedoufal. Celkově s řadou obří spokojenost. [spoiler]Nevím, jestli jsem tohle už někde četl, je to možné, ale napadlo mne to hned na začátku z jednoho pohledu Bjorna. Ale celkově pecka. Do příštích řad toho nechali otevřeného tak akorát. A potitulkovou scénu vykradli z úvodu druhých opic. *:D*[/spoiler] Balder [spoiler]Jak podle který, já třeba kdysi četl jedun věc, kde byl Ragnar defacto Horik. A ani bych se nedivil, kdyby v hadí jámě skončil Bjorn. Oni se snaží držet se těch věcí, ale zase si některé ty věci berou jak se jim hodí a mrakem věcí se jen ispirují. Dokonce jsem někde četl, že poprava z minulého dílu se skutečně někde stala. *:D*[/spoiler]
Vikings S03e10
0 0
reagovat
Gonzi: Jo, ten poslední bod celý ten velký, zázračný plán tak degradoval, že to prostě nemůže brát člověk vážně... Jako i první dvě řady byly procpané p***vinama, ale ta třetí je navíc hrozně nezáživná.
632356
Gonzi: Jo, ten poslední bod celý ten velký, zázračný plán tak degradoval, že to prostě nemůže brát člověk vážně... Jako i první dvě řady byly procpané p***vinama, ale ta třetí je navíc hrozně nezáživná.
0 0
reagovat

House of Cards S03

Je to slabota. Viděno před týdnem a nechápal jsem, o kolik to je slabší, než předchozí série.
- Claire je celou dobu totálně mimózní.
- Skončí to cliffhangerem (předchozí sezóny končily konkrétně)
- Skončí to wtf stylem (odejde od něj uprostřed voleb - seriously?)
- Neviděl jsem tam nic působivého - kde je zabití plynem v autě, hození do metra, stylové propouštění lidí v charitě zakončené propuštěním propouštějící zaměstnankyně, luxusní manévrování prezidenta k jeho demisi atd... tady se jen tlachá o ničem
- Je smutné, když jediná normální a celkem pochopitelná postava je tam "zlý" ruský prezident.
- Veškeré tahanice o zákony působily strašně nezáživně (narozdíl od předchozích řad).
- Nikde se nijak neřeší, že chtějí vzít lidem důchody - WTF? Ten zákon je dokonalý nesmysl a ten seriál to velkoryse přehlíží...
632354
Je to slabota. Viděno před týdnem a nechápal jsem, o kolik to je slabší, než předchozí série. [spoiler]- Claire je celou dobu totálně mimózní. - Skončí to cliffhangerem (předchozí sezóny končily konkrétně) - Skončí to wtf stylem (odejde od něj uprostřed voleb - seriously?) - Neviděl jsem tam nic působivého - kde je zabití plynem v autě, hození do metra, stylové propouštění lidí v charitě zakončené propuštěním propouštějící zaměstnankyně, luxusní manévrování prezidenta k jeho demisi atd... tady se jen tlachá o ničem - Je smutné, když jediná normální a celkem pochopitelná postava je tam "zlý" ruský prezident. - Veškeré tahanice o zákony působily strašně nezáživně (narozdíl od předchozích řad). - Nikde se nijak neřeší, že chtějí vzít lidem důchody - WTF? Ten zákon je dokonalý nesmysl a ten seriál to velkoryse přehlíží...[/spoiler]
House of Cards S03
0 0
reagovat
Ne. Celá řada je o blábolení Claire.
632352
Ne. Celá řada je o blábolení Claire.
0 0
reagovat

House of Cards S03E06

To si delaj srandu ne? Takove vykroceni mimo charakter jak u Claire v Moskve jsem uz dlouho nevidel. Nemam chut se divat dal. Zlepsi se to?
632350
To si delaj srandu ne? Takove vykroceni mimo charakter jak u Claire v Moskve jsem uz dlouho nevidel. Nemam chut se divat dal. Zlepsi se to?
House of Cards S03E06
0 0
reagovat

Vikings

Inak podla sagy mal byt v tej truhle Bjorn, nie Ragnar. Kazdopadne, ja som velice rad ze mali gule to takto natocit :)
632351
[spoiler]Inak podla sagy mal byt v tej truhle Bjorn, nie Ragnar.[/spoiler] Kazdopadne, ja som velice rad ze mali gule to takto natocit :)
Vikings
0 0
reagovat

Vikings

RAGNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR !!!!!!!!!!!

poslední díl si mě zase získal zpět. na 4 serii se můžu vklidu těšit. A Rollo je frajer ! :D8):+

nějak jsem podvědomně věřil že by se tohle mohlo stát. Parádní zakončení.
632349
RAGNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR !!!!!!!!!!! poslední díl si mě zase získal zpět. na 4 serii se můžu vklidu těšit. A Rollo je frajer ! *:D**8)**:+* nějak jsem podvědomně věřil že by se tohle mohlo stát. Parádní zakončení.
Vikings
0 0
reagovat

Vikings

celou druhou půlku si říkám, že maj tvůrci šílený koule ale zároveň si přeju aby ho tam mniši resuscitovali a zázračně vykurýrovali a pak nechali někde na samotě, ve věži se modlit ale trojský ragnar?:D:D
632346
[spoiler]celou druhou půlku si říkám, že maj tvůrci šílený koule ale zároveň si přeju aby ho tam mniši resuscitovali a zázračně vykurýrovali a pak nechali někde na samotě, ve věži se modlit ale trojský ragnar?*:D**:D*[/spoiler]
Vikings
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist