Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34941 - 34960 Napsat příspěvek
Ono to má hlavně mírnou sestupnou tendenci, takže až jsou první dva díly naprosto super, tak poslední jsou jen dobré, ale žádné terno. Ne, nehodlám to hatovat, pořád je to celkově velmi nadprůměrné, ale jelikož sem i já po těch prvních dílech přispíval k hlasitému hypu, teď mám pocit, že to rozhodně nesedne každému.
Krom sestupné tendence bych určitě výpravu a triky nepochválil, je to neurážející, ale určitě nejde o o vizuální skvost. Hudba je dost jednotvárná, tady muzikálový podprůměr. A především – neukončení a rozmělnění konce pro případ (odklepnutého) pokračování mě taky nakrkla.
Ale opět opakuju, nehejtuju, jen se na to dívám střízlivě – 7-8/10 určitě...
637091
Ono to má hlavně mírnou sestupnou tendenci, takže až jsou první dva díly naprosto super, tak poslední jsou jen dobré, ale žádné terno. Ne, nehodlám to hatovat, pořád je to celkově velmi nadprůměrné, ale jelikož sem i já po těch prvních dílech přispíval k hlasitému hypu, teď mám pocit, že to rozhodně nesedne každému. Krom sestupné tendence bych určitě výpravu a triky nepochválil, je to neurážející, ale určitě nejde o o vizuální skvost. Hudba je dost jednotvárná, tady muzikálový podprůměr. A především – neukončení a rozmělnění konce pro případ (odklepnutého) pokračování mě taky nakrkla. Ale opět opakuju, nehejtuju, jen se na to dívám střízlivě – 7-8/10 určitě...
0 0
reagovat
První díl mne uplně hned nevtáhnul, ale pak už jsem se naladil na tu notu a bylo to moc fajn. V žádným případě to není nic komplexního, ale jako hříčka to funguje parádně. Koukám, že se tomu vyčítá otevřený konec, ale to je mi u tohodle asi uplně jedno.
637090
První díl mne uplně hned nevtáhnul, ale pak už jsem se naladil na tu notu a bylo to moc fajn. V žádným případě to není nic komplexního, ale jako hříčka to funguje parádně. Koukám, že se tomu vyčítá otevřený konec, ale to je mi u tohodle asi uplně jedno.
0 0
reagovat
Xanax the wizard? :D Z videí mě to neuchvátilo, ale asi taky zkouknu pár dílů...
637089
Xanax the wizard? *:D* Z videí mě to neuchvátilo, ale asi taky zkouknu pár dílů...
0 0
reagovat

Tony

Hypovalo, hypovalo.
Pecka je to!
Vítej.
637088
Hypovalo, hypovalo. Pecka je to! Vítej.
Tony
0 0
reagovat

Galavant

Hypovalo se to tu? 10/10 bych tomu asi nenapálil, ale to je po pár dílech taková prdel! :D
Muzikály fakt nemusím až na absolutní klasiky, ale tohle má fakt parádně provedený hudební čísla. Jasně jsou tam takový, který bych prozíval, ale hned z prvního a ústředního Galavanta jsem měl husí kůži, což teda :+ na takovou hříčku docela zvláštní.
Z twistu v pilotu jsem se málem udusil smíchy. Všichni herci si to evidentně užívají a i u epizodních roliček je cítit velká pohoda. Naprosto vládne král, princezna neuvěřitelně hot... no a samozřejmě si tohle nemohl nechat ujít Weird Al. Ještě jsem neviděl všechno, ale musím se smát jenom vidím v obsazení "Ricky Gervais as Xanax the wizard" I když bych to asi vážně nehodnotil, tak mne celkem překvapila výprava a kvalita občasných soubojů.
637086
Hypovalo se to tu? 10/10 bych tomu asi nenapálil, ale to je po pár dílech taková prdel! *:D* Muzikály fakt nemusím až na absolutní klasiky, ale tohle má fakt parádně provedený hudební čísla. Jasně jsou tam takový, který bych prozíval, ale hned z prvního a [link="https://www.youtube.com/watch?v=QWnDwM0RSX4"]ústředního Galavanta[/link] jsem měl husí kůži, což teda *:+* na takovou hříčku docela zvláštní. Z twistu v pilotu jsem se málem udusil smíchy. Všichni herci si to evidentně užívají a i u epizodních roliček je cítit velká pohoda. Naprosto vládne král, princezna neuvěřitelně hot... no a samozřejmě si tohle nemohl nechat ujít Weird Al. Ještě jsem neviděl všechno, ale musím se smát jenom vidím v obsazení "Ricky Gervais as Xanax the wizard" I když bych to asi vážně nehodnotil, tak mne celkem překvapila výprava a kvalita občasných soubojů.
Galavant
0 0
reagovat

Wayward Pines

jj, nedávno mi to doporučoval okkac a byl jsem spokojený. Není to nic ultimátního, ale bylo to fajn a obecně velmi zajímavé. Největší slabinou je bohužel jejich svět no. link
637085
jj, nedávno mi to doporučoval [b]okkac[/b] a byl jsem spokojený. Není to nic ultimátního, ale bylo to fajn a obecně velmi zajímavé. Největší slabinou je bohužel jejich svět no. http://www.reddit.com/r/WaywardPines/comments/3eg880/complete_list_of_plot_holes_from_all_10_episodes/
Wayward Pines
0 0
reagovat

Wayward Pines

V noci v tomto horku som nemohol spať, tak som si tam šľahol všetkých desať častí za sebou a spokojnosť. Lepšie ako spánok. Prvé časti mi atmosféricky neskutočne pripomínali Alana Wakea. To by mohol už konečne niekto sfilmovať.
637084
V noci v tomto horku som nemohol spať, tak som si tam šľahol všetkých desať častí za sebou a spokojnosť. Lepšie ako spánok. Prvé časti mi atmosféricky neskutočne pripomínali Alana Wakea. To by mohol už konečne niekto sfilmovať.
Wayward Pines
0 0
reagovat
Tony: Spis tvoje nazory v posledni dobe jsou.. jak jsi to rikal "slaboučký a trapňoučký" :)
637077
Tony: Spis tvoje nazory v posledni dobe jsou.. jak jsi to rikal "slaboučký a trapňoučký" :)
0 0
reagovat
ad Na Strike Backu prave delal v poslednich letech Michael J. Bassett (reziroval nekolik episod). Snad se po skonceni vrhne na nejaky dalsi celovecerak. Jsme rad, ze se nekterym tvurcum zacalo vice darit v TV, ale radeji aby zas neco natocili sveho (Neil Marshall je toho zarnym prikladem)
637076
ad Na Strike Backu prave delal v poslednich letech Michael J. Bassett (reziroval nekolik episod). Snad se po skonceni vrhne na nejaky dalsi celovecerak. Jsme rad, ze se nekterym tvurcum zacalo vice darit v TV, ale radeji aby zas neco natocili sveho (Neil Marshall je toho zarnym prikladem)
0 0
reagovat

duro

Nova a zaroven posledni sezona je bohuzel nejslabsi dejem i akci. Bud zacni od zacatku britskou 6 dilnou radou, kde hraje Andrew Lincoln (Walking Dead) a Richard Armitage (Hobbit, Hannibal) nebo rovnou 2. radou, kterou uz mel v peci Cinemax a hraje tam soucasna dvojice. Hned uvodni dvojdil v Indii, kdy teroriste obsadi hotel je bezva. Ano dej je stale velmi hloupy, ale jako vyplachovka to funguje skvele. Tak se nenech uplne odradit aktualni radou.
637075
Nova a zaroven posledni sezona je bohuzel nejslabsi dejem i akci. Bud zacni od zacatku britskou 6 dilnou radou, kde hraje Andrew Lincoln (Walking Dead) a Richard Armitage (Hobbit, Hannibal) nebo rovnou 2. radou, kterou uz mel v peci Cinemax a hraje tam soucasna dvojice. Hned uvodni dvojdil v Indii, kdy teroriste obsadi hotel je bezva. Ano dej je stale velmi hloupy, ale jako vyplachovka to funguje skvele. Tak se nenech uplne odradit aktualni radou.
duro
0 0
reagovat

Strike Back

Nikdy predtým som to nesledoval. Teraz idem na Cinemaxe novú sezónu a... to je roztomilo imbecilné. Akože akčné scény snaživé, ale aj tučný Seagal podáva realistickejšie výkony. Ešte dám pár dielov, ale možno to zapichnem, ten primitívny dej a totálne márna snaha o hlášky ma asi dlho baviť nebudú.
637074
Nikdy predtým som to nesledoval. Teraz idem na Cinemaxe novú sezónu a... to je roztomilo imbecilné. Akože akčné scény snaživé, ale aj tučný Seagal podáva realistickejšie výkony. Ešte dám pár dielov, ale možno to zapichnem, ten primitívny dej a totálne márna snaha o hlášky ma asi dlho baviť nebudú.
Strike Back
0 0
reagovat
637071
[link="https://themidnightalliance.files.wordpress.com/2013/08/are-you-joking.gif"]Tony[/link] *:o*
0 0
reagovat

House of Lies

Dal jsem tomu jenom pár dílů, ale to je tak slaboučký a trapňoučký :-

Přitom takový boží obsazení.....
637072
Dal jsem tomu jenom pár dílů, ale to je tak slaboučký a trapňoučký *:-* Přitom takový boží obsazení.....
House of Lies
0 0
reagovat

speta.jr

Pilot je divnej. Mě teda taky bavil, ale oproti zbytku seriálu jsem se u něj nelámal smíchy nebo nepřemejšlel nad životem.:D
637048
Pilot je divnej. Mě teda taky bavil, ale oproti zbytku seriálu jsem se u něj nelámal smíchy nebo nepřemejšlel nad životem.*:D*
speta.jr
0 0
reagovat

speta.jr

kdyz si najdes muj lonskej post, zjistis, ze jsem pilot pojmenoval snad vsema moznejma sprostejma slovama co existujou. Zbytek je pecka.

koukni se na epizodu s01e05. Jestli te nebude bavit ani to, tak se na to vybodni.
637044
kdyz si najdes muj lonskej post, zjistis, ze jsem pilot pojmenoval snad vsema moznejma sprostejma slovama co existujou. Zbytek je pecka. koukni se na epizodu s01e05. Jestli te nebude bavit ani to, tak se na to vybodni.
speta.jr
0 0
reagovat

Godlike

hele videl jsem pilot a teda... to uz se mi melo libit, nebo to prijde? :D
637037
hele videl jsem pilot a teda... to uz se mi melo libit, nebo to prijde? *:D*
Godlike
0 0
reagovat
637036
[link="https://youtu.be/usfiAsWR4qU?t=6s"]Godlike[/link]
0 0
reagovat
637035
[link="http://deadline.com/2015/08/rick-and-morty-renewed-season-3-adult-swim-dan-harmon-justin-roiland-1201497834/"]Rick & Morty Season 3 Confirmed[/link]
0 0
reagovat

popik

Závěrečná epizoda TD2: Fucking epic! a Farrell na hrad!
Závěrečné hodnocení druhé série: 1.lepší/sympatičtější postavy 2.horší děj/příběh 3.celkově 7/10*
637030
Závěrečná epizoda TD2: Fucking epic! a Farrell na hrad! Závěrečné hodnocení druhé série: 1.lepší/sympatičtější postavy 2.horší děj/příběh 3.celkově 7/10*
popik
0 0
reagovat

TD

Neupírám tomu, že mě finále emocionálně zasáhlo, ale bohužel to bylo trochu až moc vynucené - hlavně druhej Velcorův syn byl trochu přes čáru
a vynucená odbočka za synem a její neblahý dopad jako by z oka vypadla Nelítostnému souboji, i když tam šlo o jiný důvod
jak by řek Hlad : nemám s tím žádnej problém .. celkově série 8/10
637018
[spoiler]Neupírám tomu, že mě finále emocionálně zasáhlo, ale bohužel to bylo trochu až moc vynucené - hlavně druhej Velcorův syn byl trochu přes čáru[/spoiler] [spoiler]a vynucená odbočka za synem a její neblahý dopad jako by z oka vypadla Nelítostnému souboji, i když tam šlo o jiný důvod[/spoiler] jak by řek Hlad : nemám s tím žádnej problém .. celkově série 8/10
TD
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se