Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34861 - 34880 Napsat příspěvek

Broen S3

637488
[link="https://thekillingtimestv.wordpress.com/2015/08/24/hans-rosenfeldt-ama-highlights-definitely-no-martin-rohde-open-to-more-series-new-english-subtitle-trailer/comment-page-1/"]Hans Rosenfeldt AMA highlights[/link]
Broen S3
0 0
reagovat

Broen S3 - novinky

Tak Saga nám už klope na dvere a premiéra je v Škandinávii naplánovaná na 27. septembra, v UK koniec roka alebo začiatok 2016, ale verím, že titule budú k dispozícii veľmi rýchlo, min. anglické.

Nový trailer - kde sa stretneme so Saginou mámou a bude to aj dosť osobné viď jej mentor v traileri a posledná blízka osoba bude v nebezpečenstve link

Hlavný cast, napravo od Sagy kolegovia z Kodne link

Teším sa prevelice najprv zakončenie CSI so starým castom v špeciálnej epizóde a hneď na to Broen. Už nech je tu koniec septembra 8)
637486
Tak Saga nám už klope na dvere a premiéra je v Škandinávii naplánovaná na 27. septembra, v UK koniec roka alebo začiatok 2016, ale verím, že titule budú k dispozícii veľmi rýchlo, min. anglické. Nový trailer - kde sa stretneme so Saginou mámou a bude to aj dosť osobné viď jej mentor v traileri a posledná blízka osoba bude v nebezpečenstve http://www.facebook.com/BronBroen/videos/959324567465085/?fref=nf Hlavný cast, napravo od Sagy kolegovia z Kodne http://www.facebook.com/BronBroen/photos/pb.212931212104428.-2207520000.1440431359./959323224131886/?type=3&theater Teším sa prevelice najprv zakončenie CSI so starým castom v špeciálnej epizóde a hneď na to Broen. Už nech je tu koniec septembra *8)*
Broen S3 - novinky
0 0
reagovat
To budu asi já. Pilot mě zase tak moc nenahlodal, ale pokusím se to sjet celý v pár dnech, když se to tu tak líbí.
637487
To budu asi já. Pilot mě zase tak moc nenahlodal, ale pokusím se to sjet celý v pár dnech, když se to tu tak líbí.
0 0
reagovat

KarelR

Kdo je ten druhý? :)
637485
Kdo je ten druhý? :)
KarelR
0 0
reagovat
A ten soundtrack je vážně luxusní.
637484
A ten soundtrack je vážně luxusní.
0 0
reagovat
Jo, je to strašně moc super.
637482
Jo, je to strašně moc super.
0 0
reagovat
takže oproti tomu otřesnýmu pilotu se to zvedlo, jo?
637483
takže oproti tomu otřesnýmu pilotu se to zvedlo, jo?
0 0
reagovat
Velká pecka a vůbec mi nevadí ten oslí můstek, co si tam nakonci vytvořili. Budu se opakovat, ale na takovou kokotinu jsem byl napnutej jako struna. :D Co to je vlastně za žánr, drama sitcom?
637478
Velká pecka a vůbec mi nevadí ten oslí můstek, co si tam nakonci vytvořili. Budu se opakovat, ale na takovou kokotinu jsem byl napnutej jako struna. *:D* Co to je vlastně za žánr, drama sitcom?
0 0
reagovat
Finále Brink boží, takže by se na to měli podívat i ty dva lidi, co to tu ještě nesledujou :)
637477
Finále Brink boží, takže by se na to měli podívat i ty dva lidi, co to tu ještě nesledujou :)
0 0
reagovat

Rick & Morty

Water-T & The Rise of the Numericons:D:D:D:D:D
637475
Water-T & The Rise of the Numericons*:D**:D**:D**:D**:D*
Rick & Morty
0 0
reagovat

okkac

To je konečně lákadlo, naštvalo mě na konci prví série, že klec nespadla.
637474
To je konečně lákadlo, naštvalo mě na konci prví série, že [spoiler]klec nespadla.[/spoiler]
okkac
0 0
reagovat

The Brink

Díky za hype, baví neskutečně. Robbins vládne. Black tam v průběhu sezony přestal tolik hašteřit a to je jednoznačný plus. A když vidím Schreibera jako Z-Paka, tak nevím proč, ale vždycky si vzpomenu na jeho kámoše Ziggyho z Wire.:D
Těším se na dnešní 10ku.
637473
Díky za hype, baví neskutečně. Robbins vládne. Black tam v průběhu sezony přestal tolik hašteřit a to je jednoznačný plus. A když vidím Schreibera jako Z-Paka, tak nevím proč, ale vždycky si vzpomenu na jeho kámoše Ziggyho z Wire.*:D* Těším se na dnešní 10ku.
The Brink
0 0
reagovat
Druha serii konci takovym mensi cliffhangerem, ale ze situace v jake konci mne nenapada, kam by se ale mela potencionalni serie ubirat, jelikoz v druhe uz spadla klec.
637471
Druha serii konci takovym mensi cliffhangerem, ale ze situace v jake konci mne nenapada, kam by se ale mela potencionalni serie ubirat, jelikoz v druhe uz [spoiler]spadla klec.[/spoiler]
0 0
reagovat
Taky mě zatím nic neláká, pustit si druhou sérii.
637470
Taky mě zatím nic neláká, pustit si druhou sérii.
0 0
reagovat
Ale druhá séria je vraj dobrá, nie?
637467
Ale druhá séria je vraj dobrá, nie?
0 0
reagovat

duro

po prvních dílech jsem byl taky nadšenej. pak přišel závěr řady a s ním naprostá nechuť, se k tomu ještě někdy vracet. to i ta druhá řada TD byla uspokojivější.
637466
po prvních dílech jsem byl taky nadšenej. pak přišel závěr řady a s ním naprostá nechuť, se k tomu ještě někdy vracet. to i ta druhá řada TD byla uspokojivější.
duro
0 0
reagovat

The Fall

Konečne som sa k tomu dostal. Nechcem predbiehať, ale po troch dieloch ma premáha pocit, že si to so všetkými Trú detektívmi hrubo vytiera svoju írsku riť.
637465
Konečne som sa k tomu dostal. Nechcem predbiehať, ale po troch dieloch ma premáha pocit, že si to so všetkými Trú detektívmi hrubo vytiera svoju írsku riť.
The Fall
0 0
reagovat

Rick and Morty

Co jste mě to zase naučili sledovat... :D
637463
Co jste mě to zase naučili sledovat... *:D*
Rick and Morty
0 0
reagovat

okkac

Oh tvůj Bože jak já se těším! :+
637464
Oh tvůj Bože jak já se těším! *:+*
okkac
0 0
reagovat
Bože, já se tak těším link :))
637462
Bože, já se tak těším http://www.youtube.com/watch?v=JxV4jKsxOs0 *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se