Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 27861 - 27880 Napsat příspěvek
reaguje na: Vardant
 Chloe Bennet je super sama o sobě, ale ta co hraje v ST Michaela je prostě jen nesympatická a to se podle mě nezmění. ;)
672587
 Chloe Bennet je super sama o sobě, ale ta co hraje v ST Michaela je prostě jen nesympatická a to se podle mě nezmění. *;)*
672437
1 0
reagovat

Counterpart s01e01

může to bejt fajn, nebo z toho může lézt čím dál větší blábol (viz Fringe). V prvním případě je tahle kombinace béčkový zápletky a skvělýho zpracování zralá na to stát se klasikou. Moc bych si to přál, ale bojím se, že varianta b) je pravděpodobnější...
672582
může to bejt fajn, nebo z toho může lézt čím dál větší blábol (viz Fringe). V prvním případě je tahle kombinace béčkový zápletky a skvělýho zpracování zralá na to stát se klasikou. Moc bych si to přál, ale bojím se, že varianta b) je pravděpodobnější...
Counterpart s01e01
0 -3
reagují: Muf
reagovat
Orville je fajn, mám to s Lethal Weapon v priečinku "zábavný výplach s nečakane príčetnými zápletkami".
672497
Orville je fajn, mám to s Lethal Weapon v priečinku "zábavný výplach s nečakane príčetnými zápletkami".
0 0
reagovat

Counterpart s01e01

Dost mě to sedlo, a hodně se těším na další díly. J.K. si to neskutečně dává a i ostatní herci jsou velmi dobří. 9/10
672488
Dost mě to sedlo, a hodně se těším na další díly. J.K. si to neskutečně dává a i ostatní herci jsou velmi dobří. 9/10
Counterpart s01e01
1 0
reagovat

American Crime Story S02e01

Na první díl to není vůbec špatné, ale je tam to pověstné ale. Úvodní desetiminutovka je parádní a krásně rozjede příběh. To co pak vidíme je velmi slušné a rozhodně to nenudí. Zatím můj největší problém jsou herci, kteří mě moc neoslovili. Darren Criss není špatný jen mu to moc nevěřím, a totéž kupodivu platí i o Penélope Cruz. Edgar Ramírez mě do role dost sedl a i Ricky Martin není vůbec špatný. Jsem zvědaví na další díly. 7-8/10
672486
Na první díl to není vůbec špatné, ale je tam to pověstné ale. Úvodní desetiminutovka je parádní a krásně rozjede příběh. To co pak vidíme je velmi slušné a rozhodně to nenudí. Zatím můj největší problém jsou herci, kteří mě moc neoslovili. Darren Criss není špatný jen mu to moc nevěřím, a totéž kupodivu platí i o Penélope Cruz. Edgar Ramírez mě do role dost sedl a i Ricky Martin není vůbec špatný. Jsem zvědaví na další díly. 7-8/10
American Crime Story S02e01
0 0
reagovat

Star Trek vs Orville

ST jsem zabalil po třech dílech, Orville po dvou. Mám ve svém kalendáři čas jen na jeden sci-fi seriál. Ke kterému se mám vrátit? :D
672440
ST jsem zabalil po třech dílech, Orville po dvou. Mám ve svém kalendáři čas jen na jeden sci-fi seriál. Ke kterému se mám vrátit? *:D*
Star Trek vs Orville
0 0
reagovat

Star Trek vs Orville

Koukám na oboje a je fakt, že Orville je víc ST než nové ST. Bohužel sci-fi seriálů, hlavně takových, které se odehrávají ve vesmíru je tak málo, že si člověk nemůže moc vybírat. 
Michael mě taky šíleně vytáčí, ta herečka je dřevo, ale ten seriál má své momenty jako např. ten poslední twist. A kdo ví, třeba se časem i zlepší stejně jako Chloe Bennet v Agentech.
672437
Koukám na oboje a je fakt, že Orville je víc ST než nové ST. Bohužel sci-fi seriálů, hlavně takových, které se odehrávají ve vesmíru je tak málo, že si člověk nemůže moc vybírat.  Michael mě taky šíleně vytáčí, ta herečka je dřevo, ale ten seriál má své momenty jako např. ten poslední twist. A kdo ví, třeba se časem i zlepší stejně jako Chloe Bennet v Agentech.
Star Trek vs Orville
0 0
reagují: DarkSith
reagovat

Dark

9/10 chci druhou sérii hned!

El Chapo s02 9/10 oproti první sérii velké zlepšení :+
672435
9/10 chci druhou sérii hned! El Chapo s02 9/10 oproti první sérii velké zlepšení *:+*
Dark
1 0
reagovat
reaguje na: xxendxx
Presne tak. Orville som vypol prvej casti, dal som mu sancu a nakoniec sa z neho vyklul lepsi star trek.
672434
Presne tak. Orville som vypol prvej casti, dal som mu sancu a nakoniec sa z neho vyklul lepsi star trek.
672425
0 0
reagovat

xxendxx

Souhlas s Orvillem. Koukejte na to lidi.
672428
Souhlas s Orvillem. Koukejte na to lidi.
xxendxx
0 0
reagovat
Klingoni vypadaj jak debilove, resi se tam teleportujici vesmirne prasatko a jeho city, kapitan je debil, ten z officu je tam jedina zajimava postava. Po prvnim dile jsem byl v sedmem nebi, po tom dile kde se furt vracej v case se nemuzu dokopat k tomu, abych to dokoukal... Orville byl oproti tomu po prvnich dilech festival trapnosti, ale ted je to lepsi trek, nez pravej trek.
672425
Klingoni vypadaj jak debilove, resi se tam teleportujici vesmirne prasatko a jeho city, kapitan je debil, ten z officu je tam jedina zajimava postava. Po prvnim dile jsem byl v sedmem nebi, po tom dile kde se furt vracej v case se nemuzu dokopat k tomu, abych to dokoukal... Orville byl oproti tomu po prvnich dilech festival trapnosti, ale ted je to lepsi trek, nez pravej trek.
3 0
reagují: xnewstedx
reagovat

Star trek

Je to v pohode, ale ta hlavna hrdinka Michal ma neskutocne sere. To je tak afektovane herecke drevo, ze to az neni mozne. Hlavne ked sa snazi tvarit strasne vazne a elegantne, vyrovnana jak pravitko. Vobec jej to nezerem. 
672420
Je to v pohode, ale ta hlavna hrdinka Michal ma neskutocne sere. To je tak afektovane herecke drevo, ze to az neni mozne. Hlavne ked sa snazi tvarit strasne vazne a elegantne, vyrovnana jak pravitko. Vobec jej to nezerem. 
Star trek
1 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Tým Karel, ale kolem 4., 5. dílu jsem to měla chuť zabalit. Jen tech zápletek je tam teď už trochu moc, když do konce to má jen 3 díly?
672418
Tým Karel, ale kolem 4., 5. dílu jsem to měla chuť zabalit. Jen tech zápletek je tam teď už trochu moc, když do konce to má jen 3 díly?
672412
0 0
reagovat
Však jsem viděl prvních devět, ale nebyl jsem si jistej tím, jestli do toho po Vánocích nasedat znova. :)
672417
Však jsem viděl prvních devět, ale nebyl jsem si jistej tím, jestli do toho po Vánocích nasedat znova. *:)*
0 0
reagovat
Imho každej pozná tak po dvou dílech, jestli ho to bere a má smysl koukat dál, ne? :)
672416
Imho každej pozná tak po dvou dílech, jestli ho to bere a má smysl koukat dál, ne? *:)*
0 0
reagovat
Po xnewstedxově příspěvku jsem ty poslední tři díly chtěl smazat, po tom Karlově se na to přecejen podívám. :D
672414
Po xnewstedxově příspěvku jsem ty poslední tři díly chtěl smazat, po tom Karlově se na to přecejen podívám. *:D*
0 0
reagovat

Star Trek Discovery 1x12

Závěr dílu boží, ten seriál je čím dál tím lepší. Chápal bych hejt maximálně na produkční hodnoty, který logicky nejsou tak dobrý jako filmový, ale jinak je to strašně našlapaný :+
672412
Závěr dílu boží, ten seriál je čím dál tím lepší. Chápal bych hejt maximálně na produkční hodnoty, který logicky nejsou tak dobrý jako filmový, ale jinak je to strašně našlapaný *:+*
Star Trek Discovery 1x12
1 0
reagují: mkubalikova
reagovat

Star Trek Discovery

Po prvej serii 5-6/10 a posledne 2 casti vyzeraju ako zo SYFY.
672405
Po prvej serii 5-6/10 a posledne 2 casti vyzeraju ako zo SYFY.
Star Trek Discovery
0 0
reagovat

Counterpart s01e01

To je tak strašne dobré! Ale veľmi strašne! :+
672404
To je tak strašne dobré! Ale veľmi strašne! *:+*
Counterpart s01e01
2 -1
reagovat

Undergorund

S1 a zaciatok S2.
Prve casti S1 fajn, ale teraz je to uz riadne scificko. S2 len so zotrvacnosti.
672393
S1 a zaciatok S2. Prve casti S1 fajn, ale teraz je to uz riadne scificko. S2 len so zotrvacnosti.
Undergorund
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se