Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 27901 - 27920 Napsat příspěvek

Friends

Prvně sledováno s dabingem na ČT.
Až později jsem si dal všechny díly v originále. A naprostá bomba. Spousta vtipů vyzní úplně jinak a mnohem lépe. 
Také je to ideální pro učení angličtiny. Když jsi k tomu pustiš i anglicky titulky.:+
672296
Prvně sledováno s dabingem na ČT. Až později jsem si dal všechny díly v originále. A naprostá bomba. Spousta vtipů vyzní úplně jinak a mnohem lépe.  Také je to ideální pro učení angličtiny. Když jsi k tomu pustiš i anglicky titulky.*:+*
Friends
2 0
reagují: Axis
reagovat
Kazdy bude preferovat to, na co si zvykol. Ak iba zacinas, jednoznacne original. Uz len z principu.
672287
Kazdy bude preferovat to, na co si zvykol. Ak iba zacinas, jednoznacne original. Uz len z principu.
3 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Za mě určitě originál. Dabing je sice dobrý, ale všechno fakt přeložit nejde a o dost věcí přijdeš.
Já jsem teď zrovna v 9. řadě :))
672286
Za mě určitě originál. Dabing je sice dobrý, ale všechno fakt přeložit nejde a o dost věcí přijdeš. Já jsem teď zrovna v 9. řadě *:))*
672274
2 0
reagovat
Super, diky moc. Porovnam a uvidim:+ 
672285
Super, diky moc. Porovnam a uvidim*:+* 
0 0
reagovat
Stejně jako Červeného Trpaslíka, jedině s dabingem. 
A k tomu má Ross a Chandler v originále strašnej hlas. Zrovna u Chandlera jako mojí nejoblíbenější postavy to strašně tahá za uši, v originále je to podivnej puboš v dabingu nejlepší kámoš co má sice komplex, ale ví jak s ním vyjít.
672284
Stejně jako Červeného Trpaslíka, jedině s dabingem.  A k tomu má Ross a Chandler v originále strašnej hlas. Zrovna u Chandlera jako mojí nejoblíbenější postavy to strašně tahá za uši, v originále je to podivnej puboš v dabingu nejlepší kámoš co má sice komplex, ale ví jak s ním vyjít.
672274
4 -1
reagovat
Porovnej to na YouTube a uvidíš co ti sedne víc. Mám to doma půl na půl a už ani nepoznám rozdíl, obojí je super. 
672278
Porovnej to na YouTube a uvidíš co ti sedne víc. Mám to doma půl na půl a už ani nepoznám rozdíl, obojí je super. 
672274
0 0
reagovat
Originál.
672277
Originál.
672274
1 -1
reagovat

Friends

Friends určite originál. S českým dabingom som síce veľa častí nevidel, slovenský dabing sa mi páči, ale v originále minimálne človek objaví toľko nových vtipov, čo sa nedali preložiť.

Aj keď v hlave si pamätáš iné, na anglické hlasy postáv si zvykneš veľmi rýchlo (mne to trvalo tak 3-4 časti). Potom si už budeš len užívať :)
672276
Friends určite originál. S českým dabingom som síce veľa častí nevidel, slovenský dabing sa mi páči, ale v originále minimálne človek objaví toľko nových vtipov, čo sa nedali preložiť. Aj keď v hlave si pamätáš iné, na anglické hlasy postáv si zvykneš veľmi rýchlo (mne to trvalo tak 3-4 časti). Potom si už budeš len užívať *:)*
Friends
672274
1 -1
reagovat

Friends

U mě jednoznačně dabing, ale já originál nikdy ani nezkoušel :))
672275
U mě jednoznačně dabing, ale já originál nikdy ani nezkoušel *:))*
Friends
672274
3 -1
reagovat

Friends

Otázka do pranice - Chci rozjet Přátelé od začátku - dát si to s dabingem nebo originál?
672274
Otázka do pranice - Chci rozjet Přátelé od začátku - dát si to s dabingem nebo originál?
Friends
2 0
reagovat

Britannia - 1. sezóna

Chcelo to byť niečo ako "anarchy in the old Britannia", nespútané a krvavo zábavné. Vyšla z toho zlátanina veľmi nesúrodých kvalít. Rozhodne to má super pasáže, hlavne všetko mystické, spojené s barbarskými rituálmi, všetky tie vízie, haluze na pokraji fantasy, stĺpy z lebiek, spomalené krkavce, vykostení nebožtíci, Stonehenge-like svätyne, neúprosné proroctvá, pošta odovzdávaná cez odseknuté hlavy a najmä skvelý šialený odpadlícky druid Nikolaj Lie Kaas. Takisto je v tom istý epický náboj a šťavnaté akčné scény. No a potom sú tam moderné úlety v dialógoch, gestikulácii a celkovom vystupovaní postáv (na galského bojovníka tam posmešne hovoria po francúzsky "monsieur"), priveľa ženských postáv (okrem Kelly Reilly sú všetky zbytočné, alebo prinajmenšom šialene otravné, najviac Zoe Wanamaker, celá jej postava mala byť ozdobou seriálu a nechcene skĺzla k trápnosti) a miestami aj nudná vata (celá siedma časť s rôznymi dvojicami v jednej opustenej dedine je obrovské WTF). Aby som to zhrnul - väčšinou som sa bavil (občas spôsobom "na čo všetko ešte budú mať tvorcovia drzosť") a nie je to zabitý čas, ale na druhú sezónu (ku ktorej záver mocne smeruje) sa nebudem nedočkavo triasť.

6 - 7/10
672261
Chcelo to byť niečo ako "anarchy in the old Britannia", nespútané a krvavo zábavné. Vyšla z toho zlátanina veľmi nesúrodých kvalít. Rozhodne to má super pasáže, hlavne všetko mystické, spojené s barbarskými rituálmi, všetky tie vízie, haluze na pokraji fantasy, stĺpy z lebiek, spomalené krkavce, vykostení nebožtíci, Stonehenge-like svätyne, neúprosné proroctvá, pošta odovzdávaná cez odseknuté hlavy a najmä skvelý šialený odpadlícky druid Nikolaj Lie Kaas. Takisto je v tom istý epický náboj a šťavnaté akčné scény. No a potom sú tam moderné úlety v dialógoch, gestikulácii a celkovom vystupovaní postáv (na galského bojovníka tam posmešne hovoria po francúzsky "monsieur"), priveľa ženských postáv (okrem Kelly Reilly sú všetky zbytočné, alebo prinajmenšom šialene otravné, najviac Zoe Wanamaker, celá jej postava mala byť ozdobou seriálu a nechcene skĺzla k trápnosti) a miestami aj nudná vata (celá siedma časť s rôznymi dvojicami v jednej opustenej dedine je obrovské WTF). Aby som to zhrnul - väčšinou som sa bavil (občas spôsobom "na čo všetko ešte budú mať tvorcovia drzosť") a nie je to zabitý čas, ale na druhú sezónu (ku ktorej záver mocne smeruje) sa nebudem nedočkavo triasť. 6 - 7/10
Britannia - 1. sezóna
0 0
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Akorat stve, ze manga je stale po 30 letech od doby, co zacla vychazet stale s koncem v nedohlednu a frekvence vydavani jednotlivych kapitol je o dost nizsi, nez byla na zacatku
672254
Akorat stve, ze manga je stale po 30 letech od doby, co zacla vychazet stale s koncem v nedohlednu a frekvence vydavani jednotlivych kapitol je o dost nizsi, nez byla na zacatku
672253
0 0
reagovat
berserk 9/10
to rinceni plechu ve sluchatkach mi bude chybet. tomuhle rikam cesta bojovnika. zachvel se mnou kazdej uder. hlavne griffith me okouzlil. 
672253
berserk 9/10 to rinceni plechu ve sluchatkach mi bude chybet. tomuhle rikam cesta bojovnika. zachvel se mnou kazdej uder. hlavne [url=https://orig00.deviantart.net/46b9/f/2016/156/f/3/hawkman_or_the_unexpected_vice_of_ambition_by_vonkulfon-da4u3sz.jpg]griffith[/url] me okouzlil. 
4 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: Vincent
Sem neměl vyžvanit, huba nevymáchaná :D

Jasně, moje chyba, samozřejmě byl myšlena 5. řada :)
672175
Sem neměl vyžvanit, huba nevymáchaná *:D* Jasně, moje chyba, samozřejmě byl myšlena 5. řada *:)*
672105
1 0
reagovat
reaguje na: Sam.Vimes
ja se zas vracim k utopii
672134
ja se zas vracim k [url=https://youtu.be/YQeg7SVSL_Q]utopii[/url]. 
672127
0 0
reagovat

Star Wars Rebels ukázka na poslední dily

link

Těším se. :+8)
672131
https://youtu.be/-jWIDwq44ZI Těším se. *:+**8)*
Star Wars Rebels ukázka na poslední dily
0 -1
reagovat
reaguje na: zahron
:+
K tomuhle se pravidelně vracím:  link
672127
*:+* K tomuhle se pravidelně vracím:  https://www.youtube.com/watch?v=OuJKQyVk7ac
672126
0 0
reagují: GuidoA.
reagovat

Black Mirror S1

wow ... první díl nejslabší, ale ostatní dva teda fakt brutální, speciálně "Fiften milion merits"
672126
wow ... první díl nejslabší, ale ostatní dva teda fakt brutální, speciálně "Fiften milion merits"
Black Mirror S1
2 0
reagují: Sam.Vimes
reagovat
Mne bavi hodne miniserie a britske kriminalky, jelikoz dilu na serii je jen 6 nebo 8. Serialy na 22 dilu na sezonu mam uz jen Agents of SHIELD a Supernatural. Akorat mne dost stve, ze nektere serialy, ktere maji mit puvodne jen 1 serii pro uspech natahnou o dalsi serii nebo vice a vetsinou uz to nedopada tak dobre.
672119
Mne bavi hodne miniserie a britske kriminalky, jelikoz dilu na serii je jen 6 nebo 8. Serialy na 22 dilu na sezonu mam uz jen Agents of SHIELD a Supernatural. Akorat mne dost stve, ze nektere serialy, ktere maji mit puvodne jen 1 serii pro uspech natahnou o dalsi serii nebo vice a vetsinou uz to nedopada tak dobre.
3 0
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Jo Twin Peaks byl a vzdycky bude nejlepsim serialem roku 2017, na tom se shodneme :)
672117
Jo Twin Peaks byl a vzdycky bude nejlepsim serialem roku 2017, na tom se shodneme *:)*
672109
1 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se