Tak seriály sa dajú hodnotiť jedine fanúšikovsky. Keby som napr. na prvú epi last of us (a jedinú, čo som videl) mal používať normálny meter, nedostal by som sa ani na tých 5/10, čo som tomu dal. Vizuál to má na hovno, nič sa tam nedeje, herecky na prd, efekty smiešne a navyše sme už všetko videli lepšie spravené. Takže vlastne team dood
|
reagovat
|

) funguje jako pr masina filmoveho bizu. Ale pak se podivas na divacky CinemaScore a kdyz nejaka ta znacka vyfasuje Becko (coz je vlastne 8/10), tak to znamena, ze se nelibi. Kdyz odmyslim nektery specificky projekty. Takze z pohledu ty divacky vetsiny bude dood vlastne hlas rozumu, ktery si to vsechno dokaze uzit tak jako oni. Zadnej zapsklej kritik, ktery prece filmy uz davno nesnasi.
A to je nakonec i v zajmu vsech tehle filmovych webu, ktery jeste fungujou. Rikat jak je to dobry, ze to stoji za ten cas, at se lidi hezky koukaj dal, at si o tom hledaj info, ctou clanky atd.
(neviděl jsem to, nehodnotím to, třeba je to dokonalost, rozebírám tvůj neargument).