Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22821 - 22840 Napsat příspěvek
Já to ukončil u třetí epizody, totální béčko jediný + je Cavill a hudba, až na toho zpívajícího dementa z Jonas Brothers nebo co to má být. Hry jsem nehrál a knížku nečetl ale jestli je tohle VĚRNÁ adaptace, tak mě to ani neláká...
740233
Já to ukončil u třetí epizody, totální béčko jediný + je Cavill a hudba, až na toho zpívajícího dementa z Jonas Brothers nebo co to má být. Hry jsem nehrál a knížku nečetl ale jestli je tohle VĚRNÁ adaptace, tak mě to ani neláká...
1 -8
reagovat
Vicemene podepisuju Kosteje. Prvni dil byl strasne slaby. Koukal jsem na to s par dalsima lidma co o Zaklinaci nic nevedeli a nevzbudilo to u nich zadny zajem koukat na dalsi dily

Podle me je ten serial obrovsky fan servis a uplne se vysral na lidi co necetli ani povidku  nebo nezavadili o hru. Ten seros od lidi co to nemaj nacteny vyzaduje velkou trpelivost a musi mu jit dost naproti
740232
Vicemene podepisuju Kosteje. Prvni dil byl strasne slaby. Koukal jsem na to s par dalsima lidma co o Zaklinaci nic nevedeli a nevzbudilo to u nich zadny zajem koukat na dalsi dily Podle me je ten serial obrovsky fan servis a uplne se vysral na lidi co necetli ani povidku  nebo nezavadili o hru. Ten seros od lidi co to nemaj nacteny vyzaduje velkou trpelivost a musi mu jit dost naproti
2 -12
reagují: studo
reagovat

Witcher

je skvelý a vy ste krocani
740231
je skvelý a vy ste krocani
Witcher
10 -2
reagovat
reaguje na: Kostěj
AMEN! :+
740216
[b]AMEN! *:+* [/b]
740206
3 -9
reagovat

Witcher S1E1

No teda pánové, já vám nevim. Dyť to vůbec nefunguje.

Dialogy v Cintře psalo nějaký úplný jelito (zejména proslovy raněný Calanthé byly fakt co slovo to perla). Celá ta Cintránská linka šla úplně mimo, bitva na Marnadalských schodech byla totálně nezvládnutá ve všech ohledech - než tohle, to fakt radši přeskok ve stylu raný GoT. "Celej život mě někdo chrání, nevíš proč?" Ehh, mohlo by to bejt proto, že jsi dědička trůnu, slepice pitomá?

Cavill se snaží, ale Geralt je dost specifická postava - traumatizovaných cynických (anti)hrdinů už jsme pár měli, ale u něj je to natolik zvláštně namíchaný, že to bez brilatních Sapkovo dialogů může jen těžko fungovat no a tady to zjevně dostal do pracek úplnej patlal. Renfri výborně obsazená, to zase jo.

Řezničina v Blavikenu velmi na efekt, ulice jsou úplně prázdný, Geralt projde jak nůž máslem. Kurva, Sapek popsal víceméně krok po kroku celou bojovou scénu, stačilo se držet předlohy místo škrábání se vlastním mečem mezi lopatkama a výsledek by byl minimálně stejně efektní.

No a korunu tomu dodávaj povinný tři černoši mezi Blavikenskou lůzou - to je v kontextu Sapkova univerza úplnej výsměch. Toho týpka v Cintře bych ještě byl ochotnej akceptovat, pokud by se ovšem nejmenoval Danek :D. Takže všechno víceméně podle předpokladů v tomhle směru...:-

Jestli tohle měla bejt jedna z těch nejlepších epizod, ani se mi moc nechce koukat dál...
740206
No teda pánové, já vám nevim. Dyť to vůbec nefunguje. [spoiler]Dialogy v Cintře psalo nějaký úplný jelito (zejména proslovy raněný Calanthé byly fakt co slovo to perla). [b]Celá [/b]ta Cintránská linka šla úplně mimo, bitva na Marnadalských schodech byla totálně nezvládnutá ve všech ohledech - než tohle, to fakt radši přeskok ve stylu raný GoT. "Celej život mě někdo chrání, nevíš proč?" Ehh, mohlo by to bejt proto, že jsi dědička trůnu, slepice pitomá? Cavill se snaží, ale Geralt je dost specifická postava - traumatizovaných cynických (anti)hrdinů už jsme pár měli, ale u něj je to natolik zvláštně namíchaný, že to bez brilatních Sapkovo dialogů může jen těžko fungovat no a tady to zjevně dostal do pracek úplnej patlal. Renfri výborně obsazená, to zase jo. Řezničina v Blavikenu velmi na efekt, ulice jsou úplně prázdný, Geralt projde jak nůž máslem. Kurva, Sapek popsal víceméně krok po kroku celou bojovou scénu, stačilo se držet předlohy místo škrábání se vlastním mečem mezi lopatkama a výsledek by byl minimálně stejně efektní. No a korunu tomu dodávaj povinný tři černoši mezi Blavikenskou lůzou - to je v kontextu Sapkova univerza úplnej výsměch. Toho týpka v Cintře bych ještě byl ochotnej akceptovat, pokud by se ovšem nejmenoval Danek *:D*. Takže všechno víceméně podle předpokladů v tomhle směru...*:-*[/spoiler] Jestli tohle měla bejt jedna z těch nejlepších epizod, ani se mi moc nechce koukat dál...
Witcher S1E1
8 -15
reagují: Gonzi, Sub-Zero
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D:D:D
740171
*:D**:D**:D*
740112
0 -1
reagovat
reaguje na: LordOwl
Zkus Wisting a bacha na vyslovnost.
740112
Zkus Wisting a bacha na vyslovnost.
740111
6 0
reagují: Gonzi
reagovat

severské seriály

Nějaký tip na seversky střižený seroš, který by plnohodnotně nahradil Broen, The Killing a nebo tu filmovou quadrologii Zločin ??
740111
Nějaký tip na seversky střižený seroš, který by plnohodnotně nahradil Broen, The Killing a nebo tu filmovou quadrologii Zločin ??
severské seriály
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Disketa1
Změnila se hra, z hlášky "jsem vegan" je "mám řádně placený Netflix, HBO, Amazon a Disney"

740076
Změnila se hra, z hlášky "jsem vegan" je "mám řádně placený Netflix, HBO, Amazon a Disney"  
739991
1 -12
reagovat
740042
[url=https://www.youtube.com/watch?v=2sRS1dwCotw]https://www.youtube.com/watch?v=2sRS1dwCotw[/url]
739991
2 -1
reagovat
Celý Zaklínač dokoukán, poslední díl peckoidní. Sedlo mi to. Ale celý seriál mě mile překvapil. Nečekal jsem od toho vůbec nic.
740032
Celý Zaklínač dokoukán, poslední díl peckoidní. Sedlo mi to. Ale celý seriál mě mile překvapil. Nečekal jsem od toho vůbec nic.
0 -11
reagovat
Platím to pro 3 domácnosti za cenu jedné návštěvy kina pro 2 osoby. 

Jsou tam tuny obsahu ve 4K. Materiál pro celou naši rodinu. A rozhodně to není jenom pro geeky a Komiksáky, je tam mraky setu, nezavislaren a třeba filmu i seriálu pro menšiny . 

Tady určitě není nikdo svatý co se týká warezu, ale tohle mi oproti uloztu stojí už jenom za to pohodlí a kvalitu.
740030
Platím to pro 3 domácnosti za cenu jedné návštěvy kina pro 2 osoby.  Jsou tam tuny obsahu ve 4K. Materiál pro celou naši rodinu. A rozhodně to není jenom pro geeky a Komiksáky, je tam mraky setu, nezavislaren a třeba filmu i seriálu pro menšiny .  Tady určitě není nikdo svatý co se týká warezu, ale tohle mi oproti uloztu stojí už jenom za to pohodlí a kvalitu.
739991
18 -1
reagovat
Mám podobný názor, posledné dva diely nejak stratili ten drive a aj mne prídu o niečo slabšie, finálna scénka prvej série je síce hodne dojemná, ale dej týchto dvoch dielov je za mňa troška odfláknutý. Ale inak seriál hodnotím veľmi kladne, len ujasním že som čítal všetkých 8 kníh a hral trojku Zaklínača ;)
740026
Mám podobný názor, posledné dva diely nejak stratili ten drive a aj mne prídu o niečo slabšie, finálna scénka prvej série je síce hodne dojemná, ale dej týchto dvoch dielov je za mňa troška odfláknutý. Ale inak seriál hodnotím veľmi kladne, len ujasním že som čítal všetkých 8 kníh a hral trojku Zaklínača *;)*
740022
3 -1
reagovat
Urcite nam pak napis
740025
Urcite nam pak napis
740022
18 -1
reagovat
Předposlední díl Zaklínače mi přišel krapet slabší, ale o to více se těším na závěrečný díl. Snad to bude velká pecka. :+
740022
Předposlední díl Zaklínače mi přišel krapet slabší, ale o to více se těším na závěrečný díl. Snad to bude velká pecka. *:+*
0 -15
reagují: FallenMaia, TedGeorge
reagovat
Disku, vole... ty si do te huby obcas vazne nevidis...
740012
Disku, vole... ty si do te huby obcas vazne nevidis...
740002
17 -1
reagovat
vsechny tyhlety internety bych zakazal:D
740006
vsechny tyhlety internety bych zakazal*:D*
12 -1
reagovat
Nejsou pro Tebe, ale vytváří produkty, které kradeš. :D
740005
Nejsou pro Tebe, ale vytváří produkty, které kradeš. *:D*
740002
20 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Ne. Jenom říkám, že Netflix ani jiné streamy pro mě nejsou.
740002
Ne. Jenom říkám, že Netflix ani jiné streamy pro mě nejsou.
740000
1 -27
reagují: Spazz, Joker_George
reagovat
Tobě zase hráblo viď?
740000
Tobě zase hráblo viď?
739991
17 -1
reagují: Disketa1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se