Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22781 - 22800 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
sudeikise zeru. tak to si ted vycitam ze sem ho nepoznal. ja sem akorat cekal kdy tam vyskoci aubrey plaza :D
740356
sudeikise zeru. tak to si ted vycitam ze sem ho nepoznal. ja sem akorat cekal kdy tam vyskoci aubrey plaza *:D*
740353
1 -1
reagují: Memphis
reagovat

Mandalorian S01E08

Taika Waititi FTW. Poslední epizoda si vytírá zadek s předchozími díly a hlavně s Episode IX. A po rozčarování ze seriálu jsem v to opět získal důvěru. Jestli bude season 2 pokračovat v duchu této epizody tak to bude to co jsem od seriálu čekal. Jako moc rád bych chtěl vidět výsledek kdyby Taika dostal režii celoveceraku. Úvodní scéna boží.
740354
Taika Waititi FTW. Poslední epizoda si vytírá zadek s předchozími díly a hlavně s Episode IX. A po rozčarování ze seriálu jsem v to opět získal důvěru. Jestli bude season 2 pokračovat v duchu této epizody tak to bude to co jsem od seriálu čekal. Jako moc rád bych chtěl vidět výsledek kdyby Taika dostal režii celoveceraku. Úvodní scéna boží.
Mandalorian S01E08
3 -3
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Renfri byla skvělá. Mrzelo mě, že tam nebyla víc. :D

Mandalorian dobrej, ale přišlo mi, že ta epizoda neměla žádný tempo. ?) Úvodní scéna ale super. Sudeikise bych nepoznal.

Celkově dobrý. Musím říct, že jsem od Mandaloriana moc nečekal a ještě po druhý epizodě se nedalo říct, že by mě to chytlo. Od tý doby už to ale bylo jenom lepší. Druhou sezonu budu vyhlížet s velkým očekáváním.
740353
Renfri byla skvělá. Mrzelo mě, že tam nebyla víc. *:D* Mandalorian dobrej, ale přišlo mi, že ta epizoda neměla žádný tempo. *?)* Úvodní scéna ale super. Sudeikise bych nepoznal. Celkově dobrý. Musím říct, že jsem od Mandaloriana moc nečekal a ještě po druhý epizodě se nedalo říct, že by mě to chytlo. Od tý doby už to ale bylo jenom lepší. Druhou sezonu budu vyhlížet s velkým očekáváním.
740344
1 -1
reagují: GuidoA.
reagovat
Mandalorian druhá řada podzim 2020!:+

Favreau has spoken.
740351
Mandalorian druhá řada podzim 2020!*:+* Favreau has spoken.
9 0
reagovat

Witcher

Kdyz vidim v jake jsem mensine a jak je muj nazor temer uplne opacny nez tech, kterym se to libi, rikam si, ze si to budu muset dat znovu. Postupne, bez ocekavani, jit tomu trosicku naproti. Treba tomu jeste prijdu na chut. 

Kazdopadne jsem rad, ze to sbira tak kladne ohlasy. I kdyz se muj nazor momentalne ustalil nekde na urovni "pekne to zprasili" (jak rikam, to se snad jeste zmeni), tak samozrejme doufam, ze do druhe sezony nalijou vic penez (vzhledem k tomu, ze jedna z veci, co mi ke konci vadila, byla ta do oci bijici lacinost) a nebudou treba vsechno brat tak z rychliku. Kdyby tohle melo vyhoret,  dalsi sanci uz by to nikde jinde asi nedostalo. 
740346
Kdyz vidim v jake jsem mensine a jak je muj nazor temer uplne opacny nez tech, kterym se to libi, rikam si, ze si to budu muset dat znovu. Postupne, bez ocekavani, jit tomu trosicku naproti. Treba tomu jeste prijdu na chut.  Kazdopadne jsem rad, ze to sbira tak kladne ohlasy. I kdyz se muj nazor momentalne ustalil nekde na urovni "pekne to zprasili" (jak rikam, to se snad jeste zmeni), tak samozrejme doufam, ze do druhe sezony nalijou vic penez (vzhledem k tomu, ze jedna z veci, co mi ke konci vadila, byla ta do oci bijici lacinost) a nebudou treba vsechno brat tak z rychliku. Kdyby tohle melo vyhoret,  dalsi sanci uz by to nikde jinde asi nedostalo. 
Witcher
10 -2
reagovat
zvlastni. souboj the mandalorian vs the witcher nakonec vyhrava ten druhej ale o fous. mando ma sice baby yodu ale ten je v kazdym dile. geralt ma zas renfri. ta zanechala takovej dojem ze zoufalka mohla vystavovat cecky jak chtela a stejne ji to bylo houby platny. taky se vic tesim kam to dal povede. manda  nejspis opustim jako the clone wars nevim v jaky seasone. 
740344
zvlastni. souboj the mandalorian vs the witcher nakonec vyhrava ten druhej ale o fous. mando ma sice baby yodu ale ten je v kazdym dile. geralt ma zas [url=https://ilarge.lisimg.com/image/14916062/960full-emma-appleton.jpg]renfri[/url]. ta zanechala takovej dojem ze zoufalka mohla vystavovat cecky jak chtela a stejne ji to bylo houby platny. taky se vic tesim kam to dal povede. manda  nejspis opustim jako the clone wars nevim v jaky seasone. 
1 -3
reagují: Memphis
reagovat
Taktez musim na Zaklinace lehce poupravit nazor. Po treti epizode me to zacalo zajimat, ve ctvrte to do sebe pekne zapadlo a ted se tesim jak k cemu do konce prvni serie dojdeme. Cast a production values dobry. 

Kazdopadne si stojim za tim, ze predstavovacka celeho toho vesmiru a postav neni udelana dobre. Nejlip to pro neznalce udelal Pan Prstenu, ktery v 3 minutovem flashbacku predstavil celou historii prstenu a mohlo se jit na vec. Tady by neco takoveho velmi prospelo. 
740343
Taktez musim na Zaklinace lehce poupravit nazor. Po treti epizode me to zacalo zajimat, ve ctvrte to do sebe pekne zapadlo a ted se tesim jak k cemu do konce prvni serie dojdeme. Cast a production values dobry.  Kazdopadne si stojim za tim, ze predstavovacka celeho toho vesmiru a postav neni udelana dobre. Nejlip to pro neznalce udelal Pan Prstenu, ktery v 3 minutovem flashbacku predstavil celou historii prstenu a mohlo se jit na vec. Tady by neco takoveho velmi prospelo. 
6 -1
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Knihy mohu jedině doporučit - první dvě jsou super povídkové záležitosti, které uvádí do světa a zbylých x je pak už "sága o Ciri", která je globálně jemně slabší ale pořád super. Aktuálně to jedu poprvé v kuse (kdysi dávno jsem četl povídky) jednu knihu za druhou. Jsem u Věže Vlaštovky a hltám každou větu. :+
740340
Knihy mohu jedině doporučit - první dvě jsou super povídkové záležitosti, které uvádí do světa a zbylých x je pak už "sága o Ciri", která je globálně jemně slabší ale pořád super. Aktuálně to jedu poprvé v kuse (kdysi dávno jsem četl povídky) jednu knihu za druhou. Jsem u Věže Vlaštovky a hltám každou větu. *:+*
740337
4 0
reagovat

Witcher

Beru vsechny sve vytky zpet! Pro me jako nectenare/nehrace to bylo ze zacatku trochu peklicko, ale od treti epizody to do sebe zacalo zapadat a ten posledni zaber... Kdy ze bude dalsi serie? Zitra si jdu koupit knihy! 
740337
Beru vsechny sve vytky zpet! Pro me jako nectenare/nehrace to bylo ze zacatku trochu peklicko, ale od treti epizody to do sebe zacalo zapadat a ten posledni zaber... Kdy ze bude dalsi serie? Zitra si jdu koupit knihy! 
Witcher
15 -2
reagují: Gonzi
reagovat
Jéžiš, to snad Kolo času potěší všechny skupiny. :D Jsou tam národy černých, bílých, s asijskými rysy, jedno ze společenstvech Aielů tvoří jenom ženy bojovnice, které si zvolily oštěp a ne chlapa. Mořský národ je v podstatě polonahý, ať muži či ženy.
740333
Jéžiš, to snad Kolo času potěší všechny skupiny. *:D* Jsou tam národy černých, bílých, s asijskými rysy, jedno ze společenstvech Aielů tvoří jenom ženy bojovnice, které si zvolily oštěp a ne chlapa. Mořský národ je v podstatě polonahý, ať muži či ženy.
3 -1
reagovat
Před 20 lety kdy šel do kin LotR nikdo nehnul ani brvou, že je to v podstatě kompletně bílý casting. Stejně jako já nehnu ani brvou kdysi Tyler Perry točí svoje kompletně černošské filmy. Argumentovat, že je to fantasy je jedna strana ale rvat to historických reálií je druhá strana mince, která pak zapříčiňuje tu naštvanost i u fantasy. A když si to někdo obhájí tak to stejně spustí SWJ shitstorm viz. Kingdom Come:Deliverance. 
Trochu se bojím s čím vyrukuje Amazon pro LotR seriál až vyhlásí obsazení.
740331
Před 20 lety kdy šel do kin LotR nikdo nehnul ani brvou, že je to v podstatě kompletně bílý casting. Stejně jako já nehnu ani brvou kdysi Tyler Perry točí svoje kompletně černošské filmy. Argumentovat, že je to fantasy je jedna strana ale rvat to historických reálií je druhá strana mince, která pak zapříčiňuje tu naštvanost i u fantasy. A když si to někdo obhájí tak to stejně spustí SWJ shitstorm viz. Kingdom Come:Deliverance.  Trochu se bojím s čím vyrukuje Amazon pro LotR seriál až vyhlásí obsazení.
11 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To nemyslíš vážně, že tohle byl můj nosnej argument, že ne.:D
740323
To nemyslíš vážně, že tohle byl můj nosnej argument, že ne.*:D*
740307
1 -2
reagovat
Mandalorian episode 8
Naaaajs :D
740319
Mandalorian episode 8 [url=https://twitter.com/labebecita94/status/1210502088242937856]Naaaajs :D[/url]
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Troll jsem, ale ten Goodwinův zákon sis mohl odpustit, uráží mne to a je to nepravdivé.
740315
Troll jsem, ale ten Goodwinův zákon sis mohl odpustit, uráží mne to a je to nepravdivé.
740314
1 -2
reagovat
Nechápu, že se s tím trollem a bojovníkem za rasovou čistotu pořád bavíte. ?)
740314
Nechápu, že se s tím trollem a bojovníkem za rasovou čistotu pořád bavíte. *?)*
4 -12
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Joker_George
Já už na tohle komplet reagoval svým obsáhlejším příspěvkem níže. Ti herci jsou nesympaticti a nehodí se tam. Ve Hře o Trůny tohle problém nebyl. 
740311
Já už na tohle komplet reagoval svým obsáhlejším příspěvkem níže. Ti herci jsou nesympaticti a nehodí se tam. Ve Hře o Trůny tohle problém nebyl. 
740308
2 -5
reagovat
A reakce na zbytek jeho argumentace?
740308
A reakce na zbytek jeho argumentace?
740307
2 -2
reagovat
reaguje na: Godlike
Přesně tenhle argument jsem čekal, je tam magie, srát na všechno :)
740307
Přesně tenhle argument jsem čekal, je tam magie, srát na všechno *:)*
740305
2 -5
reagují: Godlike, Joker_George
reagovat
Ano, s geografií to tak úplně nesouvisí, vysvětloval jsem to níže.
740306
Ano, s geografií to tak úplně nesouvisí, vysvětloval jsem to níže.
740298
2 -1
reagovat
Hele ty lidi se tam dostali z jiný dimenze, vůbec nemusej bejt běloši, protože je to zrovna na Severu nebo tak.:D Je to úplně jedno tvle. Dyť je to úplně to nejmenší, pokud ten danej herec zrovna není úplný kopyto. Kór v komplit vymyšlený fantasy, kde se z potratu stane striga. Že Renfri byla v knížce blondýna, to nikomu nevadí kurva:D
740305
Hele ty lidi se tam dostali z jiný dimenze, vůbec nemusej bejt běloši, protože je to zrovna na Severu nebo tak.*:D* Je to úplně jedno tvle. Dyť je to úplně to nejmenší, pokud ten danej herec zrovna není úplný kopyto. Kór v komplit vymyšlený fantasy, kde se z potratu stane striga. Že Renfri byla v knížce blondýna, to nikomu nevadí kurva*:D*? 
740298
8 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se