Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22801 - 22820 Napsat příspěvek

You S2

Opět naprostá pecka. Možná ještě o fous lepší :+
740304
Opět naprostá pecka. Možná ještě o fous lepší *:+*
You S2
1 0
reagovat

Mandalorian 8*

Ok, od prvního dílu jsem si říkal "to je jako vše", ale vlastně jsem se na další díly těšil čím dál tím víc a po finále mě to vlastně baví fakt hodně. Hlavně to působí jako ucelený produkt, což je ve světě Hvězdných Válek aktuálně vzácnost.
740300
Ok, od prvního dílu jsem si říkal "to je jako vše", ale vlastně jsem se na další díly těšil čím dál tím víc a po finále mě to vlastně baví fakt hodně. Hlavně to působí jako ucelený produkt, což je ve světě Hvězdných Válek aktuálně vzácnost.
Mandalorian 8*
7 0
reagovat
reaguje na: MarvinP
Oba extrémy jsou špatné a vytlačovat jeden tím druhým je to nejhorší.
740299
Oba extrémy jsou špatné a vytlačovat jeden tím druhým je to nejhorší.
740296
2 -6
reagovat
Takže barva kůže se vyskytuje náhodně jako mutace při porodu ? Vůbec nesouvisí s geografií a tak ?
740298
Takže barva kůže se vyskytuje náhodně jako mutace při porodu ? Vůbec nesouvisí s geografií a tak ?
4 -3
reagují: Joker_George, Godlike
reagovat
Dokud budou tlačit rasovou nenávist mezi lidmi, elfmi, trpaslíky apod. a zároveň ani náznakem nezmíní rasu jednotlivých lidí, tak je mi to osobně úplně jedno. Řádově víc mi vadily amazonky místo dryád
740297
Dokud budou tlačit rasovou nenávist mezi lidmi, elfmi, trpaslíky apod. a zároveň ani náznakem nezmíní rasu jednotlivých lidí, tak je mi to osobně úplně jedno. Řádově víc mi vadily amazonky místo [url=https://www.google.cz/search?tbm=isch&q=dryads]dryád[/url]
2 -4
reagovat
reaguje na: do_Od
to je pravda, ale to, že se schovává ideologická jednostrannost za politickou korektnost je taky pravda. I když u nás to je asi menší z těch dvou problémů...
740296
to je pravda, ale to, že se schovává ideologická jednostrannost za politickou korektnost je taky pravda. I když u nás to je asi menší z těch dvou problémů...
740293
8 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Muf
Ano, v posledních letech lidi rádi schovávají svoje hulvátství za politickou nekorektnost. 
740293
Ano, v posledních letech lidi rádi schovávají svoje hulvátství za politickou nekorektnost. 
740287
8 -9
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: do_Od
Někdo si dovolil politicky nekorektně popsat reálnou situaci? Na hranici s ním !
740287
Někdo si dovolil politicky nekorektně popsat reálnou situaci? Na hranici s ním !
740278
7 -6
reagují: do_Od
reagovat

Mandalorian S1 finale

"Mandalorian isn’t a race."
"It’s a creed."

Holy phucking shit!
Taika umí.

Spoiler jako prase!   Darksaber! :o
Blew my load.
Ta konverzace těch dvou stormtrooperů na začátku mi připomněla tu webovou sérii Red v Blue od Rooster Teeth. :D

Škoda, že taková nebyla celá řada.
This is the way.
740285
"Mandalorian isn’t a race." "It’s a creed." Holy phucking shit! Taika umí.    [spoiler][/spoiler][spoiler][/spoiler] Spoiler jako prase!   [spoiler]Darksaber![/spoiler] *:o*[spoiler][/spoiler] Blew my load. Ta konverzace těch dvou stormtrooperů na začátku mi připomněla tu webovou sérii Red v Blue od Rooster Teeth. *:D* Škoda, že taková nebyla celá řada. This is the way.
Mandalorian S1 finale
6 0
reagovat
Jen se vyjádřím k menšinám pro ty, kteří se v příběhu Zaklínače nevyznají. Sapkowski sice vycházel ze slovanské mytologie, jenže nepřišel se světem, kde se kultura vyvíjela postupně a přirozeně jako u nás. Na té planetě dříve žili jen elfové (a trpaslíci), lidé se tam dostali z jiné dimenze kvůli konjunkci. To znamená, že se tam teleportovali různě a náhodně, neexistují oblasti, kde by se vyskytovali. Pro to jsou ty poznámky v tomto případě docela liché...
740281
Jen se vyjádřím k menšinám pro ty, kteří se v příběhu Zaklínače nevyznají. Sapkowski sice vycházel ze slovanské mytologie, jenže nepřišel se světem, kde se kultura vyvíjela postupně a přirozeně jako u nás. Na té planetě dříve žili jen elfové (a trpaslíci), lidé se tam dostali z jiné dimenze kvůli konjunkci. To znamená, že se tam teleportovali různě a náhodně, neexistují oblasti, kde by se vyskytovali. Pro to jsou ty poznámky v tomto případě docela liché...
3 -3
reagovat
Podepisuju Gonziho a do_Oda
740280
Podepisuju Gonziho a do_Oda
7 -3
reagovat
Stejně to nikdy nepochopím. Proč se k tomu takhle vůbec vyjadřovat? Obzvlášť tímhle debilním způsobem... Jakože "random nigga generator" ?? Copak si neuvědomujete, že to víc vypovídá o vás než o nějakém filmu / seriálu?
740278
Stejně to nikdy nepochopím. Proč se k tomu takhle vůbec vyjadřovat? Obzvlášť tímhle debilním způsobem... Jakože "random nigga generator" ?? Copak si neuvědomujete, že to víc vypovídá o vás než o nějakém filmu / seriálu?
14 -10
reagují: Muf
reagovat
Hry jsem nehrál a knížky nečetl. Být jsou všechny už v knihovně a do další série snad přečtu tak 3 nebo 4. Že se prolínají jiné časové linie jsem poznal až čtvrtým dílem a trochu mi dělalo problém se zorientovat ve všech těch královstvích. Vím že se adaptují povídky a s další sérii už by dej měl začít být více konzistentní kdy začne sága. Cavill je fajn. Yennefer je luxusní a zbytek castu taky v pohodě, že se i přes ten "random nigga generator" da přenést. 8/10
740277
Hry jsem nehrál a knížky nečetl. Být jsou všechny už v knihovně a do další série snad přečtu tak 3 nebo 4. Že se prolínají jiné časové linie jsem poznal až čtvrtým dílem a trochu mi dělalo problém se zorientovat ve všech těch královstvích. Vím že se adaptují povídky a s další sérii už by dej měl začít být více konzistentní kdy začne sága. Cavill je fajn. Yennefer je luxusní a zbytek castu taky v pohodě, že se i přes ten "random nigga generator" da přenést. 8/10
12 -3
reagovat
reaguje na: Gonzi
Blaviken 6/10, Cintra 3/10. Úplně na odpis to není, ale s ohledem na všeobecný nadšení jsem byl poněkud zaskočen. Sapkovo série rozhodně není dokonalá, ale není hloupá a tím víc to tady bije do očí.
Podám report po dalších dvou dílech.
740252
Blaviken 6/10, Cintra 3/10. Úplně na odpis to není, ale s ohledem na všeobecný nadšení jsem byl poněkud zaskočen. Sapkovo série rozhodně není dokonalá, ale není hloupá a tím víc to tady bije do očí. Podám report po dalších dvou dílech.
740246
5 -3
reagovat
reaguje na: Kostěj
Upřímně ti rozumím, ale co je tvůj závěr? 2/10? asi ne, že... ono to má své neduhy vůči předloze (Brokilon, magičtí úhoři), ale styl vyprávění nabude nový rozměr do další řady. Teď to bylo trochu chaotické (byť o problémech s tím slyším jen přes tři osoby, nikdo v mém okolí s tím problém neměl, včetně mé ženy, která fantasy vyloženě nemá ráda), ale do budoucna dává smysl relativně chronologicky sledovat dění na vícero frontách. Ve výsledku mě zpětně (kromě Brokilonu) nejvic mrzí, že některé ty povídky nevyznívají jako v knihách:
V Blavikenu se nějak vytratilo, že jej lidi vypískali a říkají mu řezník, přestože je právě zachránil (že ten dav nebylo vidět nepomohlo, ale to mi nevadilo)
V Brokilonu se naprosto vytratila nebezpečnost toho místa - chodí tam naprosto všichni jak na pivo a nevím v čem to má být lepší než knižní verze, navíc to jsou kurva amazonky a ne Dryády.
Přání s džinem působí uspěchaně, drak působil uspěchaně apod.
Osobně to ale vnímám jako porodní bolesti, bylo tam poměrově strašně málo věcí, které by mě vyloženě urážely, zvláště u první série a dost z nich působí jako něco, co by mohlo jít snadno vypilovat do sezóny druhé.

Navíc když to funguje, tak to podle mě funguje fakt hodně Toss A Coin To Your Witcher, Yennefer s portály, Yennefer nabírající sílu z ohně (viz knihy a ciri v poušti) mi nahnala husí kůži, Zásnuby Pavetty, zakončené Geraltovým kurva... Fakt jsem si v tom dokázal plno věcí užívat s velkým nadšením.
740246
Upřímně ti rozumím, ale co je tvůj závěr? 2/10? asi ne, že... ono to má své neduhy vůči předloze (Brokilon, magičtí úhoři), ale styl vyprávění nabude nový rozměr do další řady. Teď to bylo trochu chaotické (byť o problémech s tím slyším jen přes tři osoby, nikdo v mém okolí s tím problém neměl, včetně mé ženy, která fantasy vyloženě nemá ráda), ale do budoucna dává smysl relativně chronologicky sledovat dění na vícero frontách. Ve výsledku mě zpětně (kromě Brokilonu) nejvic mrzí, že některé ty povídky nevyznívají jako v knihách: [spoiler]V Blavikenu se nějak vytratilo, že jej lidi vypískali a říkají mu řezník, přestože je právě zachránil (že ten dav nebylo vidět nepomohlo, ale to mi nevadilo) V Brokilonu se naprosto vytratila nebezpečnost toho místa - chodí tam naprosto všichni jak na pivo a nevím v čem to má být lepší než knižní verze, navíc to jsou kurva amazonky a ne Dryády. Přání s džinem působí uspěchaně, drak působil uspěchaně apod. [/spoiler]Osobně to ale vnímám jako porodní bolesti, bylo tam poměrově strašně málo věcí, které by mě vyloženě urážely, zvláště u první série a dost z nich působí jako něco, co by mohlo jít snadno vypilovat do sezóny druhé. Navíc když to funguje, tak to podle mě funguje fakt hodně Toss A Coin To Your Witcher, [spoiler]Yennefer s portály, Yennefer nabírající sílu z ohně (viz knihy a ciri v poušti) mi nahnala husí kůži, Zásnuby Pavetty, zakončené Geraltovým kurva...[/spoiler] Fakt jsem si v tom dokázal plno věcí užívat s velkým nadšením.
740206
14 -1
reagují: Kostěj
reagovat

BoJack Horseman S04

Dost se mi líbilo, že čtvrtá řada se věnuje mnohem více vedlejším postavám a velmi kvalitně rozšiřuje BoJackův svět. Má to opět luxusní momenty, přesah a spoustu skrytých vtipů. Samozřejmě je to neskutečně dobře napsané, trefné, vtipné a i smutné. 8,5-9/10
740240
Dost se mi líbilo, že čtvrtá řada se věnuje mnohem více vedlejším postavám a velmi kvalitně rozšiřuje BoJackův svět. Má to opět luxusní momenty, přesah a spoustu skrytých vtipů. Samozřejmě je to neskutečně dobře napsané, trefné, vtipné a i smutné. 8,5-9/10
BoJack Horseman S04
1 0
reagovat

The Witcher S01

Nikdy jsem to nehrál. Nečetl jsem žádnou knihu a povídku. Prostě jak se říká jsem nepolíbený jakoukoliv části tohoto fenoménu. A možná to je důvod proč mě to tolik sedlo. Seriál jsem si i jako neznalec dost užil. Atmosféra byla skvělá, postavy jsem si oblíbil a užil si jejich příběhy. A potenciál do budoucna to má na 100%. Největší problém je podle mě nechronologické vyprávěni(vyžaduje to pozornost) a pak politická a geografická situace. Pořad jsem tápal kam postavy jdou a kde byly, jak je co daleko atd. Nejsou moc dobře popsány vztahy mezi králi, kolik je tam království atd. Nicméně jsem spokojený a docela rád bych si přečetl nějakou povídku, knížku a nebo zkusil hru než bude za rok a půl druhá řada. 8/10
740239
Nikdy jsem to nehrál. Nečetl jsem žádnou knihu a povídku. Prostě jak se říká jsem nepolíbený jakoukoliv části tohoto fenoménu. A možná to je důvod proč mě to tolik sedlo. Seriál jsem si i jako neznalec dost užil. Atmosféra byla skvělá, postavy jsem si oblíbil a užil si jejich příběhy. A potenciál do budoucna to má na 100%. Největší problém je podle mě nechronologické vyprávěni(vyžaduje to pozornost) a pak politická a geografická situace. Pořad jsem tápal kam postavy jdou a kde byly, jak je co daleko atd. Nejsou moc dobře popsány vztahy mezi králi, kolik je tam království atd. Nicméně jsem spokojený a docela rád bych si přečetl nějakou povídku, knížku a nebo zkusil hru než bude za rok a půl druhá řada. 8/10
The Witcher S01
4 -1
reagovat
U toho dílu se zpívajícím Jonas Brothers a kozomutantem co se stará o zrzavou elfici jsem si myslel že je to nějakej díl Hercula s Kevinem Sorbo.
740238
U toho dílu se zpívajícím Jonas Brothers a kozomutantem co se stará o zrzavou elfici jsem si myslel že je to nějakej díl Hercula s Kevinem Sorbo.
1 -9
reagovat
Tak asi zname jine lidi. V mem okoli to u lidi co necetli/ nehrali nevzbudilo zadny zajem. Naopak ti co to znaji jsou vicemene spokojeni
740237
Tak asi zname jine lidi. V mem okoli to u lidi co necetli/ nehrali nevzbudilo zadny zajem. Naopak ti co to znaji jsou vicemene spokojeni
2 -2
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Necital som ani knihy, nehral ani minutu hry a nemusim ist nicomu naproti. Ten serial nie je ziadna raketova fyzika a uplny fan service? Pride mi, ze ludia co o tom nic nevedia a dopozerali su nadseni a ti co bud citali, hrali alebo oboje su menej spokojni. 
Tak aky prosim ta fan service? 
740235
Necital som ani knihy, nehral ani minutu hry a nemusim ist nicomu naproti. Ten serial nie je ziadna raketova fyzika a uplny fan service? Pride mi, ze ludia co o tom nic nevedia a dopozerali su nadseni a ti co bud citali, hrali alebo oboje su menej spokojni.  Tak aky prosim ta fan service? 
740232
8 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se