Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22861 - 22880 Napsat příspěvek
:D:D:D
739791
*:D**:D**:D*
2 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Fuj, vole. Taky pohlad pre bohov by nerozdychal
739790
Fuj, vole. Taky pohlad pre bohov by nerozdychal
739789
2 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Pepa už jsi taky viděl nahého ? 
739789
Pepa už jsi taky viděl nahého ? 
739777
1 -5
reagují: pepo
reagovat
Disk napisal, ze ma ma rad. Karma dobehne kazdeho. Ja som vedel, ze nemam na tie serialy nadavat
 Fakt sa polepsim:D:D:D:D:D a medzitym #prayforrimsy
739783
Disk napisal, ze ma ma rad. Karma dobehne kazdeho. Ja som vedel, ze nemam na tie serialy nadavat  Fakt sa polepsim*:D**:D**:D**:D**:D* a medzitym #prayforrimsy
7 -3
reagují: Disketa1
reagovat
Still a better love story than Špindl 2
739781
Still a better love story than Špindl 2
6 0
reagovat
reaguje na: Memphis
:D
739780
*:D*
739779
1 -1
reagovat
Tak už by stačilo, ne? :D
739779
Tak už by stačilo, ne? *:D*
2 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

pepo

Rozhodně to neměl být hejt na tebe. Vždyť víš, že tě mám rád stejně jako Rimsyho. :)
739777
Rozhodně to neměl být hejt na tebe. Vždyť víš, že tě mám rád stejně jako Rimsyho. *:)*
pepo
4 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Godlike
Fňuk
739776
Fňuk
739775
2 -3
reagovat
reaguje na: pepo
Um, v sekci "Seriály"? Ne.:D
739775
Um, v sekci "Seriály"? Ne.*:D*
739771
8 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
A to nikto neberie ohlad na mna ako sa citim, ked sa tu chvalia serialy?:D:D:D:D:D:D
 Pre istotu. Je to vtip a neriesme to
739771
A to nikto neberie ohlad na mna ako sa citim, ked sa tu chvalia serialy?*:D**:D**:D**:D**:D**:D* [spoiler] Pre istotu. Je to vtip a neriesme to[/spoiler]
739770
3 -1
reagují: Godlike
reagovat
Protože si to zasloužíš.:D Takhle se cejtí každej uživatel, když tu jebeš na seriály. Je to všechno sranda. Ale občas zbytečná. Z obou směrů.
739770
Protože si to zasloužíš.*:D* Takhle se cejtí každej uživatel, když tu jebeš na seriály. Je to všechno sranda. Ale občas zbytečná. Z obou směrů.
739755
8 -1
reagovat
Az te to koukam trochu nastvalo :D

Zbytecne, zrovna dneska - mame te radi :))
739769
Az te to koukam trochu nastvalo :D Zbytecne, zrovna dneska - mame te radi *:))*
739755
2 -2
reagovat
Pretoze ma tu vytajujete. A ked je rec o mne, budem reagovat...
739755
Pretoze ma tu vytajujete. A ked je rec o mne, budem reagovat...
739740
1 -6
reagují: Godlike, TedGeorge
reagovat
Proc Do od nepsal do makrorecenzi Watchmenu?:- Ale za toho prostredniho pana palec nahoru:+
739746
Proc Do od nepsal do makrorecenzi Watchmenu?*:-* Ale za toho prostredniho pana palec nahoru*:+*
4 -1
reagovat
Tak proc to delas? :D
739741
Tak proc to delas? :D
739740
5 -1
reagovat
Netahajte ma do toho. Som slubil, ze na tu lacnu, nudnu a otravnu zalezitost nebudem nadavat a kazit ludom radost
739740
Netahajte ma do toho. Som slubil, ze na tu lacnu, nudnu a otravnu zalezitost nebudem nadavat a kazit ludom radost
2 -14
reagují: pepo, TedGeorge
reagovat
Taky mám po čtvrtém díle a stále jsem nadšený. Platonicky jsem se zamiloval do Marigolda a jeho písniček. :+
739738
Taky mám po čtvrtém díle a stále jsem nadšený. Platonicky jsem se zamiloval do Marigolda a jeho písniček. *:+*
1 -6
reagovat

Zaklínač

Mám za sebou čtyři díly a je to super. Geralt a Yennefer nemají chybu. Ciri je sice zajímavá postava jenže mám pocit, že její představitelka není moc výrazná. Snad se časem zlepší. Moc se těším, až se ti tři konečně potkají. Ty časové roviny jsou občas matoucí ale zase tak moc se v tom neztrácím. Pevně doufám, že Zaklínač bude slavit u diváků úspěch, protože tento seriál si zaslouží minimálně pět a více sérií. 
Zatím slušných 8/10
739731
Mám za sebou čtyři díly a je to super. Geralt a Yennefer nemají chybu. Ciri je sice zajímavá postava jenže mám pocit, že její představitelka není moc výrazná. Snad se časem zlepší. Moc se těším, až se ti tři konečně potkají. Ty časové roviny jsou občas matoucí ale zase tak moc se v tom neztrácím. Pevně doufám, že Zaklínač bude slavit u diváků úspěch, protože tento seriál si zaslouží minimálně pět a více sérií.  Zatím slušných 8/10
Zaklínač
5 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Co se serialu tyce, tak ho ignoruj. Venuj se mu jenom kdyz doporucuje filmove pecky. Tam ma vetsinou pravdu. Zaklinac je samozrejme pecka :)
739718
Co se serialu tyce, tak ho ignoruj. Venuj se mu jenom kdyz doporucuje filmove pecky. Tam ma vetsinou pravdu. Zaklinac je samozrejme pecka :)
739716
10 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se