Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 14501 - 14520 Napsat příspěvek
reaguje na: Snipsley
Používat jen rafinovaný, který má vyšší stupně spalování.  Extra panenský a panenský patří jen do salatu.
881912
Používat jen rafinovaný, který má vyšší stupně spalování.  Extra panenský a panenský patří jen do salatu.
881911
5 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Co s olivovym olejem v tepelne priprave?
881911
Co s olivovym olejem v tepelne priprave?
881892
2 0
reagují: AndyKaufman, (=LIFTY=)
reagovat
Jojo, oleje tam má dopodrobna všechny rozebrane. I cukry jako takové, kde se opravdu většina z nich liší jen v chuti a barvě.  Tohle by měly povinně číst všechny ty instagramove pseudo výživové poradkyně a zrušit si profily.
881894
Jojo, oleje tam má dopodrobna všechny rozebrane. I cukry jako takové, kde se opravdu většina z nich liší jen v chuti a barvě.  Tohle by měly povinně číst všechny ty instagramove pseudo výživové poradkyně a zrušit si profily.
881892
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jsou 2 věci, co mne nepřestanou fascinovat. Považováni kokosového tuku za zdravou potravinu a olivový olej v tepelné přípravě. 
Na obojí jsou robustní důkazy. 

Je strašně dobře, že to propírá.
881892
Jsou 2 věci, co mne nepřestanou fascinovat. Považováni kokosového tuku za zdravou potravinu a olivový olej v tepelné přípravě.  Na obojí jsou robustní důkazy.  Je strašně dobře, že to propírá.
881883
5 0
reagují: Snipsley, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: esmo
Vůbec netuším kdo to je, ale to bylo nejpohodovějších cca sedm minut, který jsem za poslední měsíc měl. 
881884
Vůbec netuším kdo to je, ale to bylo nejpohodovějších cca sedm minut, který jsem za poslední měsíc měl. 
881878
2 0
reagovat
Nevím, kdo tady doporučoval knihu: Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete od Karolíny Fourové.
Jen bych mu chtěl poděkovat. Výborný přehled všech možných látek obsažených v potravinách a vyvraceni rádoby internetovych trendů (kokosový olej jako největší zlo)
Doporučuji i já. 
881883
Nevím, kdo tady doporučoval knihu: Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete od Karolíny Fourové. Jen bych mu chtěl poděkovat. Výborný přehled všech možných látek obsažených v potravinách a vyvraceni rádoby internetovych trendů (kokosový olej jako největší zlo) Doporučuji i já. 
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Casey vydal po třech měsích nové video ... jakože konečně ...:o ... a vlastně nevím, jestli to někoho zajímá :D
link
881878
Casey vydal po třech měsích nové video ... jakože konečně ...*:o* ... a vlastně nevím, jestli to někoho zajímá *:D* https://youtu.be/BZEr7_Oggcw?si=j_O1G8nhM1ZzNN7a
3 -2
reagují: verbst
reagovat

Diskova kronika

Michael Gambon. 
881859
Michael Gambon. 
Diskova kronika
8 0
reagovat
Prosímvás, kdo jste to tady byli ten "policajt"? 
Mám takovej dotaz soukromej a nemůžu si vzpomenout... 
Dík! 
881844
Prosímvás, kdo jste to tady byli ten "policajt"?  Mám takovej dotaz soukromej a nemůžu si vzpomenout...  Dík! 
3 0
reagovat
Už sem nic nepis 
881658
Už sem nic nepis 
881650
13 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ten test byl pro mne.
881650
Ten test byl pro mne.
881647
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Vždyť je to jasný businessman. Pozitivní bude prodávat děvčatům, které se chtějí zbavit partnerů. 
881648
Vždyť je to jasný businessman. Pozitivní bude prodávat děvčatům, které se chtějí zbavit partnerů. 
881647
2 0
reagovat
A budeš teda fotr, nebo co to bylo s tema tehotenskejma testama?
881647
A budeš teda fotr, nebo co to bylo s tema tehotenskejma testama?
881645
5 0
reagují: AndyKaufman, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Barv666
Musíme počkat, až Disk koupí Warnery. 

Už mám i název odkazující na mou oblíbenou knížku. 

Kupoval jsem českému prezidentovi flašku Ferneta"

Oproti Tedovi to ale bude low budget nuda :(
881645
Musíme počkat, až Disk koupí Warnery.  Už mám i název odkazující na mou oblíbenou knížku.  Kupoval jsem českému prezidentovi flašku Ferneta" Oproti Tedovi to ale bude low budget nuda *:(*
881644
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Až jednou zfilmují tvůj život, to bude!
881644
Až jednou zfilmují tvůj život, to bude!
5 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ano, na makléře jsem zapomněl. Díky :+

Já už dlouho investuju do realit, takže pořád něco nakupuju, prodávám, pronajímám. Jako servis to dělám i příbuzným. 

Do všech inzerátů píšu. "RK, zprostředkovatelé a podobné sluzby prosím nekontaktovat."

Tipnete si od koho i tak mám 3/4 všech hovorů a zpráv? 

Jednou jsem kvůli tomu byl asi nejvíc zlý naživo co jsem kdy byl. 

Prohlídky po práci, pozdě odpoledne, vedro, 6. patro bez výtahu, čekám hodinu na další prohlídku. Jdu otevřít typkovi dolů, nastoupám zpátky milion pater. Už fakt nemůžu. Týpek vypráví, že taky dělá investice. Chvíli si povídáme, provádím ho 15 minut a on začne vytahovat letáky realitní kanceláře, jak mi byt prodá nad cenou a nafotí. Evidentně nechápe můj facepalm a nadávky, tak začne vytahovat smlouvu. 

Jsem vytočenej jak kolotoč Pavla Poulíčka a říkám mu "Dám vám náskok 15 sekund"

"Cože jak jako náskok? "

" 14, 13, 12..."

Bere schody po dvou. Hrozně kecám a vyrážím někde u 9 a beru schody po třech pár pater, abych ho vystrašil.

V životě jsem neviděl nikoho tak rychle běžet v nepadnoucim obleku. :D
881643
Ano, na makléře jsem zapomněl. Díky *:+* Já už dlouho investuju do realit, takže pořád něco nakupuju, prodávám, pronajímám. Jako servis to dělám i příbuzným.  Do všech inzerátů píšu. "RK, zprostředkovatelé a podobné sluzby prosím nekontaktovat." Tipnete si od koho i tak mám 3/4 všech hovorů a zpráv?  Jednou jsem kvůli tomu byl asi nejvíc zlý naživo co jsem kdy byl.  Prohlídky po práci, pozdě odpoledne, vedro, 6. patro bez výtahu, čekám hodinu na další prohlídku. Jdu otevřít typkovi dolů, nastoupám zpátky milion pater. Už fakt nemůžu. Týpek vypráví, že taky dělá investice. Chvíli si povídáme, provádím ho 15 minut a on začne vytahovat letáky realitní kanceláře, jak mi byt prodá nad cenou a nafotí. Evidentně nechápe můj facepalm a nadávky, tak začne vytahovat smlouvu.  Jsem vytočenej jak kolotoč Pavla Poulíčka a říkám mu "Dám vám náskok 15 sekund" "Cože jak jako náskok? " " 14, 13, 12..." Bere schody po dvou. Hrozně kecám a vyrážím někde u 9 a beru schody po třech pár pater, abych ho vystrašil. V životě jsem neviděl nikoho tak rychle běžet v nepadnoucim obleku. *:D*
881631
7 0
reagovat
Ano mám je v jednom pytli s realitními makléři, lichváři apod.
881631
Ano mám je v jednom pytli s realitními makléři, lichváři apod.
881628
3 0
reagovat
Fází lítosti jsem si taky prošel. I proto jsem tomu kamarádovi chtěl regulérně a zadarmo pomoct. 

Ale pak mi jeden kluk co to dělal a prozřel vysypal na kom vydělávají a a co všechno jim musí nacpat i když ví jaký jim to udělá problémy. Pak mne ta lítost přešla a regulérně mne serou všichni do jednoho. A týká se to i kreditek od renomovaných bank a nižších půjček. Jednou jsem viděl nastavení kampaně na podobnou službu a uf ty vole na co to cílí fakt humus.
881628
Fází lítosti jsem si taky prošel. I proto jsem tomu kamarádovi chtěl regulérně a zadarmo pomoct.  Ale pak mi jeden kluk co to dělal a prozřel vysypal na kom vydělávají a a co všechno jim musí nacpat i když ví jaký jim to udělá problémy. Pak mne ta lítost přešla a regulérně mne serou všichni do jednoho. A týká se to i kreditek od renomovaných bank a nižších půjček. Jednou jsem viděl nastavení kampaně na podobnou službu a uf ty vole na co to cílí fakt humus.
881622
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
Já se takhle nechal uhnat jedinkrát, když jsem právě začínal postgraduál se stýpkem tuším že 6000 měsíčně... Bylo mi ho nakonec skoro až líto, jak se chudák upřímně snažil, než konečně kapituloval a uznal, že pro mě tedy nemůže udělat opravdu nic! :D
881625
Já se takhle nechal uhnat jedinkrát, když jsem právě začínal postgraduál se stýpkem tuším že 6000 měsíčně... Bylo mi ho nakonec skoro až líto, jak se chudák upřímně snažil, než konečně kapituloval a uznal, že pro mě tedy nemůže udělat opravdu nic! *:D*
881622
3 0
reagovat
:D:D:D:D
881624
*:D**:D**:D**:D*
881622
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se