Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 138021 - 138040 Napsat příspěvek

kocoure

a co ja?ehm....pls, povez mi to...
438608
a co ja?ehm....pls, povez mi to...
kocoure
0 0
reagovat

micmary

Mám to tu. Ve středu / čtvrtek upaluj na poštu.
438607
Mám to tu. Ve středu / čtvrtek upaluj na poštu.
micmary
0 0
reagovat
došel ti mail kOCOURE?
438606
došel ti mail kOCOURE?
0 0
reagovat
tady jackieboy, micmary, poslou ti mejl....kOCOUR: je, diky mooc. Akorat by me teda zajimalo, jaxes k tomu dostal, nemam sajna...prosiiim!O KK vim, akorat sem si toho mel vsimnout, kdyz sem to sem daval. Jenze ja si to stahuju vetsinou az potom, co to vsude rozhlasim :-), takze me spis stve, ze sem to nechecknul....2EDDIE:ty reci si fakt uzijes, je to zazitek. Miluju to. Nemuzu se ubranit pocitu, ze je to skutecne ten Welles...
438605
tady jackieboy, micmary, poslou ti mejl....kOCOUR: je, diky mooc. Akorat by me teda zajimalo, jaxes k tomu dostal, nemam sajna...prosiiim!O KK vim, akorat sem si toho mel vsimnout, kdyz sem to sem daval. Jenze ja si to stahuju vetsinou az potom, co to vsude rozhlasim :-), takze me spis stve, ze sem to nechecknul....2EDDIE:ty reci si fakt uzijes, je to zazitek. Miluju to. Nemuzu se ubranit pocitu, ze je to skutecne ten Welles...
0 0
reagovat
Pošli mi adresu na mail co mám v zápatí. Jinak uživatelům arel a Sharper se omlouvám za prodlevu, v pondělí razím na poštu ;)
438604
Pošli mi adresu na mail co mám v zápatí. Jinak uživatelům arel a Sharper se omlouvám za prodlevu, v pondělí razím na poštu ;)
0 0
reagovat

výhra

tady micmary, s kým mám domluvit to DVD?
438603
tady micmary, s kým mám domluvit to DVD?
výhra
0 0
reagovat

jackieboy

Já myslím, že to s tím streamem nebude tak horký. Všechno se dá obejít ;). Download">link (33.1 MB). Jinak KK imho saje ;). A btw, ten link cos sem dal prvně, byl správně. Ale pár lidí už si ho určitě dalo na stránky (nebo do jiných diskuzí) a na movieboxu se traffic generoval geometrickou řadou ;). Tak ten fajl prostě přejmenovali (ostatně proto ty nuly na začátku).
438602
Já myslím, že to s tím streamem nebude tak horký. Všechno se dá obejít ;). Download (33.1 MB). Jinak KK imho saje ;). A btw, ten link cos sem dal prvně, byl správně. Ale pár lidí už si ho určitě dalo na stránky (nebo do jiných diskuzí) a na movieboxu se traffic generoval geometrickou řadou ;). Tak ten fajl prostě přejmenovali (ostatně proto ty nuly na začátku).
jackieboy
0 0
reagovat

jackieboy

Vydrž do zítřka pak o ost k WOTW pokecáme:)
438601
Vydrž do zítřka pak o ost k WOTW pokecáme:)
jackieboy
0 0
reagovat

Brothers Grimm

ja vim, ze to tu porad jak malej zm*d zaplnuju, ale fullscreen trailer na BG je pekna zalezitost, to musite uznat...ikdyz jenom STREAM">link
438600
ja vim, ze to tu porad jak malej zm*d zaplnuju, ale fullscreen trailer na BG je pekna zalezitost, to musite uznat...ikdyz jenom STREAM
Brothers Grimm
0 0
reagovat
Epilogue:"From the moment the invaders arrived, breathe our air, eat and drank, they were doomed. They were undone, destroyed, after all of men´s weapons and devices had failed, by creatures that god and his wisdom put on this Earth...for neighter do men live, nor die, invave..." hehe, must here!...jak ten film asi dopadne :-)
438599
Epilogue:"From the moment the invaders arrived, breathe our air, eat and drank, they were doomed. They were undone, destroyed, after all of men´s weapons and devices had failed, by creatures that god and his wisdom put on this Earth...for neighter do men live, nor die, invave..." hehe, must here!...jak ten film asi dopadne :-)
0 0
reagovat
Teda ty nohy a dinosaurus v pozadi mi prijdou trikove hodne mimo :-)
438598
Teda ty nohy a dinosaurus v pozadi mi prijdou trikove hodne mimo :-)
0 0
reagovat

wotw

slysel nekdo ost? me tam totiz desne dostava prologue a epilogue, fakticky paradni zalezitost. ani sam ost neni tak spatnej, ale moc me to neprekvapilo...
438597
slysel nekdo ost? me tam totiz desne dostava prologue a epilogue, fakticky paradni zalezitost. ani sam ost neni tak spatnej, ale moc me to neprekvapilo...
wotw
0 0
reagovat

kk

tvteaser">link na druhy pokus
438596
tvteaser na druhy pokus
kk
0 0
reagovat
fiiiiihaaaaa!njn, i mistr tesar se jednou utne :-) pardon, "primej link" mazu
438595
fiiiiihaaaaa!njn, i mistr tesar se jednou utne :-) pardon, "primej link" mazu
0 0
reagovat

jackieboy

404 not found. Na internetu není nic takové, jak se zdá ;)
438594
404 not found. Na internetu není nic takové, jak se zdá ;)
jackieboy
0 0
reagovat

imf

Mno oni to ještě neviděli a určitě o tom chystají někde nějaký jiný a určitě rozsáhlejší článek.
438593
Mno oni to ještě neviděli a určitě o tom chystají někde nějaký jiný a určitě rozsáhlejší článek.
imf
0 0
reagovat

Kryspin

Akorat tam chybi Sin City. ;)
438592
Akorat tam chybi Sin City. ;)
Kryspin
0 0
reagovat

jiper

Díky za stránky, Tenhle">link článek se mi fakt líbil.
438591
Díky za stránky, Tenhle článek se mi fakt líbil.
jiper
0 0
reagovat

King Kong

už jste se pokochali nožičkami king konga? :-))))) (link
438590
už jste se pokochali nožičkami king konga? :-))))) (http://www.movienewz.com/)
King Kong
0 0
reagovat

scroochy

Mno myslim ze takmer v kazdej miestnosti, ale da pracu najst to - bolo to uz pred niekolkymi tyzdnami a mne by sa rozhodne nechcelo preklikavat tymi stovkami prispevkov dozadu. A je tiez mozne, ze jej boli zmazane... robila tam totiz chaos (veta zakoncena stovkou vykricnikov a pod.), ktory rozhadzoval layout stranky.
438589
Mno myslim ze takmer v kazdej miestnosti, ale da pracu najst to - bolo to uz pred niekolkymi tyzdnami a mne by sa rozhodne nechcelo preklikavat tymi stovkami prispevkov dozadu. A je tiez mozne, ze jej boli zmazane... robila tam totiz chaos (veta zakoncena stovkou vykricnikov a pod.), ktory rozhadzoval layout stranky.
scroochy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se