Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 137861 - 137880 Napsat příspěvek

Cival

Zajdi si na Alexandera a hned ti bude líp a budeš vyváženej. Vem s sebou i "kočku" a toho "Co plácá kartáčkem". Jsem se tě chtěl zeptat:Ty seš v Brně, imf v Praze(či ne?) a kOCOUR je odkud?Jak to děláte s projekcema?
438783
Zajdi si na Alexandera a hned ti bude líp a budeš vyváženej. Vem s sebou i "kočku" a toho "Co plácá kartáčkem". Jsem se tě chtěl zeptat:Ty seš v Brně, imf v Praze(či ne?) a kOCOUR je odkud?Jak to děláte s projekcema?
Cival
0 0
reagovat

kfk

To jsou ty prazdniny - jsem permanentne o den napred nebo naopak pozadu. Pripadam si jako starej pes, kterej potrebuje pravidlenej rezim, jinak je nepouzitelnej :-)
438782
To jsou ty prazdniny - jsem permanentne o den napred nebo naopak pozadu. Pripadam si jako starej pes, kterej potrebuje pravidlenej rezim, jinak je nepouzitelnej :-)
kfk
0 0
reagovat

Cival

Za to bys měl bejt ale potrestanej...imf ti naplácá na zadek drátěným kartáčkem.
438781
Za to bys měl bejt ale potrestanej...imf ti naplácá na zadek drátěným kartáčkem.
Cival
0 0
reagovat
Jinak se omlouvam za predcasne zarazeni traileru tydne, ale doplnoval jsem klipy, plakaty apod. a do toho jsem si popletl dny v tydnu.
438780
Jinak se omlouvam za predcasne zarazeni traileru tydne, ale doplnoval jsem klipy, plakaty apod. a do toho jsem si popletl dny v tydnu.
0 0
reagovat

luk3 a ostatni

Vazeni a mili, s "radami na stazeni" jdete prosim do prdele. Diky
438779
Vazeni a mili, s "radami na stazeni" jdete prosim do prdele. Diky
luk3 a ostatni
0 0
reagovat

Poradte film

Poradte moooc dobrej film ke stažení:+
438778
Poradte moooc dobrej film ke stažení*:+*
Poradte film
0 0
reagovat

The Dukes of Hazzard

The Dukes of Hazzard
The Dukes of Hazzard
438777
The Dukes of Hazzard The Dukes of Hazzard
The Dukes of Hazzard
0 0
reagovat

co si myslite ??

Povede se podle vas tento film ??
Aspon jako Starsky and Hutch ??
?)
438776
Povede se podle vas tento film ?? Aspon jako Starsky and Hutch ?? *?)*
co si myslite ??
0 0
reagovat
:))
438775
*:))*
0 0
reagovat

off topic

...ehm">link :)
438774
...ehm *:)*
off topic
0 0
reagovat

Megas Alexandros

Achjo...podruhé(tentokrát v letním kině v Karlíně)...a zase jsem byl unešen. - Asi to je pro všechny naprosto irelevantní, ale já si nemohl pomoct to sem napsat.
438773
Achjo...podruhé(tentokrát v letním kině v Karlíně)...a zase jsem byl unešen. - Asi to je pro všechny naprosto irelevantní, ale já si nemohl pomoct to sem napsat.
Megas Alexandros
0 0
reagovat
Já už chci Scarlett prostě vidět, když jí to ve všech ukázkách tak děsně sekne :)) Takže nám asi nezbyde než se dostavit na správné místo dřív než imf a vydávat se za něj :D Nebo možnost B, i když tím trpí kvalita obrazu i zvuku hm sakra, hloupá distribuce!
438772
Já už chci Scarlett prostě vidět, když jí to ve všech ukázkách tak děsně sekne *:))* Takže nám asi nezbyde než se dostavit na správné místo dřív než imf a vydávat se za něj *:D* Nebo možnost B, i když tím trpí kvalita obrazu i zvuku hm sakra, hloupá distribuce!
0 0
reagovat

imf

sry uz nebudu :o
438771
sry uz nebudu *:o*
imf
0 0
reagovat
Vsichni jste vedle... imf jde se mnou a s nikym jinym. ;) Neprokazujeme se nicim, proste vypadame duveryhodne a vime, kde mame byt. A kdyz to selze, tak proste improvizujeme. Kazdopadne vam urcite zkrati cekani nase recenze. Behem dneska se muzete tesit na Fantastic Four...
438770
Vsichni jste vedle... imf jde se mnou a s nikym jinym. ;) Neprokazujeme se nicim, proste vypadame duveryhodne a vime, kde mame byt. A kdyz to selze, tak proste improvizujeme. Kazdopadne vam urcite zkrati cekani nase recenze. Behem dneska se muzete tesit na Fantastic Four...
0 0
reagovat
Ne, Imf jde se mnou ;)
438769
Ne, Imf jde se mnou ;)
0 0
reagovat
Hele co tak na dalsi oldie nejaky Ghostbusters.:D
438768
Hele co tak na dalsi oldie nejaky Ghostbusters.*:D*
0 0
reagovat

Vincent

Neskoro, imf uz ide so mnou. ;)
438767
Neskoro, imf uz ide so mnou. ;)
Vincent
0 0
reagovat
Imfe, určitě už máš naplánovanej Island v příštích dnech jako že seš ten novinář nebo já nevim čim se tam prokazuješ na těch předpremiérách, takže jsem si říkal, že bych šel s tebou nebo mi nezbyde nic jinýho a moje nedočkavost to prostě bude muset vidět dřív než v září. ;)
438766
Imfe, určitě už máš naplánovanej Island v příštích dnech jako že seš ten novinář nebo já nevim čim se tam prokazuješ na těch předpremiérách, takže jsem si říkal, že bych šel s tebou nebo mi nezbyde nic jinýho a moje nedočkavost to prostě bude muset vidět dřív než v září. *;)*
0 0
reagovat

MYSTIC

Kdyz si se neprosil o nazory, tak se priste radsi neptej vubec na nic. Vsem se ulevi. Dik.
438765
Kdyz si se neprosil o nazory, tak se priste radsi neptej vubec na nic. Vsem se ulevi. Dik.
MYSTIC
0 0
reagovat

M@rty

jj taky si myslim narozdil od jinej (kocour,filip.s)
438764
jj taky si myslim narozdil od jinej (kocour,filip.s)
M@rty
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se