Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 137781 - 137800 Napsat příspěvek
Všichni to máte rozbitý, jenom já jsem letadlo ;)
438860
Všichni to máte rozbitý, jenom já jsem letadlo ;)
0 0
reagovat
To me jen vcera to udelalo, jinak vsechno v pohodicce :))
438859
To me jen vcera to udelalo, jinak vsechno v pohodicce *:))*
0 0
reagovat

me taky

jj me taky ! ale uz jsem si zvykl to tam furt psat takze np.:))
438858
jj me taky ! ale uz jsem si zvykl to tam furt psat takze np.*:))*
me taky
0 0
reagovat

to Scroochy

Let fenixe uz vysel...
438857
Let fenixe uz vysel...
to Scroochy
0 0
reagovat

re

No, já se třeba vrátím za hodinu jsem a jsem odhlášený.:(
438856
No, já se třeba vrátím za hodinu jsem a jsem odhlášený.*:(*
re
0 0
reagovat

prihlasovani

No mne to dela taky. Asi to mame vsichni rozbity ;)
438855
No mne to dela taky. Asi to mame vsichni rozbity ;)
prihlasovani
0 0
reagovat

dvd

Nevíte někdo, kdy výjde Coach Carter (Samuel L. Jackson) na DVD??)
438854
Nevíte někdo, kdy výjde Coach Carter (Samuel L. Jackson) na DVD?*?)*
dvd
0 0
reagovat
ahojky:D:+
438853
ahojky*:D**:+*
0 0
reagovat
no prece v nas :-)
438852
no prece v nas :-)
0 0
reagovat
Chlapi, nevím. V tomhle ohledu jsem žádné změny neuskutečňoval, tak těžko říct, kde mám teď hledat příčinu, když to donedávna šlapalo.
438851
Chlapi, nevím. V tomhle ohledu jsem žádné změny neuskutečňoval, tak těžko říct, kde mám teď hledat příčinu, když to donedávna šlapalo.
0 0
reagovat

re

No mě se to taky maže, vždy to drželo, ale teď to pořád zadávám znova?).
438850
No mě se to taky maže, vždy to drželo, ale teď to pořád zadávám znova*?)*.
re
0 0
reagovat
Sakra, že by mě skřítci slyšeli jak si z nich dělám srandu? Já se ted musel taky znova prihlasit :))
438849
Sakra, že by mě skřítci slyšeli jak si z nich dělám srandu? Já se ted musel taky znova prihlasit *:))*
0 0
reagovat

no

neni spis mozny, ze ty cookies ten pocitac jednoduse nenacte?asi ne, co?pac von je desnej chudak, jen kdyz pisu text, tak treba musim cekat, nez se zobrazej ty pismenka. nechci bejt sprostej, ale je to zasranej smejd...boze, jak ja se tesim, az budu mit novej. do temporary files nelezu, zakze dost pochybuju, ze by byla chyba na me strane...achjo.."help, I need somebody, help, not just anybody..."
438848
neni spis mozny, ze ty cookies ten pocitac jednoduse nenacte?asi ne, co?pac von je desnej chudak, jen kdyz pisu text, tak treba musim cekat, nez se zobrazej ty pismenka. nechci bejt sprostej, ale je to zasranej smejd...boze, jak ja se tesim, az budu mit novej. do temporary files nelezu, zakze dost pochybuju, ze by byla chyba na me strane...achjo.."help, I need somebody, help, not just anybody..."
no
0 0
reagovat
jackieboy: Někdo ti maže naschvál cookies, když spíš? Že by cookies mazající trpaslíci hehe! :D
438847
jackieboy: Někdo ti maže naschvál cookies, když spíš? Že by cookies mazající trpaslíci hehe! *:D*
0 0
reagovat

2red

skoro pokazdy, kdyz sem du, taxe musim znova prihlasovat. pritom pokazdy zadavam automaticky. where´s the problem pls?thx
438846
skoro pokazdy, kdyz sem du, taxe musim znova prihlasovat. pritom pokazdy zadavam automaticky. where´s the problem pls?thx
2red
0 0
reagovat

F4

prekvapive sem se u toho pobavil.Akorat to nemelo grady...a misty to bylo...trochu trapny.Ehm, ale jinak dobry.
438845
prekvapive sem se u toho pobavil.Akorat to nemelo grady...a misty to bylo...trochu trapny.Ehm, ale jinak dobry.
F4
0 0
reagovat
jackieboy:Skus slovnik cizich slov.;)
438844
jackieboy:Skus slovnik cizich slov.*;)*
0 0
reagovat

kocour

tak promin no...kdyz ja se s tim jinde nez tady vetsinou nesetkavam...achjo.du koukat na fantastic four, sem teda zvedavej...
438843
tak promin no...kdyz ja se s tim jinde nez tady vetsinou nesetkavam...achjo.du koukat na fantastic four, sem teda zvedavej...
kocour
0 0
reagovat

jackieboy

Jak obvykle na internetu dohledáváš něco, o čem nic nevíš? Protože ta nejobvyklejší cesta, kterou se dávám já, vrací na otázku imho hned 2 960 000 odpovědí. Nevěřím, že tě ani jedna neuspokojila a proto se ptáš raději v diskuzním fóru na serveru o trailerech :).
438842
Jak obvykle na internetu dohledáváš něco, o čem nic nevíš? Protože ta nejobvyklejší cesta, kterou se dávám já, vrací na otázku imho hned 2 960 000 odpovědí. Nevěřím, že tě ani jedna neuspokojila a proto se ptáš raději v diskuzním fóru na serveru o trailerech :).
jackieboy
0 0
reagovat

ehm

ja vim, ze ted budu za retarda /na coz ste si uz ale urcite zvykli:-/, ale co ksakru znamena to "imho"? Ale s imfem souhlasim, je to tak.stejne to nemeni nic natom, jak se na to tesim. Ten usmev, kdyz skace z toho baraku je...mrazivej :-)
438841
ja vim, ze ted budu za retarda /na coz ste si uz ale urcite zvykli*:-*/, ale co ksakru znamena to "imho"? Ale s imfem souhlasim, je to tak.stejne to nemeni nic natom, jak se na to tesim. Ten usmev, kdyz skace z toho baraku je...mrazivej :-)
ehm
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se