Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 132361 - 132380 Napsat příspěvek
Reklama dobrá, akorát se mi nějak nechce věřit těm třem kolům jak jedou nahoru...
447416
Reklama dobrá, akorát se mi nějak nechce věřit těm třem kolům jak jedou nahoru...
0 0
reagovat
Unbelievable:))
447415
Unbelievable*:))*
0 0
reagovat
Naprosto úžasná podívaná při které jsem těm všem součástkám ze srdce přála, ať se dokutálejí, kam mají, protože to chvílema vypadalo, že to nedopadne....ale dopadlo :-)
447414
Naprosto úžasná podívaná při které jsem těm všem součástkám ze srdce přála, ať se dokutálejí, kam mají, protože to chvílema vypadalo, že to nedopadne....ale dopadlo :-)
0 0
reagovat
Shushika: Jo, tak tahle hláška u mě taky trochu ztratila chuť, to je pravda :D
447413
Shushika: Jo, tak tahle hláška u mě taky trochu ztratila chuť, to je pravda *:D*
0 0
reagovat
Ovšem na druhou stranu te "příběh" o pokusech trochu devalvuje hlášku: "Isn´t it nice when things just work?" Protože ony ne-work:D:D:D
447412
Ovšem na druhou stranu te "příběh" o pokusech trochu devalvuje hlášku: "Isn´t it nice when things just work?" Protože ony ne-work*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
xMort: úplně valím bulvy. A pustil jsem si to 3x po sobě. Nechce se mi věřit, že tam není žádný CGI. Za těch 606 pokusů to stálo...
447411
xMort: úplně valím bulvy. A pustil jsem si to 3x po sobě. Nechce se mi věřit, že tam není žádný CGI. Za těch 606 pokusů to stálo...
0 0
reagovat
xMort: No... 606 jetí, to je docela síla ;) Ale je fakt, že kdyby to tam nenapsali tak to "bez CGI" asi nikomu neuvěřím.
447410
xMort: No... 606 jetí, to je docela síla *;)* Ale je fakt, že kdyby to tam nenapsali tak to "bez CGI" asi nikomu neuvěřím.
0 0
reagovat
Nádherná reklama.">link Muselo s tím být kupa práce (viz. ten příběh okolo)
447409
Nádherná reklama. Muselo s tím být kupa práce (viz. ten příběh okolo)
0 0
reagovat
hm, musim prihodit svuj favourite m.music taky - cokoliv z Collateralu, hlavne Shadow on the sun (ta scena jeden z nejlepsich filmovejch momentu vubec), Hands of time a Finale od Howarda
447408
hm, musim prihodit svuj favourite m.music taky - cokoliv z Collateralu, hlavne Shadow on the sun (ta scena jeden z nejlepsich filmovejch momentu vubec), Hands of time a Finale od Howarda
0 0
reagovat

Become a ganxta yeah!

Fakt hodně cool... Sem se u toho fakt nasmál!! :D Super... :+
447407
Fakt hodně cool... Sem se u toho fakt nasmál!! *:D* Super... *:+*
Become a ganxta yeah!
0 0
reagovat
jojo, ta reklama na colu se fakt skvělá... :D:+8)
447406
jojo, ta reklama na colu se fakt skvělá... *:D**:+**8)*
0 0
reagovat
ta reklama alá GTA je dokonalost :+
447405
ta reklama alá GTA je dokonalost *:+*
0 0
reagovat
dobry jsou ty komentre, niggaz ;)
447404
dobry jsou ty komentre, niggaz *;)*
0 0
reagovat
Hey bro!;) So funny...
447403
Hey bro!*;)* So funny...
0 0
reagovat

sonoluca

supeeeeeeer :D:D hhh mazec to si prectete... :D:D:+:+
447402
supeeeeeeer :D:D hhh mazec to si prectete... *:D**:D**:+**:+*
sonoluca
0 0
reagovat
Wow, foko.:D:D
447401
Wow, foko.*:D**:D*
0 0
reagovat

OT

link target=_blank>Become a ganxta yeah!
0 0
reagovat
Jo a u hudby treba jeste zminit klasika : Ennio Morricone!!! imfe - COla dost dobra...
447399
Jo a u hudby treba jeste zminit klasika : Ennio Morricone!!! imfe - COla dost dobra...
0 0
reagovat
Vsechny 3 LOTRy od Shora jsou supa, SPidy suite od Elfmana, Zimmer (Gladiator, BHD, Skala...)... ale absolutni supa je Harry Gregson Williams - the Battle (z Narnie)jez v 9minutovem traileru je jeste o stupinek vyse...A jinak souhlas s durem - Conan je spicka :+
447398
Vsechny 3 LOTRy od Shora jsou supa, SPidy suite od Elfmana, Zimmer (Gladiator, BHD, Skala...)... ale absolutni supa je Harry Gregson Williams - the Battle (z Narnie)jez v 9minutovem traileru je jeste o stupinek vyse...A jinak souhlas s durem - Conan je spicka *:+*
0 0
reagovat

Hitman

Na LR je recenze scénáře a dali mu známku A. Ale mám pocit, že se na projektu teď moc nepracuje...
447397
Na LR je recenze scénáře a dali mu známku A. Ale mám pocit, že se na projektu teď moc nepracuje...
Hitman
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se