Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 132161 - 132180 Napsat příspěvek
me to docela vadi...ted zrusili dalsi projekt Alice Nelis "Anna", protoze na nej nezbyli penize...
Vylet je (i kdyz se to nezda) svetovy film a Alice svetova reziserka...dokonce bych videla radeji Annu nez Vratne lahve...
444488
me to docela vadi...ted zrusili dalsi projekt Alice Nelis "Anna", protoze na nej nezbyli penize... Vylet je (i kdyz se to nezda) svetovy film a Alice svetova reziserka...dokonce bych videla radeji Annu nez Vratne lahve...
0 0
reagovat
Cival: názor máme dosti podobnej. Co se týč Vachlera tak mě to ani nepřekvapuje, to je prostě blb, nebo alespoň an mě tak dost působí.
MB:peklo!!!!!!:-
444487
Cival: názor máme dosti podobnej. Co se týč Vachlera tak mě to ani nepřekvapuje, to je prostě blb, nebo alespoň an mě tak dost působí. MB:peklo!!!!!!*:-*
0 0
reagovat
Imho to neni chytak... spis chce asi slyset, ze proste rozhoduje ten "cool" efekt :-) Zalezi na gradaci, na strihu, na tom, jak ladi hudba a zvuky se zbytkem, ale ve vysledku je to stejne jen o "zarazeni do sedacky".
444486
Imho to neni chytak... spis chce asi slyset, ze proste rozhoduje ten "cool" efekt :-) Zalezi na gradaci, na strihu, na tom, jak ladi hudba a zvuky se zbytkem, ale ve vysledku je to stejne jen o "zarazeni do sedacky".
0 0
reagovat

MB

MB: Když si na pr*el napíšu Transformers, vyfotim se a vyvěsim to na net, budeš z toho taky mít palce až v nebi? Páč mam opět pocit, že sis našel v životě něco, za čím se budeš slepě a nekriticky hnát bez ohledu na... všechno (zahrnujíc především jakýkoliv jiný princip vyjma páně Baye na režijní stoličce ;) a všichni se ti budou zase stašně smát. Tak já jen abys třeba nebyl překvapen.
444485
MB: Když si na pr*el napíšu Transformers, vyfotim se a vyvěsim to na net, budeš z toho taky mít palce až v nebi? Páč mam opět pocit, že sis našel v životě něco, za čím se budeš slepě a nekriticky hnát bez ohledu na... všechno (zahrnujíc především jakýkoliv jiný princip vyjma páně Baye na režijní stoličce ;) a všichni se ti budou zase stašně smát. Tak já jen abys třeba nebyl překvapen.
MB
0 0
reagovat

hughhh

Podle sebe. Sorry ale na takhle polozeny otazky se neda odpovedet ani univerzalne, ani "spravne". Jestli je to chytak, tak ti nevysel. ;)
444484
Podle sebe. Sorry ale na takhle polozeny otazky se neda odpovedet ani univerzalne, ani "spravne". Jestli je to chytak, tak ti nevysel. ;)
hughhh
0 0
reagovat
MichaelBay: hruza :-)
444483
MichaelBay: hruza :-)
0 0
reagovat
imf a cival, sorry, asi jste me nepochopili :) ja to nemyslel nejak v kontextu, ale proste jen tak, dotaz, podle ceho a jak hodnotite trailery :) k predchozi diskuzi se moje otazka nevaze ;)
444482
imf a cival, sorry, asi jste me nepochopili :) ja to nemyslel nejak v kontextu, ale proste jen tak, dotaz, podle ceho a jak hodnotite trailery :) k predchozi diskuzi se moje otazka nevaze ;)
0 0
reagovat
Strike: Svuj nazor jsem ventiloval tady">link (19:11). Podle informaci co mam si myslim, ze Klaus rozhodl spravne. Mimochodem, neni paradoxni, ze Vachler hrime na Lvech proti americkym hamburgerum a pak z nich chce dostavat penize na svoje vegetariansky traparny, pokud spravne chapu princip toho zakona?:-)
444481
Strike: Svuj nazor jsem ventiloval tady (19:11). Podle informaci co mam si myslim, ze Klaus rozhodl spravne. Mimochodem, neni paradoxni, ze Vachler hrime na Lvech proti americkym hamburgerum a pak z nich chce dostavat penize na svoje vegetariansky traparny, pokud spravne chapu princip toho zakona?:-)
0 0
reagovat

Transformers [FAN TEASER POSTER]

Check ">link
THIS out!!! Ain't it cool? :+ :+
444480
Check THIS out!!! Ain't it cool? *:+* *:+*
Transformers [FAN TEASER POSTER]
0 0
reagovat

Azazel

jj taky sem to tady chtěl nadhodit. Zajímaly by mě názory místní redakce, a nejen té, protože náklonost k českým filmům zde není moc vysoká - podle mě teda právem. Jinak já teda s tím vetem souhlasim.
444479
jj taky sem to tady chtěl nadhodit. Zajímaly by mě názory místní redakce, a nejen té, protože náklonost k českým filmům zde není moc vysoká - podle mě teda právem. Jinak já teda s tím vetem souhlasim.
Azazel
0 0
reagovat
444478
http://www.novinky.cz/08/51/93.html
0 0
reagovat

HAL

444477
http://epical.bobdeveaux.com/TM/cells-sincity.mp3 *;)*
HAL
0 0
reagovat
Já už to na webu bohužel nemám.
444476
Já už to na webu bohužel nemám.
0 0
reagovat
HAL...ja to mam prez mulu...zadej si "The Servant - Cells instrumental"...a mas to...
444475
HAL...ja to mam prez mulu...zadej si "The Servant - Cells instrumental"...a mas to...
0 0
reagovat
kryšpín se ten kluk menoval
444474
kryšpín se ten kluk menoval
0 0
reagovat

SinCity

Nevíte někdo kde stáhnout hudbu z prvního traileru k Sin City (beze zpěvu, jen instrumental)
444473
Nevíte někdo kde stáhnout hudbu z prvního traileru k Sin City (beze zpěvu, jen instrumental)
SinCity
0 0
reagovat
hughhh: Pred nim mam trenky suchy, po nem... :-)
444472
hughhh: Pred nim mam trenky suchy, po nem... :-)
0 0
reagovat

hughhh

Ma pod svym popiskem hodnoceni pet hvezdicek? Sorry, ale na blbou otazku... ;)
444471
Ma pod svym popiskem hodnoceni pet hvezdicek? Sorry, ale na blbou otazku... ;)
hughhh
0 0
reagovat
dotaz, podle ceho se pozna 5* trailer? :))
444470
dotaz, podle ceho se pozna 5* trailer? *:))*
0 0
reagovat
Chewie: Nez jsem sel spat, tak jsem ho nahodil. Takze od sedmi od rana uz visi v klipech :-)
444469
Chewie: Nez jsem sel spat, tak jsem ho nahodil. Takze od sedmi od rana uz visi v klipech :-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se