|
reagují:
TedGeorge
|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 13141 - 13160
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 657
- 658
- 659
- .
- 7129
- 7130
reaguje na:
holub109
Tak debilní web jsem už dlouho neviděl. Kolečko myši posune album do půlky a... pak se to snapne zpět, takže pokud neudělám dva scrolly VČAS, tak se nepřesunu nikdy. Šipky totéž v bledě modrém.
Crapple.
PS: Ano, jsem hater, ale otevřel jsem si random seznam, čekal jsem random seznam, klidně v tomhle "scroll mění design" provedení, ale fakt jsem nečekal že to bude až tak nefunkční. Ale možná to funguje na iPhonu a v Safari

Crapple.
PS: Ano, jsem hater, ale otevřel jsem si random seznam, čekal jsem random seznam, klidně v tomhle "scroll mění design" provedení, ale fakt jsem nečekal že to bude až tak nefunkční. Ale možná to funguje na iPhonu a v Safari

|
reagují:
holub109
|
reagovat
|
S první místem souhlasím 
Ale já byl do ní zamilovanej už od Sestry v akci

Ale já byl do ní zamilovanej už od Sestry v akci

|
reagovat
|
reaguje na:
holub109
Imo by se u zadny Top50, Top100 atd nemelo davat nic z poslednich 12-15 let. Ne ze by to pak zacalo byt mene subjektivni, ale tohle chce vzdy odstup.
|
reagovat
|
reaguje na:
earthworm
Bad Bunny asi na sedmdesátce je bizár, Lemonade na 10., 1989 na 18., Billie Eilish někde na třicítce, Drake a jeho Take Care v top 50. Dark Side of the Moon až ve třetí desítce, Adele strašně vysoko. I třeba Blonde od Franka Oceana bych nedal tak vysoko na pětku, i když je to jedno z mých nejoblíbenějších alb.
|
reagují:
earthworm
|
reagovat
|
|
reagovat
|
reaguje na:
Kostěj
Tak předpřeklad strojem a následné "uhlazování" živým překladatelem je trend v celém lokalizačním průmyslu obecně, na tom v podstatě není nic špatného. Jen jde o to, aby ten uhlazovač opravdu kvalitně uhlazoval, což už je věc druhá.
|
reagovat
|
reaguje na:
HAL
Tam je porad dost pravnich a etickych problemu. Podle infa lidi z dabingu uz treba nektere vetsi Evropske herecke asociace pripravuji zakaz AI vyuzivani hlasu jejich hercu.
|
reagovat
|
reaguje na:
Disketa1
Jak už tu bylo napsáno viz níže, není to o talentu, ale o motivaci.
Mě nikdy anglina taky nešla, ale když sleduješ filmy nebo hraješ hry, tak chceš rozumět, popřípadě si i popovídat s cizinci. A to šíleně namotivuje i antitalenta.
Ono je třeba ten jazyk cvičit neustále, nejlépe každý den. Takhle si udržuju angličtinu a španělštinu a ještě se pro zábavu učím japonštinu. Je to těžké, ale beru to pozitivně, hlava se musí namáhat.
Když pak sleduju film či seriál a chytám slovíčka nebo i celé věty, tak to opravdu potěší.
Mě nikdy anglina taky nešla, ale když sleduješ filmy nebo hraješ hry, tak chceš rozumět, popřípadě si i popovídat s cizinci. A to šíleně namotivuje i antitalenta.
Ono je třeba ten jazyk cvičit neustále, nejlépe každý den. Takhle si udržuju angličtinu a španělštinu a ještě se pro zábavu učím japonštinu. Je to těžké, ale beru to pozitivně, hlava se musí namáhat.
Když pak sleduju film či seriál a chytám slovíčka nebo i celé věty, tak to opravdu potěší.
|
reagovat
|
reaguje na:
HAL
Tak to už na yt kolovalo tak pol roka dozadu, že niekto vytvoril dabing so skutočným hlasom toho herca, dokonca to tuším bolo z češtiny do angličtiny. Keď to dokáže nejaký random človek z YouTube, verím že to má podchytené aj Disney.....
Toto video som myslel
Toto video som myslel
|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Tjn, no když slyším GPT-4o, tak mám pocit že brzo dojde nejen na titulky, ale i na dabing.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
77Spasitel: Recenze 31Odvážná Vaiana: Trailer 29Téma: 10 nejlepších filmů Kurta Russella 21Nový Batman má problém obsadit klíčovou postavu 20Víkendový výplach #864 o Chucku Norrisovi a Spider-Manovi 15The Furious: Necenzurovaný trailer 12Gosling letí ke hvězdám. Hitový Spasitel málem porazil i Oppenheimera 12Žraločí smršť: Trailer 11Peter Jackson oznámil další spin-off Pána prstenů. O čem bude vyprávět? 11První dojmy: Gangy z Birminghamu: Nesmrtelný muž
Právě proto mě zajímalo, jaký na to budete mít nazor tady a rozjet diskuzi