Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 130241 - 130260 Napsat příspěvek

kocour

Oni nevladnou, oni lamaji pravitka. :D
443939
Oni nevladnou, oni lamaji pravitka. :D
kocour
0 0
reagovat
:D. Hoot vládne ;)
443938
:D. Hoot vládne ;)
0 0
reagovat
Imo ">link tenhle film tady na MZ ziskava status kultu a oni prilejou do ohne tenhle poster. Ted uz ho budou mit na 100%. :)))

link src="link height=100 width=68>

Btw. Mrknete se na polsky poster k X-Men 3 a na Kirsten v roli Marie Antoinetty na teze strance.
443937
Imo tenhle film tady na MZ ziskava status kultu a oni prilejou do ohne tenhle poster. Ted uz ho budou mit na 100%. :)))

Btw. Mrknete se na polsky poster k X-Men 3 a na Kirsten v roli Marie Antoinetty na teze strance.
0 0
reagovat
refreshni si to...
443936
refreshni si to...
0 0
reagovat

MZ

Chci si přečíst novinku NOMINACE NA MTV MOVIE AWARDS 06 a když na ni cvaknu tak mi znovu najede tiulní strana? Je chyba u mne nebo u vás? Díkes
443935
Chci si přečíst novinku NOMINACE NA MTV MOVIE AWARDS 06 a když na ni cvaknu tak mi znovu najede tiulní strana? Je chyba u mne nebo u vás? Díkes
MZ
0 0
reagovat

georgee

ja bych to tak blede nevidel... v MW je to hodne vyblurovany a hlavne je postava Razora furt v takovym polostinu, aby vypadal spravne zaporacky... a takovej stin pres xicht vam prida peknych par krizku. ;) Kazdopadne si myslim, ze Razor byl trochu nabusenejsi... tezko rict no...
443934
ja bych to tak blede nevidel... v MW je to hodne vyblurovany a hlavne je postava Razora furt v takovym polostinu, aby vypadal spravne zaporacky... a takovej stin pres xicht vam prida peknych par krizku. ;) Kazdopadne si myslim, ze Razor byl trochu nabusenejsi... tezko rict no...
georgee
0 0
reagovat

Vincent, Georgee

Tiez to aj vzniklo take 3-4 roky pred MW. :)
443933
Tiez to aj vzniklo take 3-4 roky pred MW. :)
Vincent, Georgee
0 0
reagovat
oli.G: Jak rika Vincent, kazdopadne ne, tenhle je fakt moc mladej...
443932
oli.G: Jak rika Vincent, kazdopadne ne, tenhle je fakt moc mladej...
0 0
reagovat
MB: IMHO spíš:-
443931
MB: IMHO spíš*:-*
0 0
reagovat

SUMMER 2007

Aby toho nebylo ještě na příští léto málo, tak na SRPEN 2007 je plánovaná KŘIŽOVATKA SMRTI 3 (RUSH HOUR 3) v režii Bretta Ratnera. :+
443930
Aby toho nebylo ještě na příští léto málo, tak na SRPEN 2007 je plánovaná KŘIŽOVATKA SMRTI 3 (RUSH HOUR 3) v režii Bretta Ratnera. *:+*
SUMMER 2007
0 0
reagovat

MichaelBay

Byla rec o dulezitesich clancich NA MovieZone :-)
443929
Byla rec o dulezitesich clancich NA MovieZone :-)
MichaelBay
0 0
reagovat
Rek bych ze to neni on, tenhle vypada moc mlade oproti tomu z NFS :)
443928
Rek bych ze to neni on, tenhle vypada moc mlade oproti tomu z NFS :)
0 0
reagovat

DjLuke9

Už jsem ti jednou odpovídal... k čemu ho potřebuješ? Nebaví tě naše texty? ;)
443927
Už jsem ti jednou odpovídal... k čemu ho potřebuješ? Nebaví tě naše texty? ;)
DjLuke9
0 0
reagovat
Nedalo by se dati k DVD hodnoceni???
443926
Nedalo by se dati k DVD hodnoceni???
0 0
reagovat
Je mu hodne podobnej, ale ve hre ma teda jinak strihany kotlety a imho i rozdil v barve vlasu je znacnej (i kdyz odhlednu od filtru a stinovani)... Muze bejt, nemusi bejt... chtelo by to nejakej presvedcivejsi dukaz. ;)
443925
Je mu hodne podobnej, ale ve hre ma teda jinak strihany kotlety a imho i rozdil v barve vlasu je znacnej (i kdyz odhlednu od filtru a stinovani)... Muze bejt, nemusi bejt... chtelo by to nejakej presvedcivejsi dukaz. ;)
0 0
reagovat

otazka na gamerov :)

Budem s tym krajne OT, ale raz za cas si to snad mozem dovolit :)

Totiz stiahol som na skusku pilot nenapadneho serialu">link o dcere Catwoman a Batmana a hned po prologu ma nieco zaujalo. Mam k tomu aj video">link a chcel by som, aby mi to niekto potvrdil alebo vyvratil.

Takze sutazna otazka znie: Je ten typ, ktory si k nej prisadne v buse, Razor z NEED FOR SPEED: MOST WANTED? Na IMDb ani v titulkoch jeho meno nefiguruje (preco by aj, ked ma 4-minutovu a pre dej uplne nepodstatnu rolu), ale IMHO je to on... ked povie to "I'm Jerry.", uplne pocujem, ako hovori "First I'm gonna take your ride, and then I'm gonna take your girl - get ready for that.";)
443924
Budem s tym krajne OT, ale raz za cas si to snad mozem dovolit *:)*
Totiz stiahol som na skusku pilot nenapadneho serialu o dcere Catwoman a Batmana a hned po prologu ma nieco zaujalo. Mam k tomu aj video a chcel by som, aby mi to niekto potvrdil alebo vyvratil.

Takze sutazna otazka znie: Je ten typ, ktory si k nej prisadne v buse, Razor z NEED FOR SPEED: MOST WANTED? Na IMDb ani v titulkoch jeho meno nefiguruje (preco by aj, ked ma 4-minutovu a pre dej uplne nepodstatnu rolu), ale IMHO je to on... ked povie to "I'm Jerry.", uplne pocujem, ako hovori "First I'm gonna take your ride, and then I'm gonna take your girl - get ready for that."*;)*
otazka na gamerov :)
0 0
reagovat

Cival

Aha ok :) I když já myslel že není nic důležitějšího než MovieZone...
443923
Aha ok *:)* I když já myslel že není nic důležitějšího než MovieZone...
Cival
0 0
reagovat
Pulka redakce ted nebyla vubec na netu, pulka mela hlavu v pejru i s plnenim jinych pracovnich povinnosti a updatem "dulezitejsich" clanku. Takze kvizarsky resty se splatej, az se znormalizuje situace. Zadnej strach, Mikei :-)
443922
Pulka redakce ted nebyla vubec na netu, pulka mela hlavu v pejru i s plnenim jinych pracovnich povinnosti a updatem "dulezitejsich" clanku. Takze kvizarsky resty se splatej, az se znormalizuje situace. Zadnej strach, Mikei :-)
0 0
reagovat

MZ

Kde to vázne s kvízem?? ;)
443921
Kde to vázne s kvízem?? *;)*
MZ
0 0
reagovat

otaku

a Trigun:)
443920