Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 12661 - 12680 Napsat příspěvek
reaguje na: holub109
Nevim co se mu stalo, ale na tehle promo štaci vypadá všude uvolnene, porad se smeje a rika vtipy. Jako WTF?
875664
Nevim co se mu stalo, ale na tehle promo štaci vypadá všude uvolnene, porad se smeje a rika vtipy. Jako WTF?
875660
5 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
nikdy jsem neviděl Nolana se tak smát :D
875660
nikdy jsem neviděl Nolana se tak smát *:D*
875654
3 0
reagují: speta.jr
reagovat
Nolan a RDJ čtou otázky z googlu. Obvykle tyto videa bývají zaměnitelné, ale tihle dva se originálně doplňují. Měli by spolu něco natočit. 
875654
Nolan a RDJ [url=https://www.youtube.com/watch?v=fez7X_oevNs&list=TLPQMjgwNzIwMjNHfFtVPziGEg&index=3]čtou otázky z googlu[/url]. Obvykle tyto videa bývají zaměnitelné, ale tihle dva se originálně doplňují. Měli by spolu něco natočit. 
9 0
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: verbst
Jo, chtěl jsem to sem taky dát a ještě Jonáš Zbořil na Seznamu o ní moc pěkně (a bolestně) napsal: link
875644
Jo, chtěl jsem to sem taky dát a ještě Jonáš Zbořil na Seznamu o ní moc pěkně (a bolestně) napsal: [url=https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kultura-sinead-oconnor-zpivala-aby-nas-zbavila-samoty-sama-s-ni-bojovala-234718]link[/url]
875630
4 0
reagovat

Travis Scott - Utopia

Je to super a zní to zase úplně nově. Určitě doporučuju zkusit poslechnout 
875641
Je to super a zní to zase úplně nově. Určitě doporučuju zkusit poslechnout 
Travis Scott - Utopia
1 -1
reagovat
reaguje na: belasis
Krásná vzpomínka od Russel Crowea: link
875630
Krásná vzpomínka od Russel Crowea: https://twitter.com/russellcrowe/status/1684340208706224129
875471
7 0
reagují: belasis
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Rozhodně tam potkáš mě, ale nejsem si jistý, jestli bys mě poznal. Jsem dost nenápadný. :)
875616
Rozhodně tam potkáš mě, ale nejsem si jistý, jestli bys mě poznal. Jsem dost nenápadný. *:)*
875600
1 -1
reagovat
Těším se velmi, od covidu jsem tam nebyl. A letošní program filmovky vypadá luxusně.
875608
Těším se velmi, od covidu jsem tam nebyl. A letošní program filmovky vypadá luxusně.
875601
3 0
reagovat
Nevím, co je krygl. Jinak jednou jsem tam byl v tebou zmíněnou dobu, totálně opilej a nechápu, jak jsem dokázal být při vědomí. :D Já se tenkrát předtím opil s dvacetiletými šohaji, kteří studovali medicínu. Vypil jsem jim tam půl flašky vodky nebo slivovice (už si nepamatuju :D). Bylo to před cimbálovou kapelou, která měla improvizované představení před Hvězdou. Chtěl jsem jim dokázat, že my v Čechách taky umíme pít. Po této příhodě jsem začal uvažovat, že seknu s alkoholem, a to jsem pak od loňského listopadu skutečně začal dodržovat. Dnes je ze mě abstinent, který nadává na alkoholiky. :)) 

Ale ti šohajové byli fakt pěkní, na ty jen tak nezapomenu. :)
875603
Nevím, co je krygl. Jinak jednou jsem tam byl v tebou zmíněnou dobu, totálně opilej a nechápu, jak jsem dokázal být při vědomí. *:D* Já se tenkrát předtím opil s dvacetiletými šohaji, kteří studovali medicínu. Vypil jsem jim tam půl flašky vodky nebo slivovice (už si nepamatuju *:D*). Bylo to před cimbálovou kapelou, která měla improvizované představení před Hvězdou. Chtěl jsem jim dokázat, že my v Čechách taky umíme pít. Po této příhodě jsem začal uvažovat, že seknu s alkoholem, a to jsem pak od loňského listopadu skutečně začal dodržovat. Dnes je ze mě abstinent, který nadává na alkoholiky. *:))*  Ale ti šohajové byli fakt pěkní, na ty jen tak nezapomenu. *:)*
875601
1 -6
reagovat
reaguje na: Disketa1
:D Zajdi si kolem 23:00 ke klubu Mír a velice rychle změníš názor.  Já to tam miluju, ale dávám si sakra pozor, z kama přiletí krygl.
Jinak jsem tam byl na Barbie ve středu a to stanové městečko kousek od kina má luxusni atmosféru už teď :+
875601
*:D* Zajdi si kolem 23:00 ke klubu Mír a velice rychle změníš názor.  Já to tam miluju, ale dávám si sakra pozor, z kama přiletí krygl. Jinak jsem tam byl na Barbie ve středu a to stanové městečko kousek od kina má luxusni atmosféru už teď *:+*
875589
2 0
reagují: HAL, Disketa1
reagovat
reaguje na: Milosh
Chtěl jsem tam jít kvůli šanci potkat Rimsyho, ale jestli se tam dá potkat i Milosh, tak jdu určitě. Protože kde je Milosh, tam je Felix.
875600
Chtěl jsem tam jít kvůli šanci potkat Rimsyho, ale jestli se tam dá potkat i Milosh, tak jdu určitě. Protože kde je Milosh, tam je Felix.
875584
4 0
reagují: Disketa1
reagovat
875597
[url=https://www.cas.sk/clanok/2824957/bizarny-pripad-z-leopoldova-vazen-brnkol-penisom-po-nose-druhemu-a-zacalo-bolestive-peklo/?fbclid=IwAR3gk9RgPFQ4_LDTyU86EUj0SbARnhqhR6bRokoSXKozYKU07CHujS6JoLs]Mám něco lepšího.[/url]  
1 -7
reagovat
875595
[url=https://www.facebook.com/groups/354126652585548/permalink/970917900906417/?sfnsn=mo&ref=share]Něco pro zasmání. [/url]
7 0
reagovat
Pokud nejsi pes.
875590
Pokud nejsi pes.
12 0
reagovat
Filmovka je jeden z nejbezpečnějších festivalů vůbec.
875589
Filmovka je jeden z nejbezpečnějších festivalů vůbec.
875584
4 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
A co teď ještě probrat, jestli byla ČSSR 1969-89 totalita?
875586
A co teď ještě probrat, jestli byla ČSSR 1969-89 totalita?
2 0
reagovat
Já bych se bejt tebou nebál. Zoofilie bývalá na LFS vždy tvrdě postihována.
875585
Já bych se bejt tebou nebál. Zoofilie bývalá na LFS vždy tvrdě postihována.
875584
3 0
reagovat
Zajímavá diskuse. Takže tedy na zítra začínající LFŠ radši bez psa?
875584
Zajímavá diskuse. Takže tedy na zítra začínající LFŠ radši bez psa?
9 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A následně jsi na ni reagoval jak na fakt, ne jako na dle tebe lež. Musíš psát jasněji, ne každý jsme telepat.
875580
A následně jsi na ni reagoval jak na fakt, ne jako na dle tebe lež. Musíš psát jasněji, ne každý jsme telepat.
875577
3 -5
reagovat
reaguje na: do_Od
Já kopu do lidí, co nerespektují rozhodnutí soudu a snaží se ho delegitimizovat právě domnělým kontextem a argumentačními fauly. V čemž jste ty i Fila mistři. Bohužel taky umíte psát, tak tomu dost lidí uvěří. 
875578
Já kopu do lidí, co nerespektují rozhodnutí soudu a snaží se ho delegitimizovat právě domnělým kontextem a argumentačními fauly. V čemž jste ty i Fila mistři. Bohužel taky umíte psát, tak tomu dost lidí uvěří. 
875573
7 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist