Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 126141 - 126160 Napsat příspěvek
silence to vim ze pise ale tady jde o to ze kdyz mi to teda predela tak mi tam prdne takouhle kravinu ktera to samozrejme cely skazi :)
myslim ze nejde :)
450569
silence to vim ze pise ale tady jde o to ze kdyz mi to teda predela tak mi tam prdne takouhle kravinu ktera to samozrejme cely skazi :) myslim ze nejde :)
0 0
reagovat

montewalsh

Ale to ti píše ten program, to se netýká kodeků. No, ale aspoň teď máš lepší quicktime.:)
Btw.: Pořád nejde u free Quicktime Playeru přehrávat ve fullscreenu?
450568
Ale to ti píše ten program, to se netýká kodeků. No, ale aspoň teď máš lepší quicktime.:) Btw.: Pořád nejde u free Quicktime Playeru přehrávat ve fullscreenu?
montewalsh
0 0
reagovat

scroochy

Bez tyhle zkratky neslo hrat Age of Empires 2...:D
450567
Bez tyhle zkratky neslo hrat Age of Empires 2...*:D*
scroochy
0 0
reagovat
ted jsem obkevil win avi converter , delato pekne akorat to neni full version a uprostred obrazu je ta jejich podelana reklama abych si koupil full version :(
450566
ted jsem obkevil win avi converter , delato pekne akorat to neni full version a uprostred obrazu je ta jejich podelana reklama abych si koupil full version :(
0 0
reagovat
hehe, to jsem neznal ctrl+ins a shift+ins :)
450565
hehe, to jsem neznal ctrl+ins a shift+ins :)
0 0
reagovat
No nejlepší je napřevod Nero vision ve verzi 7. Super na prevod z mov do mpg
450564
No nejlepší je napřevod Nero vision ve verzi 7. Super na prevod z mov do mpg
0 0
reagovat
jo je s tim problem :) nechapu proc se Bill nedohodne kurna s tou ovocnarskou firmou :)
450563
jo je s tim problem :) nechapu proc se Bill nedohodne kurna s tou ovocnarskou firmou :)
0 0
reagovat
Hmm... tak víc už ti nepomůžu co se týká codeců na Quicktime. Ale podle mě je to v tom convertoru. On je to totiž docela problém převést mov na avi (aspoň pro mě :)) bez toho, aby se objevili chybi třeba v audiu....
450562
Hmm... tak víc už ti nepomůžu co se týká codeců na Quicktime. Ale podle mě je to v tom convertoru. On je to totiž docela problém převést mov na avi (aspoň pro mě :)) bez toho, aby se objevili chybi třeba v audiu....
0 0
reagovat
silence tak nefunguje ale prehravac je to peknej :) to co jsem mel predtim za obraz se neda srovnavat :)
450561
silence tak nefunguje ale prehravac je to peknej :) to co jsem mel predtim za obraz se neda srovnavat :)
0 0
reagovat

křysař ľubo

Ale no tak, chlape! To byl jen joke. 8) Dneska ti to tu nějak nepřeje... ?)
450560
Ale no tak, chlape! To byl jen joke. *8)* Dneska ti to tu nějak nepřeje... *?)*
křysař ľubo
0 0
reagovat
silence : Dikes :) teda doufam ze to pomuze :)
450559
silence : Dikes :) teda doufam ze to pomuze :)
0 0
reagovat
Lubo: Holt Bad day... Doporučuji si pustit stejnojnenný song od Daniel Powter... Zaručuji ti, že ti pomůže...
Jinak "Už peruď" je mírnější výraz pro - Už mě nes*r... ;)
450558
Lubo: Holt Bad day... Doporučuji si pustit stejnojnenný song od Daniel Powter... Zaručuji ti, že ti pomůže... Jinak "Už peruď" je mírnější výraz pro - Už mě nes*r... *;)*
0 0
reagovat
Stahni si Quicktime Alternative, ja ho mam treba v ramci K-lite Codec Packu. Normálně dej hladat na google Quicktime Alternative a stáhni si nejnovější verzi. :+
450557
Stahni si Quicktime Alternative, ja ho mam treba v ramci K-lite Codec Packu. Normálně dej hladat na google Quicktime Alternative a stáhni si nejnovější verzi. *:+*
0 0
reagovat
Lidicky mam prosbu shanim plnou verzi Quicktimu . Nevite kde ji sezenu.Potrebuju ji pro predelavani videi do avi.Radvideotools mi hlasi u lepsich traileru ze nemam plnou verzi.a tim nemuze dekodovat audio stopu.
450556
Lidicky mam prosbu shanim plnou verzi Quicktimu . Nevite kde ji sezenu.Potrebuju ji pro predelavani videi do avi.Radvideotools mi hlasi u lepsich traileru ze nemam plnou verzi.a tim nemuze dekodovat audio stopu.
0 0
reagovat
Preboha už aj ty? Dnes som bol obvinený zo zaujatosti, hádal som sa s Imfom a Civalom o ničom a pri tom som mal pravdu (a komu táto veta príde ako holý nezmysel, marš prečítať diskusiu k Snehulienke), Imf mi vydrbuje na oči, aby som neprudil a ja ani už presne neviem, čo to vlastne znamená, Karlos v mojom mene dáva prízvuk tam, kde žiadny nie je...
ARRRGH ĽUDIA, ČO ODO MŇA DOPEKLA CHCETE
sedím si pri počitači v miery apokoji a tu na mňa zo všetkých strán takto... idem sa niekam zavrieť pekne o samote... a možno aj jogurt si dám...
450555
Preboha už aj ty? Dnes som bol obvinený zo zaujatosti, hádal som sa s Imfom a Civalom o ničom a pri tom som mal pravdu (a komu táto veta príde ako holý nezmysel, marš prečítať diskusiu k Snehulienke), Imf mi vydrbuje na oči, aby som neprudil a ja ani už presne neviem, čo to vlastne znamená, Karlos v mojom mene dáva prízvuk tam, kde žiadny nie je... [b]ARRRGH ĽUDIA, ČO ODO MŇA DOPEKLA CHCETE[/b] sedím si pri počitači v miery apokoji a tu na mňa zo všetkých strán takto... idem sa niekam zavrieť pekne o samote... a možno aj jogurt si dám...
0 0
reagovat

křysař ľubo

Chlape,ty máš dneska nějakej divnej den. Už prosimtě nepruď! :D
450554
Chlape,ty máš dneska nějakej divnej den. Už prosimtě nepruď! *:D*
křysař ľubo
0 0
reagovat

HAL

Já to tak dělám pořád "Ctrl+Ins" a "Shift+Ins" :)
450553
Já to tak dělám pořád "Ctrl+Ins" a "Shift+Ins" :)
HAL
0 0
reagovat
Zajíčci jsou fajn. Nepruďte. :)
450552
Zajíčci jsou fajn. Nepruďte. *:)*
0 0
reagovat
ľubo: Dlouho jsem zkoumal jak napsat tvůj nick, nakonec jsem zjistil že nejlepší je Copy&Paste :D

Ti zajíčci jsou starší než metuzalém ;) (a ani mi nepřijdou nějak extra vtipní)
450551
ľubo: Dlouho jsem zkoumal jak napsat tvůj nick, nakonec jsem zjistil že nejlepší je Copy&Paste *:D* Ti zajíčci jsou starší než metuzalém *;)* (a ani mi nepřijdou nějak extra vtipní)
0 0
reagovat
Ľudia, poraďte mi nejakú stránku s českým výkladovým slovníkom, žeby som vedel, čo to presne znamená prudit (po zadaní do googla mi ako prvá stránka vybehlo toto ;) - ináč všimnite si prosím nádherného názvu tej pumpy ;)). Mám totiž taký pocit, že som plne nepostrehol všetky nuance tohto slova... a tiež chcem konečne tomu starému páprdovy (rozumej imfa :D) urobiť radosť...:)
450550
Ľudia, poraďte mi nejakú stránku s českým výkladovým slovníkom, žeby som vedel, čo to [b]presne[/b] znamená prudit (po zadaní do googla mi ako prvá stránka vybehlo [link="http://duchodce.bloguje.cz/358249-duchodce-vydelal-na-erekci-devet-milionu.php"]toto[/link] *;)* - ináč všimnite si prosím nádherného názvu tej pumpy *;)*). Mám totiž taký pocit, že som plne nepostrehol všetky nuance tohto slova... a tiež chcem konečne tomu starému páprdovy (rozumej imfa *:D*) urobiť radosť...*:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se