Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 125921 - 125940 Napsat příspěvek
šaolinský fotbal jsem teda viděl taky a... pěkný. I s tím šíleným dabingem.:))
450839
šaolinský fotbal jsem teda viděl taky a... pěkný. I s tím šíleným dabingem.*:))*
0 0
reagovat
btw. ikonka - je to jenom ze stejnýho filmu, ale není to to samý ;)
450838
btw. ikonka - je to jenom ze stejnýho filmu, ale není to to samý *;)*
0 0
reagovat
Vincent:
Já na něj jdu zejtra s portem a docela se těším... 8)
450837
Vincent: Já na něj jdu zejtra s portem a docela se těším... *8)*
0 0
reagovat
Nemaji jezisek a NonSuch stejnou ikonku? :) Jinak jsem dneska byl na Casinu a spokojenost ;)
450836
Nemaji jezisek a NonSuch stejnou ikonku? :) Jinak jsem dneska byl na Casinu a spokojenost ;)
0 0
reagovat
Je to kantonsky (=cinsky)... a ano, byla to ta delsi verze, nicmene stejne sestrihana... dabing tomu kazdopadne dodal novy rozmer. ;)
450835
Je to kantonsky (=cinsky)... a ano, byla to ta delsi verze, nicmene stejne sestrihana... dabing tomu kazdopadne dodal novy rozmer. ;)
0 0
reagovat
ad. Shaolin Soccer - já jsem docela čuměl, když v tý scéně, jak on "zpívá" tý prodavačce těch bochánků tu "písničku" , tak já mám ve svý verzi co mám staženou pak až jak se ta majitelka jí ptá, jestli zaplatil, a tady jsem čuměl jak puk, protože jsem tam viděl tanec. To já ve svý verzi teda neměl.. ale zase některý věci tam byli ustřihlý. A možná tam bylo pár věcí i špatně přeložených, ale nedokážu to posoudit, protože korejsky (nebo co to je za jazyk) neumím a vycházel jsem z českých titulků. Jinak se mi zdálo, že se s tím poprali s překladem do češtiny docela dobře...
450834
ad. Shaolin Soccer - já jsem docela čuměl, když v tý scéně, jak on "zpívá" tý prodavačce těch bochánků tu "písničku" , tak já mám ve svý verzi co mám staženou pak až jak se ta majitelka jí ptá, jestli zaplatil, a tady jsem čuměl jak puk, protože jsem tam viděl tanec. To já ve svý verzi teda neměl.. ale zase některý věci tam byli ustřihlý. A možná tam bylo pár věcí i špatně přeložených, ale nedokážu to posoudit, protože korejsky (nebo co to je za jazyk) neumím a vycházel jsem z českých titulků. Jinak se mi zdálo, že se s tím poprali s překladem do češtiny docela dobře...
0 0
reagovat
Vincent: Je
450833
Vincent: Je
0 0
reagovat
Ja cumel na ranyho Columbuse. Bylo to kupodivu lepsi nez Harry Potterove od tehoz patlala.;):-
450832
Ja cumel na ranyho Columbuse. Bylo to kupodivu lepsi nez Harry Potterove od tehoz patlala.*;)**:-*
0 0
reagovat
Neni nahodou ta vcerejsi moderatorka z Funka? :)
450831
Neni nahodou ta vcerejsi moderatorka z Funka? :)
0 0
reagovat
ja koukam na kdyz se setmi a docela se u toho prekvapive bavim
450830
ja koukam na kdyz se setmi a docela se u toho prekvapive bavim
0 0
reagovat
Na CT1 davaj Shaolin Soccera... uff... myslel jsem, ze podobny veci se nikdy nedoziju. ;)
450829
Na CT1 davaj Shaolin Soccera... uff... myslel jsem, ze podobny veci se nikdy nedoziju. ;)
0 0
reagovat
Odhalil, jsem pravdu. Jack Bauer pracuje pro čechy. Viz CTU na wikipedii: CTU also stands for Czech Technical University in Prague. :)
450828
Odhalil, jsem pravdu. Jack Bauer pracuje pro čechy. Viz CTU na wikipedii: CTU also stands for Czech Technical University in Prague. *:)*
0 0
reagovat

křysař ľubo

Už je na scéně Obi-Wan... :+ :D
450827
Už je na scéně Obi-Wan... *:+* *:D*
křysař ľubo
0 0
reagovat
Normálni ľudia by to asi aj tak nedokázali oceniť, toto je len pre znalých v umení (počítačovej) Sily (kOCOUR, Loki, xMort a pár ďalších vyvolených)...
450826
Normálni ľudia by to asi aj tak nedokázali oceniť, toto je len pre znalých v umení (počítačovej) Sily (kOCOUR, Loki, xMort a pár ďalších vyvolených)...
0 0
reagovat

Lubo

Haha... telnet... myslim, ze 95 procent lidi ted bude doma hledat telefon. Precenujes svetlou stranu Sily. ;)
450825
Haha... telnet... myslim, ze 95 procent lidi ted bude doma hledat telefon. Precenujes svetlou stranu Sily. ;)
Lubo
0 0
reagovat

ASCII Star Wars

telnet towel.blinkenlights.nl
Pripojte sa k towel.blinkenlights.nl prostredníctvom telnet protokolu (napr. cez putty alebp nejakého iného klienta) a užívajte si. Je to skrátka haluz.
450824
telnet towel.blinkenlights.nl Pripojte sa k towel.blinkenlights.nl prostredníctvom telnet protokolu (napr. cez putty alebp nejakého iného klienta) a užívajte si. Je to skrátka haluz.
ASCII Star Wars
0 0
reagovat
Lubo: Z toho si nic nedělej, nikdo není normální...
450823
Lubo: Z toho si nic nedělej, nikdo není normální...
0 0
reagovat
A ja som celkom normálny a nikto mi to neverí...
...
...
...tak dobre, možno nie som...?)
450822
A ja som celkom normálny a nikto mi to neverí... ... ... ...tak dobre, možno nie som...*?)*
0 0
reagovat
tys nebyl na TN? ja sem robot
450821
tys nebyl na TN? ja sem robot
0 0
reagovat
My jsme UFO a jsme na to hrdy - tak si dej pozor pozemsťane st39.6 ať ťe nesklidíme na pokusy :)) :+
450820
My jsme UFO a jsme na to hrdy - tak si dej pozor pozemsťane st39.6 ať ťe nesklidíme na pokusy *:))* *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se