|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 125361 - 125380
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6268
- 6269
- 6270
- .
- 7153
- 7154
Ah konečně jsem si stahnul ten tv spot Spidermana. mam wmv ale co hlavně že mám.
|
reagovat
|
staré Seagalovky jsou super. Jeho filmy ještě když byl mladší a uměl se ohánět stojí za to.
|
reagovat
|
st: A odkud je ta melodie? Ja vim ze jsem strasnej trotl, ale vubec si nemuzu vzpomenout.... Kazdopadne je to fakt narez - clovek ceka reklamu na nejakou nadaci a ono tohle...
|
reagovat
|
Tak jsem vydr´žel pět minut povídání, jak že je ten WTC úžasný film, a že je všechny naplnil atd... Na víc nemám odvahu...
|
reagovat
|
Ja neviem, možno som predsa len aspoň tomu Hard to kill mohol dať šancu (ako ten útek na posteli z nemocnice bol celkom podarený), ale zaspal som kdesi okolo momentu, keď si robil akupunktúru s dymiacimi ihlami. Zo Seagalových filmov ma však naozaj zaujalo len Prepadnutie v Pacifiku a keď som bol ešte malý tak sa mi Páčila Alijaška v Plameňoch (akurát, že si z nej nepamätám už skoro nič, vyjma akéhosi mohutného výbuchu na konic a nejakých kecov o prírode).
|
reagovat
|
Silence
Ty tecky znamenaj, ze te haveti bylo nepocitane... Vsak v posledni dobe se celkem casto vracely i netopiri. Jinak pak komari byly celkem taky casto, jednou tusim moskyti (psycho zalezitost) a podruhe komari ale velikosti prerostleho prasete, jez dokazali vysat statneho chlapika, driv, nez bys otevrel Fruko... Potom klistata byly sila (bys neveril co se stane, kdyz se vajicka namoci ve vyvaru z marihuany) jo a mozna rok zpatky jsem videl megasracku Rotfajler (ci tak nejak)...
Jinak k tem vecim od Seagala. Zde se urcite jedna o jeho velice kvalitni kousky. A Tezko ho zabit jeste stale ruluje mym VHSkam...
Jinak k tem vecim od Seagala. Zde se urcite jedna o jeho velice kvalitni kousky. A Tezko ho zabit jeste stale ruluje mym VHSkam...
|
reagovat
|
Tak tohle byl cool záběr, lupiči přepadnou truck s penězma a David Caruso si nasadí brejle, řekne k zemi a de do akce

|
reagovat
|
Hehe, to by si člověk v tom autobusu otevřel i nouzový okýnko, aby vyskočil
..nevýhoda je, že nejdou pak zavřít a řidič je nasranej
křysař: tyhle Seagaloviny jsou stará dobrá klasika, to ještě ruloval, za tenhle výběr bych byl vděčnej
t_gon: jo, ale veverky mě minuly
hlavně ty pavouci byly furt dokola..jo a sarančata!
..nevýhoda je, že nejdou pak zavřít a řidič je nasranej
křysař: tyhle Seagaloviny jsou stará dobrá klasika, to ještě ruloval, za tenhle výběr bych byl vděčnej

t_gon: jo, ale veverky mě minuly
hlavně ty pavouci byly furt dokola..jo a sarančata!
|
reagovat
|
2bapi
Lovcovia sú ešte v pohode, na tých sa človek aspoň zasmeje. Najhoršie je, ak púšťajú dookola to isté - ak ešte raz uvidím v Student Agency niektorí z Kameňákov, tak ma asi udrie o zem. Ten Troškov "majstrštik" už pomaly poznám naspamäť a niektoré spomienky idú z hlavy tak ťažko...
|
reagovat
|
TOP Diskuze
19Resident Evil: Necenzurovaný teaser 15Pět švestek: Trailer 14Letní nářez 2026: Tutovky a megahity 12Víkendový výplach #870 o Conanovi a Star Wars 11Michael dobyl světová kina! Miliarda je ale hodně vysoko 9První reakce: Mortal Kombat II je lepší než jednička. Ve všem! 86 gramů: Trailer 19Kosti a skalp: V.I.M. 13Víkendový výplach #869 o Spielbergovi a Predátorovi 6Nespoutaný Django se vrátí. A bude u toho i Zorro!