Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 125101 - 125120 Napsat příspěvek
to neni smazany, jenom se nenacet... zavada na serveru, to se stava, don't panic!
454880
to neni smazany, jenom se nenacet... zavada na serveru, to se stava, don't panic!
0 0
reagovat

ko3r

Presne to se mi stalo pred minutou, WTF?
454879
Presne to se mi stalo pred minutou, WTF?
ko3r
0 0
reagovat
stalo se vám někdy, že se vám na icq smazal kontak list? :( ?) já jen, že mě jo, a docela bych ho zas rád ňákym způsobem dostal zpátky ...
454878
stalo se vám někdy, že se vám na icq smazal kontak list? *:(* *?)* já jen, že mě jo, a docela bych ho zas rád ňákym způsobem dostal zpátky ...
0 0
reagovat
Yeah, get a life.. bitches :)
454877
Yeah, get a life.. bitches :)
0 0
reagovat
Tohle mi už tady někdo říkal... víte to není hezký. Mám i jiný zájmy:D
454876
Tohle mi už tady někdo říkal... víte to není hezký. Mám i jiný zájmy*:D*
0 0
reagovat

Yuri

A kdes byl ty posledni roky? :)
454875
A kdes byl ty posledni roky? :)
Yuri
0 0
reagovat
link check this ;)
454874
http://www.youtube.com/watch?v=6lWgXDOAJ5s&mode=related&search= check this *;)*
0 0
reagovat
st - takovy veci je lepsi neresit :)))
454873
st - takovy veci je lepsi neresit :)))
0 0
reagovat
tak to by me zjimlo, jako reputaci sem si svou ikonkou udelal ja :D ..... este ze to nepretluce mou zjevnou inteligenci hranicici s genialitou :D
454872
tak to by me zjimlo, jako reputaci sem si svou ikonkou udelal ja :D ..... este ze to nepretluce mou zjevnou inteligenci hranicici s genialitou :D
0 0
reagovat
A ještě jeden lehký OT pro fanoušky akčních filmů a armády link
454871
A ještě jeden lehký OT pro fanoušky akčních filmů a armády http://bestvideos.ic.cz/?p=56
0 0
reagovat

Imf

Neboj, neberu. Jen me to zaujalo jako fenomen.
454870
Neboj, neberu. Jen me to zaujalo jako fenomen.
Imf
0 0
reagovat

krispel

To je sranda :D
454869
To je sranda *:D*
krispel
0 0
reagovat
OK, nevím jestli to tu už nejelo, ale pro jistotu to šérnu link
454868
OK, nevím jestli to tu už nejelo, ale pro jistotu to šérnu http://www.metacafe.com/watch/339401/the_ultimate_fight
0 0
reagovat

Grol

Beres si to moc k srdci. Nijak uzivatele bez ikonky neperzekuujeme a byl to vazne jenom vtip. Nicmene je lepsi, uz kvuli vyraznejsi identite, si tu ikonku vyrobit. Clovek si priradi nick k obrazku a vsechno je jednodussi.
454867
Beres si to moc k srdci. Nijak uzivatele bez ikonky neperzekuujeme a byl to vazne jenom vtip. Nicmene je lepsi, uz kvuli vyraznejsi identite, si tu ikonku vyrobit. Clovek si priradi nick k obrazku a vsechno je jednodussi.
Grol
0 0
reagovat
Pri tomto som skoro umrel:D:D:D:D
454866
Pri [link="http://www.youtube.com/watch?v=Z4Y4keqTV6w&eurl"]tomto[/link] som skoro umrel*:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat

xMort

No, vnitrne s tim nesouhlasim, ale s tim asi nic nenadelam. Akorat mi to mohli rict driv, bych si treba dal jako ikonku nejakou hezkou babu.
454865
No, vnitrne s tim nesouhlasim, ale s tim asi nic nenadelam. Akorat mi to mohli rict driv, bych si treba dal jako ikonku nejakou hezkou babu.
xMort
0 0
reagovat

Grol

Jelikož v diskuzních fórech na ty lidi nevidíš, je ikonka jediná věc, která tě reprezentuje a proto by si na ní měl člověk dát záležet.
Je sice hezké, že se vyjadřuje rozumně a bez pravopisných chyb, ale ikonky vzbuzují pocity dřív, než vůbec začne číst (nesympatie, respekt, atd.) a dost to ovlivňuje výsledný dojem příspěvku. A to není jen můj pocit, ale i nějaká obecná studie.
Navíc uživatel bez ikonky vzbuzuje dojem, že to na dotyčném fóru nemyslí vážně (jako že mu na něm nezáleží, nepřikládá mu patřičný význam)..
454864
Jelikož v diskuzních fórech na ty lidi nevidíš, je ikonka jediná věc, která tě reprezentuje a proto by si na ní měl člověk dát záležet. Je sice hezké, že se vyjadřuje rozumně a bez pravopisných chyb, ale ikonky vzbuzují pocity dřív, než vůbec začne číst (nesympatie, respekt, atd.) a dost to ovlivňuje výsledný dojem příspěvku. A to není jen můj pocit, ale i nějaká obecná studie. Navíc uživatel bez ikonky vzbuzuje dojem, že to na dotyčném fóru nemyslí vážně (jako že mu na něm nezáleží, nepřikládá mu patřičný význam)..
Grol
0 0
reagovat

Imf

To me prekvapuje, proc cloveka bez ikonky neberou nekteri tak vazne, jako s ikonkou? Uz jsem se s podobnym jevem setkal na jinych diskuznich forech, ale hlava mi to nebere. Dyt pokud se clovek vyjadruje slusne, k veci, podepisuje se pokud mozno konzistentne, tak je to jedno, ne? Oc prida na dulezitosti zluty flek na cervenem pozadi (: ?
454863
To me prekvapuje, proc cloveka bez ikonky neberou nekteri tak vazne, jako s ikonkou? Uz jsem se s podobnym jevem setkal na jinych diskuznich forech, ale hlava mi to nebere. Dyt pokud se clovek vyjadruje slusne, k veci, podepisuje se pokud mozno konzistentne, tak je to jedno, ne? Oc prida na dulezitosti zluty flek na cervenem pozadi (: ?
Imf
0 0
reagovat
Lepsi nez hajlujici chlapecek a lesby :D
454862
Lepsi nez hajlujici chlapecek a lesby *:D*
0 0
reagovat
no novej obrazek k traileru neni v ramci ostatnich pics o moc min perverzni :D
454861
no novej obrazek k traileru neni v ramci ostatnich pics o moc min perverzni :D
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se