Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 125041 - 125060 Napsat příspěvek
Potřeboval bych poradit, neznáte někdo nějakej program, ve kterým se dá pracovat s modrým/zeleným pozadím? THX
451690
Potřeboval bych poradit, neznáte někdo nějakej program, ve kterým se dá pracovat s modrým/zeleným pozadím? THX
0 0
reagovat
elisha::+
imf: zkusila jsem obe varianty a vzdy jsem splnila pixely i limit kb, ale myslim, ze to je v nastaveni IExplorer, protoze mi nefunguje ani chat:D
451689
elisha:*:+* imf: zkusila jsem obe varianty a vzdy jsem splnila pixely i limit kb, ale myslim, ze to je v nastaveni IExplorer, protoze mi nefunguje ani chat*:D*
0 0
reagovat

ikonky

Funguje jenom jeden format (ted prave nevim jestli jpg nebo gif...), zkuste si zmenit tu priponu. A nadavejte na Kocoura. ;)
451688
Funguje jenom jeden format (ted prave nevim jestli jpg nebo gif...), zkuste si zmenit tu priponu. A nadavejte na Kocoura. ;)
ikonky
0 0
reagovat
Jack Bauer sux ;) ( ja vim, ja vim :D )
a Jude Law ma bajecnej hlas, ale u me asi vede rozvrzanej Sean Penn :)
451687
Jack Bauer sux ;) ( ja vim, ja vim *:D* ) a Jude Law ma bajecnej hlas, ale u me asi vede rozvrzanej Sean Penn :)
0 0
reagovat
Charlotte: Do tý doby jo, jen mám krátkou paměť:) , ale jak říká Vinc, Jack je jen jeden, tak proč se tím zabývat:)
451686
Charlotte: Do tý doby jo, jen mám krátkou paměť*:)* , ale jak říká Vinc, Jack je jen jeden, tak proč se tím zabývat*:)*
0 0
reagovat
Jack je jen jeden, žádnej film to nenahradí!
451685
Jack je jen jeden, žádnej film to nenahradí!
0 0
reagovat
a zřejmě ani do té doby, protože jinak bys mi to s hrdostí napsal:-)
451684
a zřejmě ani do té doby, protože jinak bys mi to s hrdostí napsal:-)
0 0
reagovat
Charlotte: Však ono ti to bude v tý hlavě vrtat, když máš možnost to zkouknout:D (jinak film..od tý doby co hraje v 24 snad žádném dobrém ani nehrál..jedině prohlídnout si profil na imdb)..avatar u mě to samé, měnil jsem i formát a nic?)
451683
Charlotte: Však ono ti to bude v tý hlavě vrtat, když máš možnost to zkouknout*:D* (jinak film..od tý doby co hraje v 24 snad žádném dobrém ani nehrál..jedině prohlídnout si profil na imdb)..avatar u mě to samé, měnil jsem i formát a nic*?)*
0 0
reagovat
Fluke-tak to jsme dva zoufalci:-) Chudak muj uzasny avatar byl mensi a mensi a porad nic:-)
451682
Fluke-tak to jsme dva zoufalci:-) Chudak muj uzasny avatar byl mensi a mensi a porad nic:-)
0 0
reagovat
Mimochodem to uploadování ikonky mi taky hapruje. Chvíli sem myslel, že něco dělám špatně, ale ani obrázek dle specifikací to fakt neveme.
451681
Mimochodem to uploadování ikonky mi taky hapruje. Chvíli sem myslel, že něco dělám špatně, ale ani obrázek dle specifikací to fakt neveme.
0 0
reagovat
parádní videoklip - link :))
451680
parádní videoklip - http://www.youtube.com/watch?v=7zsjZDwKEbQ *:))*
0 0
reagovat
Charlotte: No jestli je zkoukáváš až když vyjdou, tak pohoda tady si můžeš zkouknou všechny série až na pátou. Největší rozlišení je 640x480, a celkově je to spíš na ochutnání atmosféry, protože to není přes celou obrazovku. V číslování sezón a epizod se určitě orientuje, viď;)
451679
Charlotte: No jestli je zkoukáváš až když vyjdou, tak pohoda [link="http://www.dailymotion.com/room312/3"]tady[/link] si můžeš zkouknou všechny série až na pátou. Největší rozlišení je 640x480, a celkově je to spíš na ochutnání atmosféry, protože to není přes celou obrazovku. V číslování sezón a epizod se určitě orientuje, viď*;)*
0 0
reagovat
To nejde, ja už sleduji Lost, Heroes a Studio 60, seznam je plny:-) Ale jsem ochotna ho "zkolaudovat" v nejakem filmu:-) já bych si ikonku dala,ale nefunguje mi to, i kdyz jsem splnila podminky toho obrazku...alespon se nemusis divat na Juda:-)
451678
To nejde, ja už sleduji Lost, Heroes a Studio 60, seznam je plny:-) Ale jsem ochotna ho "zkolaudovat" v nejakem filmu:-) já bych si ikonku dala,ale nefunguje mi to, i kdyz jsem splnila podminky toho obrazku...alespon se nemusis divat na Juda:-)
0 0
reagovat

Vinc

Já doufám, že budu uživatel, který nejdéle neměl ikonku!:D No a Jackovy se může rovnat jedině novej Bond, ale i tak by asi projel:)
451677
Já doufám, že budu uživatel, který nejdéle neměl ikonku!*:D* No a Jackovy se může rovnat jedině novej Bond, ale i tak by asi projel*:)*
Vinc
0 0
reagovat
Charlotte: No používají ho vlastně nejvíc státní orgány, čili policie, takže to má určitej význam než náš český vtipný paradox;) (ne, že by to dostalo špatný význam, ale narozdíl od nás oni vědí proč to tak pojmenovávaj, ne?)...No tak jo trochu je, ale na Sky Captain verzi nemá8) a Kiefer je dobrej herec aspoň ve 24, tak šup šup, pusť si první sérii (no i když každej si oblíbil jinou sérii a problém je, že lidi dají na první dojem).
451676
Charlotte: No používají ho vlastně nejvíc státní orgány, čili policie, takže to má určitej význam než náš český vtipný paradox*;)* (ne, že by to dostalo špatný význam, ale narozdíl od nás oni vědí proč to tak pojmenovávaj, ne?)...No tak jo trochu je, ale na Sky Captain verzi nemá*8)* a Kiefer je dobrej herec aspoň ve 24, tak šup šup, pusť si první sérii (no i když každej si oblíbil jinou sérii a problém je, že lidi dají na první dojem).
0 0
reagovat
A jako popřemýšlejte o nějaké ikonce, milí uživatelé. Kdo to tady má po vás číst a ještě se dívat na nick kdo to píše?
451675
A jako popřemýšlejte o nějaké ikonce, milí uživatelé. Kdo to tady má po vás číst a ještě se dívat na nick kdo to píše?
0 0
reagovat
Kiefer je kabrňák, kam se na něj hrabe kdejakej agent na světě! :)
451674
Kiefer je kabrňák, kam se na něj hrabe kdejakej agent na světě! :)
0 0
reagovat
Fluke: breaking and entering je legal term a dveře dokořán jsou docela vtipný paradox, snad se distributor probudí ze zimního spánku:-) Ale uznej, že ten hlas je podmnivý,nechtěla bych, by mi takovým hlasem poroučel a já na oplátku uznám,že Kiefer je dobrý herec:-)
451673
Fluke: breaking and entering je legal term a dveře dokořán jsou docela vtipný paradox, snad se distributor probudí ze zimního spánku:-) Ale uznej, že ten hlas je podmnivý,nechtěla bych, by mi takovým hlasem poroučel a já na oplátku uznám,že Kiefer je dobrý herec:-)
0 0
reagovat

Charlotte

Docela, ale divnej překlad viď? Protože Breaking and Enterig je Vloupání a ne Dveře dokořán:D
451672
Docela, ale divnej překlad viď? Protože Breaking and Enterig je Vloupání a ne Dveře dokořán*:D*
Charlotte
0 0
reagovat
Tohle prostě zatím přebíjí link:)
451671
Tohle prostě zatím přebíjí [link="http://www.moviezone.cz/series/24"]link[/link]*:)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se