Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123181 - 123200 Napsat příspěvek

mhsh

Už i do kina?..no fujtajbl, za prvé ji nesnáším a za druhé mi připadá jako kdyby jsme všichni byly automaticky piráti, tak nám to pouštěj:)...pak to uvidí malej kluk a zeptá se: "tati co to je to pirátství?" "Víš synu, jak máme doma spoustu filmů na dvd? občas se tomu tak říká." "A tati, můžu si taky nějaký zkusit vypálit?":D
450369
Už i do kina?..no fujtajbl, za prvé ji nesnáším a za druhé mi připadá jako kdyby jsme všichni byly automaticky piráti, tak nám to pouštěj*:)*...pak to uvidí malej kluk a zeptá se: "tati co to je to pirátství?" "Víš synu, jak máme doma spoustu filmů na dvd? občas se tomu tak říká." "A tati, můžu si taky nějaký zkusit vypálit?"*:D*
mhsh
0 0
reagovat
Jaj, Poledourise je skoda... jeden z klasiku.
Jinak ukazky se opravdu lepi, vyjimkou jsou kopie, u kterych je primo prilepena exkluzivni ukazka a je primo zakazano ji nepouzit. Ale tech je cim dal tim min...
450368
Jaj, Poledourise je skoda... jeden z klasiku. Jinak ukazky se opravdu lepi, vyjimkou jsou kopie, u kterych je primo prilepena exkluzivni ukazka a je primo zakazano ji nepouzit. Ale tech je cim dal tim min...
0 0
reagovat
Velice smutna zprava (a to nejen pro dura) ve veku 61 let zemrel skladatel Basil Poledouris.
450367
Velice smutna zprava (a to nejen pro dura) ve veku 61 let zemrel skladatel Basil Poledouris.
0 0
reagovat
Odhaduju to podle toho, že několikrát jsem byl na nějakém filmu na dvou a více různých kopiích a na každé jsou úplně jiné trailery.
450366
Odhaduju to podle toho, že několikrát jsem byl na nějakém filmu na dvou a více různých kopiích a na každé jsou úplně jiné trailery.
0 0
reagovat

st39.6

Ty trailery si tam u nás lepí kina sama, ne? Kdo to ví určitě?? Jenom občas ce vyskytne třeba u Bioskopu oficiálně přilepený.

Já přišlel skoro na konec ukázek a byly tam Borat, Children of Men a myslím ještě Parfém, tam nevím jsetli to nemám zamixovaný s pondělním Departed. Celkem dobrý.
Jenom mě překvapila ta antipirátská reklama, ketrá už se vyskytuje na UK DVDčkách hodně dlouho, ale netušim proč jí dávaji do kina?).

Btw. už si rozchodil ten FF?, jestli nepomohla ta 2. rada, tak netušim, tipuju na nějaké rozšíření.
450365
Ty trailery si tam u nás lepí kina sama, ne? Kdo to ví určitě?? Jenom občas ce vyskytne třeba u Bioskopu oficiálně přilepený. Já přišlel skoro na konec ukázek a byly tam Borat, Children of Men a myslím ještě Parfém, tam nevím jsetli to nemám zamixovaný s pondělním Departed. Celkem dobrý. Jenom mě překvapila ta antipirátská reklama, ketrá už se vyskytuje na UK DVDčkách hodně dlouho, ale netušim proč jí dávaji do kina*?)*. Btw. už si rozchodil ten FF?, jestli nepomohla ta 2. rada, tak netušim, tipuju na nějaké rozšíření.
st39.6
0 0
reagovat
neska sem byl na little miss sunshine a napadlo me - pro jakou je to cilovou skupinu? vazne je ceskej distributor tak blbej, ze povazuje kazdej film, kde se jen trochu objevuje detsky tema (viz spidey) za detskej? Pac pred tim filmem byly trailery na: Monster House, Flushed away, Ant Bully a Asterix a Vikingove....vazne nechapu
450364
neska sem byl na little miss sunshine a napadlo me - pro jakou je to cilovou skupinu? vazne je ceskej distributor tak blbej, ze povazuje kazdej film, kde se jen trochu objevuje detsky tema (viz spidey) za detskej? Pac pred tim filmem byly trailery na: Monster House, Flushed away, Ant Bully a Asterix a Vikingove....vazne nechapu
0 0
reagovat
myslim ze karlosova ikonka chytla zelenej zakal :D
450363
myslim ze karlosova ikonka chytla zelenej zakal *:D*
0 0
reagovat
Newman je taky můj oblíbený, teda až na White Oleander.
450362
Newman je taky můj oblíbený, teda až na White Oleander.
0 0
reagovat

karlos

co ma jako bejt to zelenomodry v tom?
450361
co ma jako bejt to zelenomodry v tom?
karlos
0 0
reagovat
Kdo to říkal, že se mám zbavit oka???
450360
Kdo to říkal, že se mám zbavit oka???
0 0
reagovat
Tak jsem si teda taky změnil ikomku... ;):)):D:+8)
450359
Tak jsem si teda taky změnil ikomku... *;)**:))**:D**:+**8)*
0 0
reagovat

HAL

Doporučuju OST k Fate/Stay Night....taky to dělal Kenji Kawai a je to slušný náser 8)
450358
Doporučuju OST k Fate/Stay Night....taky to dělal Kenji Kawai a je to slušný náser *8)*
HAL
0 0
reagovat
:D:+
450357
*:D**:+*
0 0
reagovat
Geez.
450356
Geez.
0 0
reagovat

KARLOS

Je to tak mám rád važnou hudbu alias orchestrální a pak trance, dance a trošku techno. Např. House už nemám rád. A rock,metal, rap, hip hop, moc velkej pop už prostě nemám rád.
450355
Je to tak mám rád važnou hudbu alias orchestrální a pak trance, dance a trošku techno. Např. House už nemám rád. A rock,metal, rap, hip hop, moc velkej pop už prostě nemám rád.
KARLOS
0 0
reagovat
Jo a jinak docela důležitý dotaz pro Pražáky: Kdy a kde se chystáte jít na Potomky??? Doufám, že v mé nepřítomnosti se tady něco nedomluvilo a já bych chyběl... Otázka pro redakci: jste ochotní se zase vydat na film i s místním kolektivem???
450354
Jo a jinak docela důležitý dotaz pro Pražáky: Kdy a kde se chystáte jít na Potomky??? Doufám, že v mé nepřítomnosti se tady něco nedomluvilo a já bych chyběl... Otázka pro redakci: jste ochotní se zase vydat na film i s místním kolektivem???
0 0
reagovat

Ravenhorn

Nevím proč, ale vůbec mě to u tebe nepřekvapuje, ale jseš snad jediný člověk, kterého znám, který by v jedné osobě uznával OST orchetr a zároveň dance, trance a další tuhle muziku (je to to duc duc duc, nebo se pletu????);)) a zbytek mezi tím absolutně vytěsňoval...
450353
Nevím proč, ale vůbec mě to u tebe nepřekvapuje, ale jseš snad jediný člověk, kterého znám, který by v jedné osobě uznával OST orchetr a zároveň dance, trance a další tuhle muziku (je to to duc duc duc, nebo se pletu???*?)**;)*) a zbytek mezi tím absolutně vytěsňoval...
Ravenhorn
0 0
reagovat
Teď jsem si poslechl soundtrack prvního Ghost in Shell - vynikající záležitost (i když OVA má hudbu ještě lepší)
450352
Teď jsem si poslechl soundtrack prvního Ghost in Shell - vynikající záležitost (i když OVA má hudbu ještě lepší)
0 0
reagovat
Elfmanův Batman mě naprosto dostává.
450351
Elfmanův Batman mě naprosto dostává.
0 0
reagovat
já můžu všechno co je orchestrální. Jinak ostatní vůbec. Protože poslouchám pak už jen trance, dance, techno a to skoro nikdy soundtracky nebývají.
450350
já můžu všechno co je orchestrální. Jinak ostatní vůbec. Protože poslouchám pak už jen trance, dance, techno a to skoro nikdy soundtracky nebývají.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist