Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11601 - 11620 Napsat příspěvek
Jak říkali ostatní - když se mě někdo ptá obecně na knihy, tak nejdřív doporučuju Spasitele a hned po něm Blakea Crouche :D

Jinak mě v poslední době velmi příjemně překvapila Smrtka od Neala Shustermana. Skvěle to šlape a svět je postaven úplně skvěle.
Anotace a YA marketing imo zavádějící.

Mimo sci-fi doporučuju výbornou krimi Asfaltová Pustina - S.A.Cosby
Drsná gangsterka typu “one final job”. I když měřítko menší, tak atmosférou bych to přirovnal k Rozhněvanému Muži od Ritchieho.
903593
Jak říkali ostatní - když se mě někdo ptá obecně na knihy, tak nejdřív doporučuju Spasitele a hned po něm Blakea Crouche *:D* Jinak mě v poslední době velmi příjemně překvapila Smrtka od Neala Shustermana. Skvěle to šlape a svět je postaven úplně skvěle. Anotace a YA marketing imo zavádějící. Mimo sci-fi doporučuju výbornou krimi Asfaltová Pustina - S.A.Cosby Drsná gangsterka typu “one final job”. I když měřítko menší, tak atmosférou bych to přirovnal k Rozhněvanému Muži od Ritchieho.
2 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: SteKi
Zkus to, mě se film líbil, ale kniha je opravdu povedená, přijde mi i zábavnější a zajímavější, než ten Project Hail Mary
903592
Zkus to, mě se film líbil, ale kniha je opravdu povedená, přijde mi i zábavnější a zajímavější, než ten [i]Project Hail Mary[/i]
903585
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Doporucuji Hru o pizzu od Grishama. Z nejakyho duvodu to ma na databazi knih jen 69%, ale je to mix Dobreho rocniku a Hry snu. Akorat Italie misto Francie a americky fotbal misto baseballu. Sice jsem to cetl uz nekolik let nazpet, ale melo by to pretrvat. Takovy hezky feel-good. :)

SteKi: Podepisuji Tonyho tipy a za sebe klasicky dodam Reachera, Syna od Nesba, Valku stareho muze, Uzasna dobrodruzstvi Kavaliera a Claye, trilogii Ruda volavka a treba Mesto zlodeju. :)
903590
Doporucuji Hru o pizzu od Grishama. Z nejakyho duvodu to ma na databazi knih jen 69%, ale je to mix Dobreho rocniku a Hry snu. Akorat Italie misto Francie a americky fotbal misto baseballu. Sice jsem to cetl uz nekolik let nazpet, ale melo by to pretrvat. Takovy hezky feel-good. :) SteKi: Podepisuji Tonyho tipy a za sebe klasicky dodam Reachera, Syna od Nesba, Valku stareho muze, Uzasna dobrodruzstvi Kavaliera a Claye, trilogii Ruda volavka a treba Mesto zlodeju. :)
903583
3 0
reagovat
Sakra, tú Temnú hmotu som začal zrovna včera pozerať na apple+ a vyzerá to strašne super! Skúsim toho poutníka, dík :+

Ja viem...to je proste najhorší pocit 
903587
Sakra, tú Temnú hmotu som začal zrovna včera pozerať na apple+ a vyzerá to strašne super! Skúsim toho poutníka, dík *:+* Ja viem...to je proste najhorší pocit 
903583
1 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Martana som videl v kine a aj keď to všade chvália ako je to omnoho lepšie ako film, tak sa mi do toho moc nechce, lebo skrátka už viem o čom to je. Ale uvidím :+
903585
Martana som videl v kine a aj keď to všade chvália ako je to omnoho lepšie ako film, tak sa mi do toho moc nechce, lebo skrátka už viem o čom to je. Ale uvidím *:+*
903582
2 0
reagují: KARLOS, Leefko
reagovat
Podobně čtivé jsou knihy od Blakea Crouche. Temná hmota a Ztracený čas. A ještě Já, poutník od Hayese.

Jinak já mám teď ze čtení hroznou depku. Dočetl jsem pár dobrých a oblíbených věcí a od té doby se několik týdnů do ničeho ne a ne začíst. Mám seznam četby dlouhý jak týden před výplatou a do ničeho se mi nechce...
903583
Podobně čtivé jsou knihy od Blakea Crouche. Temná hmota a Ztracený čas. A ještě Já, poutník od Hayese. Jinak já mám teď ze čtení hroznou depku. Dočetl jsem pár dobrých a oblíbených věcí a od té doby se několik týdnů do ničeho ne a ne začíst. Mám seznam četby dlouhý jak týden před výplatou a do ničeho se mi nechce...
7 0
reagují: The Joker, SteKi
reagovat
reaguje na: SteKi
Četl si předchozí práci Weira, třeba Marťana nebo Artemis? Jestli ne, tak tomu určitě dej šanci, hlavně ten Marťan je strašlivě povedená záležitost, Artemis už o poznání méně...
903582
Četl si předchozí práci Weira, třeba [i]Marťana [/i]nebo [i]Artemis[/i]? Jestli ne, tak tomu určitě dej šanci, hlavně ten [i]Marťan [/i]je strašlivě povedená záležitost, [i]Artemis[/i] už o poznání méně...
903580
2 0
reagují: SteKi
reagovat

Project Hail Mary

Dočítané a veľmi veľmi veľmi som si to užil :+ 
Potom som chytil takú tú knižnú depresiu, keď po strašne super knihe si neviem predstaviť čítať niečo ďalšie a zároveň chcem niečo ďalšie. Tak som hľadal a v jednej diskusii ľudia písali pasáže z knihy a zistil som, že veľa vtipných vecí sa stratilo v preklade :D no nevadí, tak si to vychutnám vo filme, v ktorom si toho inak mnou obľúbeného Goslinga vôbec, ale že fakt vôbec neviem predstaviť. 

Prosím vás na kolenách povedzte mi niekto čo si mám prečítať :D
903580
Dočítané a veľmi veľmi veľmi som si to užil *:+*  Potom som chytil takú tú knižnú depresiu, keď po strašne super knihe si neviem predstaviť čítať niečo ďalšie a zároveň chcem niečo ďalšie. Tak som hľadal a v jednej diskusii ľudia písali pasáže z knihy a zistil som, že veľa vtipných vecí sa stratilo v preklade *:D* no nevadí, tak si to vychutnám vo filme, v ktorom si toho inak mnou obľúbeného Goslinga vôbec, ale že fakt vôbec neviem predstaviť.  Prosím vás na kolenách povedzte mi niekto čo si mám prečítať *:D*
Project Hail Mary
7 0
reagují: Gonzi, Memphis, Leefko
reagovat
reaguje na: HAL
Seš odvážnější než já :D
903525
Seš odvážnější než já *:D*
903516
2 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Přišlo mi, že i valná většina zbylých soutěžícíh :D
903521
Přišlo mi, že i valná většina zbylých soutěžícíh *:D*
903516
6 -1
reagovat
Poslechl jsem si toho Nema - a je to jen co nejvíc bizarní hovadina bez valných hudebních kvalit, což je ale u vítězů Eurovize úplný standard, takže nic překvapivého.
903516
Poslechl jsem si toho Nema - a je to jen co nejvíc bizarní hovadina bez valných hudebních kvalit, což je ale u vítězů Eurovize úplný standard, takže nic překvapivého.
11 -2
reagují: verbst, esmo
reagovat
reaguje na: Disketa1
To Vyhrálo, je to nebinarni Ono, tak prosim o správné oslovení :+
903515
To Vyhrálo, je to nebinarni Ono, tak prosim o správné oslovení *:+*
903508
7 0
reagovat

Vagína na výfuku od trabanta

link

Němci jsou prostě... Němci
:D:D:D:D:D:D:D
903514
https://www.facebook.com/share/r/XzDtMqFE2uETccWL/ Němci jsou prostě... Němci *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
Vagína na výfuku od trabanta
1 -5
reagovat
Spousta špičkových filmařů u něj začínala nebo ho uctívala jako velký zdroj inspirace, takže ho později rádi obsazovali do cameo rolí.
903512
Spousta špičkových filmařů u něj začínala nebo ho uctívala jako velký zdroj inspirace, takže ho později rádi obsazovali do cameo rolí.
903511
5 0
reagovat
Vůbec jsem nevěděl že i hrál a v docela dobrých filmech.
903511
Vůbec jsem nevěděl že i hrál a v docela dobrých filmech.
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
RIP :'-(
Ale krásný věk. Absolutní legenda, a navzdory tomu že byl spojený hlavně s béčky to byl pro Hollywood a film obecně jeden z nejzásadnějších lidí. Je krásné že za své "podřadné" filmy kdysi dostal čestného Oscara.

Z filmů které produkoval si dejte třeba Forbidden World z 1982 - zábavná a vůbec ne blbě natočená variace na prvního Vetřelce (ale pořád braková, takže explicitního násilí a nahoty je nemálo) 

A "jeho Star Wars" Battle Beyond the Stars jsem vzpomínal nedávno už u Rebel Moon. 
903510
RIP :'-( Ale krásný věk. Absolutní legenda, a navzdory tomu že byl spojený hlavně s béčky to byl pro Hollywood a film obecně jeden z nejzásadnějších lidí. Je krásné že za své "podřadné" filmy kdysi dostal čestného Oscara. Z filmů které produkoval si dejte třeba Forbidden World z 1982 - zábavná a vůbec ne blbě natočená variace na prvního Vetřelce (ale pořád braková, takže explicitního násilí a nahoty je nemálo)  A "jeho Star Wars" Battle Beyond the Stars jsem vzpomínal nedávno už u Rebel Moon. 
903509
7 0
reagovat

Diskova kronika

Zemřel Roger Corman zvaný "král filmového braku"
Měl 98 let. 
903509
Zemřel Roger Corman zvaný "král filmového braku" Měl 98 let. 
Diskova kronika
7 -1
reagují: HAL
reagovat
Švýcarsko a Nemo...
Já jsem tak rád a nadšený, že to vyhráli. :+
903508
Švýcarsko a Nemo... Já jsem tak rád a nadšený, že to vyhráli. *:+*
1 -6
reagují: Muf
reagovat
Finále Eurovize si užívám a už jsem dal pár esemesek. :)
903499
Finále Eurovize si užívám a už jsem dal pár esemesek. *:)*
3 -2
reagovat
reaguje na: RingMan
Jn. Ale i když to rozpočítám, furt levnější než kino s těma mejma dvouma dacánkama :D
A maj to všude. 
903465
Jn. Ale i když to rozpočítám, furt levnější než kino s těma mejma dvouma dacánkama *:D* A maj to všude. 
903458
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se