Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 110501 - 110520 Napsat příspěvek
to je casopis o pocitacich? kolik za to chtej, kdyz uz je to kvuli mz
466259
to je casopis o pocitacich? kolik za to chtej, kdyz uz je to kvuli mz
0 0
reagovat
hmm, časopis? ;)
466258
hmm, časopis? *;)*
0 0
reagovat

Fluke prosim o fotku

Chip je moc drahý.
466257
Chip je moc drahý.
Fluke prosim o fotku
0 0
reagovat
co to je?
466256
co to je?
0 0
reagovat

imf

:D, jako vypadá to fajně, uvidíme v reálu;)

ragnar-->:)) kup si Chip.
466255
*:D*, jako vypadá to fajně, uvidíme v reálu*;)* ragnar-->*:))* kup si Chip.
imf
0 0
reagovat
Fotka ceho? ;)
466254
Fotka ceho? ;)
0 0
reagovat

Fluke

prepis to co tam je? naskenuj to :)
466253
prepis to co tam je? naskenuj to :)
Fluke
0 0
reagovat
Koupim si novy Chip a co nevidím, novinku o nové Moviezone a jejím novém designu:) + fotka a mini Civalův komentář:)
466252
Koupim si novy Chip a co nevidím, novinku o nové Moviezone a jejím novém designu:) + fotka a mini Civalův komentář*:)*
0 0
reagovat
Ingmar Bergman už to má za sebou...
466251
Ingmar Bergman už to má za sebou...
0 0
reagovat
Skvělá práce. :) :+
466250
Skvělá práce. :) *:+*
0 0
reagovat
A ještě ke všemu myslím, že už od kluků bylo dost, když na TN pustili video, které nemá ošetřená autorská práva (přestože to video slouží jen k pobavení) a bylo by pro mě úžasné třeba na příští Noci plné trailerů vidět druhý Tribute, ale myslím, že chtít po nich dělat profil (a třeba tím i riskovat, nejen pověst serveru, který neuznává stahování a porušování aut.práv) je trochu moc a ani to není můj cíl. Pokud budou ale ochotni, nebudu se bránit, to se ale týká až nějakého budoucího plnohodnotného traileru. 8) Vím, jak jsi to myslel, ale neřeš to... třeba budeš někdy překvapený... a já taky... :)
466249
A ještě ke všemu myslím, že už od kluků bylo dost, když na TN pustili video, které nemá ošetřená autorská práva (přestože to video slouží jen k pobavení) a bylo by pro mě úžasné třeba na příští Noci plné trailerů vidět druhý Tribute, ale myslím, že chtít po nich dělat profil (a třeba tím i riskovat, nejen pověst serveru, který neuznává stahování a porušování aut.práv) je trochu moc a ani to není můj cíl. Pokud budou ale ochotni, nebudu se bránit, to se ale týká až nějakého budoucího plnohodnotného traileru. *8)* Vím, jak jsi to myslel, ale neřeš to... třeba budeš někdy překvapený... a já taky... :)
0 0
reagovat
No tak promiiiň ;)... To máte za to, že mě zakazujete ty smajlíky... Ono to totiž bylo myšledo dost s rezervou...
Mimochode, o tom svolení Honzy jsem psal i já ;)...
Mno nic, raději už dnes nebudu prudit, nemam dobrou auru... :D
466248
No tak promiiiň ;)... To máte za to, že mě zakazujete ty smajlíky... Ono to totiž bylo myšledo dost s rezervou... Mimochode, o tom svolení Honzy jsem psal i já ;)... Mno nic, raději už dnes nebudu prudit, nemam dobrou auru... :D
0 0
reagovat

KARLOS

Díky za snahu :), ale myslím, že to se tohohle videa, přecejen prioritně určeného pro Elišku, netýká. A ještě ke všemu, aby to video mohlo mít profil, musela by ho nejdřív dostat redakce. 8) A úplně nakonec. Sice by to bylo fajn, ale mě jde prioritně o to vás pobavit, než mít profil. :) (A samozřejmě být na Trailer Night :D
466247
Díky za snahu :), ale myslím, že to se tohohle videa, přecejen prioritně určeného pro Elišku, netýká. A ještě ke všemu, aby to video mohlo mít profil, musela by ho nejdřív dostat redakce. *8)* A úplně nakonec. Sice by to bylo fajn, ale mě jde prioritně o to vás pobavit, než mít profil. :) (A samozřejmě být na Trailer Night *:D*
KARLOS
0 0
reagovat

Karlos

Tohle je ukazka sita na miru pokud vim... bylo jen na ochote jiste osoby, ze se o ni podelila. Takze kliiiiiiid. Nehlede na to, ze ukazka do profilu (jakehokoliv) musi mit urcitou formu a musi to byt na vzajemne dohode mezi nami a Honzou... a vsechno je samozrejme trochu slozitejsi, nez si predstavujes ty nebo kdokoliv jiny. Takze to, prosim, nech na nas a Honzovi. Dik.
466246
Tohle je ukazka sita na miru pokud vim... bylo jen na ochote jiste osoby, ze se o ni podelila. Takze kliiiiiiid. Nehlede na to, ze ukazka do profilu (jakehokoliv) musi mit urcitou formu a musi to byt na vzajemne dohode mezi nami a Honzou... a vsechno je samozrejme trochu slozitejsi, nez si predstavujes ty nebo kdokoliv jiny. Takze to, prosim, nech na nas a Honzovi. Dik.
Karlos
0 0
reagovat
Vašku, Vašku, kdyby bylo méně řečí a více činů z tvojí strany, mohl by být už dávno Honzíkův profil a my by jsme tam všichni naklusali a hodili mu po těch maximálních hvězdičkách... pokud teda proti tomu nemá nic SIlence... Vím, že z redakce to vadit nebude nikomu (Cival se dušoval, že pokud další ukázka bude kvalitní, profil bude)....
466245
Vašku, Vašku, kdyby bylo méně řečí a více činů z tvojí strany, mohl by být už dávno Honzíkův profil a my by jsme tam všichni naklusali a hodili mu po těch maximálních hvězdičkách... pokud teda proti tomu nemá nic SIlence... Vím, že z redakce to vadit nebude nikomu (Cival se dušoval, že pokud další ukázka bude kvalitní, profil bude)....
0 0
reagovat
Janku nas, jak se mas, ze tak strihas stale...
Rek bych vam, nevim sam, hop a skakal dale...

Ten kluk to ma proste v ruce. Muze se tisickrat vymlouvat, ze to delal narychlo, na koleni, ale rozhodne je to na potlesk. Opet. Az budeme jednou v Hollywoodu (a my budeme, dedecku ;))), je jasne u koho si nechame sit trailery. Tentokrat delsi, lehci, emotivnejsi a opet povedene. Ten zaber. Prvni, druhej, kazdej... k nezaplaceni. :)
466244
Janku nas, jak se mas, ze tak strihas stale... Rek bych vam, nevim sam, hop a skakal dale... Ten kluk to ma proste v ruce. Muze se tisickrat vymlouvat, ze to delal narychlo, na koleni, ale rozhodne je to na potlesk. Opet. Az budeme jednou v Hollywoodu (a my budeme, dedecku ;))), je jasne u koho si nechame sit trailery. Tentokrat delsi, lehci, emotivnejsi a opet povedene. Ten zaber. Prvni, druhej, kazdej... k nezaplaceni. :)
0 0
reagovat
Můj soukromý poklad na Stříbrném jezeře filmového plátna:)
Líbí se mi všechno, prolnutí záběrů, střih, synchronizace hudby, nejen rytmická, ale dokonce i lyrics. A vidím za tím příběhy, motivy, emoce.
...5/5...dlouhé širé lány hrachového pole;)
466243
Můj soukromý poklad na Stříbrném jezeře filmového plátna:) Líbí se mi všechno, prolnutí záběrů, střih, synchronizace hudby, nejen rytmická, ale dokonce i lyrics. A vidím za tím příběhy, motivy, emoce. ...5/5...dlouhé širé lány hrachového pole*;)*
0 0
reagovat
U mě taky za 5* (bez lusků teda...) *tleskám*
466242
U mě taky za 5* (bez lusků teda...) *tleskám*
0 0
reagovat
5/5 jako tři lusky, fakt super
466241
5/5 jako tři lusky, fakt super
0 0
reagovat
Silence, KARLOS
Tak to je fakt pěkný, dávám taky 5/5, Kirsten tam klíďo mohlo bejt víc třeba místo "pretty julie woman" :))
466240
Silence, KARLOS Tak to je fakt pěkný, dávám taky 5/5, Kirsten tam klíďo mohlo bejt víc třeba místo "pretty julie woman" *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se