Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109361 - 109380 Napsat příspěvek

HAL

Tohle mi přijde jako takový ten klasický, trochu zaslepený a jednoduchý názor. "Multiplex = blockbustery". Náhodou, už jsem viděl spoustu "nehollywoodských" film; v multiplexu za naprosto stejné atmosféry, jako v sálu kina filmového klubu... Ono je to spíš o tom filmu, než o tom, říkat si: "Jsem v multiplexu, ráji komerce, tady ten film nemůže (?) být takový, jako v malém (a stejně tak komerčním :) kině" :)) Jako nic ve zlém, ale tohle mi vždycky trhá oči/uši 8)
467370
Tohle mi přijde jako takový ten klasický, trochu zaslepený a jednoduchý názor. "Multiplex = blockbustery". Náhodou, už jsem viděl spoustu "nehollywoodských" film; v multiplexu za naprosto stejné atmosféry, jako v sálu kina filmového klubu... Ono je to spíš o tom filmu, než o tom, říkat si: "Jsem v multiplexu, ráji komerce, tady ten film nemůže (?) být takový, jako v malém (a stejně tak komerčním :) kině" :)) Jako nic ve zlém, ale tohle mi vždycky trhá oči/uši *8)*
HAL
0 0
reagovat
Mňo, atmosféru a multiplexy bych moc nespojoval (i když cineparty ve slováči byla fajn), tam je to pro mě spíš jen konzumní koukání na blockbustery. Pořádnou atmesféru mají spíš undergroundová klubová a artová kina nebo třeba "klasická" Scala v Brně.
467369
Mňo, atmosféru a multiplexy bych moc nespojoval (i když cineparty ve slováči byla fajn), tam je to pro mě spíš jen konzumní koukání na blockbustery. Pořádnou atmesféru mají spíš undergroundová klubová a artová kina nebo třeba "klasická" Scala v Brně.
0 0
reagovat
chodim do PC na smíchově a nestěžuju si :))
467368
chodim do PC na smíchově a nestěžuju si *:))*
0 0
reagovat
Chodím do Letňan a nestěžuju si.
467367
Chodím do Letňan a nestěžuju si.
0 0
reagovat
No Plzeňskej cinestar..takhle si představuju kino, ne ty uniformní Village/PC sály.
467366
No Plzeňskej cinestar..takhle si představuju kino, ne ty uniformní Village/PC sály.
0 0
reagovat
Na Smíchově to upadá každým rokem víc a víc a popravdě mě atmosférou nabíjí jediný kino v Praze a tím je Atlas, kde mi to vskutku vyhovuje, a pak samozřejmě plzeňskej Cinestar, kterej mě minule úplně uchvátil. Závidím...:D
467365
Na Smíchově to upadá každým rokem víc a víc a popravdě mě atmosférou nabíjí jediný kino v Praze a tím je Atlas, kde mi to vskutku vyhovuje, a pak samozřejmě plzeňskej Cinestar, kterej mě minule úplně uchvátil. Závidím...*:D*
0 0
reagovat
Čtvercová plátna v divných, krabicových sálech všech PC mě prostě nějak dobrou atmosférou nenabíjejí. (Sály asi navrhoval někdo, kdo neměl rád geometrii... :D ) A to, že se mi snad v životě nestalo, že by v PC na Novém Smíchově proběhla projekce bez technických problémů taky nepřidá. V tomhle je Slovač v pohodě. Ale ty sály... ty sály... A klidně mě nazývejte odbojem proti PC... mě to nevadí. :))
467364
Čtvercová plátna v divných, krabicových sálech všech PC mě prostě nějak dobrou atmosférou nenabíjejí. (Sály asi navrhoval někdo, kdo neměl rád geometrii... *:D* ) A to, že se mi snad v životě nestalo, že by v PC na Novém Smíchově proběhla projekce bez technických problémů taky nepřidá. V tomhle je Slovač v pohodě. Ale ty sály... ty sály... A klidně mě nazývejte odbojem proti PC... mě to nevadí. *:))*
0 0
reagovat
Slovac je nejlepsí :):+ Souhlasim - libi se mi atmosferou i technicky. Je takovy klidnejsi - i obsluha to nehecuje zbytecne - NESNASIM jak ve VILLAGE vas nechteji pustit az 5 minut pred. Nechci se pokazdy hadat, ze musim treba na zachod ;) a pak pomalu nestihnu trailery ... Na zachode mi to proste trva 8):(
467363
Slovac je nejlepsí *:)**:+* Souhlasim - libi se mi atmosferou i technicky. Je takovy klidnejsi - i obsluha to nehecuje zbytecne - NESNASIM jak ve VILLAGE vas nechteji pustit az 5 minut pred. Nechci se pokazdy hadat, ze musim treba na zachod *;)* a pak pomalu nestihnu trailery ... Na zachode mi to proste trva *8)**:(*
0 0
reagovat
Slovac je nejlepsi ;):+
467362
Slovac je nejlepsi *;)**:+*
0 0
reagovat
Oproti Novýmu Smíchovu je to pořád ještě pohodička, ale ty sály nahoře mají problém se stářím některých součástí (hlavně zvuk na 2 a 3). Dole pak soustavně hapruje devítka, kde se za poslední dobu hrálo třeba Sunshine, na kterým místama bylo znát, že aparatura nestíhá. S obrazem jsem ale vesměs spokojenej. ;)
467361
Oproti Novýmu Smíchovu je to pořád ještě pohodička, ale ty sály nahoře mají problém se stářím některých součástí (hlavně zvuk na 2 a 3). Dole pak soustavně hapruje devítka, kde se za poslední dobu hrálo třeba Sunshine, na kterým místama bylo znát, že aparatura nestíhá. S obrazem jsem ale vesměs spokojenej. *;)*
0 0
reagovat
No to jsem nemyslel doslova;), jenom jak si zmiňoval problémy ve velkých sálech, které mě taky jednu dobu taky hodně odrazovaly, ale poslední dobou bez problémů.
467360
No to jsem nemyslel doslova*;)*, jenom jak si zmiňoval problémy ve velkých sálech, které mě taky jednu dobu taky hodně odrazovaly, ale poslední dobou bez problémů.
0 0
reagovat
já nikoho neodrazoval, pokud vím, hlavním velitelem směrem do Village byl Silence. Každopádně Village utrpělo pár skvrn na kráse nejen Troškovým promem, ale i technickými záležitostmi.
467359
já nikoho neodrazoval, pokud vím, hlavním velitelem směrem do Village byl Silence. Každopádně Village utrpělo pár skvrn na kráse nejen Troškovým promem, ale i technickými záležitostmi.
0 0
reagovat
No Psema vás zbytečně odrazoval od Slováče, kvalita projekce stejně výborná a trailery mnohem lepší.
467358
No Psema vás zbytečně odrazoval od Slováče, kvalita projekce stejně výborná a trailery mnohem lepší.
0 0
reagovat
Troskovo promo je vazne treskuty a nemeli by ho strkat pred film na kterej chodej deti ;)
467357
Troskovo promo je vazne treskuty a nemeli by ho strkat pred film na kterej chodej deti ;)
0 0
reagovat
Dabovaná ukázka na Stardust dohání Eragona. :- Ale Asterix... teda Brutus je famózní.
467356
Dabovaná ukázka na Stardust dohání Eragona. *:-* Ale Asterix... teda Brutus je famózní.
0 0
reagovat
Jako, já nechápu, že se o tom nikde nemluví. Nejspíš při jejím shlédnutí většina lidí utrpěla takový šok, že se jim automaticky vymazala z paměti :D
467355
Jako, já nechápu, že se o tom nikde nemluví. Nejspíš při jejím shlédnutí většina lidí utrpěla takový šok, že se jim automaticky vymazala z paměti *:D*
0 0
reagovat
Opravdu mimiřádná kombinace dabovaný Stardust, Asterix a Troška?).
467354
Opravdu mimiřádná kombinace dabovaný Stardust, Asterix a Troška*?)*.
0 0
reagovat
KarelR: Jo sorry, zapomněl jsem vás varovat:D.
467353
KarelR: Jo sorry, zapomněl jsem vás varovat*:D*.
0 0
reagovat

Nejkrásnější hádanka

Dámy a pánové, chtěl bych se tu zmínit o jedné "filmové ukázce", která dohnala mě, Psemu i Silence k slzám. Ano, řvali jsme smíchy tak, že si lidé před námi přesedli jinam. Před Ratatouille nám ve Village pustili "filmovou ukázku" na Troškovu Nejkrásnější hádanku. Chtěl bych jenom dáti na vědomí, že ten, kdo sežene stáhnutelnou verzi této "filmové ukázky", bude bez prodlení blahořečen. Děkuji za pozornost ;)
467352
Dámy a pánové, chtěl bych se tu zmínit o jedné "filmové ukázce", která dohnala mě, Psemu i Silence k slzám. Ano, řvali jsme smíchy tak, že si lidé před námi přesedli jinam. Před Ratatouille nám ve Village pustili "filmovou ukázku" na Troškovu Nejkrásnější hádanku. Chtěl bych jenom dáti na vědomí, že ten, kdo sežene stáhnutelnou verzi této "filmové ukázky", bude bez prodlení blahořečen. Děkuji za pozornost *;)*
Nejkrásnější hádanka
0 0
reagovat

HALO 3 Diorama

Dle meho pusobiva reklamni kampan na HALO3 - diorama od STAN WINSTON studios - HALO3 BELIEVE Diorama Trailer. Urcite pro fandy super a i nezucastneny nezavisly oceni...
467351
Dle meho pusobiva reklamni kampan na HALO3 - diorama od STAN WINSTON studios - [link="http://media9.xboxyde.com/6821bd89d63c6cd9d5f3e40e8389ffa2/Believe_60s_H3.wmv"]HALO3 BELIEVE Diorama Trailer[/link]. Urcite pro fandy super a i nezucastneny nezavisly oceni...
HALO 3 Diorama
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se