Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109241 - 109260 Napsat příspěvek
ja su z Brna, no... Nam to prazaci vzdycky zablokujou ty titulky... tak to bylo u Pottera 4.. Sme meli titulky nekdy v unoru nebo mozna jeste pozdeji :( co uz. Ale posledni dobou (Spider-Man 3; Potter 5) sme meli oboje... tak asi uvidim, ne? ;)
467490
ja su z Brna, no... Nam to prazaci vzdycky zablokujou ty titulky... tak to bylo u Pottera 4.. Sme meli titulky nekdy v unoru nebo mozna jeste pozdeji :( co uz. Ale posledni dobou (Spider-Man 3; Potter 5) sme meli oboje... tak asi uvidim, ne? *;)*
0 0
reagovat

verbst

Nevím, jak jinde, ale ve Village cinemas jdou normálně i titulkovaný kopie
467489
Nevím, jak jinde, ale ve Village cinemas jdou normálně i titulkovaný kopie
verbst
0 0
reagovat
byl jsem na Ratatouille (mimochodem bozi) ale jake bylo me zdeseni, kdyz jsem videl radoby trailer s Troskou na nakou jeho blbost a potom na Stardust, kterej byl dabovanej!!! Nevite prosim nekdo jestli to k nam pujde jenom s dabingem, nebo i s titulkama?
467488
byl jsem na Ratatouille (mimochodem bozi) ale jake bylo me zdeseni, kdyz jsem videl radoby trailer s Troskou na nakou jeho blbost a potom na Stardust, kterej byl dabovanej!!! Nevite prosim nekdo jestli to k nam pujde jenom s dabingem, nebo i s titulkama?
0 0
reagovat
No jo, jsou to kokotkové (abych nebyl sprostej) Maj to dát i na dvd a HDDVD!!!
467487
No jo, jsou to kokotkové (abych nebyl sprostej) Maj to dát i na dvd a HDDVD!!!
0 0
reagovat

TransFormers [IMAX vs. DVD]

Prodloužená verze Transformerů, kterou amíci budou mít možnost shlédnout již zítra nikdy nebude k vidění na DVD. Na DVD prý dostaneme to co jsme viděli v normálním kině. Takže těch 5 (podle někoho zase 2) minuty navíc uvidíme pouze v IMAXu.
467486
Prodloužená verze Transformerů, kterou amíci budou mít možnost shlédnout již zítra nikdy nebude k vidění na DVD. Na DVD prý dostaneme to co jsme viděli v normálním kině. Takže těch 5 (podle někoho zase 2) minuty navíc uvidíme pouze v IMAXu.
TransFormers [IMAX vs. DVD]
0 0
reagovat
Spal jsem v hotelu, nikoliv v kine. ;)
467485
Spal jsem v hotelu, nikoliv v kine. *;)*
0 0
reagovat
To neni pravda. Cival prokec oboje :) Ja prave doufam, ze mas v rukavu vic nez dve esa...
467484
To neni pravda. Cival prokec oboje :) Ja prave doufam, ze mas v rukavu vic nez dve esa...
0 0
reagovat
Vzdyt vis, ze tady na MZ hrajeme na prekvapeni. To jedno uz si odhalil, dalsi prozradil Cival... recenze se musi servirovat za studena. :)
467483
Vzdyt vis, ze tady na MZ hrajeme na prekvapeni. To jedno uz si odhalil, dalsi prozradil Cival... recenze se musi servirovat za studena. :)
0 0
reagovat
Koukám, že pan "jezdím do zahraničí na reklamy na mrkev" se vrátil. Sdělí nám co tam viděl pěkného? :)
467482
Koukám, že pan "jezdím do zahraničí na reklamy na mrkev" se vrátil. Sdělí nám co tam viděl pěkného? :)
0 0
reagovat
467481
[link="http://www.youtube.com/watch?v=KKoiMiOQvMc"]What A Wonderful World[/link] *:)*
0 0
reagovat
Taaak. Konečně se mi podařilo sehnat soundtrack na Toy Story:):+:+
467480
Taaak. Konečně se mi podařilo sehnat soundtrack na Toy Story*:)**:+**:+*
0 0
reagovat

smegjacob

presne tak, uplne mi to uz vysumelo z hlavy:+
467479
presne tak, uplne mi to uz vysumelo z hlavy*:+*
smegjacob
0 0
reagovat
myslím, že to bylo "přijďte se podívat na hravou a líbeznou klasickou českou pohádku ze sbírky Karla Drdy" :)
467478
myslím, že to bylo "přijďte se podívat na hravou a líbeznou klasickou českou pohádku ze sbírky Karla Drdy" :)
0 0
reagovat
klasickou českou pohádku, ve které se na vás těší pan Potměšil, Jan Dolanský, paní Medvecká...:D
467477
klasickou českou pohádku, ve které se na vás těší pan Potměšil, Jan Dolanský, paní Medvecká...*:D*
0 0
reagovat
"klasickou ceskou pohadku" presneji :)
467476
"klasickou ceskou pohadku" presneji *:)*
0 0
reagovat
......jestli se vam libilo Z pekla stesti,Z pekla stesi 2,Princezna ze mlejna.....tak si urcite nenchate ujit pohadku, kterou prave pro vas natacim:D....a podobne kecy.....ja v sobe celou dobu straslive dusil smich:D:D to uz je moc
467475
......jestli se vam libilo Z pekla stesti,Z pekla stesi 2,Princezna ze mlejna.....tak si urcite nenchate ujit pohadku, kterou prave pro vas natacim*:D*....a podobne kecy.....ja v sobe celou dobu straslive dusil smich*:D**:D* to uz je moc
0 0
reagovat
Co se týče těch Goyových přízraků.. Na DVD z Blesku s Deníkem Bridget Jonesové z Blesku je na ten film upoutávka mezi filmy co teprve vyjsou (resp. jako poslední). Že by na tom něco bylo ?
467474
Co se týče těch Goyových přízraků.. Na DVD z Blesku s Deníkem Bridget Jonesové z Blesku je na ten film upoutávka mezi filmy co teprve vyjsou (resp. jako poslední). Že by na tom něco bylo ?
0 0
reagovat

Hádanka, Svatba, atd.

No, já jsem včera v kině podstoupil smrtící kombo trailerů na Nejkrásnější hádanku, Svatbu na bitevním poli, Na vlastní nebezpečí, zakončené dabovaným Asterixem a musím říct, že se to rozdýchávalo dost těžko.
Ty na Hádanku a Svatbu jsou tedy neuvěřitelné a vypadají, jako by sem propadly odněkud z doby před dvaceti lety. Použít dnes takový styl "pseudo"teaseru a k tomu ho propagovat hlavně skrze auru režisérů, to se dnes jen tak nevidí (a nezáleží na tom, že u mě tedy zrovna tito režiséři moc respektu nemají a zdálo by se mi lepší, kdyby se je trailery spíš zkoušely zapřít a že mě to nebude ale vůbec zajímat, dokud nepřiletí ta helikoptéra, která bude rozhlašovat, že i k nám do města přijel režisér Dušan Klein;) Ale je to samozřejmě peklo. Nejkrásnější hádanka ještě o trošku větší. Pokud jsou obyčejně české trailery vedle zahraničních jako teleshopping vedle drahé profesionální reklamy, tak trailerový svět právě našel svou obdobu teleshoppingů Evy a Vaška ;-)
467473
No, já jsem včera v kině podstoupil smrtící kombo trailerů na Nejkrásnější hádanku, Svatbu na bitevním poli, Na vlastní nebezpečí, zakončené dabovaným Asterixem a musím říct, že se to rozdýchávalo dost těžko. Ty na Hádanku a Svatbu jsou tedy neuvěřitelné a vypadají, jako by sem propadly odněkud z doby před dvaceti lety. Použít dnes takový styl "pseudo"teaseru a k tomu ho propagovat hlavně skrze auru režisérů, to se dnes jen tak nevidí (a nezáleží na tom, že u mě tedy zrovna tito režiséři moc respektu nemají a zdálo by se mi lepší, kdyby se je trailery spíš zkoušely zapřít a že mě to nebude ale vůbec zajímat, dokud nepřiletí ta helikoptéra, která bude rozhlašovat, že i k nám do města přijel režisér Dušan Klein;) Ale je to samozřejmě peklo. Nejkrásnější hádanka ještě o trošku větší. Pokud jsou obyčejně české trailery vedle zahraničních jako teleshopping vedle drahé profesionální reklamy, tak trailerový svět právě našel svou obdobu teleshoppingů Evy a Vaška ;-)
Hádanka, Svatba, atd.
0 0
reagovat
Ty jo 9 filmů týdně, megaaa :+
467472
Ty jo 9 filmů týdně, megaaa *:+*
0 0
reagovat
Hm za chvíli bude všecho vycházet na dvd u časopisů i novinky :D Hrdinu to je jasný.
467471
Hm za chvíli bude všecho vycházet na dvd u časopisů i novinky *:D* Hrdinu to je jasný.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se