Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108921 - 108940 Napsat příspěvek

nejdem objavovat teplu vodu, ale...

ma tak prave napadlo, ze pri prilezitosti upgradu by bolo zaujimave urobit taky komplexny prieskum medzi ctenarmi. Jednak vam to brutal pomoze z marketingoveho a strategickeho hladiska a moze to byt zaujimave pre nas ostatnych.

Mam na mysli taku tu velku anketu, ktoru si raz za cas weby urobia. Priemerny vek, odkial su, ake maju vzdelanie, ich pomer kino/dvd/tv, , oblubene/neoblubene rubriky, frekvencia novych clankov, odkial sa sem dostali, ako dlho tu uz su, skratka taky dobrovolny velky demograficky prieskum so zameranim na vase pole posobnosti..;)
Na motivaciu mozte dat nejake dvdcko alebo mozno postaci len slusne poprosit..:)
478416
ma tak prave napadlo, ze pri prilezitosti upgradu by bolo zaujimave urobit taky komplexny prieskum medzi ctenarmi. Jednak vam to brutal pomoze z marketingoveho a strategickeho hladiska a moze to byt zaujimave pre nas ostatnych. Mam na mysli taku tu velku anketu, ktoru si raz za cas weby urobia. Priemerny vek, odkial su, ake maju vzdelanie, ich pomer kino/dvd/tv, , oblubene/neoblubene rubriky, frekvencia novych clankov, odkial sa sem dostali, ako dlho tu uz su, skratka taky dobrovolny velky demograficky prieskum so zameranim na vase pole posobnosti..;) Na motivaciu mozte dat nejake dvdcko alebo mozno postaci len slusne poprosit..:)
nejdem objavovat teplu vodu, ale...
0 0
reagovat
Gorecki: Ne, štve mě, že jsem musel jít na trolejbus... :D
Pro zájemce: Foto nějakého pohotového cestujícího. Já se prostě kouknul, pronesl jsem něco sprostého, podíval se na hodinky, zaúpěl jsem a běžel jsem na trolejbus... fotit to nemusím... :D
478415
Gorecki: Ne, štve mě, že jsem musel jít na trolejbus... *:D* Pro zájemce: [link="http://jardakiss.rajce.idnes.cz/Cestou_ze_skoly/"]Foto[/link] nějakého pohotového cestujícího. Já se prostě kouknul, pronesl jsem něco sprostého, podíval se na hodinky, zaúpěl jsem a běžel jsem na trolejbus... fotit to nemusím... *:D*
0 0
reagovat

Silence

Wow. U nás v Ostravě jsem přišel na konečnou zastávku čekám na tramvaj, jelikož ta předtím mi ujela. Za chvíli přijdou nějaí chlapi, že tramvaje nepojedou, jelikož ta, která mi ujela, právě napálila do auta, které křižovalo koleje. Škoda, že nemám mobil s foťákem, ale to auto bylo dost nadranc.
478413
Wow. U nás v Ostravě jsem přišel na konečnou zastávku čekám na tramvaj, jelikož ta předtím mi ujela. Za chvíli přijdou nějaí chlapi, že tramvaje nepojedou, jelikož ta, která mi ujela, právě napálila do auta, které křižovalo koleje. Škoda, že nemám mobil s foťákem, ale to auto bylo dost nadranc.
Silence
0 0
reagovat

Silence

...a stve ta, ze si nestal o 20 metrov blizsie?:)
478412
...a stve ta, ze si nestal o 20 metrov blizsie?:)
Silence
0 0
reagovat
Víte, co mě na tomhle naštvalo? Že jsem zrovna na tu čtyřku čekal o dvacet metrů dál... :D
478414
Víte, co mě na [link="http://zpravy.idnes.cz/v-plzni-se-srazily-tramvaje-jedna-vykolejila-fn3-/krimi.asp?c=A071119_154729_krimi_klu"]tomhle[/link] naštvalo? Že jsem zrovna na tu [link="http://1.im.cz/n/photo//11/02/44bdxxg-gallerylarge.jpg"]čtyřku[/link] čekal o dvacet metrů dál... *:D*
0 0
reagovat

HALO

478411
[link="http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=9991"]HALO: Last One Standing[/link]
HALO
0 0
reagovat
Stává se to častěji teď a je to jistě spojeno s laděním webu, který je zatím pomalejší, ale to se vychytá 8)
478406
Stává se to častěji teď a je to jistě spojeno s laděním webu, který je zatím pomalejší, ale to se vychytá *8)*
0 0
reagovat
Mě se ale tohle občas stalo i před novým designem... že by nás začalo být na MZ moc? A co na to Miton? :D
478404
Mě se ale tohle občas stalo i před novým designem... že by nás začalo být na MZ moc? A co na to Miton? *:D*
0 0
reagovat
Muzu vas o to jenom poprosit ale... zkuste na nej priste nereagovat. Dik. ;)
478403
Muzu vas o to jenom poprosit ale... zkuste na nej priste nereagovat. Dik. ;)
0 0
reagovat
Quisp:Raz sa mi to dneska na par minut stalo potom to uz fachalo v pohode.
478394
Quisp:Raz sa mi to dneska na par minut stalo potom to uz fachalo v pohode.
0 0
reagovat
Taky máte pořád "nedostupnou databázi"??, předpokládám, že se ještě ladí novej design nebo je chyba u mně?
478393
Taky máte pořád "nedostupnou databázi"??, předpokládám, že se ještě ladí novej design nebo je chyba u mně?
0 0
reagovat

BruceSifilis

Jseš hrozně dobrej víš to?
478401
Jseš hrozně dobrej víš to?
BruceSifilis
0 0
reagovat
nebo Chocholouska s bazukou u prijmu ;)
478398
nebo Chocholouska s bazukou u prijmu ;)
0 0
reagovat

okkac

Ne, já ti dám ještě šanci
478397
Ne, já ti dám ještě šanci
okkac
0 0
reagovat
nebo objednávka u pana 47 ?)
478396
nebo objednávka u pana 47 *?)*
0 0
reagovat
Tady si někdo nedá pokoj. Teď by už to měl být IP ban:-
478395
Tady si někdo nedá pokoj. Teď by už to měl být IP ban*:-*
0 0
reagovat

Cool

Muhehe, už jsem jenom čekal, kdy tam vlítne Spark :D
478392
Muhehe, už jsem jenom čekal, kdy tam vlítne [link="http://magazin.auto.cz/testy/chevrolet-spark-sevik-misto-matyzka.html"] Spark [/link] *:D*
Cool
0 0
reagovat

COOL

Něco cool natočeného aby ten dnešní den byl zase pořádně komerční a my na MZ si mohli žít dál svůj americký sen a byvit se o JAMESI Bourneovi. 8);)
478390
Něco [link="http://www.michaelbay.com/multimedia/ads/chevy_carcarrier.mov"]cool natočeného[/link] aby ten dnešní den byl zase pořádně komerční a my na MZ si mohli žít dál svůj americký sen a byvit se o JAMESI Bourneovi. *8)**;)*
COOL
0 0
reagovat
mna najviac pobavil jeho hojne pouzivany vyraz "pseudointelektual";)... ked to drobne chlapca vyrastie, pochopi ze si tym len samo robilo hanbu..;)))
478387
mna najviac pobavil jeho hojne pouzivany vyraz "pseudointelektual";)... ked to drobne chlapca vyrastie, pochopi ze si tym len samo robilo hanbu..;)))
0 0
reagovat

Luc44

Ani jsem to nestihl dopsat a BAN je tu... :)
478386
Ani jsem to nestihl dopsat a BAN je tu... *:)*
Luc44
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se