Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108581 - 108600 Napsat příspěvek

Ravenhorn

Oba pady jsem viděl a upřímě by mě zno va na ty můstky a sjezdovku nikdo nedostal
484386
Oba pady jsem viděl a upřímě by mě zno va na ty můstky a sjezdovku nikdo nedostal
Ravenhorn
0 0
reagovat
to Rav: No ten pad o Romoerena je docela husty. No uz je to nejaka doba co sem sledoval prime prenosy, posledni byly asi jeste za dob Svena Hannavalda:+:D
484385
to Rav: No ten pad o Romoerena je docela husty. No uz je to nejaka doba co sem sledoval prime prenosy, posledni byly asi jeste za dob Svena Hannavalda*:+**:D*
0 0
reagovat

Troška brutálních pádů

První co se stal dnes
Macartney pád v Kitzbühlu

Romoeren pád při skoku na lyžích z 12.1.2008 ve Val di Fiemme

No a dnešní zrušení a hlavně co Jury předváděla při skocích v Harachově bylo ubohé a nepochopitelné.:-
484384
První co se stal dnes [link="http://www.youtube.com/watch?v=h9Mb8w5eVKA"]Macartney pád v Kitzbühlu[/link] [link="http://www.youtube.com/watch?v=IR65zWYD8V8&feature=related"]Romoeren pád při skoku na lyžích z 12.1.2008 ve Val di Fiemme[/link] No a dnešní zrušení a hlavně co Jury předváděla při skocích v Harachově bylo ubohé a nepochopitelné.*:-*
Troška brutálních pádů
0 0
reagovat

Pumiix

Já to sehnal i v Jihlavě ve čtvrtek.
484382
Já to sehnal i v Jihlavě ve čtvrtek.
Pumiix
0 0
reagovat

Pumiix

musíš do jiný Pražský čtvrti:D
484380
musíš do jiný Pražský čtvrti*:D*
Pumiix
0 0
reagovat
Ja byl nedavno v Levnich Knihach v Ostrave a nebylo to tam...
484379
Ja byl nedavno v Levnich Knihach v Ostrave a nebylo to tam...
0 0
reagovat

sidda

Tak to se mi díky bohu nestalo..myslím:), ale nepřekvapilo by mě to;)
484378
Tak to se mi díky bohu nestalo..myslím:), ale nepřekvapilo by mě to*;)*
sidda
0 0
reagovat
Fluke: To je sice pravda, ale kvalitou je to úplně na **v**. Teprve u 4tého DVD jsem se dočkal toho, že jsem se mohl dodívat na celý film.

Jinak předběžné datum u DVD Hitu je 12.2, ale u nich člověk nikdy neví.
484375
Fluke: To je sice pravda, ale kvalitou je to úplně na **v**. Teprve u 4tého DVD jsem se dočkal toho, že jsem se mohl dodívat na celý film. Jinak předběžné datum u DVD Hitu je 12.2, ale u nich člověk nikdy neví.
0 0
reagovat
Vždyť už vyšlo u slováků a prodávaj to v levnejch knihách za 39,-:D
484374
Vždyť už vyšlo u slováků a prodávaj to v levnejch knihách za 39,-*:D*
0 0
reagovat
v DVD Hitu vyjde nekdy tedka Lucky Number Slevin:+
484373
v DVD Hitu vyjde nekdy tedka Lucky Number Slevin*:+*
0 0
reagovat
oprava fluke
a manžel má taky mobila tak se horský služby dovoláme
484365
oprava fluke a manžel má taky mobila tak se horský služby dovoláme
0 0
reagovat
flike
asi tak jen s tou vyjímkou že nesnáším hotely a penziony ,takže si pronajínáme chatu.
Ale v podstatě to je jak píšeš- snídaně (protože mám děti škola) polívka na svah a večer bud si nachystat nebo zajít na večeři a padla do postele.Co se týče mobilu já musím , protože podnikám v oboru ,kdy jsou líný ženský schopný tě otravovat třeba 12 hodin denně .A fakt chci klid a relax.Nemyslet na nic.
484363
flike asi tak jen s tou vyjímkou že nesnáším hotely a penziony ,takže si pronajínáme chatu. Ale v podstatě to je jak píšeš- snídaně (protože mám děti škola) polívka na svah a večer bud si nachystat nebo zajít na večeři a padla do postele.Co se týče mobilu já musím , protože podnikám v oboru ,kdy jsou líný ženský schopný tě otravovat třeba 12 hodin denně .A fakt chci klid a relax.Nemyslet na nic.
0 0
reagovat

aria

Tak mobil bych na horách nikdy nevypínal:) už kvůli Horský službě;) , ale přeju supr relax, z vlastních zkušeností, člověk nemá na horách na filmy vůbec skoro čas, ráno se vzbudí, de na sjezdovku, ve 4-5 skončí, dojede se na hotel/byt/apartmán odpočine se, pak večeře, po ní se když tak ještě zůstane, zkouknou zprávy a do desátý je člověk z únavy v posteli a chrní:D
484364
Tak mobil bych na horách nikdy nevypínal:) už kvůli Horský službě*;)* , ale přeju supr relax, z vlastních zkušeností, člověk nemá na horách na filmy vůbec skoro čas, ráno se vzbudí, de na sjezdovku, ve 4-5 skončí, dojede se na hotel/byt/apartmán odpočine se, pak večeře, po ní se když tak ještě zůstane, zkouknou zprávy a do desátý je člověk z únavy v posteli a chrní*:D*
aria
0 0
reagovat
i když musím přiznat po vás na MZ mi bude smutno někdy stačí jen si číst příspěvky a je mi fajn a zapomínám na všechno ostatní
484362
i když musím přiznat po vás na MZ mi bude smutno někdy stačí jen si číst příspěvky a je mi fajn a zapomínám na všechno ostatní
0 0
reagovat

aria

Tak to potom jo, to musí všechna technika a práce stranou :+
484361
Tak to potom jo, to musí všechna technika a práce stranou *:+*
aria
0 0
reagovat
perry
já jedu hlavně relaxovat takže diař , práce a všechno kolem toho zůstává doma , mobil zůstává na chatě vypnutý a zapínám ho v případě malarie nebo horečkydenge dětí asi takhle potřebuji prostě totálně vypnout
484360
perry já jedu hlavně relaxovat takže diař , práce a všechno kolem toho zůstává doma , mobil zůstává na chatě vypnutý a zapínám ho v případě malarie nebo horečkydenge dětí asi takhle potřebuji prostě totálně vypnout
0 0
reagovat

aria

Vem si notebook a nakopíruj si nějaký filmy na HDD ;)
484359
Vem si notebook a nakopíruj si nějaký filmy na HDD *;)*
aria
0 0
reagovat
Perry
nejhorší je že filmový klub na ct2 nehrozí bo tam jedu s totálními filmovými analfabety a asi by mne ukamenovaly ach jo no co tak budu číst nebo pařit
484358
Perry nejhorší je že filmový klub na ct2 nehrozí bo tam jedu s totálními filmovými analfabety a asi by mne ukamenovaly ach jo no co tak budu číst nebo pařit
0 0
reagovat
měj se. :D
484357
měj se. *:D*
0 0
reagovat

aria

Pěkně si to na horách užij :+ Ale ta TV :- ;)
484356
Pěkně si to na horách užij *:+* Ale ta TV *:-* *;)*
aria
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se