Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108061 - 108080 Napsat příspěvek

rcorp

A co dělá to modré světlo? :D
480604
A co dělá to modré světlo? *:D*
rcorp
0 0
reagovat

Ravenhorn

Eh... ma lepsi obraz, protoze se v nem vidis? To je asi tak hloubka tveho argumentu, Draku. ;)
480603
Eh... ma lepsi obraz, protoze se v nem vidis? To je asi tak hloubka tveho argumentu, Draku. ;)
Ravenhorn
0 0
reagovat

rcorp

To modry svetylko ti nedela dobre. ;)
480602
To modry svetylko ti nedela dobre. ;)
rcorp
0 0
reagovat

rcorp

Technoverze středověkých honů na divou zvěř? Díky za úvod do mužské psychiky.;)
480601
Technoverze středověkých honů na divou zvěř? Díky za úvod do mužské psychiky.*;)*
rcorp
0 0
reagovat

Ravenhorn

tak už napiš, co máš za stroj, stejně na to všichni čekáme.;)
480600
tak už napiš, co máš za stroj, stejně na to všichni čekáme.*;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Kup buď Samsung, LG nebo HP. Bral bych nejvíc to HP 2207 ale je bohužel za víc jak 8K, ale zase má lesklej povrch a tím padém o něco lepší obraz než ty LG a Samsungy co tu zazněly.
480599
Kup buď Samsung, LG nebo HP. Bral bych nejvíc to HP 2207 ale je bohužel za víc jak 8K, ale zase má lesklej povrch a tím padém o něco lepší obraz než ty LG a Samsungy co tu zazněly.
0 0
reagovat

Charlotte

Naopak to je hrozne euforizujici...kdyz se cloveku podari ulovit nejaky poradny kousek elektroniky. ;)
480598
Naopak to je hrozne euforizujici...kdyz se cloveku podari ulovit nejaky poradny kousek elektroniky. ;)
Charlotte
0 0
reagovat

Popík

Eurocase jsou nejhorší zdroje - nebrat. Geforce 8600GTS má nejhorší poměr cena/výkon nebrat. BUď kolem 4000 kč Ati radeon 3850 nebo pak za 5-6000 kč 3870 nebo 8800GT. 8800GTS jedině pokuď by byla tak za 3k (což bohužel je úplně nereálná cena). Procesor jde, i když Intel Core2Duo bude za podobnou cenu výkonější a lépe se taktuje. Vyhni se MSI deskám. Poslední roky MSi je špatné kvalitou a často špatně nebo vůbec nefunguje. Ber spíš značku Asus, Gigabyte, DFI.
480597
Eurocase jsou nejhorší zdroje - nebrat. Geforce 8600GTS má nejhorší poměr cena/výkon nebrat. BUď kolem 4000 kč Ati radeon 3850 nebo pak za 5-6000 kč 3870 nebo 8800GT. 8800GTS jedině pokuď by byla tak za 3k (což bohužel je úplně nereálná cena). Procesor jde, i když Intel Core2Duo bude za podobnou cenu výkonější a lépe se taktuje. Vyhni se MSI deskám. Poslední roky MSi je špatné kvalitou a často špatně nebo vůbec nefunguje. Ber spíš značku Asus, Gigabyte, DFI.
Popík
0 0
reagovat

Psema

Víš co by řekl John Rambo..... :))
480596
Víš co by řekl John Rambo..... *:))*
Psema
0 0
reagovat
hm, zajímavá nabídka, jenže jak znám bráchu, tak má akorát řeči a skutek utek. Kdo ví, kdy bych ti to dokázal zaplatit.:D Pokud mi chceš ale dělat sponzora, tak jsi vítán.:D
480595
hm, zajímavá nabídka, jenže jak znám bráchu, tak má akorát řeči a skutek utek. Kdo ví, kdy bych ti to dokázal zaplatit.*:D* Pokud mi chceš ale dělat sponzora, tak jsi vítán.*:D*
0 0
reagovat

imf

To me nenapadlo...asi proto, ze jsem na nejaky chalupe nebyl hodne dlouho. :)
480594
To me nenapadlo...asi proto, ze jsem na nejaky chalupe nebyl hodne dlouho. :)
imf
0 0
reagovat

Psema

Nemám koupit rovnou dva a přivézt ti to příští pátek? :D
480593
Nemám koupit rovnou dva a přivézt ti to příští pátek? *:D*
Psema
0 0
reagovat
Vám by se hodila pátá diskuse: TechPoradna. Tohle je ... deprimující.;)
480592
Vám by se hodila pátá diskuse: TechPoradna. Tohle je ... deprimující.*;)*
0 0
reagovat
rcorp: Ten monitor je relativne skladnej, muze ho klidne popadnout a odvezt na chalupu a k nemu pripojit cokoliv od PSka pres kapesni DVD prehravac az po kameru napr. aniz by k tomu potreboval PC... comprende? ;)
480591
rcorp: Ten monitor je relativne skladnej, muze ho klidne popadnout a odvezt na chalupu a k nemu pripojit cokoliv od PSka pres kapesni DVD prehravac az po kameru napr. aniz by k tomu potreboval PC... comprende? ;)
0 0
reagovat
interesting. Brácha zrovna vybírá novej monitor v týhle cenový relaci, takže jsem možná narazil na zlatou žílu. Díky chlapci.;)
480590
interesting. Brácha zrovna vybírá novej monitor v týhle cenový relaci, takže jsem možná narazil na zlatou žílu. Díky chlapci.*;)*
0 0
reagovat
Ok, díky! To byla rychlovka... :D
480589
Ok, díky! To byla rychlovka... *:D*
0 0
reagovat
Na co DVD prehravac, kdyz ma pocitac? :)
480588
Na co DVD prehravac, kdyz ma pocitac? :)
0 0
reagovat
Ty vole tady je to posledni dny a tydny jak na trznici :D Páááárky, čeeerstvé párrrky. Kuuuupte sii!8)
480587
Ty vole tady je to posledni dny a tydny jak na trznici *:D* Páááárky, čeeerstvé párrrky. Kuuuupte sii!*8)*
0 0
reagovat
Jdi do toho. Na LG nemuzu rict krivy slovo, navic to ma i komponentni signal, takze to muzes pripojit v podstate k jakemukoliv lepsimu DVD prehravaci a pouzivat to i jako TV. A HDMI se urcite vyplati.
480586
Jdi do toho. Na LG nemuzu rict krivy slovo, navic to ma i komponentni signal, takze to muzes pripojit v podstate k jakemukoliv lepsimu DVD prehravaci a pouzivat to i jako TV. A HDMI se urcite vyplati.
0 0
reagovat
Díky kluci, na ten L226WA-WN jsem taky náhodou koukal. Asi do toho půjdu... V jednom krámu přímo tady v Plzni jsem ho našel dokonce za cenu toho L226WTQ-SF [link] Pokud to teda není chyba... :)
480585
Díky kluci, na ten L226WA-WN jsem taky náhodou koukal. Asi do toho půjdu... V jednom krámu přímo tady v Plzni jsem ho našel dokonce za cenu toho L226WTQ-SF [link="http://www.lan-shop.cz/lcd-panely/lg/46961"][link][/link] Pokud to teda není chyba... :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se