Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107301 - 107320 Napsat příspěvek
Ne mě úplně nejvíc vadí, že pořád nejsou BR přehrávače se specifikací 1.1 (jediný!!! kromě PS3, která půjde updatnout) a = kupovat teď BR znamená nekompatibilitu do budoucna (což samozřejmě nikdo kupujícím neřekne, ti se budou divit až za 1/2 roku až jim nepojede v Sunshine PIP).
469463
Ne mě úplně nejvíc vadí, že pořád nejsou BR přehrávače se specifikací 1.1 (jediný!!! kromě PS3, která půjde updatnout) a = kupovat teď BR znamená nekompatibilitu do budoucna (což samozřejmě nikdo kupujícím neřekne, ti se budou divit až za 1/2 roku až jim nepojede v Sunshine PIP).
0 0
reagovat
Nejdřív by ty přehrávače potřebovali dotáhnout do Evropy a ne si je oprašovat ve fabrikách.;)
469462
Nejdřív by ty přehrávače potřebovali dotáhnout do Evropy a ne si je oprašovat ve fabrikách.*;)*
0 0
reagovat
Jo, řekl že si promyslí jestli nezmění strategii;).
Nevím možná (podle mě URČITĚ) to bylo schválně řečeno od někoho kdo nemá rád HD DVD - zrovna úplnou náhodou před 4. čtvrtletím kde je očekáváno mohutné dotahování ze strany HD DVD. To jestli zaberou akce pod 200$ za přehrávače a opravdu se tak stane je otázka.
469461
Jo, řekl že si promyslí jestli nezmění strategii*;)*. Nevím možná (podle mě URČITĚ) to bylo schválně řečeno od někoho kdo nemá rád HD DVD - zrovna úplnou náhodou před 4. čtvrtletím kde je očekáváno mohutné dotahování ze strany HD DVD. To jestli zaberou akce pod 200$ za přehrávače a opravdu se tak stane je otázka.
0 0
reagovat
Diskutovat o tom nemusíš, ale nám tu šanci neber. ;) Ohledně těch 5 "senza" dárečků. Z toho jejich výběru bych si vybral stěží tři filmy, u kterých bych měl jistotu, že bych se na ně vůbec kdy podíval a 300 mě po druhým shlédnutí na dvd ABSOLUTNĚ nezajímá. Ano, Bourne by mě mrzel, ale je to pořád jeden film a kvůli tomu brečet vážně nebudu. Pokud mě chce Toshiba zavalit 5 "srágorama", kterejch má dostatek na skladu, fajn, já je nechci. Chápu, že obhajuješ marketingovou strategii, která je vážně chytrá a oproti Sony samozřejmě lákavá z pohledu průměrnýho zákazníka, ale mě jako náročnějšího diváka ani trochu nebere. Z tohohle oblbování jsem už dávno vystřízlivěl a moje polička taky není bezedná. ;)
469460
Diskutovat o tom nemusíš, ale nám tu šanci neber. ;) Ohledně těch 5 "senza" dárečků. Z toho jejich výběru bych si vybral stěží tři filmy, u kterých bych měl jistotu, že bych se na ně vůbec kdy podíval a 300 mě po druhým shlédnutí na dvd ABSOLUTNĚ nezajímá. Ano, Bourne by mě mrzel, ale je to pořád jeden film a kvůli tomu brečet vážně nebudu. Pokud mě chce Toshiba zavalit 5 "srágorama", kterejch má dostatek na skladu, fajn, já je nechci. Chápu, že obhajuješ marketingovou strategii, která je vážně chytrá a oproti Sony samozřejmě lákavá z pohledu průměrnýho zákazníka, ale mě jako náročnějšího diváka ani trochu nebere. Z tohohle oblbování jsem už dávno vystřízlivěl a moje polička taky není bezedná. *;)*
0 0
reagovat
Nikdo nerek ze to okamzite udelaj, jen ze je to o krucek bliz. Kazdopadne Silverberg to rekl velice oficialne ;)
469459
Nikdo nerek ze to okamzite udelaj, jen ze je to o krucek bliz. Kazdopadne Silverberg to rekl velice oficialne ;)
0 0
reagovat
st: Piráti 3, Spidey 3, Ratatouille, Die Hard, Simpsnovi vs. Transformers, Bourne, Stardust, Zodiac ať vybereš kteroukoliv stranu, pořád o dost přijdeš

rcorp, psema: k těm 5ti ještě dostanete 300 a Bourne Ultimatum přímo s přehrávačem, pořád nic moc? Tyhle akce jsou stejně jen v USA takže nám tady to může být celkem jedno. Sony operuje s programem 0 BR zdarma k 2x tak drahým přehrávačům, v nabídce je 0 titulů, wow. Lepší 0 titulů ale prvotřídní kvality, než 5 lehce nadprůměrných až výborných, občas myslete než něco kritizujete

Warneři - před asi 2ma měsícema se spekulovalo že přejsou k HD DVD teď se spekuluje že přejdou k BR, mezitím vychvalují svoji strategii podpory obou táborů?) no nic musí se o něčem psát?) Neřiíkám, že to nemůžou udělat, ale pořád diskutovat nad tím co někdo někde neoficiálně utrousí mě fakt nebaví.
469458
st: Piráti 3, Spidey 3, Ratatouille, Die Hard, Simpsnovi vs. Transformers, Bourne, Stardust, Zodiac ať vybereš kteroukoliv stranu, pořád o dost přijdeš rcorp, psema: k těm 5ti ještě dostanete 300 a Bourne Ultimatum přímo s přehrávačem, pořád nic moc? Tyhle akce jsou stejně jen v USA takže nám tady to může být celkem jedno. Sony operuje s programem 0 BR zdarma k 2x tak drahým přehrávačům, v nabídce je 0 titulů, wow. Lepší 0 titulů ale prvotřídní kvality, než 5 lehce nadprůměrných až výborných, občas myslete než něco kritizujete Warneři - před asi 2ma měsícema se spekulovalo že přejsou k HD DVD teď se spekuluje že přejdou k BR, mezitím vychvalují svoji strategii podpory obou táborů*?)* no nic musí se o něčem psát*?)* Neřiíkám, že to nemůžou udělat, ale pořád diskutovat nad tím co někdo někde neoficiálně utrousí mě fakt nebaví.
0 0
reagovat

flycross

Njn, je to jako překládat vojenský hodnosti:) nejsou ekvivalenty..leda se zkusit zeptat samotného obecního zastupitelstva jak se překládaj.
469457
Njn, je to jako překládat vojenský hodnosti:) nejsou ekvivalenty..leda se zkusit zeptat samotného obecního zastupitelstva jak se překládaj.
flycross
0 0
reagovat
ja bych se tomu nebranil : ))
469456
ja bych se tomu nebranil : ))
0 0
reagovat
Hlavne ty filmy ani nejsou nic extra (i kdyz pet slusnejch bych dohromady dal). :)
469455
Hlavne ty [link="http://www.tacp.toshiba.com/hddvd/data/pdf/Toshiba_Online_Rebate_R08.pdf"]filmy[/link] ani nejsou nic extra (i kdyz pet slusnejch bych dohromady dal). :)
0 0
reagovat

Fluke

V tom je prave ten problem,protoze v anglicky mluvicich zemich samozrejme nemaji stejnou organizaci verejne spravy jako u nas na druhou stranu je to tema me diplomove prace a ja potrebuji adekvatni preklad8).Tak jsem doufal,ze se tu najde schopny clovek,ktery zna vice nez jen par hlasek z filmu:D.
469454
V tom je prave ten problem,protoze v anglicky mluvicich zemich samozrejme nemaji stejnou organizaci verejne spravy jako u nas na druhou stranu je to tema me diplomove prace a ja potrebuji adekvatni preklad*8)*.Tak jsem doufal,ze se tu najde schopny clovek,ktery zna vice nez jen par hlasek z filmu*:D*.
Fluke
0 0
reagovat
Ten závěr je funny. Microsoft operuje s programem 5 HD-DVD zdarma. V nabídce je 13 titulů. WOW, takovej výběr.:D
469453
Ten závěr je funny. Microsoft operuje s programem 5 HD-DVD zdarma. V nabídce je 13 titulů. WOW, takovej výběr.*:D*
0 0
reagovat
Modrá je dobrá;), ale stejně, na jednu stranu Toshiba prosazuje HD-DVD a na druhou Blu-ray link :D:+
469452
Modrá je dobrá*;)*, ale stejně, na jednu stranu Toshiba prosazuje HD-DVD a na druhou Blu-ray http://www.cdr.cz/a/22680 *:D**:+*
0 0
reagovat
já začínám doufat v HD Jacka Bauera. Tím by mě Foxové uspokojili na hódně dlouho.:D
469451
já začínám doufat v HD Jacka Bauera. Tím by mě Foxové uspokojili na hódně dlouho.*:D*
0 0
reagovat
no kdyby ho opravdu dostali, tak by to pak slo uz hodne rychle. ale kdyz se kouknu na to, co ma ted sony a fox v planu za releasy a co proti tomu stavi hd-dvd (shrek? ... no thanks, maximalne bourne), tak se stejne nebojim. its coming baby :D
469450
no kdyby ho opravdu dostali, tak by to pak slo uz hodne rychle. ale kdyz se kouknu na to, co ma ted sony a fox v planu za releasy a co proti tomu stavi hd-dvd (shrek? ... no thanks, maximalne bourne), tak se stejne nebojim. its coming baby *:D*
0 0
reagovat
Aspoň že Warneři dostávaj rozum.:D
469449
Aspoň že Warneři dostávaj rozum.*:D*
0 0
reagovat
kdyz uz psema nakousnul to umrti hd-dvd :D
one step closer
469448
kdyz uz psema nakousnul to umrti hd-dvd *:D* [link="http://www.highdefdigest.com/news/show/Warner/Warner_Mulls_Change_in_High-Def_Strategy/1123"]one step closer[/link]
0 0
reagovat
jo, cesky dvdcka sou drazsi :D:-
469447
jo, cesky dvdcka sou drazsi *:D**:-*
0 0
reagovat
Tak 720p bedna zobrazuje o malinko hůř než 1080p, ale stejně je to opruz. Já jenom nechci koukat na tak vizuálně nabušenej film v horší kvalitě, než si zaslouží. V tomhle ohledu si vážně rád počkám. Sice mě to štve a nejradši bych si těď ty křupany s naducanejma šrajtoflema od Toshiby pořádně podal, ale co jinýho mi zbejvá.

Bude to utrpení, který budu muset vyvažovat z jinejch zdrojů. Holt už se mi od BD nechce. Obzvlášť když jsou ceny zahraničních BR srovnatelný s českejma cenama u dvd.:D
469446
Tak 720p bedna zobrazuje o malinko hůř než 1080p, ale stejně je to opruz. Já jenom nechci koukat na tak vizuálně nabušenej film v horší kvalitě, než si zaslouží. V tomhle ohledu si vážně rád počkám. Sice mě to štve a nejradši bych si těď ty křupany s naducanejma šrajtoflema od Toshiby pořádně podal, ale co jinýho mi zbejvá. Bude to utrpení, který budu muset vyvažovat z jinejch zdrojů. Holt už se mi od BD nechce. Obzvlášť když jsou ceny zahraničních BR srovnatelný s českejma cenama u dvd.*:D*
0 0
reagovat
:D
469445
:D
0 0
reagovat
HHH já jsem to spackal. Ono steelbox není ten s tím placatým Optimem. Ale ještě třetí verze. Což jsem pochopil až teď :D
469444
HHH já jsem to spackal. Ono steelbox není ten s tím placatým Optimem. Ale ještě třetí verze. Což jsem pochopil až teď *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se