Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106281 - 106300 Napsat příspěvek

popik

Maximus rules
478802
Maximus rules
popik
0 0
reagovat
Mrnousci? Rikam vam neco tento serialovy animak? Narazil jsem na to v pujcovne a premyslim jestli si ho pujcit ci ne. Nekym videno?
478801
Mrnousci? Rikam vam neco tento serialovy animak? Narazil jsem na to v pujcovne a premyslim jestli si ho pujcit ci ne. Nekym videno?
0 0
reagovat
Stojici MZ, skoda, ze se nevejde cela. :)
478800
[link="http://img405.imageshack.us/img405/7929/mzis5.jpg"]Stojici MZ[/link], skoda, ze se nevejde cela. :)
0 0
reagovat

popik

Bože já toho Gladiatora proste miluju je skvělej!
478799
Bože já toho Gladiatora proste miluju je skvělej!
popik
0 0
reagovat

rcorp

Show off... ;)
478798
Show off... ;)
rcorp
0 0
reagovat
Wow, tak uz pisu z novyho pocitace. A musim rict ze Moviezone na monitoru otocenym na vysku vypada impozantne. :) Bocni pozorovaci uhly jsou sice mizerny, ale jinak je to super. :)
478797
Wow, tak uz pisu z novyho pocitace. A musim rict ze Moviezone na monitoru otocenym na vysku vypada impozantne. :) Bocni pozorovaci uhly jsou sice mizerny, ale jinak je to super. :)
0 0
reagovat
Docela se mi zamlouva tohle.. text_odkazu

Any comments? Dik moc
478795
Docela se mi zamlouva tohle.. [link="http://www.softcom.cz/produkt/dvd-xoro-hsd-8430-hdmi-silver/?flist=1"]text_odkazu[/link] Any comments? Dik moc
0 0
reagovat
Jáj, to už sou tak levný tyhle blbůstky:) já sem VHS i DVD přehrávač nikdy nekupoval, sem vždycky někde vyhrál:)...asi bych měl zkusit svoje štěstí v nějaký soutěži o HD přehrávač8)
478794
Jáj, to už sou tak levný tyhle blbůstky:) já sem VHS i DVD přehrávač nikdy nekupoval, sem vždycky někde vyhrál*:)*...asi bych měl zkusit svoje štěstí v nějaký soutěži o HD přehrávač*8)*
0 0
reagovat
Jajks tenhle uz nema 5.1vystup. Ja to mam taktez pro rodinu, konkretne to pujde do Genius SW-HF5.1 5005. Je lepsi se poohlidnout po redukci nebo radsi shanet jinej prehravac? Omlouvam se za lame dotaz, ale v tomhle oboru docela plavu...
478793
Jajks tenhle uz nema 5.1vystup. Ja to mam taktez pro rodinu, konkretne to pujde do Genius SW-HF5.1 5005. Je lepsi se poohlidnout po redukci nebo radsi shanet jinej prehravac? Omlouvam se za lame dotaz, ale v tomhle oboru docela plavu...
0 0
reagovat
Máma si přehraje DVD z novin na svý 55 a bude spokojená. Nic víc nepotřebuje :) Uvažoval jsem o Samsungu link ale když je Panasonic lepší, dostane ten :)
478792
Máma si přehraje DVD z novin na svý 55 a bude spokojená. Nic víc nepotřebuje :) Uvažoval jsem o Samsungu http://www.videoexpert.cz/stolni-dvd-prehravace/samsung-dvd-p370 ale když je Panasonic lepší, dostane ten :)
0 0
reagovat
Jako... ten prehravac nic moc neumi, ale Panasonic je relativne spolehlivej a hlavne ma dobry prevodniky (tj. v ramci moznosti dobrej obraz a zvuk) a rekl bych i slusnej servis (pokud je potreba... rozhodne mensi riziko nez noname veci s cenou pod tisicovku). Pro rodice asi idealni, ostatni by pozadovali dekodery nebo upscale a to uz je jina cenova kategorie. ;)
478791
Jako... ten prehravac nic moc neumi, ale Panasonic je relativne spolehlivej a hlavne ma dobry prevodniky (tj. v ramci moznosti dobrej obraz a zvuk) a rekl bych i slusnej servis (pokud je potreba... rozhodne mensi riziko nez noname veci s cenou pod tisicovku). Pro rodice asi idealni, ostatni by pozadovali dekodery nebo upscale a to uz je jina cenova kategorie. ;)
0 0
reagovat

2 imf

Diky, tohle vypada zajimave ( v ramci mych moznosti..)
478790
Diky, tohle vypada zajimave ( v ramci mych moznosti..)
2 imf
0 0
reagovat
Nechtěl jsem se na to ptát první, takže díky za tip. Mamince se bude líbit :))
478789
Nechtěl jsem se na to ptát první, takže díky za tip. Mamince se bude líbit *:))*
0 0
reagovat
V tom pripade cokoliv od Panasonicu (pokud se pak vymluvis na to, zes chtel neco s DD/DTS dekoderem, tak ti omlatim o hlavu, zes nechtel nic extra ;). Treba tohle link
478788
V tom pripade cokoliv od Panasonicu (pokud se pak vymluvis na to, zes chtel neco s DD/DTS dekoderem, tak ti omlatim o hlavu, zes nechtel nic extra ;). Treba tohle http://www.videoexpert.cz/stolni-dvd-prehravace/panasonic-dvd-s33e-s
0 0
reagovat
Doporucil byste mi nekdo nejakej slusnej DVD prehravac za rozumnou cenu? Nehledam nic extra..
478787
Doporucil byste mi nekdo nejakej slusnej DVD prehravac za rozumnou cenu? Nehledam nic extra..
0 0
reagovat
On slavi Dikuvzdani. ;)
478785
On slavi Dikuvzdani. ;)
0 0
reagovat

KarelR

Njn, pod stromeckem by to stejne nebylo, protoze tahat to do Trebechovic a zas zpatky do Prahy by bylo ponekud neprakticky, tak proc si to neuzit uz ted. :)
478784
Njn, pod stromeckem by to stejne nebylo, protoze tahat to do Trebechovic a zas zpatky do Prahy by bylo ponekud neprakticky, tak proc si to neuzit uz ted. :)
KarelR
0 0
reagovat
Vy lamy máte koukám Vánoce nějak o měsíc dřív :):+
478783
Vy lamy máte koukám Vánoce nějak o měsíc dřív *:)**:+*
0 0
reagovat
Jupi, mam novej pocitac, konecne budu moct koukat na trailery v 1080, doufam teda. :) Akorat budu muset pockat, az mi upadnou ruce a narostou novy, to by clovek nerek, jak se takovej pocitac pronese blbou jednu zastavku metra. :) Jo, a taky nekde vyhrabat CDcko s XPckama. :)
478782
Jupi, mam novej pocitac, konecne budu moct koukat na trailery v 1080, doufam teda. :) Akorat budu muset pockat, az mi upadnou ruce a narostou novy, to by clovek nerek, jak se takovej pocitac pronese blbou jednu zastavku metra. :) Jo, a taky nekde vyhrabat CDcko s XPckama. :)
0 0
reagovat
Všechny díly Hitmana se dají stáhnout zadarmo, jenom licence je omezená do 31.12.07.
478779
Všechny díly Hitmana se dají stáhnout zadarmo, jenom licence je omezená do 31.12.07.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se