Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105401 - 105420 Napsat příspěvek

ragnar

Fakt že jo:+
481385
Fakt že jo*:+*
ragnar
0 0
reagovat

popik

Bože můj všichni koukněte na ten CT porad ja myslel, že ji ten Maharádža v tom parku znásilní je to mazec:D
481384
Bože můj všichni koukněte na ten CT porad ja myslel, že ji ten Maharádža v tom parku znásilní je to mazec*:D*
popik
0 0
reagovat
link hitman?
481383
http://erichasslen.googlepages.com/statham_hitman.jpg hitman?
0 0
reagovat
Cival: Tak to je sila! :))
481378
Cival: Tak to je sila! *:))*
0 0
reagovat
Nektery porady CT jsou vpravde dekadentni :)) link
481376
Nektery porady CT jsou vpravde dekadentni *:))* http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10153339668-anglictina-s-maharadzou/207522161300014-16.12.2007-18:40-to-be-good-at.html
0 0
reagovat

deiwi

No jo, embossovaná, tu mám taky, sem si na to slovo nemohl vzpomenout:+:) a jinak mám i tu virtuální od Komerčky jak říká tombac, tu berou vsude8)
481364
No jo, embossovaná, tu mám taky, sem si na to slovo nemohl vzpomenout*:+**:)* a jinak mám i tu virtuální od Komerčky jak říká [b]tombac[/b], tu berou vsude*8)*
deiwi
0 0
reagovat
Elektronické platební karty jsou obecně méně použitelné při platbách v zahraničí. Proto jsem se jí onehdy promptně zbavil a pořídil jsem si kartu embossovanou. Je to sice dražší, ale pokud nakupuješ často v zahraničí, určitě se ti to vyplatí. ;)
481362
Elektronické platební karty jsou obecně méně použitelné při platbách v zahraničí. Proto jsem se jí onehdy promptně zbavil a pořídil jsem si kartu embossovanou. Je to sice dražší, ale pokud nakupuješ často v zahraničí, určitě se ti to vyplatí. ;)
0 0
reagovat
tombac: ne, ja mam obyc Visu Electron od Sporky a ze zahranici jsem zatim nic neobjednaval, ale u nas funguje a vzal ji i PayPal
481358
tombac: ne, ja mam obyc Visu Electron od Sporky a ze zahranici jsem zatim nic neobjednaval, ale u nas funguje a vzal ji i PayPal
0 0
reagovat
rcorp: Myslis tu virtualni kartu? Mam ji od Komercky asi rok a pul, a treba z Hong Kongu s ni objednavam bez problemu
481357
rcorp: Myslis tu virtualni kartu? Mam ji od Komercky asi rok a pul, a treba z Hong Kongu s ni objednavam bez problemu
0 0
reagovat
st39.6: Tak alespoň tam, to už budeme mít upito a budeme znát všech 50 úkolu nazpamět a citovat Stifflerova bratrance ;)
481356
st39.6: Tak alespoň tam, to už budeme mít upito a budeme znát všech 50 úkolu nazpamět a citovat Stifflerova bratrance *;)*
0 0
reagovat
patek nende, kolikrat to mam rikat ;) je to muj jedinej volnej den za posledni dlouhou dobu, takze musim koupit, zabalit a rozvozit darky pro celou rodinu. a to nebude zadna bzunda. objevim se mozna az vecer :) .... proc se omlouvam, na kluziste byste me stejne nikdy nedostali ;)
481355
patek nende, kolikrat to mam rikat ;) je to muj jedinej volnej den za posledni dlouhou dobu, takze musim koupit, zabalit a rozvozit darky pro celou rodinu. a to nebude zadna bzunda. objevim se mozna az vecer :) .... proc se omlouvam, na kluziste byste me stejne nikdy nedostali ;)
0 0
reagovat
That's what I'm talking about! :+
481354
That's what I'm talking about! *:+*
0 0
reagovat

st39.6

"That sick bastard f*cked the sheep!" :D
Ale radši si to necháme na pátek. Nebraň se tomu :))
481353
"That sick bastard f*cked the sheep!" *:D* Ale radši si to necháme na pátek. Nebraň se tomu *:))*
st39.6
0 0
reagovat
or steal the motherboard :D
481352
or steal the motherboard *:D*
0 0
reagovat
bring the sheep ?)
481351
bring the sheep *?)*
0 0
reagovat

Psema

Nepochopíš, dokud neuvidíš, mistře Jedi! 8)
481350
Nepochopíš, dokud neuvidíš, mistře Jedi! *8)*
Psema
0 0
reagovat
me to sejri. karta mi funguje na britskym i americkym amazonu ale hut i sendit na me z vysoka kaslou :-
481349
me to sejri. karta mi funguje na britskym i americkym amazonu ale hut i sendit na me z vysoka kaslou *:-*
0 0
reagovat
Jste BLÁZNI. Koláče na vás.:D
481348
Jste BLÁZNI. Koláče na vás.*:D*
0 0
reagovat

Psema

Já doufám v tu špetku štěstí, že něco přistane do Vánoc ;)
481347
Já doufám v tu špetku štěstí, že něco přistane do Vánoc *;)*
Psema
0 0
reagovat
Ať žije American Pie 6 kampaň :D Ještě minimálně pár dní vás s Honzou budem děsně prudit, protože ten film děsně žerem :))

"His name is dave maul and he's the number one rated lightsaber fighter on a science fiction convencion tour" 8)
481346
Ať žije American Pie 6 kampaň *:D* Ještě minimálně pár dní vás s Honzou budem děsně prudit, protože ten film děsně žerem *:))* "His name is dave maul and he's the number one rated lightsaber fighter on a science fiction convencion tour" *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se