Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105341 - 105360 Napsat příspěvek

Raven

Co myslíš? ;)
481525
Co myslíš? ;)
Raven
0 0
reagovat

Silence

A co myslíš ty kina nebo to dvd?
481524
A co myslíš ty kina nebo to dvd?
Silence
0 0
reagovat
a co mas za verzi? uz to funguje snad uplne kazdymu ... zkus povolit javascript apod ...
481523
a co mas za verzi? uz to funguje snad uplne kazdymu ... zkus povolit javascript apod ...
0 0
reagovat

prihlaseni

Mam takovy mensi problem s prihlasenim na normalnim PC. Na Apple pocitaci mi prihlaseni funguje (Safari, Firefox), ale na normalnim stolnim PC s Win XP mi to pres Firefox nejde. Zadam prihlasovaci udaje a po kliknuti se mi objevi prazdna stranka a v liste na url adresu je adresa moviezone.cz a za lomitkem dlouhy nesmyslny retezec pismen a cisel. (Firefox) IE vubec nepouzivam, protoze na nem mi nejdou vubec scripty.
481522
Mam takovy mensi problem s prihlasenim na normalnim PC. Na Apple pocitaci mi prihlaseni funguje (Safari, Firefox), ale na normalnim stolnim PC s Win XP mi to pres Firefox nejde. Zadam prihlasovaci udaje a po kliknuti se mi objevi prazdna stranka a v liste na url adresu je adresa moviezone.cz a za lomitkem dlouhy nesmyslny retezec pismen a cisel. (Firefox) IE vubec nepouzivam, protoze na nem mi nejdou vubec scripty.
prihlaseni
0 0
reagovat

Raven

Ježiš, můžeš se jednou udržet, překonat, rozmyslet se a až pak případně něco říct? :D
481519
Ježiš, můžeš se jednou udržet, překonat, rozmyslet se a až pak případně něco říct? *:D*
Raven
0 0
reagovat
Když do kina, tak jedině do multiplexu:+ To pohodlí tam prostě je znát. No a že tam nedávají dobré filmy? Tak to je docela nešťastné tvrzení:(

Jinak z občerstvení si většinou dávám střední nápoj a M&M's ?) :))
481516
Když do kina, tak jedině do multiplexu*:+* To pohodlí tam prostě je znát. No a že tam nedávají dobré filmy? Tak to je docela nešťastné tvrzení*:(* Jinak z občerstvení si většinou dávám střední nápoj a M&M's *?)* *:))*
0 0
reagovat

dobrá koupě

Se mi podařilo koupit 2DVD Terminátor 3 za 80 kč :))
481515
Se mi podařilo koupit 2DVD Terminátor 3 za 80 kč *:))*
dobrá koupě
0 0
reagovat

Sentido

Mno a myslíš, že mě zajímá nějaké nekomerční věci. Ne. Mě zajímají právě komerční.
481514
Mno a myslíš, že mě zajímá nějaké nekomerční věci. Ne. Mě zajímají právě komerční.
Sentido
0 0
reagovat
"Beztak se v multiplexech nepromitaji tak casto dobry ale spis komercni filmy" - to je to klasické nešťastné vyjádření... :D :(
481513
"Beztak se v multiplexech nepromitaji tak casto dobry ale spis komercni filmy" - to je to klasické nešťastné vyjádření... *:D* *:(*
0 0
reagovat

Sentido

Ty seš z Jihlavy?? Já bydlim v Pelhřimově:), ale filmovej klub nemáme:(
481512
Ty seš z Jihlavy?? Já bydlim v Pelhřimově*:)*, ale filmovej klub nemáme*:(*
Sentido
0 0
reagovat
u nas ve filmovym klubu (jihlava) je pro cleny (takze i pro me) vstup stale za 4 petky ... popkorn 12,- a cocacola v plechovce taky 12,- .. no problemo, beztak se v multiplexech nepromitaji tak casto dobry ale spis komercni filmy
481511
u nas ve filmovym klubu (jihlava) je pro cleny (takze i pro me) vstup stale za 4 petky ... popkorn 12,- a cocacola v plechovce taky 12,- .. no problemo, beztak se v multiplexech nepromitaji tak casto dobry ale spis komercni filmy
0 0
reagovat

Jídlo, pití

si to vzdycky poschovam po kapsách nebo v baťohu. Nikdy mě neprohlíželi a to ani baťoh.
481510
si to vzdycky poschovam po kapsách nebo v baťohu. Nikdy mě neprohlíželi a to ani baťoh.
Jídlo, pití
0 0
reagovat
Fluke: z obchodního hlediska je to možná dobré, otázka je, zda tě s tím pustí do sálu.

Psema: no u nás je za 39,- ale i tak ty pohledy kolikrát stojí zato. No a stát 49 a víc, tak to abych tam opravdu chodil s nějakou ochranou přilbou:D

Jinak ty on-line vstupenky u Village za 89,- jsou docela dobrým tahem.
481505
Fluke: z obchodního hlediska je to možná dobré, otázka je, zda tě s tím pustí do sálu. Psema: no u nás je za 39,- ale i tak ty pohledy kolikrát stojí zato. No a stát 49 a víc, tak to abych tam opravdu chodil s nějakou ochranou přilbou*:D* Jinak ty on-line vstupenky u Village za 89,- jsou docela dobrým tahem.
0 0
reagovat
No já si jídlo/pití v multiplexu nikdy nekupuju:) a popcorn, ten sem si snad koupil před..no jsou to roky, vždycky užírám někomu jinýmu, 79,- za střední mě doteď děsí, ale to mi bylo vždycky jedno. (Nicméně z obchodního hlediska není žádnej důvod, aby nápoje byly v multiplexech o řády dražší, v tom je geniální Village černej most, první patro jsou fast foody i s mekáčem a druhý Village:))

qualkalim, Psema: kluci...odplivnutí...koukám na vás jako na svini...kupte si chrániče:D:D..just joking.

Silence: modlím se, aby se projednou Village/Cinema City zachovali jako obchodníci a ne češi:-
481503
No já si jídlo/pití v multiplexu nikdy nekupuju:) a popcorn, ten sem si snad koupil před..no jsou to roky, vždycky užírám někomu jinýmu, 79,- za střední mě doteď děsí, ale to mi bylo vždycky jedno. (Nicméně z obchodního hlediska není žádnej důvod, aby nápoje byly v multiplexech o řády dražší, v tom je geniální Village černej most, první patro jsou fast foody i s mekáčem a druhý Village*:)*) qualkalim, Psema: kluci...odplivnutí...koukám na vás jako na svini...kupte si chrániče*:D**:D*..just joking. Silence: modlím se, aby se projednou Village/Cinema City zachovali jako obchodníci a ne češi*:-*
0 0
reagovat
sohaj: ze 49 na 69? myslim, že to by nás tou vodou mlátili po hlavě.:D
481502
sohaj: ze 49 na 69? myslim, že to by nás tou vodou mlátili po hlavě.*:D*
0 0
reagovat
Jojo, tohle vždycky odnesou zaměstnanci. Jako bychom zato mohli:( Uklidňuje mě, že se tohle netýká Concesse. Pač zdražit takovou neperlivou vodu by byla sebevražda:)
481501
Jojo, tohle vždycky odnesou zaměstnanci. Jako bychom zato mohli*:(* Uklidňuje mě, že se tohle netýká Concesse. Pač zdražit takovou neperlivou vodu by byla sebevražda*:)*
0 0
reagovat

Psema

Nastvany dav zakazniku PC v rozzureni uslapal cely personal kina, kdyz se dozvedeli nove ceny listku... Myslim, ze asi zacnu balit krovky :D
481500
Nastvany dav zakazniku PC v rozzureni uslapal cely personal kina, kdyz se dozvedeli nove ceny listku... Myslim, ze asi zacnu balit krovky *:D*
Psema
0 0
reagovat
Calista - Tygřice.
481499
Calista - Tygřice.
0 0
reagovat
Jakub: To jsem rád, ale že by se mi chtělo jít dělat, když vím, že se na mě teď budou všichni zákazníci tvářit jako největší svini, tak to teda ne.:D
481498
Jakub: To jsem rád, ale že by se mi chtělo jít dělat, když vím, že se na mě teď budou všichni zákazníci tvářit jako největší svini, tak to teda ne.*:D*
0 0
reagovat
Ja mam Olyandru (lisku):D. Jinak co se tyce zdrazeni na 119,-, tak to neni potesujici zprava, ale jelikoz je Palace Cinemas Slovansky Dum muj nejoblibenejsi multiplex, tak i pres zdrazeni mu zustanu verny ;)
481497
Ja mam Olyandru (lisku)*:D*. Jinak co se tyce zdrazeni na 119,-, tak to neni potesujici zprava, ale jelikoz je Palace Cinemas Slovansky Dum muj nejoblibenejsi multiplex, tak i pres zdrazeni mu zustanu verny *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se