Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 104841 - 104860 Napsat příspěvek

Natascha

Nesmis koukat na ty kanibalsky a zombie filmy. ;)
482871
Nesmis koukat na ty kanibalsky a zombie filmy. ;)
Natascha
0 0
reagovat

imf

Fotodokumentace, tak to už je na mě moc:D
No v asijských filmech furt jí, to je fakt, ale s prominutím jak čuňata, to člověka občas odradí;)
482870
Fotodokumentace, tak to už je na mě moc*:D* No v asijských filmech furt jí, to je fakt, ale s prominutím jak čuňata, to člověka občas odradí*;)*
imf
0 0
reagovat
Pricemz tohle zvladne opravdu kazdy, takze se vazne nechlubim. To jen pro ty, kteri maji momentalne opravdu hlad. ;)
482868
Pricemz tohle zvladne opravdu kazdy, takze se vazne nechlubim. To jen pro ty, kteri maji momentalne opravdu hlad. ;)
0 0
reagovat
Ja bych taky vedel, jak vylepsit i ten protlak, ale... pritomne damy podobne rozmluvy jiste zneklidnuji a me zpetne docela taky, takze si to necham pro svuj talir. ;)

Fanousek Asie vidi v tech filmech tolik jidla, ze si zkratka nemuze pomoct a musi taky zacit varit.

Ze jste to vy... link a link

;)
482867
Ja bych taky vedel, jak vylepsit i ten protlak, ale... pritomne damy podobne rozmluvy jiste zneklidnuji a me zpetne docela taky, takze si to necham pro svuj talir. ;) Fanousek Asie vidi v tech filmech tolik jidla, ze si zkratka nemuze pomoct a musi taky zacit varit. Ze jste to vy... http://www.moviezone.cz/stuff/imf/food1.jpg a http://www.moviezone.cz/stuff/imf/food2.jpg *;)*
0 0
reagovat
Hm, tak to já troubu používám snad ještě častěji než sporák - mikrovlnka zvládne skoro všechno co potřebuju, ale pečené kuře fakt ne-e :))

Ale já jsem také na (opravdové) vaření většinou líný - preferuji instanty, párky a pseudopizzy z krabice - v poměru ceny/výkon s přehledem nad restauracemi vyhrávají 8)
482864
Hm, tak to já troubu používám snad ještě častěji než sporák - mikrovlnka zvládne skoro všechno co potřebuju, ale pečené kuře fakt ne-e *:))* Ale já jsem také na (opravdové) vaření většinou líný - preferuji instanty, párky a pseudopizzy z krabice - v poměru ceny/výkon s přehledem nad restauracemi vyhrávají *8)*
0 0
reagovat

tombac

Fakt netuším, co má mít společného to že jsem fanynka asie s tím že bych měla umět vařit:D
482863
Fakt netuším, co má mít společného to že jsem fanynka asie s tím že bych měla umět vařit*:D*
tombac
0 0
reagovat
imf: Tak to ses vyssi liga. :) Troubu jsem pouzil jen nekolikrat na zapecene brambory se syrem a brokolici a to uz je nejaka doba... I na vareni jsem liny, preferuji restaurace. ?)

Natascha: Jakozto vicemene fanynka Asie bys to mela take zvladat (viz imf) :D To se podda. Na partnera nespolehej, abys nedopadla jako ja. :)
482862
imf: Tak to ses vyssi liga. :) Troubu jsem pouzil jen nekolikrat na zapecene brambory se syrem a brokolici a to uz je nejaka doba... I na vareni jsem liny, preferuji restaurace. *?)* Natascha: Jakozto vicemene fanynka Asie bys to mela take zvladat (viz imf) *:D* To se podda. Na partnera nespolehej, abys nedopadla jako ja. :)
0 0
reagovat
Já z vás padnu, vy hospodyňky:D
482861
Já z vás padnu, vy hospodyňky*:D*
0 0
reagovat
Psema: Tss.. není protlak, jako protlak... a s výbornou jíškou, osmahlou cibulkou a vejcem je to prostě mňam... :)
482860
Psema: Tss.. není protlak, jako protlak... a s výbornou jíškou, osmahlou cibulkou a vejcem je to prostě mňam... :)
0 0
reagovat
Silence: Tak to budu muset někdy zkusit. Páč když já tvořím palačinky ve spojení se špenátem, tak jedině kuřecí maso na minutku s lehkou vrstvičkou medu, listový špenát a trochu parmezánu navrch. Moje osvědčená kombinace... sakra mám zase hlad:-:D
482859
Silence: Tak to budu muset někdy zkusit. Páč když já tvořím palačinky ve spojení se špenátem, tak jedině kuřecí maso na minutku s lehkou vrstvičkou medu, listový špenát a trochu parmezánu navrch. Moje osvědčená kombinace... sakra mám zase hlad*:-**:D*
0 0
reagovat
Silence: no, ono jde o to jestli použiješ nějakou formu toho humusoidního protlaku (ach ty vzpomínky na školní jídelnu) anebo s listíky rozsekáš.;)
482855
Silence: no, ono jde o to jestli použiješ nějakou formu toho humusoidního protlaku (ach ty vzpomínky na školní jídelnu) anebo s listíky rozsekáš.*;)*
0 0
reagovat
sidda: V tomto případě drcený, protože musí tvořit tu hlavní "hmotu" ve vnitřku palačinek... 8)
482852
sidda: V tomto případě drcený, protože musí tvořit tu hlavní "hmotu" ve vnitřku palačinek... *8)*
0 0
reagovat
já bych klidně i krájel. Nějak školní zkušenosti využít musim. Možná bych se i přidal jako soutěžící.:D
482850
já bych klidně i krájel. Nějak školní zkušenosti využít musim. Možná bych se i přidal jako soutěžící.*:D*
0 0
reagovat
MZ vařečka? Já bych teda maximálně někomu držel mikrofon :)
482846
MZ vařečka? Já bych teda maximálně někomu držel mikrofon *:)*
0 0
reagovat

tombac

Fanousci asijsky kinematografie to maj holt lehci, nebudu tady machrovat, ale v kuchyni krom sporaku pouzivam i to pod tim (ano, troubu)... a dal to radsi nebudu rozvadet. ;)
482845
Fanousci asijsky kinematografie to maj holt lehci, nebudu tady machrovat, ale v kuchyni krom sporaku pouzivam i to pod tim (ano, troubu)... a dal to radsi nebudu rozvadet. ;)
tombac
0 0
reagovat

tombac

To by se divil;)
482844
To by se divil*;)*
tombac
0 0
reagovat
Silence: Špenát drcený či v podobě listů?
482843
Silence: Špenát drcený či v podobě listů?
0 0
reagovat
Tak testoviny ci ryzi s masem si snad dovede udelat kazdy :) Kdyby spolubydlici nemeli od peti z kuchyne obyvak, tak si to udelam taky.
482839
Tak testoviny ci ryzi s masem si snad dovede udelat kazdy *:)* Kdyby spolubydlici nemeli od peti z kuchyne obyvak, tak si to udelam taky.
0 0
reagovat
To by se mi líbilo, kdyby pánové nosili trička "umím vařit". Myslím, že by to ovlivnilo můj výběr případného partnera:D
482838
To by se mi líbilo, kdyby pánové nosili trička "umím vařit". Myslím, že by to ovlivnilo můj výběr případného partnera*:D*
0 0
reagovat

Natascha

Docela uvažuju, že si nechám udělat tričko s nápisem "umím vařit" :D
482836
Docela uvažuju, že si nechám udělat tričko s nápisem "umím vařit" *:D*
Natascha
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se