Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 104261 - 104280 Napsat příspěvek
Harazim: Ale mezi IESB či AICN a FilmPubem je rozdíl asi jako mezi nablýskaným Ferrari a Fabiou se dvěma stovkami reklam...
484807
Harazim: Ale mezi IESB či AICN a FilmPubem je rozdíl asi jako mezi nablýskaným Ferrari a Fabiou se dvěma stovkami reklam...
0 0
reagovat
Gorecki: to klidně tvrdit budu, seriózní články jsou tam také. občas je tam bulvár, občas jsou tam žebříčky jen tak na odreagování. proč ne. nijak se to neliší od joblo.com, od iesb.net a AICN má vykříčníků tisíckrát víc než fp. a spousty dalších zahraničních webů. proč by něco takového nemohlo být u nás a navíc to vydělávat. nevidím na tom nic špatného. ale to se pořád opakuji dokola.
484806
Gorecki: to klidně tvrdit budu, seriózní články jsou tam také. občas je tam bulvár, občas jsou tam žebříčky jen tak na odreagování. proč ne. nijak se to neliší od joblo.com, od iesb.net a AICN má vykříčníků tisíckrát víc než fp. a spousty dalších zahraničních webů. proč by něco takového nemohlo být u nás a navíc to vydělávat. nevidím na tom nic špatného. ale to se pořád opakuji dokola.
0 0
reagovat
pekne zametate s jeho pamatkou, ignorujte ty co to nechapou a venujte se radeji necemu co ma smysl, brecet nad rozlitym mlekem nema smysl
484805
pekne zametate s jeho pamatkou, ignorujte ty co to nechapou a venujte se radeji necemu co ma smysl, brecet nad rozlitym mlekem nema smysl
0 0
reagovat
Co třeba: "SEBEVRAŽDA! Představitel GAY kovboje se PŘEDÁVKOVAL!"

To není konkrétní titulek, ale takhle nějak by mohl vypadat. Takhle vypadá v bulváru mnoho titulků, když někdo umře, ať už známá, či neznámá osoba. Takže ten filmpubový mi přijde ještě poměrně neškodný.

484804
Co třeba: "SEBEVRAŽDA! Představitel GAY kovboje se PŘEDÁVKOVAL!" To není konkrétní titulek, ale takhle nějak by mohl vypadat. Takhle vypadá v bulváru mnoho titulků, když někdo umře, ať už známá, či neznámá osoba. Takže ten filmpubový mi přijde ještě poměrně neškodný.
0 0
reagovat
Karbous: Naopak bych řekl, že i bulváry mají slušnější titulky. A to i zahraniční typu The Sun apod.
484803
Karbous: Naopak bych řekl, že i bulváry mají slušnější titulky. A to i zahraniční typu The Sun apod.
0 0
reagovat
Nevím, proč se rozčilujete. Je mi fuk, jak píše Blesk, je mi fuk, jaké zprávy dělá Nova, je mi fuk, jaké články jsou na Filmpubu. Je to bulvár, který tu prostě je, byl a bude. Když se to někomu nelíbí, ať to nečte/nekouká na to.

A ten titulek je na tento typ médií ještě docela slušný, určitě se objeví mnohem horší.

Jiná věc samozřejmě je, že tyto věci na Filmpubu nebývali, ale to je asi na jinou diskuzi.
484802
Nevím, proč se rozčilujete. Je mi fuk, jak píše Blesk, je mi fuk, jaké zprávy dělá Nova, je mi fuk, jaké články jsou na Filmpubu. Je to bulvár, který tu prostě je, byl a bude. Když se to někomu nelíbí, ať to nečte/nekouká na to. A ten titulek je na tento typ médií ještě docela slušný, určitě se objeví mnohem horší. Jiná věc samozřejmě je, že tyto věci na Filmpubu nebývali, ale to je asi na jinou diskuzi.
0 0
reagovat

Čuví

OK, ale aspon sa potom nevyhovaraj ze robis seriozny filmovy casopis a ze ti zalezi na jeho ctenaroch, ale ze robis obycajny (a este k tomu aj nudny) bulvar pre cielovku, ktoru Filmpub nikdy predtym nemal a ta stara je mu ukradnuta. Ale to by si nesmel byt najprv luzer a zbabelec.. A toho zbabelca ti aj odargumentujem ak sa nahodou budes chciet urazat..
484801
OK, ale aspon sa potom nevyhovaraj ze robis seriozny filmovy casopis a ze ti zalezi na jeho ctenaroch, ale ze robis obycajny (a este k tomu aj nudny) bulvar pre cielovku, ktoru Filmpub nikdy predtym nemal a ta stara je mu ukradnuta. Ale to by si nesmel byt najprv luzer a zbabelec.. A toho zbabelca ti aj odargumentujem ak sa nahodou budes chciet urazat..
Čuví
0 0
reagovat

Jajar

Tak mu by profackovani nepomohlo, ale tobe by se ulevilo. Holt kaspar po cely den ;)
484800
Tak mu by profackovani nepomohlo, ale tobe by se ulevilo. Holt kaspar po cely den ;)
Jajar
0 0
reagovat
Asi tak. Příliš nechápu, že když se vám to nelíbí, že tam chodíte. Však vy jste úplně jiná cílovka, než kterou Filmpub chce. A jediné, čím se bavím, je to naprosto hysterické kvílení, to je docela legrace :)
484799
Asi tak. Příliš nechápu, že když se vám to nelíbí, že tam chodíte. Však vy jste úplně jiná cílovka, než kterou Filmpub chce. A jediné, čím se bavím, je to naprosto hysterické kvílení, to je docela legrace :)
0 0
reagovat
No ono by bylo lepší Chewieho lidičky neřešit, spíš by bylo příjemné, kdybysme měli možnost jeho reakce neposlouchat, respektive nečíst.
484798
No ono by bylo lepší Chewieho lidičky neřešit, spíš by bylo příjemné, kdybysme měli možnost jeho reakce neposlouchat, respektive nečíst.
0 0
reagovat
Psema: :+ Já to říkám pořád, že mě ten člověk nudí...
484797
Psema: *:+* Já to říkám pořád, že mě ten člověk nudí...
0 0
reagovat

Psema

You are right. Nemá to cenu. Jediná věc na dnešku co stojí za oslavu je to, že na filmpubu mě už nikdo nikdy neuvidí. A vy všichni byste měli jít udělat to samé. Kašleme na neomezenou stupiditu některých jedinců naší společnosti!!Nestojí to za to a opravdu si radši jdu z nostalgie pustit Legendy z Dogtownu.:+
484796
You are right. Nemá to cenu. Jediná věc na dnešku co stojí za oslavu je to, že na filmpubu mě už nikdo nikdy neuvidí. A vy všichni byste měli jít udělat to samé. Kašleme na neomezenou stupiditu některých jedinců naší společnosti!!Nestojí to za to a opravdu si radši jdu z nostalgie pustit Legendy z Dogtownu.*:+*
Psema
0 0
reagovat
Já se jenom divím, že ho vůbec posloucháte. Chewiemu jde vždycky jenom o pozornost a sám z toho má ohromnou legraci. Nekažte si zbytečně odpoledne tím, že ho bude přesvědčovat o tom, že je hlupák se špatným vkusem a nulovou morálkou. On to stejně nikdy nepochopí. Jděte si radši místo toho hádání pustit nějaký film (třeba s Ledgerem) a zapomeňte na to, že vůbec nějakej Harazim existuje. FilmPUB je mrtvej dávno a řešit to už vážně nemá cenu. Osobně si myslím, že měl Aleš dokonce včera večer otevřený šampáňo a radoval se, jakou bude mít zase jeho novopečenej filmpikant čtenost. :-
484795
Já se jenom divím, že ho vůbec posloucháte. Chewiemu jde vždycky jenom o pozornost a sám z toho má ohromnou legraci. Nekažte si zbytečně odpoledne tím, že ho bude přesvědčovat o tom, že je hlupák se špatným vkusem a nulovou morálkou. On to stejně nikdy nepochopí. Jděte si radši místo toho hádání pustit nějaký film (třeba s Ledgerem) a zapomeňte na to, že vůbec nějakej Harazim existuje. FilmPUB je mrtvej dávno a řešit to už vážně nemá cenu. Osobně si myslím, že měl Aleš dokonce včera večer otevřený šampáňo a radoval se, jakou bude mít zase jeho novopečenej filmpikant čtenost. *:-*
0 0
reagovat
ChewieDC:Vies co mne ani tak nevadi ze pises hovadiny typu TOP50 sex. scen a pod. Len si to pis. Ked to ludia chcu preco nie, je mi jasne ze aby si si zaplatil najem, musis tieto hovadiny pisat. A celkom ta za to lutuem, ale toto si mohol vypustit z toho bulvarneho "jazyka", proste to napisat ako clovek, taktne a decentne, s trochou ucty. Ziadny velky povyk, ludia by na to kliknuli, mozno menej krat, ale u jednej spravy by ta to snad nezabilo. Tu ti vsetci nadavaju lebo je vidiet ze nemas vobec ziadnu mieru. A si proste len nechutna bulvarna hyena.
484794
ChewieDC:Vies co mne ani tak nevadi ze pises hovadiny typu TOP50 sex. scen a pod. Len si to pis. Ked to ludia chcu preco nie, je mi jasne ze aby si si zaplatil najem, musis tieto hovadiny pisat. A celkom ta za to lutuem, ale toto si mohol vypustit z toho bulvarneho "jazyka", proste to napisat ako clovek, taktne a decentne, s trochou ucty. Ziadny velky povyk, ludia by na to kliknuli, mozno menej krat, ale u jednej spravy by ta to snad nezabilo. Tu ti vsetci nadavaju lebo je vidiet ze nemas vobec ziadnu mieru. A si proste len nechutna bulvarna hyena.
0 0
reagovat
Asi jak řekl Karel...Harazimovi by nepomohlo ani profackování, nejhorší trest pro něj bude, když si ho lidi přestanou všímat a začne je nudit ;)
484793
Asi jak řekl Karel...Harazimovi by nepomohlo ani profackování, nejhorší trest pro něj bude, když si ho lidi přestanou všímat a začne je nudit ;)
0 0
reagovat

KarelR

Tak to bylo trefné a měli bychom se neučit rozeznávat fakta od názorů.:))
484792
Tak to bylo trefné a měli bychom se neučit rozeznávat fakta od názorů.*:))*
KarelR
0 0
reagovat
Jajar: ne, titulkem se nevozím po mrtvých lidech.
484791
Jajar: ne, titulkem se nevozím po mrtvých lidech.
0 0
reagovat
Chlapci, plejtváte energií. Pokud si autor myslí, že "lidem se to líbí", tak není třeba dalších slov. Tady by nepomohla ani petice se čtyřmi tisíci podpisy. Velké změny přece vyvolávají velké negativní reakce ;)
484790
Chlapci, plejtváte energií. Pokud si autor myslí, že "lidem se to líbí", tak není třeba dalších slov. Tady by nepomohla ani petice se čtyřmi tisíci podpisy. Velké změny přece vyvolávají velké negativní reakce ;)
0 0
reagovat
ChewieDC: Zkus si padesátkrát přečíst svůj titulek a potom se zeptej znova?)
484789
ChewieDC: Zkus si padesátkrát přečíst svůj titulek a potom se zeptej znova*?)*
0 0
reagovat
The Joker: ok, budu Ti vděčný za informování.
484788
The Joker: ok, budu Ti vděčný za informování.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se