Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 104181 - 104200 Napsat příspěvek

Ravenhorn

Kde to je? Není nějakej seznam?
496165
Kde to je? Není nějakej seznam?
Ravenhorn
0 0
reagovat

Ravenhorn

A kde to vůbec je?
496164
A kde to vůbec je?
Ravenhorn
0 0
reagovat

Ravenhorn

Je-li tam Poslední pokušení Krista, Caligula, Denní hlídka, Plechový bubínek, Život Briana a Kubrickův Spartakus, tak klidně.
496163
Je-li tam Poslední pokušení Krista, Caligula, Denní hlídka, Plechový bubínek, Život Briana a Kubrickův Spartakus, tak klidně.
Ravenhorn
0 0
reagovat
Nemá někdo zájem o nějaké filmy z půjčovny na dvd. U nás končí jedna a prodávájí dvd (50 kč/ks). Já jsem si už koupil Star wars Epizodu 1 2DVD (co mi chybělo orig.), 3 díly Harry Pottera (2dvd), Den nezávislosti speciál edition 2dvd, Malý Manhatton.

A mají toho tam dost i starší věci. :+
496161
Nemá někdo zájem o nějaké filmy z půjčovny na dvd. U nás končí jedna a prodávájí dvd (50 kč/ks). Já jsem si už koupil Star wars Epizodu 1 2DVD (co mi chybělo orig.), 3 díly Harry Pottera (2dvd), Den nezávislosti speciál edition 2dvd, Malý Manhatton. A mají toho tam dost i starší věci. *:+*
0 0
reagovat
Jde, kdyz napises Kocourovi...
496160
Jde, kdyz napises Kocourovi...
0 0
reagovat

blog

proc nejde zmenit nazev blogu? nebo jde?
496159
proc nejde zmenit nazev blogu? nebo jde?
blog
0 0
reagovat
45 příspěvku, během necelejch 2 hodin, vy taky koukám válíte:)

ad WoWko a pokus Uwe koupit licenci, podle mě je to kachna.
496156
45 příspěvku, během necelejch 2 hodin, vy taky koukám válíte:) ad WoWko a pokus Uwe koupit licenci, podle mě je to kachna.
0 0
reagovat
Začínám vyrábět transparenty: Ravenhorn do New York Times... ! :D
496154
Začínám vyrábět transparenty: Ravenhorn do New York Times... ! *:D*
0 0
reagovat
Damn it, chlape, ty válíš!! :D
496155
Damn it, chlape, ty válíš!! *:D*
0 0
reagovat

KarelR

To už měl na ni Robert špatný vliv. A kdo by vydržel být nevinný v dnešním New Yorku.
496153
To už měl na ni Robert špatný vliv. A kdo by vydržel být nevinný v dnešním New Yorku.
KarelR
0 0
reagovat
Zkus napsat ´´ po počátečních problémech´´ ... Nezní to líp? A nebo to nech, je to sranda:D
496152
Zkus napsat ´´ po počátečních problémech´´ ... Nezní to líp? A nebo to nech, je to sranda*:D*
0 0
reagovat
a co teprve hazeni otravenych a silne nebezpecnych jablek po parcich ;)
496151
a co teprve hazeni otravenych a silne nebezpecnych jablek po parcich ;)
0 0
reagovat
Mně teda Giselle moc nezkažená nepřijde. Co to šmátrání po hrudi, hmmm? :D
496150
Mně teda Giselle moc nezkažená nepřijde. Co to šmátrání po hrudi, hmmm? *:D*
0 0
reagovat
nějak se začít musí. Postupně se budu lepšit. Kdybych ji dělal alespoň 2 hodiny, ale já ji měl za 20 minut.:D
496149
nějak se začít musí. Postupně se budu lepšit. Kdybych ji dělal alespoň 2 hodiny, ale já ji měl za 20 minut.*:D*
0 0
reagovat
Náhodou já se bavím:D:D takže se vůbec nezlobím.
496148
Náhodou já se bavím*:D**:D* takže se vůbec nezlobím.
0 0
reagovat

rcorp

"Vražedná" je slabé slovo. :D
496147
"Vražedná" je slabé slovo. *:D*
rcorp
0 0
reagovat
"Musím vyzdvihnout herecké výkony hlavních postav. Amy Adams (Giselle) všechen ten výraz a slova o pravé lásce věříte. Vypadá a chová se tak, jak by jste si to sami ve snech o nezkažené princezně přestavili. Patrick Dempsey (Robert) jeho proměna z upnutého právníka, který vyznává jen tu naší konzumní lásku (Až na věky je spíše nadávka než pravda) na zblázněného láskou k Giselle. James Marsden (Prince Edward), Timothy Spall (Nathaniel) a Susan Sarandon (královna Narissa) jen podtrhují kvalitu."

Rave: keep working, I love this (s)hit.:D
496143
"Musím vyzdvihnout herecké výkony hlavních postav. Amy Adams (Giselle) všechen ten výraz a slova o pravé lásce věříte. Vypadá a chová se tak, jak by jste si to sami ve snech o nezkažené princezně přestavili. Patrick Dempsey (Robert) jeho proměna z upnutého právníka, který vyznává jen tu naší konzumní lásku (Až na věky je spíše nadávka než pravda) na zblázněného láskou k Giselle. James Marsden (Prince Edward), Timothy Spall (Nathaniel) a Susan Sarandon (královna Narissa) jen podtrhují kvalitu." Rave: keep working, I love this (s)hit.*:D*
0 0
reagovat
dulezita informace :D ja bych tu zakazal posty na konkurencni weby, hlavne ty nezavysle :D zacina to byt sakra nebezpecne, hlavne na oci ;)
496146
dulezita informace :D ja bych tu zakazal posty na konkurencni weby, hlavne ty nezavysle :D zacina to byt sakra nebezpecne, hlavne na oci ;)
0 0
reagovat
Už to upravuji.
496145
Už to upravuji.
0 0
reagovat
cival: vy to jeste nedelate? ;)
496144
cival: vy to jeste nedelate? ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se