Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 104081 - 104100 Napsat příspěvek

OT

Co říkáte na to, že v Sazka aréně bude úvod NHL, NY rangers a Maple leafs?(už nevím kdo), tam bych se klidně chtěl podívat, ale asi to bude pěkně těžce zpoplatněný.
485550
Co říkáte na to, že v Sazka aréně bude úvod NHL, NY rangers a Maple leafs?(už nevím kdo), tam bych se klidně chtěl podívat, ale asi to bude pěkně těžce zpoplatněný.
OT
0 0
reagovat
Jo to jo, já to nikomu nepujčuju, právěnc abych věděl že se mi stim nic nestane, a když tak můžu být naštvanej pak jenom sám na sebe!!! Ale asi to má něco do sebe!!!
485523
Jo to jo, já to nikomu nepujčuju, právěnc abych věděl že se mi stim nic nestane, a když tak můžu být naštvanej pak jenom sám na sebe!!! Ale asi to má něco do sebe!!!
0 0
reagovat

hondza

No mě jo, páč to dýl vydrží (je to holt papír) a nevypadá to tak hnusně, jak řekl t_gon, dojem kůže a celkově robustní.

t_gon: já to mám právě takový divný, mám všechny tři v těch tvrdejch deskách, ale jednička má anglickej obal a zbytek českej:)) (poněvadž česká verze neměla DTS-ES)
485521
No mě jo, páč to dýl vydrží (je to holt papír) a nevypadá to tak hnusně, jak řekl t_gon, dojem kůže a celkově robustní. t_gon: já to mám právě takový divný, mám všechny tři v těch tvrdejch deskách, ale jednička má anglickej obal a zbytek českej*:))* (poněvadž česká verze neměla DTS-ES)
hondza
0 0
reagovat
No já jsem se ke skouknutí všech třech extanded verzí dostal až včera a musím říct, že je to bomba, hlavně společenstvo u mě vede na plné čáře...
485519
No já jsem se ke skouknutí všech třech extanded verzí dostal až včera a musím říct, že je to bomba, hlavně společenstvo u mě vede na plné čáře...
0 0
reagovat
no mne by stačily nezkrácený verze a to společenstvo a návrat a je mi šumák jestli maj tvrdý nebo měkký desky.Bonusy už mám taky několikrát okoukaný.Teda nic proti diskusi
485516
no mne by stačily nezkrácený verze a to společenstvo a návrat a je mi šumák jestli maj tvrdý nebo měkký desky.Bonusy už mám taky několikrát okoukaný.Teda nic proti diskusi
0 0
reagovat

t_gon; Fluke

Jo jasně už chápu...ale na těhle věcech mi moc nezáleží...!!!
485515
Jo jasně už chápu...ale na těhle věcech mi moc nezáleží...!!!
t_gon; Fluke
0 0
reagovat

hondza

Ta Extended 4DVD se prodavala u nas v mekych deskach a 5DVD mela poradne tvrde desky (na omak to jednomu pripada, jako by z kuze). Nedavno jsem si pro odplneni objednal z USA prave 4DVD vsechny verze za babku, kde byly prave tyto tvrde lepsi desky, ale zase vnitrni letak s mapkou a pruvodcem byl s obyc papiru (zadny kridovy jako u te druhe verzi). Takze si pak vyber ;))
485514
Ta Extended 4DVD se prodavala u nas v mekych deskach a 5DVD mela poradne tvrde desky (na omak to jednomu pripada, jako by z kuze). Nedavno jsem si pro odplneni objednal z USA prave 4DVD vsechny verze za babku, kde byly prave tyto tvrde lepsi desky, ale zase vnitrni letak s mapkou a pruvodcem byl s obyc papiru (zadny kridovy jako u te druhe verzi). Takze si pak vyber ;))
hondza
0 0
reagovat

hondza

Ty 4DVD měli obal z měkkýho papíru a v 5DVD edici se soškou ho měli z tvrdýho;)
485513
Ty 4DVD měli obal z měkkýho papíru a v 5DVD edici se soškou ho měli z tvrdýho*;)*
hondza
0 0
reagovat

Fluke

Jo to máš pravdu, lae já jsem ty bonusy viděl už mockrát tak se bez nich už asi obejdu..A to stěma deskama nevím jak myslíš, sorry!!?
485509
Jo to máš pravdu, lae já jsem ty bonusy viděl už mockrát tak se bez nich už asi obejdu..A to stěma deskama nevím jak myslíš, sorry!!?
Fluke
0 0
reagovat

hondza

Ta nová verze má nevýhodu, že tam nejsou komplet bonusy z 4DVD verzí...ironie, že já sháním tu první v tvrdejch deskách (ty samostatně prodávaný měli měkký).
485507
Ta nová verze má nevýhodu, že tam nejsou komplet bonusy z 4DVD verzí...ironie, že já sháním tu první v tvrdejch deskách (ty samostatně prodávaný měli měkký).
hondza
0 0
reagovat
No já tu nabízím první a druhý díl v kino verzy a třetí v extanded(4disky)...páč jsem si před vánocema koupil celou komplet trilogii v extanded verzi kde jsou i kino verze...tak mám tamty navíc...
485504
No já tu nabízím první a druhý díl v kino verzy a třetí v extanded(4disky)...páč jsem si před vánocema koupil celou komplet trilogii v extanded verzi kde jsou i kino verze...tak mám tamty navíc...
0 0
reagovat
Hm za to tě nikdo nelinčuje. Hele jentak naokraj. Co máš za verze? Jelikož klasické teda nemají moc cenu. (kdo by se chtěl dívat na kino verzi :-) )
Já jinak mám originál jak klasickou tak extended (klasickou mám jen kvuli bonus disku). 8)
485500
Hm za to tě nikdo nelinčuje. Hele jentak naokraj. Co máš za verze? Jelikož klasické teda nemají moc cenu. (kdo by se chtěl dívat na kino verzi :-) ) Já jinak mám originál jak klasickou tak extended (klasickou mám jen kvuli bonus disku). *8)*
0 0
reagovat

???

Vím že to tu není bazar, ale chtěl jsem se zeptat jestli třeba někdo z vás neshání pro sebe nebo svého známého celou trilogii Pána prstenů...za rozumnou cenu ve 100% stavu!!! Kdyžtak mě za to nelinčujte, že jsem to sem dal!!!:D
485493
Vím že to tu není bazar, ale chtěl jsem se zeptat jestli třeba někdo z vás neshání pro sebe nebo svého známého celou trilogii Pána prstenů...za rozumnou cenu ve 100% stavu!!! Kdyžtak mě za to nelinčujte, že jsem to sem dal!!!*:D*
???
0 0
reagovat
a jsem zase i té elektřiny když jsme se neslavně vraceli z hor z hnisavou angínou a v horečkách o 4 dny dříve tak jsem říkala marodit doma u pc.No a protože s klukama pořád marodíme tak jsme si udělaly LOTR day a už koukáme na dvě věžě a návrat krále dnes ještě taky zvládnem
485492
a jsem zase i té elektřiny když jsme se neslavně vraceli z hor z hnisavou angínou a v horečkách o 4 dny dříve tak jsem říkala marodit doma u pc.No a protože s klukama pořád marodíme tak jsme si udělaly LOTR day a už koukáme na dvě věžě a návrat krále dnes ještě taky zvládnem
0 0
reagovat
HAL
máš pravdu že s těma dětma je spoustu věcí ke kterým se přihlíží, ale podívej na mně ,chtěla jsem je tak jsem si je pořídila a nějaké ceny plínek mne moc nezajímaly a pořád si myslím že to souvisí i s cenama elktřiny já když to vezmu kolem a kolem tak platím snad úplně za vše a nějak to neřeším vždyt kde by jsme byli bez elektřiny v době kamemnné :D
485491
HAL máš pravdu že s těma dětma je spoustu věcí ke kterým se přihlíží, ale podívej na mně ,chtěla jsem je tak jsem si je pořídila a nějaké ceny plínek mne moc nezajímaly a pořád si myslím že to souvisí i s cenama elktřiny já když to vezmu kolem a kolem tak platím snad úplně za vše a nějak to neřeším vždyt kde by jsme byli bez elektřiny v době kamemnné *:D*
0 0
reagovat

HAL

:D Aby si pak ČEZ nezahrál na anarchii s námi, jako že by to vypnul na hodinku všem, když se nám ty ceny nelíbí.

Mchm. THX má novou znělku link
485489
*:D* Aby si pak ČEZ nezahrál na anarchii s námi, jako že by to vypnul na hodinku všem, když se nám ty ceny nelíbí. Mchm. THX má novou znělku http://www.collegehumor.com/video:1799458/
HAL
0 0
reagovat

aria

Ale to s tím sunarem a plínkama je taky dobrej důvod, spolu s dalšími mnoha :D

Co se týče vypínání elektřiny a podobnými anarchistickými útoky na velké korporace, globalizaci, etc. - kdybych pocítil opravdu velkou potřebu protestovat proti extrémním cenám (což teď nejsou), vykořisťování dělnické třidy, platům a podobně, tak to udělám raději oldschool způsobem s transparentama a rajčatama - minimálně by to byla mnohem větší zábava než sedět doma ve tmě a bez compu :D
485487
Ale to s tím sunarem a plínkama je taky dobrej důvod, spolu s dalšími mnoha *:D* Co se týče vypínání elektřiny a podobnými anarchistickými útoky na velké korporace, globalizaci, etc. - kdybych pocítil opravdu velkou potřebu protestovat proti extrémním cenám (což teď nejsou), vykořisťování dělnické třidy, platům a podobně, tak to udělám raději oldschool způsobem s transparentama a rajčatama - minimálně by to byla mnohem větší zábava než sedět doma ve tmě a bez compu *:D*
aria
0 0
reagovat
myslím že s tou elektřinou je to myslím stejný jak kdyby někdo napsal - přestante dělat děti , protože jsou drahý plínky , sunar a platí se u doktora.Je to v každém člověku bud seč naučím šetřit nebo ne.Výše platů managerů čezu mne nezajímá já jsem spokojená s tím co si vydělám já a nejsou to miliony, ale ty stresy a nervy za tolik peněz nestojí
485486
myslím že s tou elektřinou je to myslím stejný jak kdyby někdo napsal - přestante dělat děti , protože jsou drahý plínky , sunar a platí se u doktora.Je to v každém člověku bud seč naučím šetřit nebo ne.Výše platů managerů čezu mne nezajímá já jsem spokojená s tím co si vydělám já a nejsou to miliony, ale ty stresy a nervy za tolik peněz nestojí
0 0
reagovat

Pumix

Pěkný :+
485485
Pěkný *:+*
Pumix
0 0
reagovat
link Tak tohle je už vskutku bizardní.
485484
http://azpravy.atlas.cz/domov/krimi/149503-exkluzivne-americkeho-vojaka-ubodal-prazsky-mestsky-policista.aspx Tak tohle je už vskutku bizardní.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se