Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 103801 - 103820 Napsat příspěvek

Perry

Tak jedna možnost je ta vana jak podotknul Psema anebo klasická stříbrná lepicí páska:) doufám, že máš průhlednej plast:D

aria: to jen, aby si věděla, že to funguje bezpečně;) Jinak mě po legu/merkuru chytla modelařina, ale amatérsky:)
486457
Tak jedna možnost je ta vana jak podotknul Psema anebo klasická stříbrná lepicí páska*:)* doufám, že máš průhlednej plast*:D* aria: to jen, aby si věděla, že to funguje bezpečně*;)* Jinak mě po legu/merkuru chytla modelařina, ale amatérsky:)
Perry
0 0
reagovat
kup si vanu:D
486456
kup si vanu*:D*
0 0
reagovat
perry
nevim to ti poradí fluke:)
486455
perry nevim to ti poradí fluke*:)*
0 0
reagovat

aria

a když se chci koukat při sprchování ? :D:D
486454
a když se chci koukat při sprchování ? *:D**:D*
aria
0 0
reagovat
perry
tipla bych nesprchovat se s noťákem anebo si ho vem do sprchového koutu a nepouštěj vodu:D
486453
perry tipla bych nesprchovat se s noťákem anebo si ho vem do sprchového koutu a nepouštěj vodu*:D*
0 0
reagovat

Fluke

A jaké máš rady pro sprchový kout ? :D:D
486451
A jaké máš rady pro sprchový kout ? *:D**:D*
Fluke
0 0
reagovat
pumiix
víš jak je to s těma splněnýma snama rodičů na dětech tak asi tak nějak.Musím ale uznat že Merkur kluky baví víc než lego
486450
pumiix víš jak je to s těma splněnýma snama rodičů na dětech tak asi tak nějak.Musím ale uznat že Merkur kluky baví víc než lego
0 0
reagovat
fluke
díky za pravidla nicméně já to asi opravdu zloušet nebudu:D
486449
fluke díky za pravidla nicméně já to asi opravdu zloušet nebudu*:D*
0 0
reagovat

aria

Pravidlo jedna, notebook musí bejt kousek pod okrajem vany, kvůli převrhnutí.
pravidlo dvě, notebook musí stát na něčem větším, než je sám notebook
pravidlo tři, ručník po ruce.
pravidlo čtyři, jídlo a pití udržovat na druhé straně od notebooku.
Pravidlo pět, nedělat v koupelně s notebookem saunu.
:D
486447
Pravidlo jedna, notebook musí bejt kousek pod okrajem vany, kvůli převrhnutí. pravidlo dvě, notebook musí stát na něčem větším, než je sám notebook pravidlo tři, ručník po ruce. pravidlo čtyři, jídlo a pití udržovat na druhé straně od notebooku. Pravidlo pět, nedělat v koupelně s notebookem saunu. *:D*
aria
0 0
reagovat
merkur lol to je doba :D:D
486446
merkur lol to je doba *:D**:D*
0 0
reagovat
fluke
ještě dodatek já mám nejraději ty svíčky( asi to sedí tolik romantiky od někoho kdo ji ve filmu nemusí:)
486445
fluke ještě dodatek já mám nejraději ty svíčky( asi to sedí tolik romantiky od někoho kdo ji ve filmu nemusí*:)*
0 0
reagovat
fluke
já při své smůle bych ten notas stoprdo vykoupala v té vaně s pěnou a ještě polila vínem( dneska jsem málem vytopila sousedům kuchyn )a o legu mi nemluv lonské vánoce jsem s mužem trávila skládáním exoforce, letos merkura zvládli kluci sami .
486443
fluke já při své smůle bych ten notas stoprdo vykoupala v té vaně s pěnou a ještě polila vínem( dneska jsem málem vytopila sousedům kuchyn )a o legu mi nemluv lonské vánoce jsem s mužem trávila skládáním exoforce, letos merkura zvládli kluci sami .
0 0
reagovat
Kdyz si sikovne natocim monitor, napustim vanu a necham otevrene dvere tak by to teoreticky slo, ale neprovozuju :D:D
486440
Kdyz si sikovne natocim monitor, napustim vanu a necham otevrene dvere tak by to teoreticky slo, ale neprovozuju *:D**:D*
0 0
reagovat

aria

není to těžký, když tě nebaví koukat na svíčky, tak přitáhneš noťas:) ti odvažnější Lego:D
486438
není to těžký, když tě nebaví koukat na svíčky, tak přitáhneš noťas:) ti odvažnější Lego*:D*
aria
0 0
reagovat
pumiix
chápu já teda nevím mám televize v celím bytě ale v koupelně ještě ne asi to budu muset napravit:D
486437
pumiix chápu já teda nevím mám televize v celím bytě ale v koupelně ještě ne asi to budu muset napravit*:D*
0 0
reagovat
to aria: kdybych si poustel 28 Tydnu Pote, tak moc romantiku necekam, proto pivo ne vino :D
486436
to aria: kdybych si poustel 28 Tydnu Pote, tak moc romantiku necekam, proto pivo ne vino *:D*
0 0
reagovat

t_gon

Ty a víno???? Jsem si toho všimla teprv ted. To mi k tobě ale velice nejde...
486435
Ty a víno???? Jsem si toho všimla teprv ted. To mi k tobě ale velice nejde...
t_gon
0 0
reagovat
No měl sem poslouchat Psemu a se Silencem teď vyloženě souhlasím:))
jakmile začali střílet do vlastních vojáků, tak ten film šel k čertu.
486433
No měl sem poslouchat Psemu a se Silencem teď vyloženě souhlasím*:))* jakmile začali střílet do vlastních vojáků, tak ten film šel k čertu.
0 0
reagovat
Pumiix
nekaž romantické chvíle .K vaně pěně patří víno nejlépe bílé vynikající moravské a hlavně dobrý ročník.
486432
Pumiix nekaž romantické chvíle .K vaně pěně patří víno nejlépe bílé vynikající moravské a hlavně dobrý ročník.
0 0
reagovat
natascha
ono je to tak že časem prokoukneš všechny clapi:D neni to zas tak těžký , já to mám o to jednodušší že můj otec se rozhodl ,když jsem se narodila , že když už prvorozené dítě neni syn tak že tu dceru aspon tak vychová.Poznamenalo mne to na celí život bo tedka mám doma chlapi 3.No a můj brácha (mladší o rok) byl vždycky ten hodnej a já ta zlá co se ve škole furt prala ,hrála fotbal a tak.
486430
natascha ono je to tak že časem prokoukneš všechny clapi*:D* neni to zas tak těžký , já to mám o to jednodušší že můj otec se rozhodl ,když jsem se narodila , že když už prvorozené dítě neni syn tak že tu dceru aspon tak vychová.Poznamenalo mne to na celí život bo tedka mám doma chlapi 3.No a můj brácha (mladší o rok) byl vždycky ten hodnej a já ta zlá co se ve škole furt prala ,hrála fotbal a tak.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se