reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 10361 - 10380
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 518
- 519
- 520
- .
- 6914
- 6915
reaguje na:
Gacy
Zkus v „Settings“ přehrávače vybrat „Audio“ a u položky „Digital Audio Output“, kde bude zaškrtnutý AUTO, přehoď na PCM. Mohlo by to běžet.
Kdysi jsme tohle u nějakýho disku řešili a mysleli, že je v háji přehrávač, disk, kabely ... prý se to stává u LG, Sony přehrávačů.
Kdysi jsme tohle u nějakýho disku řešili a mysleli, že je v háji přehrávač, disk, kabely ... prý se to stává u LG, Sony přehrávačů.
reagují:
Gacy
|
reagovat
|
Potřeboval bych radu, koupil jsem si kolekci Pach Krve 1-6 na BD, ale když to zapnu tak mi jde zvuk při ukázkach a v menu, jak navolím ang jazyk a pustim si film, tak je ticho, nejde ani anglicky ani německy, u prvního dílu hraje zvuk jen když je to s komentářem režisera, 2/3 díl maji pouze anglický a německý dabing, ovšem je to stejný, zvuk hraje na začátku ukázek a v menu, jak pustím film, tak ticho, nechce se mi věřit že to vyšlo jako němý film

reagují:
Ash_Black
|
reagovat
|
reaguje na:
Attikus
To je pohoda byl jsem ve fronte na Adele 290 000 v poradi
Stredne drahy lupen za 7500 uz me prisel trosku jako prepal, ale s frekvenci jejich koncertu to je jednou za zivot

reagovat
|
AI
Toto je parádna ukážka súčasných limitov dnešných AI generátorov.
link

reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Představuji si, jak Putin volá do basy: "Co je s tím Navalnym?" "On... on prostě umřel, care." "No ale to nám nikdo neuvěří!!!"
reagovat
|
reaguje na:
Attikus
Přidali další koncerty.
Ale cena těch lístků je prostě moc...
Za tu cenu jsem koupil na tento rok 3x Bruce Dickinsona ....
sice v menších klubech ale o to větší zážitek..
Ty mega koncerty pro 80k+ lidí mě nebaví.
Pokud nejsi u pódia tak zvuk špatnej....
Ale cena těch lístků je prostě moc...
Za tu cenu jsem koupil na tento rok 3x Bruce Dickinsona ....

Ty mega koncerty pro 80k+ lidí mě nebaví.
Pokud nejsi u pódia tak zvuk špatnej....
reagovat
|
reaguje na:
RainMakeR
2 minúty po spustení predaj lístkov (dnes o 10.00 hod) som na ticketportaly bol 11tisíci v poradí
ale na eventime som kúpil v pohode hneď za cca 137 eur na státie, hoci keď som videl na zahraničných weboch sumy že 300 eur a viac práve do Bratislavy tak mi skoro zabehlo
edit: link

edit: link
reagovat
|
AC DC
Turné v Evropě tento rok.
Lístek kolem 3500-4000 na stání.
Budou i v Bratislavě....
Lístek kolem 3500-4000 na stání.
Budou i v Bratislavě....
reagují:
Attikus
|
reagovat
|
reaguje na:
esmo
Na androidoch sa tiež maká, aj keď zatiaľ nie až tak pilne ako na AI, takže prvú siršie použiteľnú generáciu by som čakal až niekedy v priebehu budúcej dekády. Ak by to stihli, tak by mi vyšla predpoveď z mojej scifi knihy.
Budúcnosť napríklad v takých obchodoch bude vyzerať asi tak, že tam bude jeden človek na management a podľa veľkosti shopu nejaký počet androidov na manuálnu prácu. To isté vo fabrikách atď.

reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
14.5. tu budeme mít komplet vedení z německé matky, zeptám se jich co si o tom myslí ... myslím, že pak ušetří na mě 

reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Nám chybí hlavně kvalitní lidi do výroby, tam bohužel AI nezaměstnám. Ale až k tomu někdo vymyslí schopný tělo, tak by to ty plechy mohlo zvládnout brousit 

reagovat
|
TOP Diskuze
44Hodina zmizení: Recenze 33Hodina zmizení je hororovým trhákem, uspěla i dvojka Mezi námi děvčaty 32Matrix: Trailer 23Víkendový výplach #832 o Mafii a Supermanovi 25První dojmy: jeden z nejchválenějších hororů posledních let Hodina zmizení 21Téma: Filmy Sama Mendese od nejhoršího po nejlepší 20Dokonalá shoda: Recenze 12Kdo si zahraje mladého Johna Ramba? 11Téma: „Parádní“ blockbustery roku 2025 aneb proč nevěřit influencerům a Rottenům 10Režisér Hodiny zmizení se nezastaví. Chystá prequel i DC film s Batmanem