Ultimátní srazy, to byly časy. Dodnes vzpomínám na ten v Ostravě, kdy jsem poznal okkace, věčně mluvícího t_gona, Seldoma a slečnu z Brušperku. Společná návštěva kina s filmem Oko dravce a krátce předtím prohlídka Vítkovických železáren, kde nás okkac udivoval svými znalostmi. Byl jsem tehdy poprvé v Ostravě a na MZ jsem tehdy měl ban. Normálně se mi vrátily vzpomínky a celou tu akci mám zase před očima.
|
reagovat
|
Brno Ultimatum (l.p. 2008!) se mi tehdy nehodilo, na následné ostravské akci, kterou jsi tuším pořádal, jsem se objevil a bylo to moc fajn (vybavuji si nějaký podnik, kde dávali na pizzu syrečky - to ještě funguje?). S dnešním osazenstvem již téměř převážně zasloužilých "fotrů"
se něco byť jen vzdáleně podobného nejeví příliš reálně, ale určitě tomu fandím - za sebe mohu pohříchu říct nanejvýš, že kdyby čistě náhodou něco takového připadlo právě na ten jeden víkend, kdy letos v létě v Praze (potažmo v ČR) budu, patrně bych se cítil téměř až povinen dorazit, ale na tom se moc stavět nedá...