Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 103541 - 103560 Napsat příspěvek
to s tim potokem ... ona to byla takova metafora, ja totiz koupu notas v sousedove wifine, tak sem chtel vedet jak moc bad sem (nefachal net, toz neni moje chyba:D). Ten stat bych do toho teda nezatahoval :D ... ale dik za vysvetleni. dneska sme tomu venovali celou velkou prestavku ve skole :D
487272
to s tim potokem ... ona to byla takova metafora, ja totiz koupu notas v sousedove wifine, tak sem chtel vedet jak moc bad sem (nefachal net, toz neni moje chyba*:D*). Ten stat bych do toho teda nezatahoval *:D* ... ale dik za vysvetleni. dneska sme tomu venovali celou velkou prestavku ve skole *:D*
0 0
reagovat
Bioware oznámil třetí KotOR! :+:+:+:+:+:+
487271
Bioware oznámil třetí KotOR! *:+**:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

RainMakeR

Měl jsem stejnej problém...zapnul jsem si kompa a na monitoru(kupodivu jsem měl uplně stejnej monitor) mi naběhl stejnej nápis...nejprve jsem byl zoufalej nikdo nevěděl co stim, myslel jsem že stim asi půjdu na reklamačku...ale nedalo mi to a otevřel jsem si zaplombovanej case koukám, hledám a měl jsem tam jenom povytaženej nějákej káblík...takže prkotina!!! :+
487260
Měl jsem stejnej problém...zapnul jsem si kompa a na monitoru(kupodivu jsem měl uplně stejnej monitor) mi naběhl stejnej nápis...nejprve jsem byl zoufalej nikdo nevěděl co stim, myslel jsem že stim asi půjdu na reklamačku...ale nedalo mi to a otevřel jsem si zaplombovanej case koukám, hledám a měl jsem tam jenom povytaženej nějákej káblík...takže prkotina!!! *:+*
RainMakeR
0 0
reagovat
Ke koupání je tam jedna celá vyhláška;)
159/2003 Sb.
VYHLÁŠKA
ze dne 20. května 2003,
kterou se stanoví povrchové vody využívané ke koupání osob
Změna: 168/2006 Sb.
487256
Ke koupání je tam jedna celá vyhláška;) 159/2003 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 20. května 2003, kterou se stanoví povrchové vody využívané ke koupání osob Změna: 168/2006 Sb.
0 0
reagovat
Jj, už jsem to taky našel. Takže estéčko se bude přece jenom moct koupat. :)
487255
Jj, už jsem to taky našel. Takže estéčko se bude přece jenom moct koupat. :)
0 0
reagovat
Řeknu to asi takhle link Tam je úplně všechno, co je potřeba vědět pro toho, kdo se o to zajímá.

Ale obecně je to myslím tak, že jestli máš na pozemku vodní zdroj, tak platíš nějakou daň či sumu automaticky vypočítanou podle nějakých tabulek či co. Myslím.
487254
Řeknu to asi takhle http://www.tzb-info.cz/t.py?t=15&i=15 Tam je úplně všechno, co je potřeba vědět pro toho, kdo se o to zajímá. Ale obecně je to myslím tak, že jestli máš na pozemku vodní zdroj, tak platíš nějakou daň či sumu automaticky vypočítanou podle nějakých tabulek či co. Myslím.
0 0
reagovat
Není to spíš něco jako "volné užívání přírodních zdrojů pro osobní potřebu"? :)
487253
Není to spíš něco jako "volné užívání přírodních zdrojů pro osobní potřebu"? :)
0 0
reagovat

rcorp

Přesně tak, potok není souseda ale státní. Takže, když z něj kradeš vodu, kradeš jí státu, ne sousedovi.;)
487252
Přesně tak, potok není souseda ale státní. Takže, když z něj kradeš vodu, kradeš jí státu, ne sousedovi.;)
rcorp
0 0
reagovat

st39.6

Podle mě soused potok vlastnit nemůže, ale tohle by věděla Eliška. :)
487251
Podle mě soused potok vlastnit nemůže, ale tohle by věděla Eliška. :)
st39.6
0 0
reagovat
Sázku na Oscary už mám vymyšlenou a mám takovej kurz, že když vsadim dvacku, tak vyhraju 33 tisic
487249
Sázku na Oscary už mám vymyšlenou a mám takovej kurz, že když vsadim dvacku, tak vyhraju 33 tisic
0 0
reagovat
ehm ... dejme tomu, že by muj soused měl potok. ten potok je jeho, ale tece i pres muj pozemek. potok je velkej, takze mu mensi odbery nevadej. kradu, kdyz si z toho potoka sem tam napustim vanu?
487245
ehm ... dejme tomu, že by muj soused měl potok. ten potok je jeho, ale tece i pres muj pozemek. potok je velkej, takze mu mensi odbery nevadej. kradu, kdyz si z toho potoka sem tam napustim vanu?
0 0
reagovat

andrew

Tolik, aby ta výhra pokryla pivo pro celou MZ, bych zas nevsadil. :)
487243
Tolik, aby ta výhra pokryla pivo pro celou MZ, bych zas nevsadil. :)
andrew
0 0
reagovat
rcorp: a pak nás pozval na pivo 8):D
487242
rcorp: a pak nás pozval na pivo *8)**:D*
0 0
reagovat
Jak teď na to koukám, tak bych si možná vsadil na Claytona u nejlepšího filmu. :)
487240
Jak teď na to koukám, tak bych si možná vsadil na Claytona u nejlepšího filmu. :)
0 0
reagovat
rcorp: máš u mě pastvu vlastní výroby grátis a jedno procento z výhry. ;)
487239
rcorp: máš u mě pastvu vlastní výroby grátis a jedno procento z výhry. *;)*
0 0
reagovat

Charlotte

487236
http://tipsport.cz/spolecenskesazky/detail.php?id=38
Charlotte
0 0
reagovat
Fluke: jako vždy;)
487235
Fluke: jako vždy*;)*
0 0
reagovat

Charlotte

Neříkej, že chceš jít sázet?:)
487234
Neříkej, že chceš jít sázet?*:)*
Charlotte
0 0
reagovat
Jsou někde vypsané sázky na Oscary-myslím kamenné pobočky? Můj pan Google je slepý jak patrona. Danke im Voraus.;)
487231
Jsou někde vypsané sázky na Oscary-myslím kamenné pobočky? Můj pan Google je slepý jak patrona. Danke im Voraus.*;)*
0 0
reagovat
ted nevim presne, ale ten hudebni zanr, ve kterym se nesou vsechny pisnicky v Americkym gangsteru to je Blues nebo Jazz ?? nebo co to je...
487206
ted nevim presne, ale ten hudebni zanr, ve kterym se nesou vsechny pisnicky v Americkym gangsteru to je Blues nebo Jazz ?? nebo co to je...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se