Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 103401 - 103420 Napsat příspěvek
Nikdy?
487728
Nikdy?
0 0
reagovat
Za jak dlouho si myslíte, že budeme mít všichni doma nadupanej cool blu-ray přehrávač se stejně cool televizí?8):D:));)
487727
Za jak dlouho si myslíte, že budeme mít všichni doma nadupanej cool blu-ray přehrávač se stejně cool televizí?*8)**:D**:))**;)*
0 0
reagovat
Jelikoz se nemuzu dostat primo do clanku o HD-DVD, tak to hazim se! Uz je to oficialni, Toshiba s HD-DVD konci!!! link
487724
Jelikoz se nemuzu dostat primo do clanku o HD-DVD, tak to hazim se! Uz je to oficialni, Toshiba s HD-DVD konci!!! http://www.novinky.cz/clanek/133362-toshiba-odstupuje-od-formatu-hd-dvd-blu-ray-nejspise-vyhral.html
0 0
reagovat
487721
[link="http://www.youtube.com/watch?v=OfwQKapDMws"]Terminator ako ho (mozno este) nepoznate:)[/link]
0 0
reagovat
to KarelR: tak sem vcera dal tu Pancerovou Holku a davam ti za pravdu tezke GP :D:D
487711
to KarelR: tak sem vcera dal tu Pancerovou Holku a davam ti za pravdu tezke GP *:D**:D*
0 0
reagovat

test

Ja jsem byl nadseny z 26 body. Slovo jednoznacne jsem taky nikdy pred tim nevidel. Cestina je hold vykutaleny jazyk
487703
Ja jsem byl nadseny z 26 body. Slovo jednoznacne jsem taky nikdy pred tim nevidel. Cestina je hold vykutaleny jazyk
test
0 0
reagovat

Steph

Tak teď už si nepřipadám poloviční :))
487679
Tak teď už si nepřipadám poloviční *:))*
Steph
0 0
reagovat

st39.6

Na to, kolik ti podle fotky je, tak slušný výkon..;)
487675
Na to, kolik ti podle fotky je, tak slušný výkon..*;)*
st39.6
0 0
reagovat
ja dal taky petadvacet prosim :D (ale u jednoho sem se ukliknul, prisaham;)
487665
ja dal taky petadvacet prosim *:D* (ale u jednoho sem se ukliknul, prisaham;)
0 0
reagovat

deiwi

Tak proč ta skromnost? Kdyby všichni tady psali pravdu, tak by se možná nakonec ukázalo, že si skončil nejlíp ;) .
487663
Tak proč ta skromnost? Kdyby všichni tady psali pravdu, tak by se možná nakonec ukázalo, že si skončil nejlíp *;)* .
deiwi
0 0
reagovat
25 :-
487661
25 *:-*
0 0
reagovat

deiwi

Přiznej barvu :) Asponˇ2 body si udělal, ne? :)
487659
Přiznej barvu *:)* Asponˇ2 body si udělal, ne? *:)*
deiwi
0 0
reagovat
Radši se ani nepřiznám, kolik bodů jsem udělal. Mluvnici jsem nikdy neovládal, nikdy nepochopil a jsem rád, že to mám zdárně za sebou :))
487657
Radši se ani nepřiznám, kolik bodů jsem udělal. Mluvnici jsem nikdy neovládal, nikdy nepochopil a jsem rád, že to mám zdárně za sebou *:))*
0 0
reagovat
youre crazy man! ;) :D
487642
youre crazy man! *;)* *:D*
0 0
reagovat
:(:o:(:o hm už jsem klidnější. :+8):D:))
487641
*:(**:o**:(**:o* hm už jsem klidnější. *:+**8)**:D**:))*
0 0
reagovat
fluke
aha už chápu proč mi to jméno absolutně nic neříká.Díky.:D
487639
fluke aha už chápu proč mi to jméno absolutně nic neříká.Díky.*:D*
0 0
reagovat
Dost na tohle téma, Hulán není osoba cokoli mající společného s filmem, tak, zvlášť Raven, žádná diskuze na tohle téma.
487638
Dost na tohle téma, Hulán není osoba cokoli mající společného s filmem, tak, zvlášť Raven, žádná diskuze na tohle téma.
0 0
reagovat

rcorp

Protože mám teď strašný vztek. Chápejte, já jsem hlavně počítačovej a pak teprve filmovej maniak.
487637
Protože mám teď strašný vztek. Chápejte, já jsem hlavně počítačovej a pak teprve filmovej maniak.
rcorp
0 0
reagovat

Fluke

Já vím Hulán otravuje jen nás v ČR, ale podkat ho nechci. Neudržel bych se. to víte když mi dá ban za normální příspěvek, tak to opravdu není normální.
487636
Já vím Hulán otravuje jen nás v ČR, ale podkat ho nechci. Neudržel bych se. to víte když mi dá ban za normální příspěvek, tak to opravdu není normální.
Fluke
0 0
reagovat
test jsem měla za 26b a to jsem pár let ze školy a vzhledem k tomu že syn chodí do páté a ještě nemáme všechno probrané koncem června , by jsem ho udělala za plný( na vysvětlenou je dislektik tak s ním si opakuji celou základní školu):D
A kdo je prosím pěkně Hulán Radek.Nějak mi ho přibližte.
487635
test jsem měla za 26b a to jsem pár let ze školy a vzhledem k tomu že syn chodí do páté a ještě nemáme všechno probrané koncem června , by jsem ho udělala za plný( na vysvětlenou je dislektik tak s ním si opakuji celou základní školu)*:D* A kdo je prosím pěkně Hulán Radek.Nějak mi ho přibližte.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se