Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102041 - 102060 Napsat příspěvek
Angola nic, 3 navstevy z Libye a 139 z Egypta (inu turisti ;).
499370
Angola nic, 3 navstevy z Libye a 139 z Egypta (inu turisti ;).
0 0
reagovat
137... coz se asi dalo cekat. Na pidimesta a vesnicky se vazne neptejte, to bychom se z dotazu nevyhrabali. ;)

Co se tyce zahranici, ten podil je tak malicky, ze jde spis o nahodne navstevy (UK, USA, Nemecko, Dansko mezi prvnimi)
499369
137... coz se asi dalo cekat. Na pidimesta a vesnicky se vazne neptejte, to bychom se z dotazu nevyhrabali. ;) Co se tyce zahranici, ten podil je tak malicky, ze jde spis o nahodne navstevy (UK, USA, Nemecko, Dansko mezi prvnimi)
0 0
reagovat
Jak je na tom Angola?
499368
Jak je na tom Angola?
0 0
reagovat
Že se nikdo neozve :) Asi rozhodim nějaký flyery v kině :D
499367
Že se nikdo neozve :) Asi rozhodim nějaký flyery v kině *:D*
0 0
reagovat
Jak jsou na tom Mariánky?
499364
Jak jsou na tom Mariánky?
0 0
reagovat
400 (115. ze 146 pocitanych mest)
499363
400 (115. ze 146 pocitanych mest)
0 0
reagovat
A co přístupy ze zahraničí? Odkud všude na světě se lidé dívají na MZ?
499362
A co přístupy ze zahraničí? Odkud všude na světě se lidé dívají na MZ?
0 0
reagovat
Samo chápu :) Kolik lidí je z Chebu? Já se počítám do Plzně, tak mě zajímá, zda sem někdo zabloudí i z naší západočeský díry.
499361
Samo chápu :) Kolik lidí je z Chebu? Já se počítám do Plzně, tak mě zajímá, zda sem někdo zabloudí i z naší západočeský díry.
0 0
reagovat
A ví se třeba i kdo má nejdelší návštěvnost? Jako kdo z uživatelů na začátku měsíce příjde na MZ a odejde až mu doslouží PC?? :D:D
499359
A ví se třeba i kdo má nejdelší návštěvnost? Jako kdo z uživatelů na začátku měsíce příjde na MZ a odejde až mu doslouží PC?? *:D**:D*
0 0
reagovat
Nejsilnejsi je nedele a pondeli (vyjimku v poslednich tydnech tvori utery, kdy jsou recenze blockbusteru ;), nejsilnejsi cas je 20:00 (vsichni utikaji od TV), nejslabsi 4:00 (to jsme tu ja, Cival, mihhi, tombac a par dalsich nocnich ptaku ;)
499358
Nejsilnejsi je nedele a pondeli (vyjimku v poslednich tydnech tvori utery, kdy jsou recenze blockbusteru ;), nejsilnejsi cas je 20:00 (vsichni utikaji od TV), nejslabsi 4:00 (to jsme tu ja, Cival, mihhi, tombac a par dalsich nocnich ptaku ;)
0 0
reagovat
Ja vim, ale tenhle web je sponzorovan a podobne statistiky se vyuzivaji pri zadavani reklamnich kampani, takze je prirozene nemuzeme sirit.
499357
Ja vim, ale tenhle web je sponzorovan a podobne statistiky se vyuzivaji pri zadavani reklamnich kampani, takze je prirozene nemuzeme sirit.
0 0
reagovat
Nějak interně by to nešlo? Je to moje práce a baví mě to :)
499355
Nějak interně by to nešlo? Je to moje práce a baví mě to :)
0 0
reagovat
Cokoliv detailniho s navstevnosti resit nechci, proto jsem naznacil, co neni tajne... neni to uplne tajne, ale neni to na pitvani. Klidne rad prozradim, kdo odkud a kam surfuje, ale tohle je neco jineho. ;)
499354
Cokoliv detailniho s navstevnosti resit nechci, proto jsem naznacil, co neni tajne... neni to uplne tajne, ale neni to na pitvani. Klidne rad prozradim, kdo odkud a kam surfuje, ale tohle je neco jineho. ;)
0 0
reagovat

imf

Mě by zajímalo, jaká je míra okamžitého opuštění stránky (Bounce rate) a jaká je tendence návštěvnosti s porovnáním s předchozími 3 měsíci ;)
499353
Mě by zajímalo, jaká je míra okamžitého opuštění stránky (Bounce rate) a jaká je tendence návštěvnosti s porovnáním s předchozími 3 měsíci ;)
imf
0 0
reagovat

imf

No, sice mi není jasné, co je tak tajného na tom, že špička je třeba v pondělí kolem poledne, ale budiž. :)
499352
No, sice mi není jasné, co je tak tajného na tom, že špička je třeba v pondělí kolem poledne, ale budiž. :)
imf
0 0
reagovat

Psema

Co lepšího dělat, aby se člověk uklidnil?:) i když občas je problém věnovat se řízení.

(Apple Safari;))
499349
Co lepšího dělat, aby se člověk uklidnil?*:)* i když občas je problém věnovat se řízení. (Apple Safari*;)*)
Psema
0 0
reagovat
Co je Safari? to jezdíš po džungli v džípu a přitom brousíš na netu?:D
499346
Co je Safari? to jezdíš po džungli v džípu a přitom brousíš na netu?*:D*
0 0
reagovat

imf

Projevuje se to nějak, když MZ navštěvuju podle chuti z PS3, Safari a IE7?:)
499344
Projevuje se to nějak, když MZ navštěvuju podle chuti z PS3, Safari a IE7?:)
imf
0 0
reagovat
Navstevnost nepitvat... ale vseobecne se da rict, ze letni okurkovou sezonu castecne kompenzuje zvyseny vyskyt hitu... potize jsou Vanoce a unor (pac je kratkej ;)
499340
Navstevnost nepitvat... ale vseobecne se da rict, ze letni okurkovou sezonu castecne kompenzuje zvyseny vyskyt hitu... potize jsou Vanoce a unor (pac je kratkej ;)
0 0
reagovat
Jak je na tom návštěvnost vzhledem k času/dnu/ročnímu období?
499339
Jak je na tom návštěvnost vzhledem k času/dnu/ročnímu období?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se