Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 100461 - 100480 Napsat příspěvek

2 lubo

Liaru a hral sem za zenskou hrdinku:D

BTW: milostna scena, tak hrozne propirana americkymi televizemi byla "opravdu" mladezi nepristupna:D:D:D
503504
Liaru a hral sem za zenskou hrdinku*:D* BTW: milostna scena, tak hrozne propirana americkymi televizemi byla "opravdu" mladezi nepristupna*:D**:D**:D*
2 lubo
0 0
reagovat

Fluke

Čisto zo zvedavosti, bral si Liaru alebo Ashley?;)
503503
Čisto zo zvedavosti, bral si Liaru alebo Ashley?*;)*
Fluke
0 0
reagovat

Hrající a dohrající Mass effectu:)

Tak už mám Mass effect taktéž zasebou, ještě teď mám chuť letět ke hvězdám;) Ten konec byl naprosto úchvatnejch a narozdíl od luba jsem některé jeho části očekával, vždyť už Mass effect jako trilogii ohlásili.
Tohle prostě byla ta nejlepší scifi co jsem měl možnost hrát, kam se hrabou filmy nebo ostatní hry, tohle je space opera bez konkurence, ani si nedovedu představit, jakej by byl v áčkový produkci, s ansáblem a kvalitou, který se například dostal LotRovi.
Na konci jsem opravdu fandil a prožíval každou cutscénu, epickej konec, jak má být:+ a s herní dobou jsem problém taky neměl, užil jsem si solidních 44 hodin zábavy a nějak mi připadá, že je to první RPG, možná i hra, která solidně zpracovala i možnost navázání vztahu, bez čehož se většna filmů neobejde:D

No, mohl bych dál pokračovat, ale spíš doporučím, kdo nevyzkoušel, ať vyzkouší, pokud mu alespoň trochu chyběla galaktická space opera, která se zrovna nespoléhá třeba na Star wars;)

Ty penízky za to stojí, stejně tak podporad Bioware:+
503499
Tak už mám Mass effect taktéž zasebou, ještě teď mám chuť letět ke hvězdám;) Ten konec byl naprosto úchvatnejch a narozdíl od luba jsem některé jeho části očekával, vždyť už Mass effect jako trilogii ohlásili. Tohle prostě byla ta nejlepší scifi co jsem měl možnost hrát, kam se hrabou filmy nebo ostatní hry, tohle je space opera bez konkurence, ani si nedovedu představit, jakej by byl v áčkový produkci, s ansáblem a kvalitou, který se například dostal LotRovi. Na konci jsem opravdu fandil a prožíval každou cutscénu, epickej konec, jak má být*:+* a s herní dobou jsem problém taky neměl, užil jsem si solidních 44 hodin zábavy a nějak mi připadá, že je to první RPG, možná i hra, která solidně zpracovala i možnost navázání vztahu, bez čehož se většna filmů neobejde*:D* No, mohl bych dál pokračovat, ale spíš doporučím, kdo nevyzkoušel, ať vyzkouší, pokud mu alespoň trochu chyběla galaktická space opera, která se zrovna nespoléhá třeba na Star wars*;)* Ty penízky za to stojí, stejně tak podporad Bioware*:+*
Hrající a dohrající Mass effectu:)
0 0
reagovat
WTF? Terminátoří lolitka? No to mě... :D
503496
WTF? Terminátoří lolitka? No to mě... *:D*
0 0
reagovat
JJ, to uz tady bylo, ale vypada to fakt stylove...
503495
JJ, to uz tady bylo, ale vypada to fakt stylove...
0 0
reagovat
Ty woe! Sarah Connor jede na prime! A ten dabing?! :o Jinak me v prestavkach fakt pobavily ukazky na Arnoldovo hity! :D
503494
Ty woe! Sarah Connor jede na prime! A ten dabing?! *:o* Jinak me v prestavkach fakt pobavily ukazky na Arnoldovo hity! *:D*
0 0
reagovat

rcorp

Tohle už tady určitě proběhlo, a souhlasím, vypadá to velmi stylově.
503492
Tohle už tady určitě proběhlo, a souhlasím, vypadá to velmi stylově.
rcorp
0 0
reagovat

Iron Sky

Nevím, jestli už to sem někdo nepostoval, ale tenhle teaser vypadá hrozně stylově: link . :+
503489
Nevím, jestli už to sem někdo nepostoval, ale tenhle teaser vypadá hrozně stylově: http://www.youtube.com/watch?v=4KEueJnsu80 . *:+*
Iron Sky
0 0
reagovat

Spazz

Mam stejnej problem... stream trailery se nacitaji jak kdyby meli 200MB... really crazy thing! :o
503695
Mam stejnej problem... stream trailery se nacitaji jak kdyby meli 200MB... really crazy thing! *:o*
Spazz
0 0
reagovat
Tak to je hustá krvárna:D:D
503691
Tak to je hustá krvárna*:D**:D*
0 0
reagovat
:D CHAINSAW MAID

Upozornění: Obsahuje násilné a brutální scény!
503689
*:D* [link="http://www.youtube.com/watch?v=6d-tNXxTRBA"]CHAINSAW MAID[/link] Upozornění: Obsahuje násilné a brutální scény!
0 0
reagovat

MeaCulpa

Mě to taky uniklo.
503688
Mě to taky uniklo.
MeaCulpa
0 0
reagovat
Na dva dny si vyjedu od internetu a tady taková sranda. Co se to tady vůbec dělo?
503687
Na dva dny si vyjedu od internetu a tady taková sranda. Co se to tady vůbec dělo?
0 0
reagovat
:D:D:D
503686
:D:D:D
0 0
reagovat
Potvrzeno: Ravenhorn přiletěl z jiný planety.:D
503684
Potvrzeno: Ravenhorn přiletěl z jiný planety.*:D*
0 0
reagovat
Čím to asi tak bude, Rave... :D
503683
Čím to asi tak bude, Rave... *:D*
0 0
reagovat
Zajímavé, já tu nic divného nevidím a ani ráno neviděl.
503680
Zajímavé, já tu nic divného nevidím a ani ráno neviděl.
0 0
reagovat
:D něco mi říká, že se jednou dočkáš, ale vyděržaj :D
503679
*:D* něco mi říká, že se jednou dočkáš, ale vyděržaj *:D*
0 0
reagovat

Luc44

Neuvěřím, dokud neuvidím! :D
503678
Neuvěřím, dokud neuvidím! *:D*
Luc44
0 0
reagovat

scroochy

Chápu tě, taky jsem ten první propásnul a říkal jsem si sakra, co se to tu dělo za srandu. Ten druhej už jsem viděl a nestálo to za to, sranda to nebyla vůbec jenom vychýlenej jedinec...
503677
Chápu tě, taky jsem ten první propásnul a říkal jsem si sakra, co se to tu dělo za srandu. Ten druhej už jsem viděl a nestálo to za to, sranda to nebyla vůbec jenom vychýlenej jedinec...
scroochy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se