Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 100101 - 100120 Napsat příspěvek
To že by na to nepřišel už vůbec nikdo? :)
499331
To že by na to nepřišel už vůbec nikdo? :)
0 0
reagovat
Speed Racer s dabingem nebo v originale bez titulku... :-/ to je hnus,sem sel radsi na V Bruggach... co by jim to udelalo to otitulkovat...:o
499330
Speed Racer s dabingem nebo v originale bez titulku... :-/ to je hnus,sem sel radsi na V Bruggach... co by jim to udelalo to otitulkovat...*:o*
0 0
reagovat
Hnus, velebnosti...
499329
Hnus, velebnosti...
0 0
reagovat

Jardus

Tak si precti ty hnoje pod Sweeney Toddem, abys vedel jak vypada strelba do MZ.
Na tech dvou prispevcich neni nic spatneho vuci MZ...
499322
Tak si precti ty hnoje pod Sweeney Toddem, abys vedel jak vypada strelba do MZ. Na tech dvou prispevcich neni nic spatneho vuci MZ...
Jardus
0 0
reagovat

t_gon

Nestrili do MZ? Právě když jsem si včera četl tuhle diskuzi, tak tam bylo několik příspěvků typu - "radši pujdu na Moviezone" atd.
499318
Nestrili do MZ? Právě když jsem si včera četl tuhle diskuzi, tak tam bylo několik příspěvků typu - "radši pujdu na Moviezone" atd.
t_gon
0 0
reagovat

strangercz

Na mě byla moc sofistikovaná ta narážka na Barrandov ne to zařízení na Barrandově, o kterém nevím:)
499317
Na mě byla moc sofistikovaná ta narážka na Barrandov ne to zařízení na Barrandově, o kterém nevím*:)*
strangercz
0 0
reagovat
kdyz sem v uhrinevsi, tak mam tohle doslova za dverma ... asi se tam pojedu mrknout : )
499316
kdyz sem v uhrinevsi, tak mam tohle doslova za dverma ... asi se tam pojedu mrknout : )
0 0
reagovat
No vidíš já každý den do Čakovic do školy :)
499315
No vidíš já každý den do Čakovic do školy *:)*
0 0
reagovat
Na Barrandově?..to je na mě moc sofistikovaný, na druhou stranu Prahy moc často nejezdím:)
499314
Na Barrandově?..to je na mě moc sofistikovaný, na druhou stranu Prahy moc často nejezdím*:)*
0 0
reagovat
to tady na Barrandově máme bůhví jak dlouho :)
499303
to tady na Barrandově máme bůhví jak dlouho *:)*
0 0
reagovat

aquapark

link žúžo:+
499311
http://www.aquapalace.cz/cs/galerie žúžo*:+*
aquapark
0 0
reagovat
Určitě ne víc, než 34,- jako má pár bloků od Staromáku. 8)
499309
Určitě ne víc, než 34,- jako má pár bloků od Staromáku. *8)*
0 0
reagovat

t_gon

Decentně přitlačíš, ale není to zas tak zlé. Co vím, tak v Mamutu (dlouho jsem nebyl), byla Plzeň za 32 nebo 35,- což je skoro běžná hospodská cena. Jaké ceny nasadí Pub u nás po zajetí těžko říct..
499307
Decentně přitlačíš, ale není to zas tak zlé. Co vím, tak v Mamutu (dlouho jsem nebyl), byla Plzeň za 32 nebo 35,- což je skoro běžná hospodská cena. Jaké ceny nasadí Pub u nás po zajetí těžko říct..
t_gon
0 0
reagovat

Psema

Ty clanky jsou zlo, a autor je uplnej... fsak ty vis, ale kdyz si prectes tu diskuzi, a zrovna tam ruzne individua nestrili do MZ ci do sebe, tak se muzes i dobre po ranu nasmat :
"Alešku, ukaž kozy!" nebo taky dobrej "ko*y p*del m*dat harazim pen*s."Coz je asi novy druh vyjmenovanych slov ;))
499302
Ty clanky jsou zlo, a autor je uplnej... fsak ty vis, ale kdyz si prectes tu diskuzi, a zrovna tam ruzne individua nestrili do MZ ci do sebe, tak se muzes i dobre po ranu nasmat : "Alešku, ukaž kozy!" nebo taky dobrej "ko*y p*del m*dat harazim pen*s."Coz je asi novy druh vyjmenovanych slov ;))
Psema
0 0
reagovat
lubo: jenže to už Chewie nevidí. Asi měl v tu chvíli zalepenej monitor. Kdo ví.:D
499291
lubo: jenže to už Chewie nevidí. Asi měl v tu chvíli zalepenej monitor. Kdo ví.*:D*
0 0
reagovat
that was my point 8)
499289
that was my point *8)*
0 0
reagovat
A navyše to poprsie ani nie je ani úplne holé (má na ňom nalepené také tie minplavky alebo čo to je) :-
499288
A navyše to poprsie ani nie je ani úplne holé (má na ňom nalepené také tie minplavky alebo čo to je) *:-*
0 0
reagovat
Psema: A jeho autor ještě větší... ;)
499287
Psema: A jeho autor ještě větší... *;)*
0 0
reagovat
já jenom nechápu, proč tam ti lidi ještě pořád choděj. Ale ten článek je ultimátní zlo.
499286
já jenom nechápu, proč tam ti lidi ještě pořád choděj. Ale ten článek je ultimátní zlo.
0 0
reagovat
Tím asi myslel, že to poprsí nemá chlupaté, ne? :D
499284
Tím asi myslel, že to poprsí nemá chlupaté, ne? *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se